Vas-

Kautokeinolainen**

tustuskyky pitäisi olla ihmisellä itsellään heti syntymän jälkeen, mutta jostakin syystä ihmiskunnan vastustuskykyyn on puututtu ja niin liiankin monet taudit jylläävät maailmalla. Entä, jos ihmisiä ei olisi milloinkaan aloitettu rokottaa. ?????

http://sikainfluenssa.biz/varoitus

Sikainfluenssarokote saatiin myytyä melko hyvin, mutta onni on niitä myöskin, jotka eivät mene suden suuhun laumana, vaan ajattelevat omilla arvokkailla aivoillaan.

4

616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maailmantulevaisuus

      No sikaflunssiin, tai muihinkaa maailmaan ihmeisiin puuttumatta.

      Mutta voi herranen aika.. heh.. menin valion sivuille, ettimään Gefiluksen Tehojuoman ainesluetteloa..

      http://www.valio.fi/gefilus/

      Kyllähän sielä kaikkea luvataan, jopa 14 päivän takuilla.. mutta järki käteen? Syöt kourallisen mustikoita tuolta mettästä ni lienee jo parempi vaihtoehto tälle pienelle Teho-juoma purkille joka sisältää:

      Pastöroitu rasvaton maito (86%), sokeri, mansikka (3,0%), mustikka (2,6%), vesi, sakeuttamisaine (pektiini), aromit, happamuudensäätöaine (natriumsitraatti) ja hapatteet: Lactobacillus rhamnosus GG®, Lactobacillus rhamnosus Lc705, Propionibacterium freudenreichii subsp.shermanii JS, Bifidobacterium BB-12® ja D-vitamiini. Lisätty D-vitamiinia.

      Se yks pullo, jos olette nähneet.. on tommonen miehen kulauksen kokoinen.. jos siinä on VAIN 2,6% mustikkaa, ja MELKEE 90% maitoa, nimenomaan vielä pästöroitua.. ni voidaanko puhua terveysjuomasta? Taisin jättää mainittamatta nuo Aromit, jotka periaatteessa voivat tarkoittaa kaikkea muuta kuin terveysvaikutteisia aineita.

      hehehee, ihan hauskaa sinällään.. kuinka meitä ihmisiä vain huijataan.. sitte vielä kehdataan ihmetellä missä vastustuskyky, missä vika ku meijä pikku olli jatkuvalla syötöllä kippeenä.. masentuneena.. ja serkunserkku kärsii siitä ja pikkuserkku se vain tallaa terveenä eikä hätkähä paljoa sikaflunssissta.. se poika otti tosissaan elämän ja syö kuin isoisoäitinsäki =)

      • ja immunit.

        Olemme samoilla jäljillä. En ole käyttäny Gefilus-tuotteita. Puoli litraa marjoja päivässä sekä säännöllinen liikunta ylläpitävät immuniteettini. Toki kaikki C-vitamiinipitoiset elintarvikkeet ajavat saman asian, ei vain marjat.


      • Valio_asiantuntija

        Kaikissa Valio Gefilus tuotteissa vaikuttava ainesosa on Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeri, jolla on probioottisia terveysvaikutuksia. Probiooteiksi kutsutaan bakteerikantoja tai niiden yhdistelmiä, joilla on edullisia vaikutuksia terveyteen.

        Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin probiootti, jonka tervesyhyödyt on todistettu 49:ssä kliinisessä tutkimuksessa. Se tehostaa luonnollista vastustuskykyä, vähentää infektioriskiä ja auttaa maitoallergian ehkäisyssä ja hoidossa. Lisäksi se ehkäisee ja hoitaa virusripuleita, antibioottien sivuvaikutuksia ja turistiripulia. Lactobacillus rhamnosus GG vähentää myös hampaiden reikiintymisriskiä.

        Probiootit ovat terveydelle edullisia, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Osana tervellistä ruokavaliota ja elämäntapoja Gefilus tuotteet vahvistavat vastustuskykyä ja auttavat pysymään terveenä.


    • terve-elämä-

      yleensä VAIN YKSI SANA JA SE ILMAISTAAN KUVALLA TAI KUVINA. TUO SANA ON OSTA JA SE TOISTUU AINA MAINOKSESSA OLI TUOTE MIKÄ TAHANSA. ,...OSTA, OSTA, OSTA, OSTA, OSTA. Juuri niin, me yksinkertoaisen monipuolisesti ravintoarvolta rikkaita jalostamattomia ja aitoja tuotteita nauttivat pysymme terveinä ja olo on hyvä. Minä en ole langennut mainoksiin, en valion, en minkään firman. Ajattelen aivoillani. Ruokavaliooni kuuluvat seuraavat: tuoreet hedelmät ( mandariinit, appelsiinit, omenoita, kiiwi- hedelmiä, mangoa, viinirypäleitä jne.luumut tuoreina ovat hyviä ja ravitsevia ), tuoreet vihannekset ja juurekset ( porkkanat, lantut, kaalit, kurkut, tomaatit, paprikat, tillit, persiljat, ym. ). Tuoreiden kasvisten, vihannesten, juuresten ja hedelmien kirjo on suuri. Ruokavaliooni kuuluu toki valkuaista rasvattoman raejuuston ja rasvattoman maidon ja piimän muodossa. Kananliha rasvattomana on ainoa, jota syön lihatuotteista tai sitten rasvaton kala ja niitäkään ei joka päivä kuitenkaan, sillä vihreät ja punaiset vihannekset ja kasvikset korvaavat tuon lihapuolen oikein mainiosti.

      Marjoja rakastan ja niitä minulla on aina saatavilla sellaisenaan popsin ja aamupuuron ( kaurapuuro ) päälle ihanat makoisat marjat ja mandariinin viipaleita niin voisiko parempaa olla. Käytän vain ja ainoastaan aivan tummaa rukiista leipää, vaaleat hiilarit ovat jo menneen jan lumia. Vaaleissa ja sokerisissa ja rasvaisissa ei ole muuta kuin jouleja ja terveyttä menettäviä ainesosia. Makeisten ja leivonnaisten, puhumattakaan suklaan myynnin tarkoitus on ainoastaan NAMILLA saada ihmisten rahat. Niinhän se ihan oikeesti menee. Hyvä idea myydä nameja, niin nami maistuu turhana tyhjänsyömisenä vain hyvän maun takia. Kiva popsia karkkeja ja suklaata, kun ne on niin toooosi hyviä. Vieläpä mainostetaan tummaa suklaata, jotta sitä saataisiin myytyä, kun se muuten ei ole oikein makoisan hyvää, että on mukamas terveellistä, kannattaa syödä. Ostakoon kuka ostaa tuota niinsanotusti terveellistä lainausmerkeissä, mutta minun lompakostani ei heru centtiäkään makeistehtailijoille ei. Terveys menee ja rahat menee.

      Eli siis noudatan hyvinkin tereveellistä ruokavaliota, ja niin olen ihannepainossa ja kaikki labrat, kuten verensokeri ja rasvat ovat todella loistavissa lukemissa.

      En myöskään juo limuja puhumattakaan Cokiksesta. Kahvia kyllä menee kuppillinen aamulla(se on paheeni). Tupakkaa en polta ja alkoa en juo. Absolutisti en ole alkon suhteen, mutta kun ei maistu hyvälle niin ei. Joten ei tulisi minulle mieleenikään lähteä sotkemaan omaa immuniteettiani kaikenmaailman buisnesjuomilla ja höpöhöpö- tuotteilla. Niin ja sikainfluenssarokotetta en ole ottanut enkä tule ottamaan. Terve olen ollut jo niin monta vuotta ja flunssat ovat pysyneet loitolla, vaikka yleisillä kulkuneuvoilla ajelenkin joka päivä ja ihmiset yskivät toisinaan päin kasvoja.

      Mielipiteeni sikainfluenssarokotuksesta on sen tarkoitus on vain saada rahaa. Lääketehtaat ovat yhtä ahneita kuin ovat karkkitehtaat, suklaidenvalmistajat, tupakkatehtailijat ja alkoholinmyyjät. Samassa kastissa kaikki. Vaikka terveys ihmisiltä menisi, niin rahat pois. Jospa perustaisinkin erikoissuklaatehtaan ja myisin oikein paljon suklaa. Mainostaisin, että tämä suklaa parantaa kaikki vaivat ja on maailman parasta suklaata ihan oikealla kermamaidolla valmistettua ja maailman parhaimmat sokerit mukana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1500
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1257
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1217
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1156
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1014
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      823
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      755
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      752
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      377
      731
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      686
    Aihe