Williams-soittimet?

uteliaisuus...

Tietääkö kukaan kyseisistä halpasoittimista mitä Anttilassakin myydään, siis tarkoitan tietääkö joku nettisivuja ja valmistajaa (valmistajan nimi tuskin on Williams koska sen niminen piano-valmistajakin löytyy kai rapakon takaa eli jenkeistä eli Williams lienee vaan pelkkä brändi länsimarkkinoita varten)?

Mistään ei tunnu googlellakaan löytyvän enempää tietoa. Tiedän kuitenkin ettei noita kovin korkealle arvosteta ja itselläkin on jokunen Williams. Laadussa ei todellakaan ole hurraamista vaikka nylonkielinen Williams-kitarani soi kyllä noin halvaksi aika hyvin mutta ne Williams-sähköurut on järjettömän kamalat.

Haluaisin kuitenkin tietää tuosta valmistajasta jotain. Joten jos jollakulla olisi linkkejä tiedossa? Siis muuallekin kuin Anttilan sivuillle. :D

2

207

Vastaukset

  • Alajärvellä myydään parhaillaan Alajärven Antiikkilikkeessä Williams -sähköurkuja. Hinta on halpa: vain 35 euroa. Kehoitin Alajärven jäähalliyhtiötä ostamaan sen, koska otteluissa on varmasti silloin hyvä tunnelma, kun urut pauhaavat NHL-tyyliin. Myyjä sanoo urkujen olevan hyvässä kunnossa.

  • Paloiko sulta sulake?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.