Hesburger

kamalin paikka

Kamalin työpaikka, jossa olen ikinä ollut on Hesburger.

Voi luoja, että vieläkin oikein selkäpiitä karmii kun ajattelen.. Paistopuolen hommat olisi pitänyt oppia kolmessa päivässä.
(Lue: hampurilaisten reseptit ulkoa niin, että voit sekunnissa tehdä minkä tahansa purilaisen)

Kun kolme päivää oli ollut toisen ihmisen koulutettavana joutukin OLEMAAN YKSIN seuraavat vuorot paistopuolella. Eli kaikki mitä asiakkaat tilaavat päivän aikana niin sinä YKSIN teet ne. Helvetin moinen kiire ja kuumuus. Taju meinas lähteä monta kertaa, kun juodakaan ei saanut niin, että asiakas voisi nähdä.

Kaiken lisäksi pari työ"kaveria" oli elämäänsä turhautuneita motkottajia. Mietin, että kuka täysijärkinen voi luoda uraa jossaan Hesessä?? Siellä oli pari akkaa, jotka olivat kolmekymppisiä ja varmaan ylpeitä, että olivat edenneet vuoropäälliköiksi saakka. Hei siistii!!! Onneks otin hyvin nopeest loparit. Eihän sitä valitusta ja paskamaist duunii olis pää kauaan kestänyt. Huh huh..

62

23009

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • juuh

   ...tuollainen ihme vammaisuus on että ei saa juoda jos joku näkee? Joku asiakas nyt ei varmaan mitään paskahalvausta saa jos jotain vettä imeskelet siellä.

   Ite oon kaikennäkösiä hommia tehny: yösiivousta, lehtien jakamista, puhelinmyyntiä sun muuta ala-arvosta paskaduunia mutta mihinkään purilaisbaariin en kyllä menis ikinä, jotain rajaa sentäs kuinka alas suostun vajoamaan.

  • satunnainen asiakas

   hese nyt ei ole mitenkään kovin hyvässä maineessa työnantajana.Mutta eipä kyllä moni muukaan työpaikka.

   Nämät hampurilaisravintolat ovat tyypillisesti "ekoja" työpaikkoja joista saadan ensimmäisiä taskurahoja tai rahoitetaan opiskelua.

   Itseasiassa kuulostaa oikeinkin pitkältä työhönopastukselta mitä sait.Se osoittaa juuri sitä rutiinia miten pikaruokaravintoloissa käytetään kuitenkin jatkuvasti vaihtuvan työvoiman käsittelyssä.Noin yksinkertaiseen työhön kyllä pitäisi siinä ajassa oppia.Paljonko hesellä on erilaisia hampurilaisia???Jotain kymmenkunta listalla kait.

   Toisekseen töitä kyllä yleensä tehdään itsenäisesti vaikkakin useasti palapelin osasena tiimissä.Eli täsmälleen miten pikaruokaloissakin.

   Kiire on ihan tavallinen tuttavuus työelämässä.

   No tajuntaa nyt ei toki pidä töissä menettää sehän on selvä.Mutta ravintola alalla on aivan selkeä sääntö että asiakkaiden nähden ei syödä,juoda,tupakoida jne...Kas ravintolantyöntekijät ovat töissä asiakasta varten,eivät omia tarpeitaan tyydyttämässä sillä aikaa kun nälkäinen asiakas joutuu odottamaan annostaan.

   Työkavereitaan ei voi valita ennen kuin on itse sen verran johtavassa asemassa että voi valita:))

   Työstä valittaminen on niitä harvoja iloja työläisen elämässä.

   No hese on suomen laajuinen pikaruokaravintola ketju jonka työntekijä määrä on varsin suuri.Ja konsepti perustuu jo amerikassa hyväksi havaittuun "keppikerjäläisestä miljonääriksi ajatteluun".Eli periaatteessa sen puitteissa on mahdollisuus paitsi työllistää itsensä,myös edetä urallaan askeleittain parenpiin ja parenpiin tehtäviin.Hidastahan se on ja eivät kaikki pääse etenemään mutta kaikilla on samat mahdollisuudet.On olemassa kaikenlaisia töitä tuossakin yrityksessä:perustason työntekijöitä,työpäälliköitä,vuoropäälliköitä,ravintolapäälliköitä,aluepäälliköitä,tavarantilaajia,heidän esimiehiään,konttorihenkilökuntaa,heidän esimiehiään,suunnittelupäälliköitä ja heidän johtajiaan,johtokunnanjäseniä.......

   Kovin on vaikea nuoren ihmisentaimen päästä suoraan luovaan ja johtavissa tehtävissä olevien työtehtävien pariin.Isin firma auttaa tai seurustelu kumppanin isin firma.Tosin ainahan sitä voi koittaa sitä kumppanin isää tai äitiä koittaa iskeä...

   Kyllä on hyvä asia jos työntekijät sielläkin ovat motivoituneita työhönsä valituksista huolimatta.Ja kolmikymppisenä vuoropäällikkönä on ihan uraputkitavoitteiden mukainen saavutus melkein alalla kuin alalla.

   No hyvä kun otit lopputilin koska selkeästi olit väärässä paikassa:))))

   Mutta jos mielenterveytesi alkaa horjua lyhyessä työssäolo ajassa niin ehkä olisi syytä käydä terveyskeskuksessa varaamassa aika tutkimuksiin.Se ei kuullosta normaalilta.

   HUH HUH.

   • tuo tapa ja tämä tapa

    Suomessa on liikaa pomoportaita ja päällikkäisiä päällikköasteita työpaikoilla.

    Olen ollut ulkomailla teollisuuden palveluksessa. Siellä me nk suomalaisittain perustyöläiset teimme vastuullista tiimityötä suoraan tuotantopäällikön alaisena. Kaikki osallistuivat kaikenlaisiin tehtäviin, ei väliä tarvittiinko siinä haalarit vai oltiinko mielipiteitä vaihtamassa vähintään kerran viikossa "isompien" päällikköjen kanssa, siihen varatulla ajalla.

    Myös tuotantopäällikön päälle mahtui haalarit, jos hänen asiantuntemuksensa ja kätensä oli tarpeen, esim pahan haaverin sattuessa tuotantolinjalla.


  • Hesburner

   on todellakin surkein työpaikka missä olen ollut.
   Paljon luvataan, mutta mitään asioille ei tehä. Kusetusfirma todellakin, työntekijästä(myös vp:t) otetaan kaikki irti niin että terveys menee.piste.

  • tietämätön

   paljon palkkaa maksetaan noin kovasta hommasta.

  • jaahas

   sain just työhaastattelun erääseen hampurilaismestaan, no pohjalta se on alotettava.. tuleepahan työkokemusta.

  • sunshine

   Oon ollu kohta puol vuotta Hesburgerilla töissä ja pidän työstäni. Palkka on kohtuullinen (8e tunnissa, sunnuntaisin 16e ja sit lisäks tietty vielä erilaiset lisät joskus). Työkaverit on oikeesti mukavia (myös vp:t). Eikä haittaa vaik varsinainen pomo ei ookaan parhaimmasta päästä. Ja työajatkin on ihan mukavat. Pääsen töistä viimeistään klo 23.00 ja työpäivät on korkeintaan 8 tuntii (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta).

   En oo ajatellu luoda uraa Hesellä vaan ansaita vaan vähän opiskelurahoja.

   Keittiön puolella en oo vielä ollu, mut eiköhän sekin aika pian koita. Ei oo ollu mikään kiire oppia asioita, vaan kaikki opetellaan omaa tahtia. Sillon tällön kuulee vähän valitusta, mut enimmäkseen kaikki on aika hyvällä tuulella kiireeseen ja olosuhteisiin nähden.

   Ja sit vielä tosta juomisesta ja syömisestä. Paikassa, jossa ite oon ei oo niin hirveen tarkkaa näkeekö asiakas, jos juot vähän vettä tai jotain muuta. Syödä ei tietenkään saa koskaan asiakkaan nähden, mut juominen ei oo kiellettyä. Ja keittiön puolella on yleensä kaks ihmistä kerrallaan, joten kenenkään ei tarvi tehä yksin kaikkia hampurilaisia.

   Viihdyn (tai oon viihtyny tähän asti) Hesburgerilla. Lähtö on kuitenkin pian edessä toisen työpaikan ja opiskelun takia. Koko kesä on vielä edessä ja aion ottaa siitä kaiken irti. :)

   • ex-duunari

    No hyvä että viihdyt (oikeasti!). Olin itse yhden kesän hesellä, piti olla vuosi mutten pystynyt. Pahinta oli pomo; härski äijä joka surffasi pornoa töissä. Totta. Lisäksi osa työntekijöistä oli ulkomaalaisia jotka eivät puhuneet sanaakaan suomea. Olipa helppo tehdä duunia niiden kanssa.

    Toisessa hampparifirmassa (M...) oli kivaa jengiä ja siinä mielessä hyvä meiniki, mutta työpäivät venyivät joskus 15 tuntisiksi (siis työYÖT) ja taukoja ei aina saanut pitää. Joskus olin ykisn keittiössä kun kassajonoissa seisoi n. 50 ihmistä jonossa. Siinä on nopeallakin tytöllä KIIRE kun yrittää viuhtoa kaiken valmiiksi. Ei vaan onnistunut. Kehitin toisaalta itseäni siellä, olen tavattoman nopea laittamaan ruokaa ja muutenkin näppärä käsistäni. Palovammoja tosin tassut täynnä.

    Nyt onneksi siistissä sisätyössä :)


  • Joopa joo

   Työ ravintola-alalla on kovaa työtä. Työtä tehdään silloin kun on asiakkaita, jolloin työn tahtikin on usein vauhdikasta. Kolmessa päivässä kyllä pitäis oppia, jos oot tehny koko päivän sitä samaa hommaa. Näin ainakin luulisin.

   Mitä tulee toisen "ylpeyteen" omasta työstä, niin jokainen arvostaa työssään eri asioita. Mielekkyys työlle löytyy ja syntyy eri asioista. Mikä tai kuka muuten määrittelee ns. hyvän työn? Sinä itse vai ympäristö?

   Ja palkasta, niin ilman koulutusvaatimusta palkka ei ole mikään johtajan palkka. PIkaruokaravintoloiden palkka on TES:n mukainen eikä edes kaikkein matalapalkkaisin ravintola-alalla!!! Lisät päälle niin opiskelijana tienaat kyllä jotain leivän päälle ja vähän enemmän.

   Mutta hyvä että huomasit sopimattomuutesi työhön ajoissa, sillä työporukkahan usein on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki...

   Hyvää kevään jatkoa!

   • Anonyymi

    En aliarvioi heseä tai mäkäriä työpaikkana , mutta älä puhu ravintola-alasta kun puhut noista paikoista. Oikeassa ravintolassa et vielä parin päivän jälkeen pääse ruokaa tekemään täytyy olla jotain koulutusta, ja se on rajua hommaa .


  • Ex-heseläinen

   Itse muistelen lämmöllä omia Hesburger aikojani. Pomot ja työkaverit oli tosi ihania ja asiakkaat suurimmaksi osaksi mukavia:) itse tein sekä aamua, iltaa ja yötä ja tienasin mukavasti. Suosittelen välivuotta pitävälle ja opiskelujen lomassa työskentelevälle. Toimipaikoittain on varmaan eroja, mutta valittajan kannattaa katsoa myös peiliin.

  • Onneksi ex-IPA

   Duunin mukavuustaso Hesessä riippuu ihan siitä millainen ravintolapäällikkö tai vuoropäälliköt sulle osuu samaan ravintolaan ja vuoroon. Itse olin ensin työntekijä ja kouluttaja pari vuotta, ja sitten vielä vuoropäällikkö 1,5 vuotta. Pomo kerkesi vaihtua välissä, ja mukavasta työpaikasta tuli kusetuksen tyyssija. Tuo aika vp:nä söi hermoni aivan loppuun, sillä uuden esimiehen myötä koko työpaikan ilmapiiri ja tyytyväisyys tipahti ihan pohjalukemiin - paitsi niillä muutamilla, jotka olivat RP:n lemppareita ja joiden kanssa käytiin sitten töiden jälkeen kaljalla, muita ei kutsuttu.

   Koeajalla annettiin kenkää minkä kerettiin, esimerkiksi jos oli kerrankin sairas, tai sitten ei maksettu ensimmäisen kolmen kuukauden ajalta saikkukorvauksia vaikka lain mukaan tuo maksamattomuusaika on ensimmäinen kuukausi töissä. Työvuorotoiveita ei kuunneltu ja opiskelijoillekin saatettiin laittaa 5-6 vuoroa viikossa. RP naljaili ihmisten ulkonäöstä ja luonteesta mielellään niin, että kaikki kuulevat, mutta ei lempparityöntekijöilleen. Työntekijöitä siis mollattiin (monesti tosi törkeästikin!) ja lakia rikottiin monestikin. Itse olen tullut hirveän sairaana töihin siksi, että on ollut pakko. Myös sairaslomalla olen tehnyt vuoroa. Jos näihin menetelmiin ei suostu, saisi uskomattomasti paskaa niskaansa. Itse esimerkiksi kerroin eteenpäin ikävistä naljailuista sun muista, ja kaikki sanomani kuitattiin valheeksi. Uhkailivat myös siirrolla eri ravintolaan.

   Myös usein työvuoro saattoi olla merkattu vaikkapa 12-20, ja sitten siinä välissä pakotettiin pitämään kahden tunnin palkaton tauko, koska myynnit ovat huonot. Ylemmälle taholla valittaminen ei koskaan auttanut mitään, koska kaikki vain kiellettiin ja potkuja/kirjallisia varoituksia jaeltiin. Liitollekin kerrottiin tästä, mitään ei tehty asialle. Usein ihmisille oli laitettu yli 10h vuoroja, joka on TESin vastaista ilman työntekijän omaa lupaa, lisäksi oli monesti aamu/välivuoroa yövuoron perään tai toisin päin.

   Voin sanoa, että nuorelle aloittelevalle työntekijälle Hese on ihan okei paikka ansaita rahaa. Itse kun olin useamman vuoden ja työympäristö tuli tutuksi ja ylenin vuoropäälliköksi, kaikki kulissin takainen mätä valui niskaan ja sait tietää erittäin ikäviä asioita, ja epäreilua kohtelua itseäsi kohtaan. Tämmöiset ns. paskaduunit ovat aina tuollaisia, ja sille ei voi mitään, isotkaan liitot eivät puutu asioihin. Suosittelen vaan kaikille, ettette jumitu liian pitkäksi aikaa tällaisiin paikkoihin töihin.

  • ex hese

   Riippuu todellakin ravintolasta ja ravintolapäälliköstä miten asiat hesellä hoituu. Olen itse ollut kahdessa eri hesessä (eri kaupungeissa) ja meininki aivan erilaista näissä paikoissa! Toisessa paikassa ravintolapäällikö oli palkannut omia kavereitansa töihin (vuoropäälliköiksi osan) ja sitten oltiin me muutamat muut jotka saimme kaiken paskan niskaamme. Työvuorolistat oli aina tehty niin että nämä kaverit saivat esimerkiksi aina sunnuntaivuorot (tuplapalkka), mutta ei koskaan esim. perjantain yövuoroja (pe yövuoroista ei saa tuplapalkkaa, toisin kuin lauantain yövuoroista). Ravintolapäällikkö ei ikinä informoinut mistään mitään (esim. kuntobonukset, IPA:t jne.) eikä homma muutenkaan toiminut. Sitten taas tässä toisessa paikassa kaikki sujui todella hyvin, säännöt olivat selvät ja samat kaikille. Asioista informoitiin hyvin ja informaatio kulki KAIKILLE työntekijöille. Tässä toimipisteessä viihdyin todella hyvin.

  • oikeassa olet aloitt

   Kyllä juoda saa joka työpaikalla, ihmisen on pakko juoda jos on nestevajausta. Ei työnantaja sinua omista, vaikkakin olet toki hänen käytettävissään työajan.

   Uskon kyllä että kyseessä on aivan paska työpaikka. En itsekään pystyisi tekemään tuollaista työtä, minusta ei olisi siihen.

   • Anonyymi

    Eihän noi hamppari mestat mitään ihanne duunia ole, eikä siellä tarvitse mitään ihme taitoja olla, kaikkeen on ohjeet ja määräykset , ajattelu on kait kiellettyä. Mene tavalliseen ravintolaan tai hotelliin niin tiedät mitä on stressi.


  • harjoittelija1

   Oon ollu nyt jonkin aikaa hesellä töissä ja aivan mahtavasti menny.. kaikki on tosi mukavia ja opettavaisia eikä sinulle anneta töitä mitä et osaisi tehdä. niin kuin moni sanoi jo niin eri heseillä on paljon eroja.

  • Älä suostu!

   "Koeajalla annettiin kenkää minkä kerettiin, esimerkiksi jos oli kerrankin sairas, tai sitten ei maksettu ensimmäisen kolmen kuukauden ajalta saikkukorvauksia vaikka lain mukaan tuo maksamattomuusaika on ensimmäinen kuukausi töissä."

   "Itse olen tullut hirveän sairaana töihin siksi, että on ollut pakko. Myös sairaslomalla olen tehnyt vuoroa."

   "Myös usein työvuoro saattoi olla merkattu vaikkapa 12-20, ja sitten siinä välissä pakotettiin pitämään kahden tunnin palkaton tauko, koska myynnit ovat huonot. Ylemmälle taholla valittaminen ei koskaan auttanut mitään, koska kaikki vain kiellettiin ja potkuja/kirjallisia varoituksia jaeltiin. Liitollekin kerrottiin tästä, mitään ei tehty asialle. Usein ihmisille oli laitettu yli 10h vuoroja, joka on TESin vastaista ilman työntekijän omaa lupaa, lisäksi oli monesti aamu/välivuoroa yövuoron perään tai toisin päin. "

   Otitko yhteyttä ammattiliittoon ja oliko työpaikallasi työsuojeluvaltuutettua? Kenenkään EI tarvitse suostua em. työehtoihin - ei edes hampurilaisravintolassa - koska ne ovat LAITTOMIA!

  • jjgh

   huuto, röhö- ja merimiesnaurun sekotusta heselle!

  • Kaikki kestettävä?

   "Nautin" suunnattomasti kun saan vääntää Subeja paremmalla palkalla..... päivästä toiseen: Saako paahtaa ja laittaa juustoa? Ja mitähän kasviksia? Tuleeko kuivia mausteita? V****u mun pää hajoo!!! Ja sitten ne kaikkein törkeimmät asiakkaat ovat sellaisia keski-iän ylittäneitä narsisti äijiä. Tytöttelevät ja alistavat ja ehdottelevat suoraan.

  • hasses

   Heses ei kuulema kerkii lakisääteisä taukoja edes pitää, mut silti se firma ei palkkaa oikeita työntekijöitä vaan keplottelee ilmaisilla harjottelijoilla? Pitääkö nämä huhut paikkansa?

  • laalaa111

   Vettä ei kerennyt juoda eikä taukoja pitämään. vaikka olisi ollut hiljaista niin tauolle ei saanut mennä koska muut hommat täytyi tehdä ensin. Söin yhden maitorahkan aina nopeasti jossain välissä ja siinä oli meikäläisen "tauko". Ei kiitos enää ikinä.

  • heselikka-vm-09

   "Paistopuolen hommat olisi pitänyt oppia kolmessa päivässä"
   Ja voit rehellisesti väittää ettet muka oppinut? Perehdytys on yleensä yhden vuoron ja sen jälkeen aletaan pikkuhiljaa tekemään paistoa enemmän ja enemmän. Kyllä sen homman oppii sen yhden vuoron aikana. Ei toki nopeutta, mutta se ottaa oman aikansa, eikä sitä voi oppia enää perehdytyksissä, vaan sen oppii parhaiten vaan tekemällä sitä vuoroa.

   Se, ettet saanut juoda, oli täysin oma vikasi, kun olet suostunut pomosi epäinhimillisiin vaatimuksiin. Tietenkin ihmisen täytyy juoda. Myös terveystarkastaja on antanut luvan juoda vettä ihan vaikka kesken tilauksen vastaanoton. Ylipäänsä jos työehtojen yli kävellään, niin kyllä työntekijältä pitää vaatia taito puuttua epäkohtiin ja pysyä jyrkkänä, jos joku yrittää kävellä yli. Jos on tarpeeksi tyhmä suostuakseen laittomuuksiin, ei tarvitse itkeä jälkikäteen. Muutenkin vituttaa noi ihmispaskat jotka valittaa sitten työkavereilleen siitä, kun pomo on tehnyt sitä tai tätä.

   Ja miten voi joku valittaa palkasta, kun ei tuo työ vaadi muuta kuin sen hygieniapassikoulutuksen (1 päivä)? Huono palkka johtuu siitä, että kuka tahansa voi saada sen työn ilman (ravintola-)alan koulutusta.

   Ja mitä työkavereihin tulee, ravintola-alalla on yleisesti ottaen rentoa porukkaa johtuen juurikin siitä, että työssä toimitaan asiakkaiden kanssa, asiakkaiden, jotka saattavat olla pahalla päällä, muuten vaan hankalia, aggressiivisia, heillä saattaa ola mukana itkevä lapsi tms. Ihan kaikenlaiset ihmiset eivät kestä kohdata kaikkia ihmisiä, jolloin vika löytyy itsestä.

   • anti-narsu

    Itse en onneksi ole ollut hesessä töissä, mutta meidän työpaikalla kerran tuollainen heselikan kaltainen ihminen töissä. Elikä juuri tuollainen, joka syyllistää kaikki muut ihmiset kaikesta, mutta joka itse ei koskaan ole väärässä mistään (omasta mielestään). Tuollaiset ihmiset ovat narsisteja. Toivottavasti kukaan ei joudu tekemisiin koskaan heselikan kaltaisten narsistien kanssa.


   • pomosenarsistion

    jos on huono johtaja ei se ole työntekijän vika vaan johtajan. Kuka tervepäinen kieltää juomasta? itse jos olisin asikkaana niin ihmettelisin kyllä miksi ei työntekijä saisi työvuoron aikana vettä juoda. Sehän on epäinhimillistä kieltää tuollaista.


   • Berylia

    Tämä:
    "
    Ylipäänsä jos työehtojen yli kävellään, niin kyllä työntekijältä pitää vaatia taito puuttua epäkohtiin ja pysyä jyrkkänä, jos joku yrittää kävellä yli. Jos on tarpeeksi tyhmä suostuakseen laittomuuksiin, ei tarvitse itkeä jälkikäteen.
    "
    on niin että jos sanot jotain puutteista ja laittomuuksista etkä ensimmäisellä kerralla ymmärrä sulkea suutasi niin työt loppuvat.


  • juuhus

   Olen aina ihmetellyt miksi näissä paikoissa Ei ole kun nuoria!! kyllähän moni työtön vanhempikin ottaisi tuon palkan vastaan yli 8€ tunti. Taitaa syy olla siltikin että me vanhemmat vaadittas lakisääteiset tauot. Todella raukkamaista nuoria kohtaan. Kyllä niillä annosten hinnoilla pitäisi pystyä tauot antamaan. kun seisovasta pöydästä syö jo annosten hinnoilla! mutta kun ahneita ollaan johtoportaassa. oikeen pistää vihaksi. Ihmettelen myös miksi sille työntekijälle pitää purkaa pahaa oloaan. mutta vinkiksi työntekijöille : ohjatkaa asiakkaita kirjoittamaan palaute laatikkoon viestinsä. Monet varmana juuri noista hinnoista valittavat. Koska hämmentynyt nuori tiskin takana vielä lisää monen suuttumusta.

   • Anonyymi

    Totta. Hampurilaispaikat kuten Heaburger ovat nuorten ihmisten törkeää hyväksikäyttöä. Yritetään imeä helposti huijattavilta voimat pois ja pidetään paikka alimitoitettuna jotta työntekijät ei ala "laiskottelemaan". Vanhemmat ihmiset ei sellaiseen orjatoimintaan suostuisi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Totta. Hampurilaispaikat kuten Heaburger ovat nuorten ihmisten törkeää hyväksikäyttöä. Yritetään imeä helposti huijattavilta voimat pois ja pidetään paikka alimitoitettuna jotta työntekijät ei ala "laiskottelemaan". Vanhemmat ihmiset ei sellaiseen orjatoimintaan suostuisi.

    Ei mikään hampurilaispaikka ota töihin vanhempia ihmisiä eikä edes nuorempia, jotka näyttävät ulkoisesti ikäistään vanhemmelta. Brändiin kuuluu vahvasti nuorekkuus joten työntekijöiden on näytettävä ulkoisesti todellakin nuorilta.


  • Moivain

   Voi tätä valituksen määrää taas. Se on sen verran helppo duuni, että kyllä sen oppii sen verran hyvin kolmessa päivässä, että yksin pystyy työnsä tekemään.. Oon kyllä törmännyt näihin avuttomiin, jotka on selkeesti just sellaisia, että äiti ja iskä on kaiken tehnyt lapsensa puolesta, ettei ees työelämässä pärjää yksin. Kyllä siellä saa juoda ja PITÄÄ juoda vaikka oiskin kiire. Mutta ei sitä voi mitää hohdokasta duunii olettaa kun työ ei vaadi mitään kouluja. Kyllä sen tauonkin saa pitää niinkun kuuluukin. Oon kanssa törmännyt näihin heseläisiin, jotka valittaa siitä kun ei taukoja ehdi pitämään koska on niin kiire mutta ilmeisesti kellekkään ei oo tullut mieleen, että pitäis vaan sen tauon. Kyllä ne asiakkaat sitten laittaa palautetta, jos taukojen takia palvelu hidastuu ja sittenhän ne siellä johtoportaassakin huomaa, että tonne tarvii vähän lisää työvoimaan. Eli täälläkin valittajat ovat perus suomalaisia valittajia, jotka esittää jotain ihme marttyyreitä. Oon siis itekin siellä Hesessä töissä ja voin sanoa, että kukaan ei valita siitä, että juon sitä vettä aina kun huvittaa (ei tietenkään asiakkaan edessä kyllä sen veden voi mennä juomaan vähän sivummalle) ja pidetään ne tauot vaikka ei muka ehtisi.

   • narsist

    Eli kuulut niihin narsisteihin jotka pitää itseään jonain jumalana. Tollasten negatiivisten henkilöiden takia työilmapiiri myrkyttyy ja moni sairastuu. Ehkä kannattais opetella käytöstavat ja nöyryyttää


  • Harjoittelijaa

   Joo siis ihan naurettavaa toi sun valitus... Olit kaiken lisäksi keittiön puolella? Sehän on rennoin homma, jos ei kolmessa päivässä (24 tuntia työtä) opi hampurilaisia niin on varmaan jotain vikaa päässä. Koita olla kassalla 9 tuntia missä asiakkaita ovelle asti. 5min perehdytys työhön koska päällikön mielestä liian kiireistä. Jos palkka ei kelpaa niin mene vittuun, itelle ainakin maistuu vaikka miten paska palkka missä tahansa hommissa tässä taloustilanteessa varusmiehenä. Lomat työssä, arjet kasarmilla. Kyllä harjoittelijapalkka voittaa intin päivärahan vaikka mitä tekisi, mutta taidatkin olla sivari tai nainen.

  • voa

   Ei sitä paistoa kunnolla opi kun vasta kiireessä. Onhan se vähän paniikki siellä yksin olla, mutta eipä siinä montaa vuoroa mene kun seki jo sujuu ku vettä vaan.

  • Heseholocaust

   Hesen hampparit tehdään juutalaisista lapsista.

  • Rankaisija

   Itse olen työskennellyt Hesburgerissa, tosin Turun osuuskaupalla nyt 8 vuotta. Viimeiset 1,5 vuotta vuoropäällikkönä.

   Välillä on vaikeampaa tietysti, mutta mukava työporukka ja rehti pomo tekee hommasta pirun helppoa. Ei tämä työtäpelkäävän paikka ole.

   Muutamalla lisävuorolla palkkakin kipuaa lisien kanssa hyvin usein lähelle paria tonnia, joka riittää vallan mainiosti ainakin minulle. En kuluta hirveästi, mutten myöskään joudu ajattelemaan riittääkö rahani. Säästöön menee 150 euroa joka kuukausi ja asuntolainaakin on maksettu jo ihan kiva summa pois.

   Tiedän toki, että mätiäkin toimipisteitä Heseltä löytyy. Ihan niin kuin muualtakin.

  • ExHesetyöläinen

   Tiedän tunteen ku hesellä oon ollut kans töissä, tieteen siellä missä olin niin sai juoda, mutta työporukkaa oli niin vähän että kesällä ja sesonkiaikoina ei yksinkertaisesti kerennyt pitämään taukoa 8h aikana ja jos meinasit syödä niin se piti tehdä muun työn ohella asiakkailta piilossa. Joskus piti pyörittää koko paikkaa yksin 8-9h kun "piti saada hyvät tunti tehot". Koittappa ite vääntää yksin tunnissa 100 tilausta kassalta paiston kautta pöytään ilman että kukaan ei valittaisi ja aina kaikenlaisilla tarkenteilla. Saat pakata 9ateriaa kotipakettiin ja kiitoksena kaikesta vihainen asiakas kun et tehnyt sitä 5min.

  • Noniintaas

   Yksin? Siis mitä eikö ahne pomo palkannu sulle kaveria paistoon? Voi kettu mitä touhua . Ompa kumma kun ei ole työpaikkoja kun ahne pomo haluaa päästä vähällä palkanmaksamisella.

  • Anonyymi

   Perheyritys joo, vaihdettiin työehtosopimusta ja palkat alas 2e! Kuka elää 10e tuntipalkalla? Rahat mulle, palkaton työ sulle.

   • Anonyymi

    Kyllä nuori perheetön elää 10€ tuntipalkalla. Eihän joku pihvinpaistaminen nyt mikään aikuisen perheellisen hommaa ole. Joku on mennyt elämässä pahasti pieleen jos perheellisenä aikuisena ihmisenä paistelee pihvejä työkseen.


   • Anonyymi

    Hesessä Jeesus pelastaa, hallelujaa ja manit menee muille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hesessä Jeesus pelastaa, hallelujaa ja manit menee muille.

    Tervejärkinen ei avaa tuon riistoläävän ovea.tuotteet pelkkää paskaa,myyjät tekevät tahallaan epäkelpoja hamppareita.näin ainakin Jyväskylässä.


  • Anonyymi

   Kyllä tuo pihvinkääntäjän homma taitaa sittenkin olla minun unelma duuni. Tällä hetkellä ajan kuorma-autoa.

   • Anonyymi

    Älä vaihda sillä ilmeisesti ajat vain, muut purkaa.


  • Anonyymi

   Onkohan tilanne sama edelleen 2020

  • Anonyymi

   En koskaan käy pikaruokaketjuissa asiakkaana, enkä edes harkitsisi meneväni töihin tällaisiin paikkoihin. Kyllä se pitäisi tietää mitä nämä pikaruokapaikat ovat.
   Hinta laatusuhteessa maksat aivan liikaa. Safka on epäterveellistä ja lihottavaa
   Kyllä ihmisen pitää olla sen verran omanarvontuntoinen ja huolehtia itsestään, että kiertää tällaiset paikat kaukaa.

  • Anonyymi

   Ja tämä oli vuonna 2004…

  • Anonyymi

   Niemi palveluissa on ainakin Helsingin pisteessä keikka ja kesätyöläisillä on samankaltainen kohtelu. Potkut voi tulla milloin vain ilman kunnon perusteluja.

  • Anonyymi

   Miettikää, tätä skeidaa tullut jo 2004 tai aiemmin.
   Työn johto täysin pihalla, noussut pipo päähän.
   Onko olemassa aluepäällikköä, vai sekin yhtä sekaisin. Minä minä.
   Nyt hallittu konkka ja puolivuotta hiljaa. Uusittu komsentti ja hlö kunta.
   Ei tartte ottaa samaa paskaa töihin. Näin se menee.

  • Anonyymi

   Nykyään työssä pitää olla kivaa ja alle 30 vuotiaana olisi saatava viettää välivuosi matkustellen. Suomessa elintaso on niin korkea, että nuoret oppivat helppoon elämään. On siinä sulattelemista kun joutuu tekemään palkkansa eteen töitä.

  • Anonyymi

   Niin . Minulle ei vittuilla , jos vihreillään ja huudetaan silloin tulee väkivalta se hallittu väkivalta .
   Silloin työantaja / edustaja saa kärsiä.
   Näin se on .

  • Anonyymi

   Niin . Minulle ei vittuilla , jos vihreillään ja huudetaan silloin tulee väkivalta se hallittu väkivalta .
   Silloin työantaja / edustaja saa kärsiä.
   Näin se on .

  • Anonyymi

   Niin . Minulle ei vittuilla , jos vittuillaan ja huudetaan silloin tulee väkivalta se hallittu väkivalta .
   Silloin työantaja / edustaja saa kärsiä.
   Näin se on .

   Se työntekijä on ihminen joka voi pahoinpidellä jonkun pikku päällikön tai konsernin johtajan .
   Kannattaa varoa tai hankkia afgaani turvamiehet.

   • Anonyymi

    Varmaan tekee olon epävarmaksi , jos vaikka kävis kipinä näille vittuilijoille .

    Saa sitä pyydellä anteeksi.

    Mutta , huonosti menee.

    Niin kuin laulussa sanotaan " sitä saa mitä tilaa "

    Ei varmaan kannata pitää töissä näitä pikku pikku narskuja ? Vai.

    Niin ja suuri johtaja ? Tarttis teriä jottain.....


  • Anonyymi

   Kovaa puurtamista se oli hese on pihi ja kiero äijjä,en viitti kaikkea tässä kertoa kun vaati työsopimuksessa salassa pitoa

   • Anonyymi

    Hesburgerille perustetaan sisäisesti anonyymi ilmiantokanava. Hyvä että edes jotakin tehdään, mutta hampurilaiskioskeissa on tyypillisesti vain muutama harva työntekijä. Vihelläpä siinä pilliin ja kerro että toimipisteessä on ongelmia. Anonyymiys on taattu.


  • Anonyymi

   Onko tämä Hesen perustaja näitä lestadiolaisia ?

   • Anonyymi

    Kyllä se näitä uskonveljiä on.
    Alfa tv , kristillistä lähetystyötä , T. Sukari ja muita lesta läheisiä yhteyksiä.


  • Anonyymi

   En ole enää aikoihin käynyt hesessä enkä aio sinne koskaan mennä.
   Taitaako olla alasajo meneillä.

  • Anonyymi

   Jos itse pääjehu Salmela on työskennellyt 24h jossain hikisessä nakkikopissa, ei minusta silti äijällä ole pokkaa ulista että kaikki nuoret on laiskoja kun eivät samaan alistu.

   Ei nykysuomessa tarvitse moisten äijien riistoon ryhtyä. Itsellä on hese boikotissa.

  • Anonyymi

   Hihhuli ryhmää, kiertäkää kaukaa!

  • Anonyymi

   Tyhjää saa pyytämättäkin

  • Anonyymi

   Hallelujaa, rahat mulle työn iloa sulle.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinasta hieno juttu Suomen suurimmassa lehdessä

   Hienossa haastattelussa Martina kertoo mielenkiintoisesta elämästään kauniine kuvineen. Jutusta selviää muun muassa, ett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   363
   1870
  2. Kaukosuhteet.

   Mitä mieltä olette kaukosuhteista ja siitä että asutaan ainakin alkuun hyvin kaukana toisistaan niin että irl tapaamaan
   Sinkut
   348
   1750
  3. Nyt se on todistettu virallisesti. Suomalaiset ovat maailman tyhmimpiä.

   Suomessa on suurin usko massamediaan. Tämä sellittää paljon, miksi Suomi on tehnyt tyhmiä ratkaisuja historiassa. Mentii
   Maailman menoa
   308
   1360
  4. RKP suostuu jatkamaan, jos PS tekee myönnytyksiä maahanmuuttoasioissa

   Purra sanoi aikaisemmin ettei PS tingi enää yhtään. Pattitilanne.
   Maailman menoa
   244
   847
  5. Rällääjä bemari

   Joku vanha 5-sarjalainen bemari rällää hirveällä ylinopeudella tässä kylillä. Poliisia ei näy mailla halmeilla. Kohta sa
   Kiuruvesi
   29
   805
  6. Minua hävettää että olin joskus kanssasi

   Tai suorastaan oksettaa 😅😅
   Ikävä
   37
   791
  7. Kaipaan piristystä!

   Elämä potkii päähän. Voisko joku kertoa jotain hyviä juttuja? Vitsejä, ihan mitä vaan hauskaa.?
   Sinkut
   142
   777
  8. Jopa 35-vuotiaiden naisten kuolemissa on nyt hälyttävä piikki

   Jopa 35-vuotiaiden naisten kuolemissa on nyt hälyttävä piikki – Erikoislääkäri antaa tarkat neuvot, mitä pitää muuttaa
   Maailman menoa
   59
   729
  9. Onkohan sinun tunteesi lopullisesti ohi

   Minusta tuntuu, että alan olemaan itse jo aika rikki. Haluaisin tutustua, mutta mitään ei tapahdu. Minun syytä se on, i
   Tunteet
   35
   695
  10. No persut, päättyikö ne neuvottelut nyt?

   Hyvä RKP! 🤣🤣🤣
   Maailman menoa
   184
   649
  Aihe