VAIKEA tyttökaveri

hämilläääään

itse olen 19 ja tyttökaverini 18. olemme nyt seurustelleet noin 2 kuukautta ja tyttökaverini ei vieläkään oikein avaudu minulle. Joudun itse AINA pitämään yhteyttä ja sopia tapaamisemme. Aika hänen kanssaan on todella mahtavaa, mutta kun olemme erossa toisistamme, kaikki työ on minulla. Olemme kerran puhuneet tästä ja tyttö sanoi vain olevansa varautunut ja oikeasti pitävän minusta. Hän myös sanoi että tarvitsee aikaa että pystyy avautumaan paremmin ja hyppäämään paremmin tähän suhteeseen.

Mitä pitäisi tehdä? odottaa niin kauan että tytön varaus katoaa, koska itselläni ei ole mitään tietoa kauan se kestää. Itse pidän tästä tytöstä todella paljon ja haluan olla hänen kanssaan, joskus se on vain niin vaikeaa koska itsellä täytyy tehdä kaikki työ.

Vinkkejä kaipaisin!

11

2523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kantapään kautta

      Eiku sun pitää joku kerta odottaa niin kauan, että tyttö ottaa yhteyttä. Jos ei ota, et kovasti jaksa häntä kiinnostaa, sori vaan. Saattaapa olla niinkin, että vain sinulla on "todella mahtavaa", tytön käytös osoittaa jotakin muuta.

      Parisuhteessa molempien kuuluu "tehdä yhtä paljon työtä" suhteen eteen, puoliksi, tulla puolitiehen vastaan ... muuten ei ole mitään parisuhetta. Sinä vaan koetat tehdä itseäsi hirrrveästi hänelle tykö.

      Löydät varmasti innokkaamman tyttiksen, anna innottoman olla.

      • dgdgf

        jos homma on niin vitun aaikeeta ei siitätul mitään.


    • tyttö_25

      Ei kannata luovuttaa. Voihan olla, että hänkin testaa sinua/kiinnostustasi ja ei siksi ole niin aktiivinen. Kaikki pelailu on kuitenkin turhaa, joten kantsii vaan sanoa suoraan, että asia häiritsee sua ja olet oikeasti kiinnostunut. Selviää samalla onko kiinnostusta. Luulen, että varautuneisuuskin katoaa, jos kertoo asiat suoraan.

    • ihan turhaa hommaa

      Ihan turhaa kulutat aikaa, parisuhde on se että molemmat yrittää tosissaan ja yhtä paljon, ei silloin kun on aikaa tai viitsii jne...

      Ton edellisen tytön juttu on ihan teini puhetta, totta kait on hienoa kun miehet juoksee perässä ja kaikki yrittää pokata mutta miehelle se on ihan turhaa hommaa pidemmän päälle, saatat saada sen hetkeksi tai muutamaksi vuodeksi mutta viimeistään lasten tulon jälkeen olet yh-isä....

      Opi lukemaan ihmisiä, äläkä tuiota vaan munaasi

    • N37_

      valitettavasti kulutat aikaa turhaan...

    • kokenut...

      Voihan se niinkin olla, että tyttö ei ole täysin varma suhteesta ja ei siksi uskalla sopia tapaamisia. Jos todistat hänelle kuinka ihana olet, ehkäpä hänestä tulee vahvempi ja hän alkaa ottamaan itse yhteyttä.Tyttö tekee itse omat päätöksensä.

    • .,-,..,-

      kuinka usein otat yhteyttä? jos soitat liian usein tyttö ehdi ottaa sinuun yhteyttä eikä hänellä ole tarvetta, koska hän tietää sinun kuitenkin soittavan. sinun liika yhteydenotto saattaa alkaa rasittaakin häntä ja hän alkaa myös pitää sinua itsestäänselvyytenä/takertujana.

      ihmisillä on erisuuruiset tarpeet pitää toisiinsa yhteyttä. jos hän on kovinkin kiireinen, hänelle saattaa hyvin riittää esim kerran viikossa tapaaminen ja parit tekstiviestit viikossa.

      tai ehkä tyttö tosiaan on niin ujo/ei päästä toisia helposti lähelleen, ettei hän osaa ottaa sinuun kontaktia. (jos tyttö on tosissaan sinusta, kyllä hän ottaa sinuun kontaktia, vaikka se olisi miten vaikeata.)

      sinua neuvoisin ottamaan rauhallisesti. hanki lisää töitä/harrastuksia puuhaile kaikenlaista omien ystäviesi kanssa. älä ota tyttöön yhteyttä niin paljoa. tietenkin jos 2 vkoa menee ilman tytön yhteydenottoa sitten kannattaa soitella perään. joka tapauksessa jos sinä olet viimeiset pari kertaa ollut yhteydenottaja, anna tytölle aikaa ottaa yhteyttä sinuun.

      • jepjepjepppppp

        mulla on vähän samaa ongelmaa, ollaan molemmat siis 9-luokalla eli pikkukakaroita vasta. Ongelma on siinä, että minä olen aina se joka pitää yhteyttä, soittaa, tekstaa, etsii koulussa käsiinsä yms. Joskus oon kokonaisen päivän ollu pitämättä yhteyttä eikä sieltä päästä oo mitään kuulunu. Kuitenki jos en sitte pidä sitä yhteyttä nii neiti valittaa et oon ollu etäinen...


      • jepjeppp
        jepjepjepppppp kirjoitti:

        mulla on vähän samaa ongelmaa, ollaan molemmat siis 9-luokalla eli pikkukakaroita vasta. Ongelma on siinä, että minä olen aina se joka pitää yhteyttä, soittaa, tekstaa, etsii koulussa käsiinsä yms. Joskus oon kokonaisen päivän ollu pitämättä yhteyttä eikä sieltä päästä oo mitään kuulunu. Kuitenki jos en sitte pidä sitä yhteyttä nii neiti valittaa et oon ollu etäinen...

        "mulla on vähän samaa ongelmaa, ollaan molemmat siis 9-luokalla eli pikkukakaroita vasta. Ongelma on siinä, että minä olen aina se joka pitää yhteyttä, soittaa, tekstaa, etsii koulussa käsiinsä yms. Joskus oon kokonaisen päivän ollu pitämättä yhteyttä eikä sieltä päästä oo mitään kuulunu. Kuitenki jos en sitte pidä sitä yhteyttä nii neiti valittaa et oon ollu etäinen... "

        minä täällä taas. kesäloman alkaessa hän sanoi että tarvii etäisyyttä. pitää kuulemma miettiä mitä haluaa. nyt ollaan sit ilmeisesti pistämässä kaikki poikki. jees. en enää ihmettele kun ei neiti ottanu yhteyttä koskaan.


    • dikusne

      No tytöthän "opetetaan" pienestä pitäen, että vain huorat tekevät aloitteen. Hieman vanhoillinen ajatustapa ehkä, mutta itselläni oli samanlainen ongelma ja ikäväkseni meni ainakin viisi potentiaalista poikaystävää sen sileän tien kun en osannut ensimmäiseen puoleen vuoteen avata suutani mihinkään suuntaan. Onneksi nykyinen puolisoni jaksoi pidempään ja nykyään ollaan molemmat opittu paljon yhdessä elämisestä ja puhumisen voimasta :)

      kärsivällisyyttä sinulle ja rohkeutta tyttöystävällesi!

    • Kuin kodensaattori. Se on sellainen pieni akuntyyppinen laite, mutta kodensaattorin varaus ei purkaudu niin hleposti. Ihminenkin voi olla tunteellisesti varautunut ja se purkautuu ajallaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      639
      4774
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3670
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      119
      3653
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3051
    5. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      13
      2662
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2424
    7. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2311
    8. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2180
    9. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2097
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      50
      2069
    Aihe