Raskaaksi tuplaehkäisystä huolimatta?

ihmetteleee

Sain eilen kuulla parhaan ystäväni olevan raskaana. Tiesin, että hänellä on ollut jo pitkään vauvakuume, mutta hänen kihlattunsa ei halua vielä lapsia. He ovat molemmat vasta 20-vuotiaita. Ystäväni kertoi minulle, että tuplaehkäisy (e-pillerit ja kondomi) petti, mutta en jotenkin tahdo uskoa sitä. Onko se todella mahdollista? Tiedän, että kumpikaan ei ole 100% varma ehkäisykeino, mutta onko mahdollista, että molemmat "pettävät" samaan aikaan? Tuntuu kamalalta ajatella, että hän olisi huiputtanut poikaystäväänsä, joka on myös hyvä ystäväni. Haluankin nyt tietää, ennen kun keskustelen hänen kanssaan aiheesta, että onko jollekin joskus käynyt niin että tuplaehkäisy on pettänyt? Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista!

15

5222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valetta....

      jos pillerit on popsittu kaikki ajallaan ja kumi ei ole pettänyt, on mahdotonta tulla raskaaksi. Enpä siis usko että ovat pettäneet, tai siinätapauksessa pillereitä on syöty miten sattuu ja kumi rikki :S

    • äiti kolmelle

      No,mun kaverille kävi vähän erilailla. Hänellä oli käytössä kondomi. Se meni rikki. Sitten hän haki katumuspillerin, tuli kuitenkin raskaaksi. Kaikkea sitä näköjään voi sattua...

      • MINÄ ITSE

        Katumispillerinkin voi hakee samantien tai vaikka viikon päästä..Mistä tiät koska haki? Mistä tiät oliko ees kumia?


      • Anonyymi
        MINÄ ITSE kirjoitti:

        Katumispillerinkin voi hakee samantien tai vaikka viikon päästä..Mistä tiät koska haki? Mistä tiät oliko ees kumia?

        Se ei toimi yli 80 kiloisilla naisilla. Ja se tulee ollaa 72h jälkeen, mutta voi ottaa 120h päivän jälkeen. Eli eivoi mennä yli 5pvän yli sen hakeminen, jos mikäli haluaa sen mennä siis hakemaan.


    • MINÄ ITSE!

      tyhmiä juttuja noi että KAVERILLE KÄVI. Kukaan ei todellisuudessa voi taata että onko koko kumia ollu kaverilla, onko pillerit syöty oikein, onko kumi hajotettu valmiiks vaikka nuppineulalla tai onko koko katumuspilleriä otettu tms.onko ehkäisy ollut 100% kunnossa, ei ripuloitu pillerien myötä, oksennettu vaikka oltaisiinkin syöty, käytetty muita lääkkeitä tai valmisteita josta teho heikkenee.........

      En usko kun OMIIN kokemuksiin, en siihen mitä "kaverille kävi.." Lapsellista!!!

      • Epätodennäköisijä

        Olen täysin samaa mieltä 100%


    • ...

      Jostain "kumman syystä" kuuluu aina tuo ehkäisy pettävän silloin, kun iskee krooninen vauvakuume päälle ja toinen puoli ei vielä haluakaan sitä vastuuta, kiinnittymistä ja rahanmenoa elämäänsä syystä tai toisesta... mutta aina se on ollut pillereiden varassa. Tämä on täysin ennenkuulumatonta minulle. Tosin voihan sen kondominkin antaman suojan kiertää huomaamatta jälkikäteen, ja jollain todennäköisyydellä siinä onnistuakin.

      • epätodennäköisijä

        Ei tarvita kuin joko pieni reikä, sillä useimmat kondomit kestävät hajoamatta jos kärjessä on pieni reikä, tai sitten on kondomi työnnetty sisään ja lupsautettu nesteet sisälle. Kaikissa kondomeissa ei ole siittiöitä tappavaa liukastetta mukana ja kortsu on kuitenkin aika hyvin suojattu, niin että siittiöt selviävät jonkin aikaa.


    • ,.,.,

      Periaatteessa, kun kumpikaan ehkäisykeino ei takaa sitä täyttä 100 prosenttia, on äärimmäisen pieni mahdollisuus tulla raskaaksi tuplaehkäisystä huolimatta..

      Kuitenkin mahdollisuus on niin pieni, että todennäköisempää tässä tapauksessa on, että tuo ystäväsi on halunnut lasta niin paljon, että on ottanut ohjat omiin käsiinsä..

      Tämä siis minun mielipiteeni..

    • Epätodennäköisijä

      Se on niin astronomisen mitätön mahdollisuus että tuplaehkäisy pettää, että on paljon suurempi todennäköisyys sille että A) he ovat joko yhdessä asiasta sopineet tai B) mies ei ole halunnut lasta ja ystäväsi on jättänyt pillerit syömättä ja tuikannut jopa kortsuun reiän, tai myöhemmin ujuttanut kortsusta miehen mäihät sisäänsä.

      Vauvakuume saa ihmiset tekemään ihan mitä tahansa, joten minä kallistun sen puoleen että tämä on jollakin tapaa järjestetty asia.

      Vaikka pillereiden teho olisi 99% niin se ei tarkoita sitä että yksi sadasta tulisi raskaaksi, koska silloin teho olisi huomattavasti huonompi.

      Raskaaksi tulon mahdollisuuteen vaikuttaa niin monet tekijät että pillereiden ehkäisytehon mittaamiseksi on tehtävä oikeasti töitä, eikä kukaan ostaisi pilleriä jota mainostettaisiin niin että joka sadas tulee raskaaksi. Kortsulla sama juttu. Ja kun mukaan ympätään sekä kortsu että pillerit ja lisätään soppaan vielä sperman laatu ja naisen kierto ja elimistö, niin voi pojat se on sellainen epätodennäköisyysluku että sitä sopii ihmetellä kuka tulee tuplaehkäisystä huolimatta vahingossa raskaaksi!

      • ukkosperma

        kuten täällä on sanottu, jos pillerit on syönyt ajallaan ei tule raskaaksi.
        Jos kortsu ollut päällä koko yhdynnän ei tule raskaaksi.

        Mutta jos pillereitä popsii tänään aamulla ja ylihuomenna kaksi -asenteella, oksentaa vatsataudissaan tai oikeesti ei syö niin sitten tulee raskaaksi.

        Sama kortsujen kanssa, joko sen käytössä on tehty virheitä tai neuroosissa soosit on valuteltu jälkikäteen. Itse miehenä todellakin hoidan kortsujen hävittämisen niin ettei toinen osapuoli pääsisi tuotoksiani väärinkäyttämään.


      • kaikkee sattuu
        ukkosperma kirjoitti:

        kuten täällä on sanottu, jos pillerit on syönyt ajallaan ei tule raskaaksi.
        Jos kortsu ollut päällä koko yhdynnän ei tule raskaaksi.

        Mutta jos pillereitä popsii tänään aamulla ja ylihuomenna kaksi -asenteella, oksentaa vatsataudissaan tai oikeesti ei syö niin sitten tulee raskaaksi.

        Sama kortsujen kanssa, joko sen käytössä on tehty virheitä tai neuroosissa soosit on valuteltu jälkikäteen. Itse miehenä todellakin hoidan kortsujen hävittämisen niin ettei toinen osapuoli pääsisi tuotoksiani väärinkäyttämään.

        mahdollistahan kaikki on. Kondomi voi rikkoontua ja pillerit pettää. Itselleni on sattunut sellainen erittäin epätodennäköinen vahinko että kondomin rikkoontumisen jälkeen pettivät vielä jälkiehkäisy tabletitkin, ja harvoinhan sitä näin päälle 35 tulee raskaaks kerta laakista, mutta mahdollista se on vaikkei mitenkään todennäköistä.


    • Anonyymi

      Tiedän tapauksen että minipillerit ja kondomi yhtä aikaa käytössä ja silti raskaaksi

      • Anonyymi

        Miks nostelet yli 9v vanhaa keskustelua? Tuskin edes huomaavat, tai tulee enää ajatelleeks tätä keskustelua. Vastaa kuule aina jatkossa saman vuoden, tai ajankohtaisempia aiheita. Ei oo kiva aukasta tälläisiä mielenkiintoisia ja kiinnostavia keskusteluja, ja sitten vasta huomata kun on vastannut, että yli 9v vanha keskustelu. Joo, ihan taas oli.


    • Anonyymi

      Sama asia voi kiinnostaa tällä hetkelläkin muita lukijoita kuin aloittajaa. Siinä syy, miksi vanhoja ketjuja nostellaan ylös.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10250
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4543
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3084
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2704
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1874
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe