Naisten seksuaalinen valta

Jyu:n opiskelija

Vähän aikaa sitten Henry Laasanen, joka on kirjoittanut "naisten seksuaalisesta vallasta", teki Jyväskylän ylioppilaslehteen kolumnin naisten vaatimuksista kumppania kohtaan parisuhteessa tai epämääräisemmässä yhteydessä. Hänen mielestään naiset vaativat liikoja miehiltä, koska ovat romanttisten novellien aivopesemiä, kun taas miehille riittää että naisilla on tissit ja pylly. Seuraavaan Jylkkäriin kirjoitti palautetta mies, joka kysyi: onkohan Laasasella (tai muilla miehillä) itsellään mitään vaatimuksia kyseisten tissien ja pyllyjen koon, muodon ja iän suhteen? Päädytäänkö kenties siihen tulokseen, että OSALLA naisista on seksuaalista valtaa OSAAN miehistä TIETYN IKÄISINÄ vai pätevätkö Laasasen teesit yleisemmällä tasolla?

16

1735

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • aa-men

   Jumala toi sillä jännitystä elämään.

  • faktat kehiin

   "Hänen mielestään naiset vaativat liikoja miehiltä, koska ovat romanttisten novellien aivopesemiä, kun taas miehille riittää että naisilla on tissit ja pylly."

   Tota tuleekin fundeerailtua, ois kiva tietää sit tän jyväskylän tutkimuksen tulokset.. mäkin uskon että naiset ovatkin aika katalia. eihän esimerkiksi naiset sitä sano että pitää olla iso vehje ja niin edelleen.

   • Mummummums...

    Mä olen lukenu vaan kauhunovelleja.... tai muuta härskiä....
    Saa olla pieni munakin. Tutkimukset on perseestä, mäkin olen tehny tutkimuksia.
    Tykkään kyllä alistaa miestä ; ) ... sitoa ja sillee :DDD ja sitten....


  • kaikkea kanssa...

   Siis jos nainen lukee romanttisia novelleja.

   Minä olen lukenut 14-vuotiaana romanttisen novellin, jonka voitin torilla arpajaisissa. Se oli ihan hauska, rakastavaiset luulivat olevansa sisarpuolia keskenään eivätkä sitten olleetkaan, eli ta-daa: happy end!

   Siitä lähtien olen karttanut deittailua potentiaalisten velipuolien kanssa, uskokaa huviksenne. On sillä romanttisella novellilla ollut sellainen valta minunkin sielunelämääni että huh-huh!

  • beetasalpaajantarpee

   Laasasen "logiikka" ei kestä tieteellistä analyysia. Väitöskirjasta ei kuulu mitään..? Ihmettelen kuinka akateemisen koulutuksen saanut ihminen jumiutuu täysin näihin naurettaviin väittämiin ja etenkään ei näytä ymmärtävän, kuten ei moni muukaan mies, puheidensa kaksinaismoralismia.

   Ihmettelen edelleenkin sitä, miksi miehelle on oikeutettua valita kumppani ulkonäköseikkojen perusteella, mutta naisella ei saisi olla minkäänlaisia oikeuksia valita tulevien lastensa isää tiettyjen kriteereiden perusteella. Evolutiivisesti ajatellen tilanne on aina ollut samanlainen, eli naaraan on valittava lauman vahvin ja sosiaalisesti lahjakkain mies, että jälkeläisten geenit olisivat mahdollisimman hyvät. Nyky-yhteiskunnassa nainen ei laasasen kannatajien mielestä saisi enää toimia tällä tavoin, vaan kumppaniksi pitäisi ottaa kuka tahansa pullamössönahjus? Toisaalta miesten oikeus valita kumppani parhaan hedelmällisyyden merkkien kantavien naisten = kurvien mukaisesti täytyy säilyä "tasa-arvon" nimissä. Jos sitten nämä harvat ja valitut kauniit/kurvikkaat naiset vaativat myös mieheltä laatua (elävät prinsessakuvitelmien keskellä??) niin kaikki naiset leimataan liian vaativiksi?? Tavalliset, ei- kurvikkaat naiset eivät elä prisnsessahaaveiden keskellä.

   Toisaalta, kun kerran nykyaikana naisen ei ole enää pakko ottaa miestä, että pysysisi leivässä ja hengissä, miksi sitten pitäisi ottaa joku roikkuvahousuinen pullmössönahjus sohvalleen haisemaan? Onko naisen ainoa tehtävä ja velvollisuus tyydyttää miesten fyysiset tarpeet? Naiset ovat vuosituhansien ajan joutuneet olemaan miesten raiskattavina ja seksuaalisen vallan alla. Seksuaalisuus on ollut vain miesten halujen tyydyttämistä, eikä naisen nautinnosta ole välitetty. Vielä nykyisinkin on olemassa paljon paljon miehiä, etenkin laasasen ikäluokkkaa ja vanhempia, joille seksi on vain "sisään-ulos" ja nukkumaan. Jos ja kun naiset elävät nykyaikana mieluummin yksin kuin alistuvat tähän, miespolot nousevat oitis lapinaan ja vaativat naisille yleistä tyydyttämisvelvollisuutta, koska upeat alfanaiset eivät huoli heitä..?

   • Lopettaja

    Jokainen, joka rupeaa sössöttämään jotain ymmärtämätöntä populaariroskaa evolutiivisista jutuista menettää saman tien kaiken kunnioituksen, eikä tällaisten ihmisten tekstejä tarvitse lukea.


   • bmad

    "Laasasen "logiikka" ei kestä tieteellistä analyysia."

    Se on tieteellistä analyysiä. :D

    "Ihmettelen kuinka akateemisen koulutuksen saanut ihminen jumiutuu täysin näihin naurettaviin väittämiin ja etenkään ei näytä ymmärtävän, kuten ei moni muukaan mies, puheidensa kaksinaismoralismia. "

    Naisille ja miehille vaan on ihan eriluokan vaatimukset. Käytännössä nainen saa olla minkätyyppinen tahansa, miehen pitäisi olla yhtä tai kahta tyyppiä.

    "Ihmettelen edelleenkin sitä, miksi miehelle on oikeutettua valita kumppani ulkonäköseikkojen perusteella, mutta naisella ei saisi olla minkäänlaisia oikeuksia valita tulevien lastensa isää tiettyjen kriteereiden perusteella."

    Ulkonäköseikkojen perusteella valitseminen on täysin ymmärrettävää.

    "Evolutiivisesti ajatellen tilanne on aina ollut samanlainen, eli naaraan on valittava lauman vahvin ja sosiaalisesti lahjakkain mies, että jälkeläisten geenit olisivat mahdollisimman hyvät."

    Miltä kuullostaisi: miehen tulee valita lauman vahvin ja sosiaalisesti lahjakkain nainen?
    Se ongelma on tässä. Mieheltä edellytetään jotain turhaa, mitä naiselta ei. Ei naisenkaan tarvitse olla mikään johtajahahmo.

    Ja mitä jälkeläisten geeneihin tulee, ei kai kukaan täyspäinen nyt halua vahvoja hierarkian yläpään kusipäitä loputtomiin jäljentää? Vai sekö on mahdollisimman hyvää rodunjalostuspolitiikkaa?

    "Nyky-yhteiskunnassa nainen ei laasasen kannatajien mielestä saisi enää toimia tällä tavoin, vaan kumppaniksi pitäisi ottaa kuka tahansa pullamössönahjus?"

    Ei olla tällaista ainakaan Laasasen palstalla kirjoiteltu. Tokikin voi olla parempi ottaa fiksu pullamössö kun vammainen edustusuros. ;P

    "Jos sitten nämä harvat ja valitut kauniit/kurvikkaat naiset vaativat myös mieheltä laatua (elävät prinsessakuvitelmien keskellä??) niin kaikki naiset leimataan liian vaativiksi?? Tavalliset, ei- kurvikkaat naiset eivät elä prisnsessahaaveiden keskellä. "

    Elävät.

    Mitä naisiin yleensä tulee heillä on kysyntää ihan toisella tavalla, ja tavallisesta nuhjuisesta naapurintytöstäkin kasvaa jonkinasteinen lellikkiprinsessa. Samaa ei voi sanoa nuhjuisista naapurinpojista, jotka sinäkin fasistisesti lynttäät pullamössöiksi.

    "Toisaalta, kun kerran nykyaikana naisen ei ole enää pakko ottaa miestä, että pysysisi leivässä ja hengissä, miksi sitten pitäisi ottaa joku roikkuvahousuinen pullmössönahjus sohvalleen haisemaan?"

    Roikkuvahousuiset pullamössönahjukset kelpaavat kyllä, kunhan ovat naisia. Siideripissiksellä on kymmenkertainen vienti ujoon laihaankin nörttipoikaan nähden.

    "Onko naisen ainoa tehtävä ja velvollisuus tyydyttää miesten fyysiset tarpeet?"

    Se on todellakin tehtävä ja velvollisuus. Tai sitten tämä planeetta räjähtää kohta käsiin tai täällä alkaa rankka rodunjalostusfasismi, valtioiden johtamana. Mutta on elämässä muutakin.

    "Naiset ovat vuosituhansien ajan joutuneet olemaan miesten raiskattavina ja seksuaalisen vallan alla. "

    Mutta ei heitä pullamössöuroot raiskanneet vaan ne samat huippu-urokset, joita naiset edelleen havittelevat

    "Seksuaalisuus on ollut vain miesten halujen tyydyttämistä, eikä naisen nautinnosta ole välitetty."

    Kyllä siitä välitetään, naiset vaan eivät ymmärrä halua seksuaalista nautintoa.

    "Vielä nykyisinkin on olemassa paljon paljon miehiä, etenkin laasasen ikäluokkkaa ja vanhempia, joille seksi on vain "sisään-ulos" ja nukkumaan."

    Minulle se ei ole. Minun naisystäväni vaivautuu jopa heiluttamaan piiskaa ja tekee käsitöitä muutenkin kuin virkkuukoukun kanssa keinutuolissa.

    "Jos ja kun naiset elävät nykyaikana mieluummin yksin kuin alistuvat tähän, miespolot nousevat oitis lapinaan ja vaativat naisille yleistä tyydyttämisvelvollisuutta, koska upeat alfanaiset eivät huoli heitä..?"

    Kokemusta on upeista alfanaisista. Kyllä heistä jotkut osaavat käyttää järkeä parinvalinnassa. Useimmat eivät.


   • Fiksu mies

    Sotket nyt keskenään esimerkiksi sen, että miten asiat ovat, miten asioiden pitäisi olla ja onko asioiden nykylaita kivaa. Laasanen tuo esiin parinvalinnan erilaisia mekanismeja sukupuolilla, mutta kyseessä ei ole kannanotto siihen miten asioiden pitäisi olla. Eikä itsestään mahdollisesti ikävät ja raadolliset asiat katoa sillä, että yrittää kiistää niiden olemassaolon.


   • Lisää kylmää

    Vaikka Laasasen mieltä eniten vaivaava ongelma näyttääkin olevan se, että joku saa enemmän kuin Henry-poika itse, on hänen jorinoissaan jonkinlaista totuuden siementäkin.

    "Ihmettelen edelleenkin sitä, miksi miehelle on oikeutettua valita kumppani ulkonäköseikkojen perusteella, mutta naisella ei saisi olla minkäänlaisia oikeuksia valita tulevien lastensa isää tiettyjen kriteereiden perusteella."

    Kuten tuossa joku jo aiemmin totesikin, asia ei reaalimaailmassa ole ihan noin kuin väität, vaan naiset ovat hyvinkin nirsoja kumppaninsa valinnassa, myös ulkoisten seikkojen suhteen.

    "Evolutiivisesti ajatellen tilanne on aina ollut samanlainen, eli naaraan on valittava lauman vahvin ja sosiaalisesti lahjakkain mies"

    Ja nykyiseen lauma-ajatteluun siirrettynä se tarkoittaa sitä, että niiden naaraiden enemmistö sitten pörrää sen lauman suurimman sarven ympärillä, yrittäen epätoivoisesti olla juuri se, jonka tuo mahtiuros valitsee.

    "Nyky-yhteiskunnassa nainen ei laasasen kannatajien mielestä saisi enää toimia tällä tavoin, vaan kumppaniksi pitäisi ottaa kuka tahansa pullamössönahjus?"

    Nyky-yhteiskunnassa tilanne on kuitenkin se, että niille pullamössönahjuksille on omat naaraspuoliset vastinkappaleensa. Optimaalista kaikkien kannalta olisi, että ne pullamössönahjukset pariutuisivat keskenään. Tilanne vain on se (ja tästä olen Laasasen kanssa jopa samaa mieltä), että naiset pyrkivät pariutumaan "ylöspäin", mikä johtaa siihen, että parinmuodostuksessa yksin jäävät ne pullamössönahjusmiehet, ja toisaalta ne kauniit ja korkeasti koulutetut naiset, tosin eri syistä. Pullamössönahjuksia ei kukaan huoli, kun taas ne "rotunaiset" jäävät yksin, koska heille ei enää löydy miehiä, joiden kanssa pariutua ylöspäin.

    "Toisaalta miesten oikeus valita kumppani parhaan hedelmällisyyden merkkien kantavien naisten = kurvien mukaisesti täytyy säilyä "tasa-arvon" nimissä."

    Ja minä kun luulin että olisimme jo päässeet sieltä luolasta pois.

    "Tavalliset, ei- kurvikkaat naiset eivät elä prisnsessahaaveiden keskellä."

    Eivät toki. Hakkaavat tosin päätään seinään niiden alfauroksiksi mieltämiensä pelimiesten kanssa (joilla on täysi vapaus kohdella jaloissa pyörivää tusinatavaraa kuin roskaa), kunnes ovat katkeroituneet koko miessukupuolta kohtaan. Sen jälkeen tekaisevat pari kersaa jonkun nahjuksena pitämänsä Pentti Perusinsinöörin kanssa, ja viettävät loppuelämän kostamalla sille pelimiesten kanssa kokemiaan vääryyksiä.


   • bmad
    Lisää kylmää kirjoitti:

    Vaikka Laasasen mieltä eniten vaivaava ongelma näyttääkin olevan se, että joku saa enemmän kuin Henry-poika itse, on hänen jorinoissaan jonkinlaista totuuden siementäkin.

    "Ihmettelen edelleenkin sitä, miksi miehelle on oikeutettua valita kumppani ulkonäköseikkojen perusteella, mutta naisella ei saisi olla minkäänlaisia oikeuksia valita tulevien lastensa isää tiettyjen kriteereiden perusteella."

    Kuten tuossa joku jo aiemmin totesikin, asia ei reaalimaailmassa ole ihan noin kuin väität, vaan naiset ovat hyvinkin nirsoja kumppaninsa valinnassa, myös ulkoisten seikkojen suhteen.

    "Evolutiivisesti ajatellen tilanne on aina ollut samanlainen, eli naaraan on valittava lauman vahvin ja sosiaalisesti lahjakkain mies"

    Ja nykyiseen lauma-ajatteluun siirrettynä se tarkoittaa sitä, että niiden naaraiden enemmistö sitten pörrää sen lauman suurimman sarven ympärillä, yrittäen epätoivoisesti olla juuri se, jonka tuo mahtiuros valitsee.

    "Nyky-yhteiskunnassa nainen ei laasasen kannatajien mielestä saisi enää toimia tällä tavoin, vaan kumppaniksi pitäisi ottaa kuka tahansa pullamössönahjus?"

    Nyky-yhteiskunnassa tilanne on kuitenkin se, että niille pullamössönahjuksille on omat naaraspuoliset vastinkappaleensa. Optimaalista kaikkien kannalta olisi, että ne pullamössönahjukset pariutuisivat keskenään. Tilanne vain on se (ja tästä olen Laasasen kanssa jopa samaa mieltä), että naiset pyrkivät pariutumaan "ylöspäin", mikä johtaa siihen, että parinmuodostuksessa yksin jäävät ne pullamössönahjusmiehet, ja toisaalta ne kauniit ja korkeasti koulutetut naiset, tosin eri syistä. Pullamössönahjuksia ei kukaan huoli, kun taas ne "rotunaiset" jäävät yksin, koska heille ei enää löydy miehiä, joiden kanssa pariutua ylöspäin.

    "Toisaalta miesten oikeus valita kumppani parhaan hedelmällisyyden merkkien kantavien naisten = kurvien mukaisesti täytyy säilyä "tasa-arvon" nimissä."

    Ja minä kun luulin että olisimme jo päässeet sieltä luolasta pois.

    "Tavalliset, ei- kurvikkaat naiset eivät elä prisnsessahaaveiden keskellä."

    Eivät toki. Hakkaavat tosin päätään seinään niiden alfauroksiksi mieltämiensä pelimiesten kanssa (joilla on täysi vapaus kohdella jaloissa pyörivää tusinatavaraa kuin roskaa), kunnes ovat katkeroituneet koko miessukupuolta kohtaan. Sen jälkeen tekaisevat pari kersaa jonkun nahjuksena pitämänsä Pentti Perusinsinöörin kanssa, ja viettävät loppuelämän kostamalla sille pelimiesten kanssa kokemiaan vääryyksiä.

    "Nyky-yhteiskunnassa tilanne on kuitenkin se, että niille pullamössönahjuksille on omat naaraspuoliset vastinkappaleensa. Optimaalista kaikkien kannalta olisi, että ne pullamössönahjukset pariutuisivat keskenään."

    Rodunjalostus roskaa! Aina pitää olla mahdollisuus pariutua ylös ja alaspäin. Kaikilla. Ei muuten erilaiset ihmiset kohtaa.


   • ei jaksa väitellä
    bmad kirjoitti:

    "Laasasen "logiikka" ei kestä tieteellistä analyysia."

    Se on tieteellistä analyysiä. :D

    "Ihmettelen kuinka akateemisen koulutuksen saanut ihminen jumiutuu täysin näihin naurettaviin väittämiin ja etenkään ei näytä ymmärtävän, kuten ei moni muukaan mies, puheidensa kaksinaismoralismia. "

    Naisille ja miehille vaan on ihan eriluokan vaatimukset. Käytännössä nainen saa olla minkätyyppinen tahansa, miehen pitäisi olla yhtä tai kahta tyyppiä.

    "Ihmettelen edelleenkin sitä, miksi miehelle on oikeutettua valita kumppani ulkonäköseikkojen perusteella, mutta naisella ei saisi olla minkäänlaisia oikeuksia valita tulevien lastensa isää tiettyjen kriteereiden perusteella."

    Ulkonäköseikkojen perusteella valitseminen on täysin ymmärrettävää.

    "Evolutiivisesti ajatellen tilanne on aina ollut samanlainen, eli naaraan on valittava lauman vahvin ja sosiaalisesti lahjakkain mies, että jälkeläisten geenit olisivat mahdollisimman hyvät."

    Miltä kuullostaisi: miehen tulee valita lauman vahvin ja sosiaalisesti lahjakkain nainen?
    Se ongelma on tässä. Mieheltä edellytetään jotain turhaa, mitä naiselta ei. Ei naisenkaan tarvitse olla mikään johtajahahmo.

    Ja mitä jälkeläisten geeneihin tulee, ei kai kukaan täyspäinen nyt halua vahvoja hierarkian yläpään kusipäitä loputtomiin jäljentää? Vai sekö on mahdollisimman hyvää rodunjalostuspolitiikkaa?

    "Nyky-yhteiskunnassa nainen ei laasasen kannatajien mielestä saisi enää toimia tällä tavoin, vaan kumppaniksi pitäisi ottaa kuka tahansa pullamössönahjus?"

    Ei olla tällaista ainakaan Laasasen palstalla kirjoiteltu. Tokikin voi olla parempi ottaa fiksu pullamössö kun vammainen edustusuros. ;P

    "Jos sitten nämä harvat ja valitut kauniit/kurvikkaat naiset vaativat myös mieheltä laatua (elävät prinsessakuvitelmien keskellä??) niin kaikki naiset leimataan liian vaativiksi?? Tavalliset, ei- kurvikkaat naiset eivät elä prisnsessahaaveiden keskellä. "

    Elävät.

    Mitä naisiin yleensä tulee heillä on kysyntää ihan toisella tavalla, ja tavallisesta nuhjuisesta naapurintytöstäkin kasvaa jonkinasteinen lellikkiprinsessa. Samaa ei voi sanoa nuhjuisista naapurinpojista, jotka sinäkin fasistisesti lynttäät pullamössöiksi.

    "Toisaalta, kun kerran nykyaikana naisen ei ole enää pakko ottaa miestä, että pysysisi leivässä ja hengissä, miksi sitten pitäisi ottaa joku roikkuvahousuinen pullmössönahjus sohvalleen haisemaan?"

    Roikkuvahousuiset pullamössönahjukset kelpaavat kyllä, kunhan ovat naisia. Siideripissiksellä on kymmenkertainen vienti ujoon laihaankin nörttipoikaan nähden.

    "Onko naisen ainoa tehtävä ja velvollisuus tyydyttää miesten fyysiset tarpeet?"

    Se on todellakin tehtävä ja velvollisuus. Tai sitten tämä planeetta räjähtää kohta käsiin tai täällä alkaa rankka rodunjalostusfasismi, valtioiden johtamana. Mutta on elämässä muutakin.

    "Naiset ovat vuosituhansien ajan joutuneet olemaan miesten raiskattavina ja seksuaalisen vallan alla. "

    Mutta ei heitä pullamössöuroot raiskanneet vaan ne samat huippu-urokset, joita naiset edelleen havittelevat

    "Seksuaalisuus on ollut vain miesten halujen tyydyttämistä, eikä naisen nautinnosta ole välitetty."

    Kyllä siitä välitetään, naiset vaan eivät ymmärrä halua seksuaalista nautintoa.

    "Vielä nykyisinkin on olemassa paljon paljon miehiä, etenkin laasasen ikäluokkkaa ja vanhempia, joille seksi on vain "sisään-ulos" ja nukkumaan."

    Minulle se ei ole. Minun naisystäväni vaivautuu jopa heiluttamaan piiskaa ja tekee käsitöitä muutenkin kuin virkkuukoukun kanssa keinutuolissa.

    "Jos ja kun naiset elävät nykyaikana mieluummin yksin kuin alistuvat tähän, miespolot nousevat oitis lapinaan ja vaativat naisille yleistä tyydyttämisvelvollisuutta, koska upeat alfanaiset eivät huoli heitä..?"

    Kokemusta on upeista alfanaisista. Kyllä heistä jotkut osaavat käyttää järkeä parinvalinnassa. Useimmat eivät.

    En jaksa alkaa väittelemään tästä, koska aihe on senkaltainen etteivät laasasen kannattajat suostu näkemään asiaa kuin omalta kannaltaan.

    Ihmettelen vain sitä, että laajasta tuttavapiiristäni huolimatta tunnen vain yhden naisen joka on ollut erittäin nirso miesten suhteen ja hän olikin jo nuorena se koko koulun hottis jonka perään sananmukaisesti jokainen poika ulisi. Myöhemmin hän sitten valitsi puolisokseen todellisen alfauroksen. Kaikki muut tuntemani naiset, kauniit ja vähemmän kauniit, ovat "huolineet" sen aivan tavallisen pulliaisen jonka ovat sattuneet saamaan eivätkä edes ole uskaltaneet haaveilla alfauroksista. Heillä on nykyisin se kaikista tyydyttävin ja harmonisin parisuhde, kun taas tämä "koko koulun hottis" haikailee erään eksänsä perään, vaikka hänellä on TÄYDELLINEN aviomies.

    Tunnen myös nuoria, nättejä, kivoja, ei-nirsoja, koulutettuja naisia joille käy kerta toisensa jälkeen niin, että se tavallinen pulliainen jättää. Nämä naiset ovat päätyneet siihen ratkaisuun että ottavat kumppanikseen itseään huomattavasti vanhemman miehen, koska vanhempi mies arvostaa nuorta naista/suhdetta nuoren naisen kanssa. Kyllä se sitten on niiiiin kivaa esitellä duunikavereille ja ex-vaimolle itseään 10-15v nuorempi tyttö ; ) Ja tämä tyttö usein vielä salaa itkee sen entisen tavallisen pulliaisen perään...

    Jos/kun tilanne on miesten mielestä se, että naisille ei kollektiivisesti kelpaa "tavallinen mies" , näiden palstojen tekstien mukaan 70-90 % miehistä jää lehdelle soittelemaan, niin olisisko miehillä aihetta katsoa peliin ja herätä nykyaikaan JA MUUTTAA ITSEÄÄN, että kelpaisivat. On naurettavaa syyttää naisia siitä että miehet eivät kelpaa heille. Miettikää mikä TEISSÄ on vikana, kun teitä ei kelpuuteta parisuhteeseen.

    En tiedä miksi elämme niin eri maailmoissa?


  • dfgdgdfg5t

   kyllä on kylmä fakta, että useampi mies kuin nainen jaa kokonaan aviotta tai ilman. samaten useampi mies kuin nainen jää kokonaan ilman lapsia.

   • kermanamu

    ON Henry Laasanen..näin se homma toimii....toki joskus joku nainen voi antaa ns sääliseksiä mut sen jälkeen heippa-ja ilman yhteystietoja! Töissä ja johtajapaikoilla istuu pulskat ja salskeat isomahaiset ukot mutta naiset pyörittää niitä kuinka vaan... työn ulkopuolella...se riittää monelle..


  • vastauksetar

   Minä olen kaunis ja seksikäs nuori nainen.Olen pitkä,ihannepainoinen ja kauniskasvoinen.Minulla on kapea vyötärö, pitkät sääret ja yhtä leveät lantion ja rinnanympärys.Saan kaikenlaisilta miehiltä runsaasti huomiota,mikä tietenkin välillä piristää päivää,MUTTA olen valinnut oman kumppanini täysin muiden kuin ulkonäön, aseman,varallisuuden tai kalun koon perusteella.
   Hän ei varmaankaan ole monien naisten silmissä mikään "saalis",mutta minäpä tunnen hänen "sielunsa"(huom! olen ateisti).Hän jumalainen mies.Kukaan ei koskaan ole minua näin hyvin kohdellut ja rakastanut OIKEASTI,ei vain ulkoisia avujani,joiden perässä miehet aina hiihtävät...
   Hän tuntee sisimpäni ja hyväksyy minut täysin.Suhdettamme edelsi pitkä(joskin flirttaileva),noin 10v ystävyys ihan teinistä asti.Hän on paras ystäväni ja olen hänelle ehdottoman uskollinen ja lojaali,kuten hän minulle.
   Hän saa minut nauramaan ja minä hänet,Se on ihanaa.
   Olen kokenut hänen kanssaan upeimmat seksikokemukseni ja muutenkin ihan arkiseksikin sujuu meillä loistavasti ja usein ;)

   Minulla olisi todellakin valinnanvaraa miesrintamalla,sillä olen ulkonäköni lisäksi myös kohtelias,sosiaalinen,avoin ja nauranvainen sekä omaan hyvän yleissivistyksen.Myös mieheni on luonteeltaan samanlainen.Hänen ulkonäkönsä vaan ei ole ehkä muiden ihanne kuin minun,mutta se riittää.
   Johtaja-pukumies-urheilija-metroseksuaali-hunks-pönikkä ei voisi vähempää kiinnostaa,vaikka minä kiinnostan kyllä heitä.

   Minun äijäni on paras. Minulle.=)

  • ...hot hot

   ...nuoruus, oi nuoruus. Valta on nuorten naisten käsissä. Jos on nuori ja kaunis, voi vapaasti valita. Myös sen milloin harrastaa seksiä ja kenen kanssa. Tätä tietysti jotkut puistoraiskaajat uhmaavat.

  • Arvottaja

   Naisella on täsmälleen sen verran seksuaalista valtaa, kuin mies sen hänelle antaa. Itse en ikinä, en vaikka kuolisin puutteeseen, lähtisi anelemaan seksiä. Tai naista ylipäätään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   465
   3821
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   539
   3370
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   164
   2871
  4. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   165
   1358
  5. 65
   1350
  6. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1319
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1075
  8. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   847
  9. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   492
   836
  10. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   84
   808
  Aihe