Mistä päättäväisyys???

lohduttomuuuus

Ihmiset auttakaa, en halua mitään muuta tällä hetkellä niin paljon kuin saada kroppani kuntoon, mutta repsahdan aina, enkä ikinä saa lähdettyä sinne lenkille. Olen maailman laiskin ja vihaan itseäni, en etsi nyt mitään ihmekeinoa laihdutukseen vaan neuvoja ja haukkusmisviestejä, jotta saan itseni koottua! Kertokaa, mikä saa teidät motivoitumaan kärsimiseen...

10

380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Xy

      Tartteeko sen laihdutuksen olla kärsimystä? Sopivalla kalorivajeella ja syömällä hyvässä suhteessa energia-aineita (näistä proteiinia normisuosituksia enemmän) sekä niiden lisäksi tarpeeksi kuitua ja suoja-aineita, ei välttämättä tarvitse nähdä yhtään nälkää. Syömisrytmistä tulee myös pitää huolta, n. kolme tuntia on hyvä ateriaväli.

      Lenkille on varmaan mukavampi lähteä kun tiet ovat pian sulaneet, laitat vaan jotain musiikkia kuulokkeisiin niin saat jotain muuta ajateltavaa. Rivakastahtinen, parin tunnin kävely riittää. Siihen kyllä rutinoituu pikkuhiljaa, mulla ainakin alun nyhjäyksen jälkeen kehittynyt lähes himo pitkiin kävelylenkkeihin. Katson kartoista jonkun hienon kohteen ja suurin piirtein lenkin pituuden. Toinen mitä olen harrastellut ihan kotosalla, kun en kuntosaleista yms. juuri perusta, on sellaset tunnin kestävät tanssi/jumppa/pomppimiset musiikin tahtiin. Siihen voi yhdistää painoja ja venytysliikkeitä, varjonyrkkeilyä jne. mitä nyt sattuu tekemään mieli. Kun pitää koko ajan pienen hien ja hyvän sykkeen päällä, niin lähtee läski palamaan ja veri kiertää kohisten pitkään treenin jälkeenkin.

    • Jane85

      Tunteesi on niin tuttu, itselläni ongelma on se, että syön paljon ja usein, koska olen väsynyt, tylsistynyt, ahdistunut, stressaantunut, yksimätön ja milloin mitäkin. Syöminen pitäisi korvata jollain muulla mielekkäällä tekemisellä, joka saisi ajatukset pois syömisestä. Pitäisi olla sopivan kiireinen elämä.

      Lenkille lähtemistä voisi helpottaa, jos joku muu lähtee mukaan ja tämän kanssa sopii ennalta milloin mennään. Itse käyn kaverin kanssa silloin tällöin kävelemässä, mutta välillä myös yksin lenkille lähtö on ihan mukavaa, ja vaikeintahan on se lähtö, kun ulos pääsee, on jo voiton puolella! Niin ja musan mukaan ottaminen ja omien lempibiisien kuuntelu voi olla myös aika hyvä veto.

      • tsemmpiii

        "tukihenkilö" on todella hyvä laihdutukseen. Ei sen tarvitse olla välttämättä lenkkikaveri, vaan joku joka jaksaa kuunnella ja jolle voit raportoida. Kun pään päällä väijyy varjo siitä että joutuu tunnustamaan laiskuutensa voi siitä hyvin saada motivaatiota käydä lenkillä. Ja sama sitten kun tuloksia tulee, niistä on kiva kertoa toiselle. Bloggaamalla tai täällä samaa 'motivaattoria' ei saa.

        Olisiko sinulla joku kaveri, joka olisi myös kohentamassa olotilaansa? Tehkää diili ja torukaa toisianne jos homma ei etene. Unohtamatta hyvänä ja huonona hetkenä tsempata.


    • hissukseen

      Voi ei sen tarvii olla kärsimystä. Mulla on mielettömiä ilon hetkiä kun paino on pudonnu edes vähän. Käy joka aamu vaakalla, niin opit huomaamaan että mitkä sulla painoa nostavat ja mitkä laskevat. Lääkäri mulle näin sanoi. Tulee mietittyä, että mitähän eilen tuli tehtyä. Mutta muista, että se on NIIIIN hidasta!Mulla ittelläni motivoi eniten se, että viimeksi kun olimme matkoilla, niin sain juuri ja juuri lentokoneen turvavyön kiinni. Lihoin siitä vielä pari kiloa ja nyt oon aatellu, että haluaisin kyllä matkustella, mutta se olis niin nöyryyttävää pyydellä jatkokappaleita turvavyöhön. Siinäpä motivaattoria.
      Liikunnasta en oo enää ottanu paineita. Liikun itseasiassa luultavasti nyt enemmän kuin ennen. Meen lenkille sillon kun huvittaa, ei sillon kun on pakko.
      Mieti saitko tästä jotain irti. Ihmiset on erilaisia. Mikä sopii toiselle, ei sovi kaikille.
      Tsemiä!!

    • 789

      Laita ainakin näytön taustakuvaksi kuva itsestäsi laihana, se sattuu aina silmiin. Missään jääkaapin ovessa ei tehoa yhtä lailla.

      Minua motivoi myös, jos ajattelen jotain tapahtumaa muutaman kuukauden päässä, missä haluan näyttää hoikemmalta ja paremmalta.

      Nälkään ei myös kuole. Jos haluat laihtua melko nopeassa ajassa, pitää kärsiä vähän nälkää. Ihminen selviää aika vähällä. Liikunta ja paranevat säät motivoivat myös. KAIKKI karkit ja herkut pois. Vaikka kuinka itkettäisi että pitsaa on saatava, hammasta purien odota että se menee ohi.

      • Törkeää laukoa noin

        Kyllä, nälkään valitettavasti kuolee yhä tänäänkin ihmisiä.


      • Törkimys789
        Törkeää laukoa noin kirjoitti:

        Kyllä, nälkään valitettavasti kuolee yhä tänäänkin ihmisiä.

        Noniin. Nyt ollaan kuitenkin laihdutus- eikä maailman tilanne ja kehitystyö -palstalla.

        Näläntunteeseen ei myöskään kuole, HETI, ellei se jatku viikkoja. Kuitenkin maailmalla kuolee nälkään valitettavasti paljon ihmisiä yhä tänäänkin. Jos haluat laihtua melko nopeassa ajassa, pitää kärsiä vähän nälkää. Yms.


      • Anonyymi
        Törkimys789 kirjoitti:

        Noniin. Nyt ollaan kuitenkin laihdutus- eikä maailman tilanne ja kehitystyö -palstalla.

        Näläntunteeseen ei myöskään kuole, HETI, ellei se jatku viikkoja. Kuitenkin maailmalla kuolee nälkään valitettavasti paljon ihmisiä yhä tänäänkin. Jos haluat laihtua melko nopeassa ajassa, pitää kärsiä vähän nälkää. Yms.

        Kun vihaa tarpeeksi itseään ( mm. Peiliin katsominen alastomana) alkaa laihtumaan oikein syömällä ja kovalla liikunnalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun vihaa tarpeeksi itseään ( mm. Peiliin katsominen alastomana) alkaa laihtumaan oikein syömällä ja kovalla liikunnalla.

        Onnistuuhan se noinkin, mutta kyllähän sitä laihtuu ihan vaan sillä että syö oikein ja harrastaa kevyttä liikuntaa, vaikkapa kävelyä.

        Ei sitä itsensä vihaamista sinänsä siihen kuvioon tarvita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onnistuuhan se noinkin, mutta kyllähän sitä laihtuu ihan vaan sillä että syö oikein ja harrastaa kevyttä liikuntaa, vaikkapa kävelyä.

        Ei sitä itsensä vihaamista sinänsä siihen kuvioon tarvita.

        Ei kaikkea itsessään tietenkään tarvitse vihata, mutta ulkonäköään voi kyllä syystä vihata, samoin kuin sitä omaa asennettaan, joka on johtanut tilanteeseen.

        Itseään ei tarvitse hyväksyä sellaisena kuin on, jos tietää, että asioita omaksi edukseen voisi tehdä toisella tavalla. Ihminen voi kehittyä ja parantaa tapojaan, jos mahdollisuuksia sellaiseen on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe