Naisten mokat deitti-ilmoituksissa

D. Caine

Moro,

Oli pakko päästä vähän aiheesta avautumaan. Eli siis näistä luotaan poistyöntävistä treffi-ilmoituksista, joita suomi24-treffit on pullollaan. Tämä lienee sopivin keskustelupalstan osio johon listata mietteitä ihannenaisesta. Tai ennemminkin siitä miten ei ainakaan ilmoituksen perusteella anna itsestäsi ihannenaisen kuvaa. Osa varmasti on tuttua juttua, mutta ehkäpä listaan on löytänyt muutama tuorekin ajatus :)

Sen verran taustatietoa, että olen 26 vuotias mies, jotta mahdollinen paheksunta löytäisi oikean kohderyhmän. Ja kyse ei ole mitenkään dissata ketään. Miehillä on varmasti yhtä hyviä tai huonoja ilmoituksia joten katsastelen tässä asiaa melko objektiivisesti siltä alueelta johon itse olen tutustunut. (Eli 20-26v naisten deitti-ilmoitukset).

Pysyn myöskin yleisellä tasolla asioissa. Se on täysin ymmärrettävää, että toinen tykkää kauhuleffoista ja toinen taas romanttisista komedioista :)

Sitten itse asiaan. Muutamia epäkohtia, jotka pistävät silmään heti kättelyssä ja saavat siirtymään seuraavaan profiiliin joskus hyvinkin sopivasti:

1. Profiilin alussa tyrmätään heti nettideittailu ja kerrotaan, ettei usko löytävänsä mitään netistä ja muutenkin osoitetaan kiinnostuksen puute tyyliin "no tein tän nyt kun kaverit pakotti".
-(Siis mitä ihmettä? Eihän tänne oo pakko ilmotusta laittaa. Takasin vaan baariin tai harrastusten pariin heilumaan. Olisko kyseisellä neidillä käynyt mielessä, että juuri se sinun unelmiesi mies lukee profiilia ja toteaa, että "tähän eukkoon ei näemmä kannata tuhlata aikaa kun ei näytä olevan tosissaan minkään suhteen".)

2. Profiilissa kerrotaan kuinka vonkaajat voivat siirtyä seuraavaan profiiliin useiden huutomerkein korostettuna.
-(Joo ne vonkaajat on varmasti vittumaisia ja niitä varmasti riittää, mutta mielestäni asian voisi silti hoitaa toisella tavalla. Vaikkahan sitten jättämällä semmoiset viestit huomioimatta. Vaikka itse olisi ihan "oikealla asialla", niin tulee heti sellainen olo, että voiko kyseiselle naiselle edes viestittää mitään ilman, että vaikuttaisin vonkaajalta.)

3. Profiilissa ilmoitetaan kuinka neiti Y:llä on lemmikki X ja se tulee pysymään.
-(Noh, kyllä meitä miehiäkin on, jotka tykkää olla lampaita, mutta itseäni ei hirveästi kiinnosta nainen, joka heti kättelyssä alentaa toisen ihmisen tarvehierarkiassa koiran alapuolelle. Lisäksi kirjoitusasusta voi päätellä myös sen, kuinka valmis nainen on tekemään kompromisseja itsellensä tärkeiden asioiden suhteen. Yksi kestävän suhteen tukijaloistahan on kompromissit ja niiden saavuttaminen!)

4. Profiili on täynnä kirjoitus-, yhdyssana-, ja kielioppivirheitä. Tietenkään unohtamatta hymiö tai huutomerkkispammeja!!11???1 111
-(Tämän merkitys lienee melko selkeä. Itselleni tämä kertoo yleisellä tasolla naisen koulutustasosta, kypsyydestä, kiinnostuksesta kirjoittaa hyvä profiili yms yms.)

5. Profiilin alussa voivotellaan, että "mitähän tähän nyt kirjoittaisi" tai kirjoitetaan "en oikein osaa kertoa itsestäni. Noh koitetaan...olen ihan semmonen tavallainen tyttö"
-(Kyllä,mahtavaa! Minähän olen aina halunnu naisen, joka ei tiedä mitä sanoa, ei tiedä millainen on ja todennäköisesti ei tiedä myöskään mitä haluaa.)

6. Edellisen kohdan lähisukulainen. "Kaikki menee, kaikki leffat, ruuat, musiikki yms. jne."
-(Kyllä kyllä, meillä on varmasti tosimielenkiintoiset keskustelut kun kaikki on ihan ok tai jees.)

7. Ulkonäöllä ratsastajat. Profiilissa pelkkä kuva ja kaksi lausetta tekstiä maustettuna hymiöllä ";)"
-(Noh, naiset valittaa, että miehet on sikoja ja pelureita. Tälläisellä profiililla ei varmasti muuten mitään muuta löydäkkään. Tälläisen profiilin omistajan voi myös melko suorilta tyrmätä pinnalliseksi ihmiseksi.)

8. Liian tiukat kriteerit kaikin puolin.
-(Mielestäni tämä kertoo omalla tavallaan kypsyydestä ja siitä miten tuleva suhde ks. naisen kanssa tulisi onnistumaan. Jossei neiti ole vielä tipahtanut reaalimaailman karuun syleilyyn huomaamalla, että kukaan ei ole täydellinen niin voi voi...Lähes pakonomaiset mieltymykset useisiin asioihin ei ole mitenkään lupaavaa.)

Ja näin loppukaneetiksi voisin vetää itseltäni jalat alta ja todeta, että toisaalta taas miehet, jotka eivät näihin seikkoihin kiinnitä huomiota, sopivat erinomaisesti kyseisille neideille sulhasehdokkaiksi. Ja toisaalta ovatpahan neidit ainakin omia itsejään ettei tule väärinkäsityksiä. Monesti vaan toivoisi, että se sievä tyttö olisi vähän fiksumpi, että voisi laittaa viestiä menemään :P Todettakoon siis, että fiksuja, henkisesti vahvoja ja vahvan identiteetin omaavia alfauroksia edellä mainittuja asioita sisältävillä ilmoituksilla ei saavuteta.

Jopas tuli pitkä teksti, vaikka ei tää asia nyt ihan näin paljon ahdista ;D

19

1503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Profiilitar

      ...kirjoitit. Tietysti sama pätee myös miehiin. Itselläni oli aikoinaan huolella laadittu profiili, ja yhteydenotot enimmäkseen varteenotettavia. Niinpä löysin juuri oikeanlaista seuraa ja tuloksena oli useitakin hyviä suhteita, joista jokunen jäi kestäväksi ystävyyssuhteeksikin. Kannattaa siis tarkkaan miettiä mitä ja miten kirjoittaa - vai laatiiko profiilia lainkaan!

    • Itse vaan koen asian hyväksikin. Sillai kun tulee ero niihin jotka ajattelevat asiaa ja miltä kannalta... Jos ei osaa kirjoittaa itsestään mitään, niin sekin kertoo jotain ja toisaaltaan se joka osaa kertoa eroittuu joukosta sit selkeämmin. Ihmiset on erilaisia, eikä kaikkien naisten tartte ollakkaan samanlaisia, kun ei miehetkään kaikki oo ihan samalla asemalla ja junassa. Joten... Antaa ihmisten tehdä rauhassa virheitään, vai? Suvaitsevaisuutta.

    • FrozenCorpse

      Minua ei sytytä tyypit, jotka kehuvat itseään hyvännäköisiksi, kivoiksi jne. Mistäs helvetistä ne voi sanoa, onko ne sellaisia mun mielestä. Antaa tekijästä jotenki itserakkaan kuvan.

      • Jorma-Alvari

        Hihhih... sie oot kyllä ihana.


      • oiukjlghs

        itsessään ei saa nähdä mitään hyvää, tai on itserakas.


      • vakinaamatäällä

        yks neuvo, vietä vähemmän aikaa netissä pätemässä kuinka intellektuelli aikuinen olet. Tosiasiassa olet 16 vuotiaan tasolle jäänyt angstipelle, by the way.. OSTA NYT HYVÄ IHMINEN PEILI TAI JOS OMISTAT SEMMOISEN NIIN ANNA EDES JONKUN MUUN NYPPIÄ NOI SUN KULMAS!

        Kiss-yhtye versus Myrkky-lehti = FrozenCorps


      • Parhaat..

        ..on kyllä ne, jotka ovat sitten lisänneet kuvansa ja unohtaneet korjata tuon osan tekstistään.. ja kuvasta näkee, ettei todellakaan ole minkään näköinen ja hyvä jos äitikään on kehunut ;P


      • FrozenCorpse
        vakinaamatäällä kirjoitti:

        yks neuvo, vietä vähemmän aikaa netissä pätemässä kuinka intellektuelli aikuinen olet. Tosiasiassa olet 16 vuotiaan tasolle jäänyt angstipelle, by the way.. OSTA NYT HYVÄ IHMINEN PEILI TAI JOS OMISTAT SEMMOISEN NIIN ANNA EDES JONKUN MUUN NYPPIÄ NOI SUN KULMAS!

        Kiss-yhtye versus Myrkky-lehti = FrozenCorps

        Sun pitäis ilmeisesti mennä hoitoon, kun noin hirveet stressit saat itelles siitä, että kaikki ei miellytä sua eikä kumarra sua? Jos noin paljon jaksat vaivata itteäs, ni voi kohta kuolo korjata :D


      • FrozenCorpse
        oiukjlghs kirjoitti:

        itsessään ei saa nähdä mitään hyvää, tai on itserakas.

        Ei se noinkaan mene. Ero itsensä kehumisella ja itsestään pitämisellä on vissi.
        Itsestään voi pitää ilmanki kehumista! Ulkonäkö on kuule vain kolmannes koko paketista!


    • Korni Kalle

      Tulihan se hymiö sieltä ; )

    • jklfja

      *Lisäksi kirjoitusasusta voi päätellä myös sen, kuinka valmis nainen on tekemään kompromisseja itsellensä tärkeiden asioiden suhteen. Yksi kestävän suhteen tukijaloistahan on kompromissit ja niiden saavuttaminen!*

      No eikö se ole hyvä, että nainen ilmaisee profiilissaan mistä ei tee niitä kompromissejä? Ei itselle todella tärkeistä asiosta pidäkään tehdä kompromissejä kevyesti. On etsittävä heti alkumetreillä sellaista seuraa, joka ei vaadi luopmumaan tai neuvottelemaan itselle tärkeistä asioista. Pitkissä suhteissa asiat muuttuvat, ja voi joutua tekemään kipeitä valintoja mutta se on kasvun paikka molemmille.

      Muuten ihan asiallisia kommentteja, jotka pätevät suurelta osin myös miesten ilmoituksiin.

    • tiutautiutau

      todeta, että erittäin paikkaansa pitävää tekstiä! Eteenkin kohdat 5, 6 ja 7 joita löytyy tämän tästä, kun profiileita katselee. On sinänsä ihmeellistä ja hassu kun usein näiden profiilien takana on mm. korkeasti koulutettua ihmistä, niin ei osata kertoa itsestä paria sanaa tai lausetta enempää. Usein profiilin lopussa on vielä maininta -> Ota yhteyttä jos kiinnostuit... vink vink

      En tiedä sitten pitäisikö näiltä henkilöiltä kysyä päivän sääennustetta vai mitä? On erittäin vaikea ainakin lähteä avaamaan kunnon keskustelua tuollaiseen henkilöön, kun tämä ei kerro itsestään mitään. Ilmankos näitä vuosia olleita ilmoituksia täällä riittää.

      Ei ole liiemmin mielenkiintoa lähteä vastaamaan ilmoitukseen, jossa nimimerkistä voi jo päätellä profiilin luontihetken iän ja samalla kun oikea ikä on 2 -3 vuotta enemmän. Ei sillä, että profiilin lojumisen voi päätellä myös muustakin. Ilmoituksissa puhutaan kesästä ja joistakin tapahtumista, vaikka olisi keskitalvi menossa. Vieraskirjoissa on viestijä vuosien takaa ja id-numero hyvin pieni nykyhetkeen verrattuna. Nämä yhdessä kertovat sen, kuinka tosissaan mahdollisesti ollaan liikkeellä.

      • lemppiälempi

        Minusta naisen EI tarvitse hyväksyä netissä seksuaalista ahdistelua, kuten ei livenäkään. Aivan liian lepsusti sivutetaan puristelijat, huutelijat ym. Itse pidän rajani, jos minulle lähetellään alapäätörkyviestejä, niin en varmasti vain "poista niitä". Pahimmista saatan ilmoittaa poliisille. Tämän vuoksi mainitsen asiasta myös profiilissa.

        Jos ottaa lemmikin, niin siitä pitää pitää huolta, ei niin että lopetetaan lemmikki kun tulee sulhanen tai lapsia, kun ei viitsitäkään hoitaa. Jotkut tekevät näin, kuten jotkut hylkäävät vanhan perheensäkin ja lapsensa kun löytävät uuden kumppanin. Mutta ei vastuunsatietävät. Itse en missään nimessä haluaisi olla tekemisissä miehen kanssa joka vaatisi että lemmikki saisi vähemmän huomiota tai jopa pitäisi laittaa pois.

        Tämä onkin nettitreffipalstalla ihan hyvä tsekata aluksi, että ollaanko samoilla linjoilla lemmikin pidosta. Itselläni ilmoituksessa kuin maininta lemmikistä, mutta kysyn vastailijoilta heti aluksi, pitävätkö he kyseisestä eläimestä. En edes alkaisi kirjoittelemaan sellaisen kanssa joka ei välitä eläimistä.


    • -mirkku-

      Olen kanssasi muuten samaa mieltä, mutta tuo kohta 3 pisti silmään... Eipä kai sitä vihamielisesti heti alussa tarvitse ilmoittaa, että "mähän en lemmikistäni luovu prkle!" Mutta vaatimukset lemmikistä luopumiseen ovat valitettavan yleisiä. Moni "eläimetön" ihminen ei oikein ymmärrä, kuinka tärkeä lemmikki voikaan olla omistajalleen "no sehän on vaa yks elukka". Suhteessa täytyy toki tehdä kompromisseja, mutta saa olla aika painavat syyt, jos haluaa toisen luopuvan jostain todella tärkeästä asiasta itsensä takia.

      Vai oletatko, että kun sinä astelet naisen maailmaan, niin sinun tulee viedä naisen kaikki huomio ja mikään muu ei saa olla tärkeää? Onko toisaalta kypsää olla mustasukkainen lemmikille? Lemmikki voi olla omalla tavallaan tärkeä naiselle, sinä taas omalla tavallasi. Toki allergiat ym. ovat asia erikseen. Mutta (kompromissien jälkeenkin) tyttöystävä on se sama ihminen, joka hän oli ennen suhdetta. Vaikka hänellä nyt on uusi tärkeä asia elämässään, eli miesystävä, se ei tarkoita sitä, etteikö muut asiat hänen elämässään voisi olla ihan yhtä tärkeitä kun on tähänkin päivään mennessä olleet.

    • D. Caine

      Moro, kiitokset palautteistanne ja tässä muutamille vastine, että päästään paremmin yhteisymmärrykseen :)

      Yleisesti: Lukekaas ihmiset koko tarina ennen kun kommentoitte. Jotkut selkeesti ovat lukeneet vähän valikoiden :)

      jaripilli: Eli sulle heti ensimmäinen. Lueppas mun tekstin viimenen kappale. ;) Tosiaan "listan" pointti oli enemmänkin esittää minun omia huomioitani kuin universaaleja faktoja.

      FrozenCorpse: Itsensä kehuminen pitää tietenkin pysyä aisoissa. Ja en minä sitä tarkotakkaan, että pitäisi itseään välttämättä edes kehua. Lähinnä täytyy osata kertoa millainen on. Ulkonäöstä on mielestäni turha mainita sillä kuva kertoo sen paremmin. Ulkonäköä on kuitenkin hankala kuvailla kuulostamatta negatiiviselta tai sitten itsekkäältä.

      jklfja: Arvasinkin lähetettyäni tekstini, että tästä olisi pitänyt mainita, mutta empäs maininnut ja olit ensimmäinen joka tarkertui asiaan. Siis tietenkin ihmisen täytyy pitää asiostaan kiinni eikä kompromisseja tarvitse lähteä tekemään heti puolituttujen kanssa, mutta pointtini olikin se, että jos profiilissa heti teilataan jyrkästi tietyistä asioista luopuminen niin kyllä se antaa ihmisestä aika kovapäisen kuvan. Sehän on itsestäänselvyys, että ihmisillä on tärkeitä asioita joista ei hevillä luovuta. Eikä tietenkään heti tutustuessa voi ruveta muuttamaan toisen elämää. Itse ennemmin vain mainitsen ne asiat jotka ovat minulle tärkeitä. En ilmoita heti nyrkit pystyssä, että "en oo luopumassa!".

      leppiälempi: Tietääkseni en oikeuttanut missään vaiheessa naisen seksuaalista häirintää vai miksihän asian otit puheeksi? Itselläni ei kokemusta ole auttaako teksti "ei vonkaajille" mitään. Totesin vain, että minun mielestäni se on jossain määrin luotaan työntävää jos moisesta kirjoitetaan profiilissa. Maailma on täynnä huonosti käyttäytyviä ihmisiä ja niitä on opittavat sietämään. Ja tälläisten tekstien kirjoittelijat eivät osoita mitenkään hyvää sietokykyä. Todennäköisesti valittavat kaikesta enemmän tai vähemmän. Mutta tämä oli vain minun tulkinta ja yksi esimerkki tulkinnoistani!

      Ja toinen asia tämä lemmikin pitäminen. Kuten sanoin niin joillekkin miehille se on varmasti ok, vaikka nainen asettaakin koiran miehen yläpuolelle, mutta ei minulle. En myöskään halua lähteä vaatimaan, että toisen täytyy minun takiani jättää elämästään jotain pois. Tälläisten päätösten täytyy tulla ihan omasta tahdosta ilman painostusta. Näistä syistä kartankin (aivan kuten neuvoit) näitä profiileja, joissa ilmoitetaan koiran olevan poikaystävää tärkeämpi tai viitataan vahvasti siihen suuntaan.

      Mitenkäs muuten te eläinihmiset. Onko se ok, että koira tai kissa menee tyttöystävän/poikaystävän/vaimon/aviomiehen edelle?

      -mirkku-: Ymmärrän hyvin lemmikkien tärkeyden. Onhan minullakin ollu lapsuudessa koira. Ja todellakin lähinnä tarkoitin näitä hyvin tylyjä ilmaisuja tyyliin "Minähän en sitten lemmikistäni luovu!". Asiasta huomattauminen jämäkkään, mutta ystävälliseen sävyyn on huomattavasti parempi vaihtoehto tyyliin: "Minulla on koira ja se on minulle hyvin tärkeä".

      Ja jos tosiaan päätyy sellaiseen tilanteeseen, että joutuu olemaan mustasukkainen lemmikille niin... noh, siinä voi varmaan kaikki parisuhteen osapuolet katsoa peiliin ja miettiä mistä kiikastaa :)

    • tööttööttöööööööt

      kuulostaa aika säälittävältä jos elämäsi noin paljon pyörii nettideitti-ilmoitusten ympärillä! Omasta mielestäni yleensäkin nettideittailu on jotenkin säälittävää, se yhdistää ihmisiä joilla ei ole elämää. Ne ihmiset, joilla on elämä (huom, tämä ei tarkoita baaria), tapaavat toisia ihmisiä jossain muualla kuin virtuaalimaailmassa. Tuo koko nettideittailu on sellaista miesten putkiaivo-ajatteluun perustuvaa, että jos haluan löytää jonkun niin löydän sen niin että laitan nettiin ilmoituksen. Oikeat, aidot ihmissuhteet syntyvät spontaanisti, ilman mitään etsintää tai ennakko-odotuksia.

      Ehkäpä nämä sinun haukkumasi tytöt eivät oikein tunne oloaan varmaksi tehdessään deitti-ilmoitusta nettiin vaan heille sopisi mieluummin se, että tapaisivat toisen ihan elävässä elämässä?

      Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni eikä sillä varmaan ole sinun mielestäsi mitään arvoa?

      • D.Caine

        Moro,

        Jopas oli aggressiivinen vastaus. Mistä moinen tuohtumus johtuu?

        Selkeästi et ole ehtinyt ihan mietiskellä asioita tarpeeksi joten annetaan vähän pähkinää purtavaksi. Kyllä, nettideittailua varmasti harrastaa myöskin epätoivoiset tai ns. "ihmiset joilla ei ole elämää" kuten sinä ilmaisit, mutta myös ihan oikeat ihmiset joilla on elämää. Minäpä kerron miksi itse olen selaillut ilmoituksia (ja ei, en ole käyttänyt siihen enempää kuin tunnin tai pari viikossa.)

        Olen siis 26v mies ja melko tyypillinen sellainen. Olen töissä varsin miespainotteisessa ympäristössä IT-alalla. Harrastukset joissa tapaan muita ihmisiä muodostuvat muutamasta palloilulajista, kamppailulajista, kitaran soitosta ja punttisalista. Eli kaikki mitä teen ollessani pois kotoa on varsin...noh, miehekästä ja naisia näiden harrastuksien parissa ei juurikaan näy.

        Minulla on siis hyvinkin monipuolinen elämä johon olen varsin tyytyväinen, mutta uusia naisia ei juurikaan tapaa. En myöskään ole niin epätoivoinen, että karsisin harrastuksiani ja lähtisin etsimällä etsimään naisia tanssitunneilta tai paikallisen runopiirin parista, joten nettideittailu on mielestäni äärimmäisen varteenotettava vaihtoehto.

        Toisin sanoen siis otollinen maaperä näiden aitojen ihmissuhteiden syntymiseen naisten kanssa puuttuu minulta lähes täysin, enkä varsinaisesti tiedä miten luoda sellaisen. Ehkä sinä osaisit antaa rakentavan ideasi tähän?

        Ja en mielestäni haukkunut ketään ja tarkoitukseni ei ollut dissata ketään kuten tekstissäni mainitsin. Ikävää jos joku kokee asian loukkaavaksi, vaikka mielestäni esitin vain faktoja, jotka voisi korjata helpostikkin.

        Enkä ymmärrä miksi toteat loppuun ettei mielipiteelläsi ole merkitystä? Vaikutat hirveän katkeralta jostain syystä :/


      • jhfhfhfgfnnfgnfgbe

        ei se sinulla liiemmin järki päätä pakota, kun tuollaisia huutelet. Ota huomioon, että ihmisiä on monenlaisia, eikä kaikki tee niin kuin sinä, se sinun tulisi ymmärtää. Monet ovat sellaisessa työssä, etteivät tule siellä koskaan kohtaamaan vastakkaisen sukupuolen edustajaa ja näin myös sen parisuhteen perustaminen sitä kautta on mahdotonta. Useimmat myös asuvat pienillä paikkakunnilla, joten netti avaa hiukan heidän mahdollisuutta löytää kumppani, eikä tarvitse "tyytyä" niihin kulmakunnan naisiin.

        Netistä voi parisuhteen löytää ihan siinä missä muualtakin. Yhtä yllättävää se on kirjoitella tuiki tuntemattoman kanssa ja jatkossa tavata. Eipä se meno tuolla tuolla kadulla ole yhtään sen kummempaa, kuin netissäkään. Istutaan jossakin terassilla / kuppilassa ja "kyylätään" koska sopivan oloinen henkilö sattuu näköpiiriin. Meno on siis miltei samaa kuin netissä kuvia tiirailevilla, eli ulkoisen olemuksen perusteella mennään ja luodaan kontakteja.

        Niin ja kuka on sanonut, että netissä suorastaan etsitään? Täällä ei ole mitään pakkoa etsiä, vaan voi myös odottaa ja katsella. Eikös sanontakin mene, että se kumppani ilmestyy kun sitä vähinten osaa odottaa. Väkisin etsivät kyllä paljastuvat epätoivoisiksi, mutta kyllä heidän kaltaisia on aivan samalla tavalla myös siellä "oikeassa" elämässä. Vai oletatko että he katoavat jonnekin?


      • kuukuukuu
        D.Caine kirjoitti:

        Moro,

        Jopas oli aggressiivinen vastaus. Mistä moinen tuohtumus johtuu?

        Selkeästi et ole ehtinyt ihan mietiskellä asioita tarpeeksi joten annetaan vähän pähkinää purtavaksi. Kyllä, nettideittailua varmasti harrastaa myöskin epätoivoiset tai ns. "ihmiset joilla ei ole elämää" kuten sinä ilmaisit, mutta myös ihan oikeat ihmiset joilla on elämää. Minäpä kerron miksi itse olen selaillut ilmoituksia (ja ei, en ole käyttänyt siihen enempää kuin tunnin tai pari viikossa.)

        Olen siis 26v mies ja melko tyypillinen sellainen. Olen töissä varsin miespainotteisessa ympäristössä IT-alalla. Harrastukset joissa tapaan muita ihmisiä muodostuvat muutamasta palloilulajista, kamppailulajista, kitaran soitosta ja punttisalista. Eli kaikki mitä teen ollessani pois kotoa on varsin...noh, miehekästä ja naisia näiden harrastuksien parissa ei juurikaan näy.

        Minulla on siis hyvinkin monipuolinen elämä johon olen varsin tyytyväinen, mutta uusia naisia ei juurikaan tapaa. En myöskään ole niin epätoivoinen, että karsisin harrastuksiani ja lähtisin etsimällä etsimään naisia tanssitunneilta tai paikallisen runopiirin parista, joten nettideittailu on mielestäni äärimmäisen varteenotettava vaihtoehto.

        Toisin sanoen siis otollinen maaperä näiden aitojen ihmissuhteiden syntymiseen naisten kanssa puuttuu minulta lähes täysin, enkä varsinaisesti tiedä miten luoda sellaisen. Ehkä sinä osaisit antaa rakentavan ideasi tähän?

        Ja en mielestäni haukkunut ketään ja tarkoitukseni ei ollut dissata ketään kuten tekstissäni mainitsin. Ikävää jos joku kokee asian loukkaavaksi, vaikka mielestäni esitin vain faktoja, jotka voisi korjata helpostikkin.

        Enkä ymmärrä miksi toteat loppuun ettei mielipiteelläsi ole merkitystä? Vaikutat hirveän katkeralta jostain syystä :/

        Luin tämän koko ketjun ja ymmärrän pointtisi tässä listassa varsin hyvin. Monessa kohdassa oma reaktioni on sama kuin sinulla. Minusta oli kiva lukea huomioitasi. Tulee tunne että ihan oikeasti luet profiileja läpi ajatuksen kanssa. Toivon että tutustut kivoihin tyttöihin ja että löydät mukavan kumppanin jossain vaiheessa. Jos olisin muutaman vuoden nuorempi ja vielä sinkku niin pyytäisin itse treffeille :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      307
      2786
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      105
      2178
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      81
      1631
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      187
      1508
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1328
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1225
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1086
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1084
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1030
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe