Sellua jo käsivarressakin!

selluloosa*

Elikkä ongelma on selluliitti! Tiedän et tästä on monta keskustelua ja olen myöskin lukenut monta päivää kaikkea palstoja mutta en ole löytyänyt oikein omaan ongelmaani vastausta..

Laitan tähän oikein mittani 160/51. Oon aina pitänyt liikkumisesta ja liikkunutki omasta mielestä paljon, mutta siinä ohella syönyt mitä haluan, johtuen siittä ettei nyt hirveesti ole kilot näkynyt..
Täs viimisen 3kk olen lenkkeillyt hirveesti, käynyt vähintään 2krt. salilla. kerran viikossa aerobicissä. Painotan viellä että teen n. 5x viikossa koirani kans n. 4km lenkkejä. Koska koiramme vaatii liikuntaa ja en ole tällähetkellä töissä missäään.

No mut anyway, huomasin n. puoli vuotta sitten selluliittiä pakaroissa, näkyy kunnolla kun puristelee/jännittää pakaroita, ja joskeenkin kun kävelee. Se nyt ei hirveesti haittaa, sen kyl kestänki, koska itse olen syönyt epäterveellistä ruokaa tietäen sen..
Mutta ongelma on tää. Huomasin kauhukseni että selluliittiä on tullut käsivarteeni, etenkin oikeeseen 2 selluliittimuhkuraa..En tiedä onko vaikutusta, mutta en ole hirveesti koskaan rasvannut käsivarsiani, yleensä vaan jalkoja, ja käsiä. (kämmeniä)
Muhkurat näkyy kun käden vie taakse/ ja valossa, ja kun varjo tulee edestä..
En kertakaikkiaan voi ymmärtää tätä..ongelma tuntuu ihan kamalalta, koska kesä on tulossa ja oon sellases paikas töissä, et missä on ihan pakko pitää lyhyt hihaista paitaa, koska on todella kuuma.
Kysyisinki nyt onko kellää samanlaista ongelmaa??
Ja saanut vähennettyä sitä?

Oon nyt täs vkn. ajan yrittäny vähentää herkkuja, juoda vettä enemmän, hieroa kyseistä kohtaa, käyttää selluliittivoidetta, ja kuoria ihoa..
Tuntuu ihan kamalalta, ku en ois uskonut tällästä, koska olen salilla tehnyt käsiliikkeitä, n. vuoden verran..ja aina pitänyt kumminki itsestäni huolta.
Ja kirjotan tähän loppuun, että en nyt pelkkää roskaruokaa syö! Vaan ihan tavallista kotiruokaa,oon tehnyt joskus jonku rasvatestin, ni tuloksena oli et käytän liikaa kovia rasvoja, et voisin vaihtaa rasvan toiseen ja yrittää todellaki selvitä jotenki tästä..

2

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäreilua on

      Jooh, tutulta kuulostaa. Olkavarret on varsinkin tänä talvena pahentuneet ihan silmissä, todella nopeasti. En käsitä minäkään. Minulla on sellua myös vatsassa (ja kyljissä!), mistä se ei lähde millään pois vaikka kuinka treenaisi. Todella masentavaa. Takapuoli- ja reisisellut eivät minuakaan niin paljon haittaa, mutta maha (vanha) ja nyt nuo käsivarret (uutuus) kylläkin.

      • selluloosa*

        Haluisitko vaihtaa sähköposti osotetta? Ni voitais vaihtaa nää ikävät asiat ja auttaa toisia :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe