SPERMAA naamaan

Rypyt sileex?

Spermalla iho sileäksi?
Spermavoiteella iho sileäksi rypyistä?

Norjassa on keksitty spermavoide, joka ehkäisee ihon vanhenemista. Skin Science -niminen tuote esiteltiin markkinoille viime maaliskuussa.
Norjassa kehitetyn ihmevoiteen salaisuus perustuu spermiini-nimiseen antioksidanttiin, joka vähentää vanhenemisriskiä ihon kudoksissa.
Ruotsissa työskentelevä iholääkäri Jacek Bartosik on uutuudesta innoissaan.
-Ensimmäistä kertaa näen tuotteen, jota voi verrata botoxiin ja restylaneen.

Nordstöm: Ryppyjä ehkäisevä vaikutus
Professori, plastiikkakirurgi Rolf Nordström suhtautuu spermavoiteeseen varovaisemmin. Hänen mielestään botoxilla ja spermavoiteella on selvä ero vaikutusten suhteen.
Nordström uskoo, ettei uutuusvoide voi vähentää jo tulleita ryppyjä.
- Spermiinillä on lähinnä estävä vaikutus tuleville muutoksille. Mitä tulee ihon palauttamiseen, se on ihan eri asia. Botoxihan vähentää kasvolihasten jännitystä ja sillä tavalla myös lihasten päällä olevan ihon ryppyisyyttä, Nordström kertoo.

LAITTAISITTEKO SPERMAA NAAMAANNE???

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200606144661804_uu.shtml

20

7475

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prostaglandiineja

      "Sperma on oikea tehopakkaus. Siittiöiden lisäksi se sisältää valkuaispitoista nestettä eli siemenplasmaa. Tämä siemenplasma tulee kahdesta paikasta. Suurin osa on rakkularauhasen tuottamaa ja noin kolmasosa tai sen alle on eturauhasen tuottamaa. Tämä rakkularauhasista tuleva erite on hieman hyytelömäistä ja lievästi emäksistä ja se sisältää siittiöiden energianlähteeksi tarkoitettua fruktoosia sekä prostaglandiineja. Eturauhasesta tuleva erite on taasen hapanta. Se sisältää sinkkiä, immunoglobuliineja sekä polyamiineja, spermiiniä ja spermidiiniä. Tämä spermiini aiheuttaa sperman omalaautisen imelähkön tuoksun."

    • Skin Science?

      Vuonna 1983 norjalainen tutkijaryhmä pähkäili miten hidastaa kalaöljyn härskiintymisen.
      Vastaus löytyi spermiinistä.

      Spermiini on hyvin voimakas antioksidantti.
      Rasvaliukoiseen E-vitamiiniin verrattuna se on satoja, ellei tuhansia kertoja tehokkaampi.
      Vesi- ja rasvaliukoisen antioksidanttina se pystyy kulkeutumaan ihon eri rasva- ja vesikerrosten läpi.
      Spermiinillä on lähinnä preventiivistä tehoa, eli sillä on estävä vaikutus tuleville muutoksille.
      Antioksidantit hidastavat hapettumista ja samalla siis vanhenemista.

      Se on siis totta että sperma ehkäisee vanhenemista.
      Kuinka usein tätä spermaa/spermiiniä tulisi iholle lisätä?

      "Eräs tutkijaryhmän jäsenistä ei kuitenkaan tyytynyt kalaöljyn härskiintymisen hidastumiseen vaan lähti kehittämään keksintöään eteenpäin. Tuloksena oli Skin Science –niminen ihovoide joka estää ihon vanhenemisen ja ryppyjen muodostumisen."
      80 euroa / tuubi maksava ihmevoide?
      Raaka-aineethan ovat helposti saatavilla, perusvoide apteekista ja loput spermapankista ;)

    • Syvä Kurkku

      "Sperma itsessään on ravinteikasta ainetta, joka sisältää noin 30 ainesosaa ja sitä jopa suositellaan naisille nieltäväksi etenkin raskauden aikana. Joidenkin tutkimuksen mukaan odottavan äidin nielemä sperma saattaa ehkäistä raskausmyrkytystä ja vaikuttaa suotuisasti immuunijärjestelmään. Sperma sisältää hivenaineita, kuten sinkkiä, seleeniä, fosforia ja kaliumia. Lisäksi siitä löytyy C-vitamiinia, B12-vitamiinia, kalsiumia ja magnesiumia sekä sokereita, steroideja, entsyymejä ja aminohappoja. Näiden aineiden tehtävänä on ravita ja suojella siittiöitä naisen elimistössä. Sperma on enneminkin vitamiinipommi kuin kaloripommi, sillä energiaa yksi siemensyöksy sisältää keskimäärin vain 10-15 kaloria."

      Eli myös sisäisesti annosteltuna terveellistä?

    • käyttöä?

      "Biologian opettaja koulussa aikoinaan äsähti että kauneusvoiteet ovat aivan turhia, koska ne läträtään kuolleen solukon päälle, eivätkä täten imeydy tai auta mitään..."

      Kuorikaa siis kasvot ja iho hyvin ennen kuin pistätte kallista spermavoidetta!

      "Opettaja tarkoitti varmaan emulsiovoiteissa käytettäviä kosteutta sitovia proteiineja ja muita suurimolekyylisiä aineita, jotka eivät imeydy.
      Aineen imeytyminen ihoon, limakalvoihin tai niiden läpi riippuu mm. rasvaliukoisuudesta ja molekyylin koosta. Rasvaliukoiset aineet imeytyvät solukalvojen läpi yleensä helposti, mitä rasvaliukoisempi, sitä helpommin aine läpäiseen solukalvojen lipidit ja pääsee sitten verenkiertoon, jos ei hajoa solussa tai jää sinne muista syistä. Myös suodattumalla ja solukalvojen kantajaproteiinien kautta pääsee aineita soluun, jotka muuten jäisivät ulkopuolelle. Suurehkommat molekyylit pääsevät ihon ja limakalvojen läpi solujen välistä elimistöön.

      Silmänympäryksen iho läpäisee tavallista paremmin aineita, ryppyvoiteissa silottava vaikutus tulee yleensä pääasiassa ihon kosteuden lisääntymisestä, on kuitenkin aineita, jotka poistavat jonkin verran ryppyjä, ja hidastavat niiden syntymistä, niistä vaikka vähän myöhemmin lisää."

    • zazige

      mikä antioksidantti,eli hyvästä,kun ehkäistään ryppyjen syntyä...
      Kyllähän ureaakin valmistetaan kemiallisesti-eikä kaikki sperma ole tasalaatuista,eli olisikohan sitäkin mahdollista valmistaa labrassa...
      Mitä taasen nielemiseen tulee,taitaisi tulla verenpainetauti,koska sperma on niin suolaista..;D!!
      Mutta en ehkä kuitenkaan rupeaisi koekaniiniksi,paitsi voidemuodossa...

    • AVS

      Valtaosin nykytiede ei ole kerinnyt kaikkien perinnetietojen perään. Voi olla, että vanhasta kansanperinnöstä on enemmän hyötyä kuin haittaa. Norjalaiseen tutkimukseen uskon sen vuoksi, että pohjoinen ilmasto saattaa pimeänä aikana vaikuttaa myös ihon kuivumiseen. Olen nykyisen puolisin kanssa todennut, että pimeä vuoden aika tavallaan lamauttaa tavalla tai toisella.

      Tähän aiheeseen annan sen verran neuvoa, että kannattaa kokeilla. Vaimoni on todennut sen auttavan, silloin, kun sen todella haluaa.

      • dnvn

        No tuotahan lienee jokaisella naisella mahdollisuus testata jopa ilmaiseksi. Ei ota mitän, jos ei annakaan....


    • dhgfjjf

      joooooooooooooooooooo vittu

    • dopaaja

      Asiahan on jokaisen ollut hyvä todeta. Kun boostaus loppuu, tulevat rypyt ja kuivuus. Mistä muuten tulisivat kuivat ryppyiset akat? Boosterin ja dopingin puutteestahan ne.

    • Pitää testata tää

      Elikkä kun olen mies, niin ei kannata tätä litkua lähteä ostamaan. Jos haluan lievitystä vaikkapa otsaryppyihini, niin vedän vain tumppuun ja levitän mällini otsauurteisiin. Lienet ihan yhtä tehokasta mun oma sperma, kuin jonkun kauneus salongin purtilon sperma? Oma tavara ei ainakaan lantrattua, vaan täyttä tavaraa ja ilmaiseksi mulle.

      Lisäksi voin ja jos mieskunto vaan riittää alkaa myymään naapurin, lähistön rouville myös ryppyvoidettani, olenhan itse nyt kävelevä tehdas ja luonut näin työpaikankin tapaisen itselleni/itsessäni. Lyhyt työmatka ja hommat mukavia, nautinnollisia jopa. Netti poke vauhdittaa tuotteen valmistusta.

      Onko muuten kiinnostuneita uuden sperma ryppyvoiteeni kenties tulevia ostajia täällä? Pistäkääpä viestiä jne., niin neuvotellaan kaupoista.

      • uusi ihmetuote

        Samoilla linjoilla näköjään mieshenkilöt täällä, eli sun kannattaa varmaan ottaa yhteyttä tohon puljuun niin pääset sinne hommiin.


    • ostakaa makkaraa

      Kato, onko ne alkanu panna purkkiin? Sitten hirveä litrahinta, en uskalla edes ajatella.

      Vanhojenpiikojen diskriminointia?

      Luonnonlakien takia sperman läsnäolo naisen elämässä varmasti tekee hyvää hehkeydelle jollain tai jollain toisella tavalla, mutta on kyllä koomista jos ne on alkanu purkkiin tumputtaa.

    • Bukkaket lärviin

      Siis häh? Onko toi todellakin totta, että ihmisen, miehen sperma vähentää ryppyjä?

    • korkeintaa aiheuttaa "raskaus arpia" määrätyllä tavalla käytettynä!!!!!

    • 10 vuotta spermaa

      Mikä on ollut pitkäaikaiskäytön vaikutukset. Onko kokemuksia.

    • Mitäh? täh?

      Meinaako nimimerkkisi että ekat mällisi lensi n. 10 vuotta sitten? Jos meinaan nimmarisi tarkoittaakin 10 vuoden mälliesi käyttöä ihonhoitoon, niin kummallista, että kyselet mällin pitkäaikaiskäytön vaikutuksia muilta, kun sunhan pitäis itse siitä kertoa toisille mälli-kokemuksesi syvällä rintaäänellä.

    • Tämä kiinnostaa

      Ihan vakavasti tää aihe nyt otettuna, onko täällä kokemuksia kellään ihmisen siemennesteen käytöstä ryppyvoiteena ja sen mahdollisista myönteisistä vaikutuksista?

    • Leivotiia

      Mä tykkään kun mies tulee kasvoilleni. Mieluiten kuitenkin nielen spermat. Suu auki on ihana odottaa ja katsoa kuinka spermat ryöppyää ulos munasta. En koe alistumista tai muuta vastaavaa, ennemminkin koen koko tilanteen todella kiihoittavana

    • Jamppa704

      Luonnon tuote alkuperäinen.

    • Anonyymi

      itselle kuulemma hedelmäisen tuottajalle tuli tilausta myös kasvovoiteen tuottajana ja prolaktiinin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe