Aihe

the CLASH

jeefghjkllghhjk

miten täällä muut punkkarit on ottaneet vastaan the clashin sanoisinko radikaalin tyylimuutoksen london callingin jälkeisessä sandinistassa. mitäs helvetin punkkia senyt taas on? semmosta saatanan suolihuuhtelu musiikkia. meni hyvä bändi pilalle.

6

495

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • .............

   en tiiä,ei clashilla mun mielestä oikeen oo hyviä biisejä,tai on muutama esim. london calling,losting in supermarket,death or glory,spanish bombs..

   • tervehdys vitu homot

    HAISTAKAA TE VAAN VITTU KAIKKI TE VIT*N RUNKUT!!!!! CLASH ON JUMALA!!!! TE OOTTE VAAN SAATANAN WNB PUNKKAREIT JOS ETTE DIGGAA OLLENKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • -`*´-

   HUONO YLEISÖ!

  • Gothic Rocker

   ovat täynnä hyviä biisejä. Klassikkoja. Sandinista on liian pitkä. Siitaä olisi saanut yhden loistavan albumin tai yhden hyvän tuplalevyn. Tekivät ylipitkän kolmoisalbumin jotta pääsivät nopeasti irti levytyssopimuksestaan. Vaihtoivat eri yhtiölle. Nerokas bändi. Ja Strummer laulaa joka sanan tunteella. Kuunnelkaa. Kukaan ei pysty samaan.

  • JoeMickPaul....

   Strummer mahtava laulaja. Hienoja biisejä. ASENNETTA! Oikeaa kapinaa!

  • trecool1

   HV! Eks voi tajuu et kylkai nyt muuattua saa vai pitäiskö aina vaa jauhaa jotain samaa ja samaa shittii..
   punk on just rajojen rikkomis ja uuden kokeilemist!! PÄSSI !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   15726
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   326
   5586