1 annos:
valmistusaika 15 min.
1dl tumma pastaa kypsentämättömänä
-5dl suikaloitua salaattia
10 cm pala kurkkua
-2 tomaattia
- 1dl säilöttyjä kikherneitä tai papuja
-½ dl salaattijuustokuutioita
-½ dl oliiveja
KASTIKE:
1rkl pestoa
-1tl oliiviöljyä
-1rkl vettä
1rkl valkoviinietikkaa
-hyppysellinen jauhettua mustapippuria.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan:
Laita salaattisuikaleet eväsrasiaan ja paloittele kurkku ja tomaatti salaatin sekaan.
Huuhtele ja valuta kikherneet ja lisää ne juuston ,oliivien ja pastan kanssa salaattiin.
Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatille.Voit myös pakata kastikkeen erikseen ja lisätä salaattiin vasta hetkeä ennen ruokailua ( maha ei kurni heti iltapäivällä ) jos ujutat mukaan tarpeeksi proteiiniä/ kevyitä juustoja ,lihaa ja kalkkunanmunia.
RUOKAISA LOUNASSALAATTI
7
469
Vastaukset
palstasta. Tämä on vähähiilihydraattiset dieetit eikä tähän ruokavalioon kuulu mitkään pastat, ei tummat eikä vaaleat sillä niiden hiilihydraattipitoisuus on sama.
Huippukokit eivät myöskään suosi kevyitä kumijuustoja vaan käyttävät oikeita täyteläisiä laatujuustoja. Onneksi sentään käytät hyvää oliiviöljyä etkä tuputa epäterveellistä rypsiöljyä.- 22+3
kiitos huippukokille: ja hyvää Pääsiäistä!
- HyväKarppi
tästä tulisi minullekin sopiva hyvä salaatti.
Pastan voisin vaihtaa keitettyihin muniin, herneet ja pavut vaihtaisin manteleihin tai saksanpähkinöihin, myös salaattijuuston vaihtaisin johonkin parempaan.- Esson Baari
on vain 9 % rasva-arvoltaan ja sopinee tuohon hyvin !
Esson Baari kirjoitti:
on vain 9 % rasva-arvoltaan ja sopinee tuohon hyvin !
tarjoiltava salaatti sisältää aitoa kreikkalaista fetajuustoa jonka rasvaprosentti on siellä 25-30 prosenttia riippuen vähän valmistajasta. Salaatissa pitääm olla oikeaa juustoa eikä mitään kevyttä kumiankkaa.
- VHH Unelma
kj.mattila kirjoitti:
tarjoiltava salaatti sisältää aitoa kreikkalaista fetajuustoa jonka rasvaprosentti on siellä 25-30 prosenttia riippuen vähän valmistajasta. Salaatissa pitääm olla oikeaa juustoa eikä mitään kevyttä kumiankkaa.
turpoaa Michelin Ukoiksi on rasvaisten juustojen syngrooma.
Itsestään huolehtiva ja puhdasoppinen VHH -vaikuttaja ei koske pitkällä seipäälläkään rasvaisiin juustoihin ! - HyväKarppi
Esson Baari kirjoitti:
on vain 9 % rasva-arvoltaan ja sopinee tuohon hyvin !
itse en pidä miedoista kumimaisista juustoista vaan voimakkaammista kovista tai pehmeistä rasvaisista. Jokainen voi tuunailla omalla tavallaan, peili kertoo onko onnistunut ;)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 713115
- 922885
- 512115
Mietin että
Onko tästä enää paluuta entiseen? Ainut asia joka päiviini toi taannoin iloa, oli meidän yhteinen hassuttelu ja huumorin201575- 151349
Nyt rupeaa löytymään talonmiestä ja muuta sankaria hallipaloon
Kyllä on naurettavia juttuja tuossa paikallislehdessä, että saa tosiaan nauraa niille..51338Aaamu on täällä taas!
Hyvää ja rauhallista työpäivää rakkauteni. Kunpa vaan hymyilisit enemmän. Toivon, että joku kaunis päivä kanssani et vaa131301- 181280
Tajusin vaan...
Että olen pelkkä kroonistunut mielisairas. Olen sairauspäissäni luullut itsestäni liikaa. Luulin, että olen vain korkein131273Noin ulkonäkö-jutut ei multa
Nainen, koskaan en ole kirjoittanut siitä mitään ilkeää. Ei kuulu tapoihin241232