Joopa jo joutikin

tilletalle

poistaa. Ainoa mitä tuosta ketjusta kommentoisin on se, että kaikki meni taas aivan saman kaavan mukaan, noin 200 - 300 annettiin lukea minun pilkkaamistani ja sanavapauttani loukattiin taas. Onneksi ehdin ottaa kopiot ja ne menevät varmasti eteenpäin.

Ketjussa oli yksi ainoa järkevä viesti jossa kehoitettiin ottamaan poliisin yhteyttä, jos kirjoitukseni loukkaa jotain ja sen loukkauksen tulee olla laitonta. Edelleen korostan, en ole yleistänyt ohjelmatoimistojen vilpillistä toimintaa. Sillä keväällä 2010 tehdyssä tutkimuksissa jopa 1,6 kappaletta 10 ohjelmatoimistota jäi 354 ohjelmatoimistoratsiassa kiinni erinäisistä vilpeistä. Eihän se ole yleistämistä, eihän?

Ja voin minä päivänä tahansa paljastaa ne ihmiset nimeltä uudestaakin, joiden toimintaa olen laittanut virkamiehen tutkimaan. Miksi poistatte juttun, jotka ovat aivan tosia ja joita kirjoitan, jotta tiedetään missä mennään ja miten tässä maassa toimitaan. Jos epäilette minun valehtelevan niin siitä vain poliisitutkintaan minäkin. Kyllä ne tutkivatkin, sillä asioin tällä hetkellä poliisin kanssa, siksi että tunnen että kunniaani on loukattu ja että eräs minuun kohdistunut uhkaaja vapautettiin, vaikka tulokset ovat nyt nähtävissä. Olen aivan varma, että vaikka kuinka poistatte kirjoituksiani ensin herjatessanne minua sopivan määrän, asiat eivät siitä itse asiani osalta huonone, vaan paranee.

Muillahan on ihan puhtaat jauhot pussissa ja siksi ihmettelenkin miten näin laajasti minun kirjoituksiani on alettu sabotoimaan? En sentään näin laajasti ole asiaa pyytänyt tutkia. Minusta on aika tehdä selväksi että meillä on kymmeniä lakeja jotka suojaavat ihmisiä ja niistä pitää uskaltaa kertoa julkisesti ja niistä TÄYTYY SAADA PUHUA JULKISESTI. Se on velvollisuus niitä ihmisiäkin kohtaan, jotka ovat sortuneet elämässä joukkojahtaamisen kynsissä. Minkä minä sille voin, että karaokessa liikkuu vilpillisyys ja kiusa. Kerron vain siitä, joten olkaa hyvä ja poistakaa kirjoitukseni taas. Sillähän nämä asiat lakaistaan aina uudestaan ja uudestaan täällä maton alle. Ja olenhan monta kertaa kysynyt, pitäisittekö te itse siitä minun kirjoituksiani vääristelevät ja ilkkuvat ihmiset niistä tapahtumista, joita minä olen joutunut kokemaan?

Silloin kun ihmiseltä viedään halu elää, poistuu pelko, ja minun tapauksessani olen päättänyt tuoda asiat julkisuuteen, keinolla millä tahansa. En ole ainoa vastaavassa tilanteessa oleva. Voin vain valittaa, että joudumme jättämään kotimme, menetimme toimeentulomme ja syynä vain pelkkä kosto, kiusaamisen halu ja perheeni tuhoaminen. Kyllä kiusatut ovat yksinäisiä ja se on hyvin pelottavaa. En oikein uskalla huomista ajatella, aamuisin on hankala nousta ylös, koska joka päivä meiltä viedään aina jotain, joka on jokaiselle ihmiselle aivan luonnollinen oikeus. Terveyteni olen menettänyt, ja täällä yritetään vain tukkia suutani. Minkä minä voin sille että asiat kiertyvät kummasti karaoketaustoihimme. Tämä jahti alkoi jo vuonna 2000, enkä pelkää yhtään ilmoittaa vaikka tässä nimiä, mutta heistä on ilmoitettu.

Täällähän te kaikki ole täysijärkisiä ja viisaita, kyllästymeitä jorinaani. Mihinkä luulette minun olevan kyllästynyt? Väsynyt, säikähtänyt, peloteltu, romutettu, irvitty, nimitelty, ahdistunut, masentunut. Olen kyllästynyt siihen, että minua ei jätetä rauhaan ja kun poistun sivuilta alkaa kahta kauheampi oikeuksieni loukkaamisleikki. Olen kyllästynyt puolustamaan itseäni turhanpäiväisten irvailujen takia. Toivon että asiani tutkitaan nopeasti, sillä ihmisellä on omat rajansa ja enää minulla eikä perheelläni ei ole mitään otettavaa, eikä toki annettavaakaan.

2

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • utakka

      Kai ymmärrät, että kun väännät uuden paskan (tämän tekstin), niin kärpäset ("kiusaajat") tulevat apajille?

    • tilletalle

      Asiavirheeseen siis 354 tutkitusta ohjelmatoimistosta 2/10 hoiti asiansa moitteettomasti. Loput jäivät kiinni erinäisistä vilpeistä. Joten todellakaan minä en yleistä. Kuulin uutisen tässä reilu kuukausi sitten tv- uutisissa, en nyt muista millä kanavalla. 1 -3 joku niistä.

      Tulos oli aika hätkähdyttävä. Tosin kun laulan karaokea, laulan vain T:mi tuottamissa illoissa. He panostavat kuitenkin vilpittömästi asiaan taitonsa mukaan. Eikä minulla ole koskaan kireää pipoa silloin päässäni. Mutta on tullut vähemmän käytyä laulamassa, tietyistä syistä. Nyt on sen verran stressiä, että ihan laulamalla sitä ei poisteta. Tiedän että täällä olevista kirjoittajista suurin osa ei pidä karaokesta lainkaan, siis eivät ole karaoken ystäviä. Kunhan toteuttavat omaa ilkeyttään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe