MITEN SAADA MIES TEKEMÄÄN ALOITE???

Selvin päin

Olen pitkään ihmetellyt, kun baarissa, viihteellä, ym. vapalla, kun miehet ottaneet pari kaljaa, paukkua, niin miehiä riittää jonoksi asti. Saan kuulla olevani kaunis, tulevat juttelemaan, jne.
Olen hyvin koulutettu ja hyvässä ammatissa. Olen 32-v., itsestäni huolehtiva ja itseäni sen enempää kehumatta; pukeudun tyylikkäästi ja olen melko kaunis ja hyvävartaloinen. Olen sosiaalinen ja iloinen. En todellakaan mikään nirppanokka.
Tiedän työpaikallani, harrastuksissa, yms. että muutama minuakin kiinnostava mies on minusta kiinnostunut, mutta eivät tee aloitetta. Onko syynä se, että vaikutan jotenkin vaikeasti tavoiteltavalta...olen kuitenkin vain sisimmässäni ihan tavallinen nainen.
Olen sen verran vanhan aikainen, että mielestäni miehen pitää tehdä aloite ja itse olen sisimmässäni ujo tällaisissa asioissa. Ja en halua tosissani tutustua miehiin, jos ovat humalassa.
Miten kehtaisin naisena hienovaraisesti ehdottaa tai antaa vinkkiä, että olen kiinnostunut?

21

3877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • imjubgrtve

      Onhan se tunnettua, että monilla suomalaisilla rohkeutta tutustua vastakkaiseen sukupuoleen löytyy vain hieman, tai hieman enemmän ottaneena.. Ja meikäläiseen kulttuuriin taitaa edelleenkin kuulua se, että tuttavuutta tehdään lähinnä baareissa tms. paikoissa, työpaikalta iskeminen ei ole meille tyypillistä. Jos et halua tutustua humalassa oleviin miehiin, sinun kannattaa yrittää etsiä seuraa muualta kuin baareista, sillä valtaosa miehistä on baareissa ainakin jonkin verran juovuksissa. Netti vois olla hyvä vaihtoehto...

      • ole kiinnostava

        Se seikka, etteivät miehet tee itse aloitetta, vaikka väitätkin heidän olevan kiinnostuneita, puhuu jo itsestään, eli kiinnostusta ei ole tarpeeksi!
        Katsohan peiliin ja ajattele omaa asennettasi, laitatko jonkin "seinän" eteesi?
        Liity johonkin harrastus klubiin, mene konserttiin, näyttelyyn jms. jossa samanhenkisiä ihmisiä voi tavata. Unohda baarit ja juopot.


      • 15+5
        ole kiinnostava kirjoitti:

        Se seikka, etteivät miehet tee itse aloitetta, vaikka väitätkin heidän olevan kiinnostuneita, puhuu jo itsestään, eli kiinnostusta ei ole tarpeeksi!
        Katsohan peiliin ja ajattele omaa asennettasi, laitatko jonkin "seinän" eteesi?
        Liity johonkin harrastus klubiin, mene konserttiin, näyttelyyn jms. jossa samanhenkisiä ihmisiä voi tavata. Unohda baarit ja juopot.

        "Se seikka, etteivät miehet tee itse aloitetta, vaikka väitätkin heidän olevan kiinnostuneita, puhuu jo itsestään, eli kiinnostusta ei ole tarpeeksi! "

        Tai vielä osuvammin, nämä miehet ovat saaneet aikaisemmin tarpeekseen naisten ylimielisestä käytöksestä ja kaverimiehen roolissa olemisesta. Se, että nainen on passiivinen ja vaikeasti tavoiteltavan oloinen, vähentää kiinnostusta entisestään.

        Myös sillä on vaikutusta, jos mies on aiemmin ollut naisille vain ilmaa. Silloin ansaitusti luottamus naisia kohtaan on pieni.


      • dfgdth
        15+5 kirjoitti:

        "Se seikka, etteivät miehet tee itse aloitetta, vaikka väitätkin heidän olevan kiinnostuneita, puhuu jo itsestään, eli kiinnostusta ei ole tarpeeksi! "

        Tai vielä osuvammin, nämä miehet ovat saaneet aikaisemmin tarpeekseen naisten ylimielisestä käytöksestä ja kaverimiehen roolissa olemisesta. Se, että nainen on passiivinen ja vaikeasti tavoiteltavan oloinen, vähentää kiinnostusta entisestään.

        Myös sillä on vaikutusta, jos mies on aiemmin ollut naisille vain ilmaa. Silloin ansaitusti luottamus naisia kohtaan on pieni.

        vaan on!


    • Se vaan ei aina riitä vaikka olis kuinka taviksen oloinen ja ei nirppanokka, alkoholilla meidän miesten itsetunto nousee huippuunsa:DEi nyt ihan kuitenkaan, mutta madaltaa kynnystä mennä juttelemaan.
      Muutenkin sosiaalisesta minusta tulee hypersosiaalinen kun saa vähän ilolientä ihon alle..
      Mutta palatakseni tuohon dilemmaan mikä on aiheena niin vaikka olisin kuinka kiinnostunut naisesta niin ikinä en löydä sellaista tilannetta missä voisin kertoa muutakin kuin joutavan päiväisiä asioita hänelle, se on vaan tietoista tai alitajuista pidättäytymistä lähestyä naista niissä merkeissä.
      Humalassa nämä estot lievenee tai poistuvat valitettavasti kokonaan, sitä kun saisi harjoitusta enemmän ja oppisi selvin päin tekemään nuo ratkaisevat askeleet:)

      Niin ja ei minunkaan silmissä liian humalainen nainen näytä kovin kiinnostavalta, mitä kovempi humala tila on sitä vähemmän nainen kiinnostaa, vaikka olisi minkälainen missi tahansa!
      Toivottavasti sait jotain käsitystä meidän miesten sielun maailmasta ei se elämä meillä ole sen helpompaa kuin teilläkään.

    • Liian uskaliasta

      Itse olen kolmikymppinen mies ja sinkku. Työpaikalla tapaan useita naisia joita pidän kiinnostavia, mutta en silti yritä iskeä heistä ketään. Syitä on monia.

      Ensinnäkin en tiedä ketkä heistä ovat varattuja ja ketkä eivät, toki se sormus kertoo paljon, mutta ei sen puutteesta voi kyllä mitään 100-varmasti tietää. Toinen syy on se, että en tiedä onko nainen kiinnostunut myös minusta ja pakkien saaminen työpaikalla ei ole sama asia kuin siellä baarissa tai kahvilassa. Työpaikalla siitä voi tulla suuriakin ongelmia, sillä niiden pakkien jälkeenkin pitää toista vielä tavata ja jopa usein tehdä myös yhdessä töitä. Tilanne voi kehittyä hyvinkin kiusalliseksi, niin naiselle kuin minulle itsellenikin. Ja kolmas syy on se, että vaikka kaikki nyt menisikin nappiin ja nainen olisi vapaa ja kiinnostunut minusta ja aloittaisimme suhteen, entäpä sitten kun jos tuo suhde päättyy? Työpaikan vaihto olisi varmaan se ainoa vaihtoehto tuon jälkeen, enkä minä ainakaan vielä täältä halua pois lähteä.

      Joten tyydyn etsimään niitä naisia muualta kuin sieltä työyhteisöstä, nykyään lähinnä netistä, kun ei oikein innosta enää noita baareja kierrellä. Harmi vain että noita lapsettomia OK tason naisia on melko vähän noissa nettideiteissä.

    • hahahahhhhahaha

      Heitä kiusallisen rivoa läppää ohimennen jutellessas. Nauru yhdistää ihmisiä.

    • aslfhösfasfas

      Itse olen kanssa 30 mies, muuten ihan reipas, mutta naisten kanssa menen aina ihan lukkoon. En vain yksinkertaisesti uskalla mennä juttelemaan, koska pelkään nolaavani itseni.
      jos olen ottanut edes vähän kynnys on niiiiiiiiin paljon matalampi mennä juttelemaan, varsinkin jos kyseessä on yhtään kauniimpi nainen.
      Yritä kestää meitä hieman ottaneita miehiä, niin yllätyt millaisia helmiä meistäkin löytyy! ;)

    • sdgfds

      sillä tavalla, että vaikutat helposti lähestyttävältä. Naiset, joilla on iloinen ilme usein naamallaan, ja jotka nauravat helposti antavat ainakin minulle tällaisen vaikutelman.

      Työpaikalla miehet ovat ehkä paljon varovaisempia, siellä voi tulla pahasti nokkaan, jos alkaa vikitellä naista joka järjestää asiasta show'n jälkeenpäin. Vaikkapa juoruilemalla kahvipöydässä miehen noloimmat repliikit tai väittämällä pomolle ahdistelusta.

    • Beri

      tosiaan riskialtis paikka. Jos nyt ei ole pelkoa että tulee ahdistelusyyte niin tosiaan jo pelkkä pakkien saaminen saa jatkossa aikaan ehkä kiusallisia tilanteita. Vähän tietysti työpaikasta ja tehtävistä riippuen. Lisäongelmia varmaan tulee vielä molemmille jos kyseessä on esimies-alais suhde.
      Tuo harrastus on sitten vähän helpompi kun siitä ei ole leipä kiinni. Tuosta nyt ei selvinnyt mitä harrastat, mutta pienellä suunnittelulla varmaan onnistuu. Jos käyt salilla niin menet penkkipunnertamaan ja käsket miehen varmistamaan olemattomia painoja tai teet kyykkyjä ja pyydät miestä arvioimaan tekniikkaa. Jos nämä teet pienillä painoilla normaalitasoosi niin eiköhän vinkki ole siinä. Jos harrastat entisöintiä niin pyydät auttamaan vaikka jonkun hankalamman osan lakanpoistossa vaikka osaisit tehdä itsekkin. Jos virität autoja niin pyydä auttamaan tulpan paikalleen laitossa kun tuntuu ettei mene kierteelle. Pääasia että pyydät auttamaan jossakin missä mies tietää että sen sinä olisit tehnyt itsekkin. Leveä hymy perään ja/tai silmänisku niin eiköhän se ole siinä.

    • Niin minäkin olisin

      Etenkin jossain harrastuksissa jne. olettaisi, että jos sulla on kiinnostusta johonkin mieheen, niin se olisi jollain muotoa tullut esiin... eli jos et ole antanut mitään vinkkiä, VAIKKA sulle on itsellesi jo tullut selväksi, että näitä miehiä kiinnostaa (näinhän itse edellisessä kerrot!), niin onhan se miehestä loogista ajatella, että sua ei kiinnosta ja yrittäminen on tökeröä tuppautumista. Koettavat siis vaan olla kohteliaita.

      • fghfhgy

        Eri paikoissa on vähän erilainen kynnys toimia. Baarissa tavallaan kuuluu asiaan että voi olla aika suorasukainen (ei pitäisi olla kenellekään ylläri, jos joku lähestyy isku/tutustumismielellä, ja lisäksi se, ettei tunneta entuudestaan eikä välttämättä toisten nähdäkään, edellyttää aika ripeää etenemistä).

        Töissä tai harrastuksissa ihmiset ovat oletusarvoisesti paikalla juuri työn tai harrastuksen itsensä takia, eivät iskemässä/iskettävinä elikkä riski siihen, että lähestyminen menee asiattomaksi koetun toiminnan puolelle on suurempi. Kuten edellisissä todettiin, moka saattaa varjostaa pitkään ilmapiiriä. Olet se osapuoli, jonka pitää antaa vinkkejä, että poikkeaminen yleisestä normista on tässä tapauksessa sallittua.

        Ja vielä, baarissa heitetään juttua hyvän vaikutuksen tekemiseksi, mutta työssä jne. tämä on tavallaan tapahtunut ajan mittaan itsekseen - koska olet jo ehtinyt saada hänestä omia aikojaan paljon enemmän vaikutelmia, miehen on helppo olettaa, että vaikuttaisit jo hänestä kiinnostuneemmalta kuin jostain random-baarityypistä, jos olisit ylipäätään kiinnostuaksesi.


      • wheed
        fghfhgy kirjoitti:

        Eri paikoissa on vähän erilainen kynnys toimia. Baarissa tavallaan kuuluu asiaan että voi olla aika suorasukainen (ei pitäisi olla kenellekään ylläri, jos joku lähestyy isku/tutustumismielellä, ja lisäksi se, ettei tunneta entuudestaan eikä välttämättä toisten nähdäkään, edellyttää aika ripeää etenemistä).

        Töissä tai harrastuksissa ihmiset ovat oletusarvoisesti paikalla juuri työn tai harrastuksen itsensä takia, eivät iskemässä/iskettävinä elikkä riski siihen, että lähestyminen menee asiattomaksi koetun toiminnan puolelle on suurempi. Kuten edellisissä todettiin, moka saattaa varjostaa pitkään ilmapiiriä. Olet se osapuoli, jonka pitää antaa vinkkejä, että poikkeaminen yleisestä normista on tässä tapauksessa sallittua.

        Ja vielä, baarissa heitetään juttua hyvän vaikutuksen tekemiseksi, mutta työssä jne. tämä on tavallaan tapahtunut ajan mittaan itsekseen - koska olet jo ehtinyt saada hänestä omia aikojaan paljon enemmän vaikutelmia, miehen on helppo olettaa, että vaikuttaisit jo hänestä kiinnostuneemmalta kuin jostain random-baarityypistä, jos olisit ylipäätään kiinnostuaksesi.

        Ylläoleva fgghfuyynn vai mikä se oii kirjoitus on hyvin osuva.

        Työyhteisössä välillä tulee kyllä eteen naisehdokkaita jotka saattavat kiinnostaa muutoinkin kuin työmielessä. Tähän asti on tosin koko työuran aikana käynyt niin että jokainen näistä naisista on ollut varattu jo valmiiksi. Varmistan siis tämän yleensä aika nopeasti oli tilanne töissä tai muualla. Sinänsä hauskaa että juuri töissä tai siinä arjen lähettyvyydessä naisiin on helpompi suhtautua ja olla sosiaalisempi.

        Minulla itsellä on tällä hetkellä kaksi dilemmaa.. Toinen on asiakasyrityksen respassa työskentelevä secun työntekijä jonka kanssa on jo pitkään ollut kivaa small talkia. Toinen on samalla salilla käyvä tyttö joka kuultuaan et en ehkä vaihdakaan paikkaa oli siitä silmiinnähtävästi iloinen, törmättiin pienen tauon jälkeen ja mm. halailtiin. Molempien tapauksissa pitäisi yrittää tulkita oikein. Oma tulkintani on et ffs - pyydä ulos molempia ja murehdi vasta sen jälkeen kun molemmat ilmoittavat seurustelevansa.

        Ai saat** kello on jo 2:06.. =P


    • Vappupallo!

      Kerro miehille www.mademefeel.com:ista :D Minä sain vappuna deitin sen kautta :D

      • Vappupallo!

        www.mademefeel.com


    • -mies-

      töissä ollaan töissä ja harrastuksissa harrastamassa, mutta baarissa on lupa yrittää iskeä.

      iso ero.

      • NNainen

        Työkaveria ei kannata iskeä, siitä seuraa vain sekasotkua.


      • kops
        NNainen kirjoitti:

        Työkaveria ei kannata iskeä, siitä seuraa vain sekasotkua.

        Ymmärrän tuon asenteen, jos puhutaan jostain muutaman hengen työyhteisöstä... omassani taasen on satoja, joista useimpia näkee yleensä vain ruokalassa eikä edes nimiä tiedä. Jotenkin hölmöä ajatella, ettei kestään heistä saisi kiinnostua, jos joskus sattuu joku helmi samaan pöytään...


    • j.v (m)

      Mitenkä olisi katse(flirtti)kontaksti?

      • rteyetyrt

        Helppo vastata en tee aloitteita, jos nainen on minusta kiinnostunut, voi tulla juttelemaan muuten saa jäädä rannalle.


    • Kunnon mies

      Laita kuule lappu selkään, eihän susta muuten pirukaan ota selvää! Kirjota lappu, Etsin tositarkoituksella miestä teidän joukosta. Jos jostain olet kiinnostunu niin vanhanaikaisuuttas joudut tyytymään niihin jotka jaksaa kattoa temppuiluasi alotteiden suhteen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6193
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      35
      3761
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      15
      1462
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      33
      1370
    Aihe