Kauniit rinnat

tissityttönen

Mitä olen näin naisena huomannut ja pistänyt merkille, suurin osa naisista tuntuu vihaavan rintojaan, tai olisi ainakin halukas niitä jotenkin muuttamaan.

Millaiset niiden sitten pitäisi olla?

Olen 33v/174cm/62kg/75C
Minä rakastan rintojani(niillä on nimetkin), enkä häpeä yhtään sitä ääneen sanoa!
Mielestäni rintani sopivat vartalooni hyvin ja ovat kauniit.Ne muistuttavat kahta leivosta, joissa on kirsikat koristeena.=D
Rintani ovat pyöreät ja nänninpiha on pieni.Nännini eivät ole koskaan lepotilassa, vaan aina(jopa nukkuessa)jöpöttävät ylös sivuille.Rintani sijoittuvat mielestäni täydelliselle korkeudelle rintakehääni nähden, eivätkä riipu lainkaan.Lantioni on myös vain muutaman sentin rinnanympärystäni suurempi.

En käytä koskaan kotona rintaliivejä, ja ulkonakin vain jos on pakko piilottaa nännit, jotka näkyvät läpi jopa nahkatakista.Mieheni mieliksi oleilen kotona usein tissit paljaana. ;) Hän jumaloi niitä, ja on ne nimetkin antanut.

Onko minulla vain niin tuhottoman hyvät tissit, vai olenko niin tyhmä, etten tajua hävetä niitä?Miksi juuri kukaan nainen ei tunnu olevan rintoihinsa tyytyväinen? Minultakin on jopa ilkeilevästi kysytty ja vihjailtu, että olisin rintojani leikkauttanut.Miksi näin? Ilkeilijät ovat aina naisia.Miehiltä en ole kuin plussaa saanut ikinä, ja siihen ehkä perustankin hyvän "tissi-itsetuntoni" =).

Minä rakastan tissejäni, vaikka ne varmasti ovat monen mielestä epätäydelliset.Eikä sitä kenenkään sanomiset muuta miksikään.
Olisitte naiset iloisia tisseistänne.Miehet kuitenkin niistä tykkää, olivat ne sitten millaiset tahansa; ne on tissit!!! =D

50

5977

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rasvaaaa

      No onhan ne taitoluistelijatkin ihan parhaita. Niille ei ees sopis isot eikä keskiverrot rinnat.

    • huippuanturit

      Mä olen kans tyytyväinen rintoihini.

      Rintani sojottavat alas- ja ulospäin, joten rintavako jää tosi laajan avaraksi tai sitä ei ole ollenkaan, varsinkin kun rintani ovat suurinpiirtein egyptiläisten mandariinien kokoiset. Se on tosi kätevää, ei nimittäin hiostuta niin hirveesti helteillä ja lenkkeilykin sujuu ilman turhaa etumuksen pomppoilua ja pitkät kaulakorutkin pääsevät oikeuksiinsa, kun ne ei solahda jonnekin rintojen väliin hävyksiin.

      Rintani ovat niin pehmeän löllöt, että niitä voi muokata kivasti erilaisilla rintaliiveillä, jos haluu silleen niinku vaihtelua. Tietynlaisilla rintsikoilla ne saadaan sojottamaan eteenpäin muhkeina ja hupsheijakkaa rintavakokin taiotaan kohdilleen. Sitten taas jos mulla sattuu olemaan sellanen androgyyninen olo, niin tietynlaisilla rintsikoilla rinnat taiotaan näkymättömiin.

      Nännipihani ovat sellaiset hennon, hienostuneen vaaleanpunaiset ja keskikokoiset, vai voix sitä sillee mitata? Siis ihan oikeesti, jos mä oon 159 cm ja 55 kg, niin pitäiskö sen nännipihan olla 3,5 cm vai 4 cm, mä en ihan oikeesti tiedä? Siis rintanihan ovat kait keskikokoiset tai voi ei, siis mihin kokoluokkaan ne nyt kuuluukaan, kun ne on espanjalaisten eikun siis egyptiläisten mandariinien kokoiset ja jos mä oon tuon 159 cm ja 55 kg edelleen.....siis nyt mä menin kyllä vähän sekasin.....siis enx mä todellakaan tiedä kaikkee mun rinnoista?!?!?!

      Nännipihoissani (siis niitä on 2 kpl) kasvaa muutama yksilöllisyyttäni korostava 3 cm pitkä karva, joita en sitten millään raaskisi ajaa pois, kun ne on niin ihkut. No, imetyksen aikana taisin kyllä sheivata, kun vauvelia ne jotenkin vaivasi (kipristeli nenäänsä ja aivasteli) - olen antanut tämän poikkeuksellisen toimintani kyllä itselleni anteeksi.

      Nänninnäpykät ovat kyllä vertaansa vailla. Imetyksessä niistä suihkusi maitoa kuin iloisesta suihkulähteestä ikään tai kuin napista painamalla, niin että vauveli ihan kylpi maidossa.
      Nännini ovat myös uskomattomat monitoimianturit, jotka kertovat sään vaihtelut, ilman lämpötilan, huoneen lämpötilan, mielentilan muutokset ja liikkeet, ne tuntevat tiettyjen henkilöiden lähestymisyritykset jne.. Nimittäin, jos nänninnäpykkämittareiden mukaan kaikki on ihan ok, niin ne pysyvät suosiolla poissa näkyvistä, mutta annas olla jos tapahtuu jotain erikoista, niin pomppaavat esille kuin tyhjästä kertomaan suuresta muutoksesta herkissä antureissaan.

      Mitäs vielä....

      • NelliKaramelli

        :DDD Juurikin niin :D Ja ovat vielä tosissaan =)


    • Titta*

      Tosi onnekas oot tossa asiassa että oot saanu hyvät tissit. Minä en tykkää omistani koska ne ovat yksinkertaisesti liian pienet.

      • noinj

        Mihin ne on liian pienet?


      • voi äly.....
        noinj kirjoitti:

        Mihin ne on liian pienet?

        ketä kiinnostaa jonkun nännipihat?


    • akslsldd

      Kaikilla ei vain yksinkertaisesti ole kauniit, pyöreät, pystyt ja isohkot rinnat, jotka olisivat aina saaneet vain kehuja. Sama asia, kun joku tulisi tänne kehuskelemaan, kuinka näyttää aivan mallilta eikä sen vuoksi voi ymmärtää, miksi kukaan häpeäisi ulkonäköään.

      • just jooo

        Mullapa on roikkuvat A-kupin rinnat, jotka muistuttavat rukkasta. Ne voi kääriä vaikka rullalle. Kyllä se vähän hävettää, kun ottaa paitaa ja push-up-liiviä pois-

        Hohhoijaa miten turha aloitus toikin, mutta tulipahan vastattua.


      • kivaa tissejä!
        just jooo kirjoitti:

        Mullapa on roikkuvat A-kupin rinnat, jotka muistuttavat rukkasta. Ne voi kääriä vaikka rullalle. Kyllä se vähän hävettää, kun ottaa paitaa ja push-up-liiviä pois-

        Hohhoijaa miten turha aloitus toikin, mutta tulipahan vastattua.

        Niin on mullakin, a-kuppi tosin jää vähän vajaaksikin :) Kaks lasta niillä on imetetty joten hyvin ne ovat hommansa hoitaneet :) Hyvät tissit ne on, enkä todellakaan häpeile niitä!


      • isopikkutissi

        Niinpä. Esimerkkinä minä. Yksikään miesystävistäni ei ole MILLOINKAAN kehunut eikä sanonut mitään hyvää rinnoistani. Ja siihen on yksinkertaisesti syynä se, että ne täyttävät hädin tuskin a-kupin ja ovat vielä suipot sekä sijaitsevat kaukana toisistaan JA nännipihat on liian isot. LISÄKSI muu vartaloni ei ole ihan siroimmasta päästä. Olen hoikka, mutta "isoluinen".
        Että tälleen. Ehkäpä tämä hieman valaisee sitä, miksi kaikki naiset eivät pidä omista rinnoistaan...


      • justjoojoo
        kivaa tissejä! kirjoitti:

        Niin on mullakin, a-kuppi tosin jää vähän vajaaksikin :) Kaks lasta niillä on imetetty joten hyvin ne ovat hommansa hoitaneet :) Hyvät tissit ne on, enkä todellakaan häpeile niitä!

        eikä mene rullalle. Ei kai oikeasti pienet rinnat mitenkään voi mennä rullalle. Kaksi on imetetty menestyksellä täälläkin ja rinnat kauniimmat kuin koskaan. Eivät ne täydelliset ole, mutta sopivat muuhun vartalooni täydellisesti. Ryhtiä vaan peremmaksi justjoo!


    • yhtä...

      intopiukkana rinnoistasi, jos ne olisivat virahtaneet, raskausarpiset riipparit?

    • - auhekesti -

      Kukaan varteenotettava mies ei ole ainakaan valittanut. Urheillessa ei ole ollut mitään ongelmia.

      Eräällä ystävälläni on suhteellisen suuri rintavarustus ja heidän perheessään harrastetaan mm. tissikuvia. Onhan niitä kaikenlaisia lemmikkejä muillakin.

      Mitkä niiden nimet muuten ovat?

    • Cloetta..

      Kyllä meistä moni on ihan tyytyväinen rintoihinsa, joskin harva, ainakaan minä, en suhtaudu noin suurellisesti rintoihini tai niiden merkitykseen. Ne ovat yksi osa vartaloani. Olen isorintainen klmen lapsen äiti. Rinnat ovat pehmeät ja roikkuvat mutta mieheni niistä yhä edelleen tykkää. Omasta mielestäni ne ovat tehtävänsä tehneet ja eikä niillä minulle ole juurikaan merkitystä. Isot rinnat rajoittavat jonkin verran pukeutumista.

      Kehuja olen rinnoistani jonkin verran saanut, sekä miehiltä että naisilta.

    • tissit kuin unelma

      olen kupin c omaava enkä ole saanut juurikaan kehuja tisseistäni joten ole onnellinen...ehkä eksäni ei pitänyt tisseistäni, omasta mielestä ne ovat kauniit ja olisi kiva jos niitä joku ihailisi ennenkuin rupsahdan ja saa vain haukkuja.

      Aijon näytellä tissejäni siis ensi kesänä avarissa vaatteissa ja katsoa saanko kehuja?

      • tissityttönen

        Niiden nimet ovat Luna ja Lulu....Aika söpöä mun mielestä ja kivasti keksitty mun mieheltä ;)


      • hahaha!
        tissityttönen kirjoitti:

        Niiden nimet ovat Luna ja Lulu....Aika söpöä mun mielestä ja kivasti keksitty mun mieheltä ;)

        No nyt meni viimeinenkin uskottavuus tästä keskustelusta! :D


      • comment
        hahaha! kirjoitti:

        No nyt meni viimeinenkin uskottavuus tästä keskustelusta! :D

        minun tissit ei oo vielä nimetty, mutta laittaisin varmaan shakira ja eeva nimeksi :)))))))))))))))))))


      • Anonyymi

        Niin. Missähän ne näkisin


      • Anonyymi

        Missähän ne näkisi


    • apoeihtön

      Mitä väliä sillä on, mitä mieltä miehet ovat naisen rinnoista??? Jos tisseillä on joku merkitys sen suhteen, onko se äijä sun kaa vai ei, niin voi, voi.....entäs jos iskee vaikka syöpä ja sul on pelkät proteesit rintojen paikalla, niin mitäs sitten? Äijä varmaan jättää, kun se tykkääminen on niin rinnoista kii.

      • Jätkä 24

        Tissit on yksi vaikuttava kokonaisuus naisessa ihan yhtälailla kuin vaikkapa silmät, naama, koko kroppa jne. Onhan sillä nyt väliä kuinka paljon se oma mies sitten kiihottuu omasta naisestaan sängyssä. Joitakin yököttää isot toisia taas pienet ei kummoisemmin sytytä. Mitä väliä? Kaikille kumminkin löytyy ottajansa.


    • isorintainen

      Kyllä mäkin olisin tyytyväinen jos olis C rinnat.
      Joillakin on isot rinnat ja niistä on haittaa. Itselläni H kuppi,normi kaupasta
      ei saa rintsikoita,viimeisimmät makso 74 ekee.

      • Aijaijai

        Ole nyt vaan kuule ylpeä niistä :) Ikävää kyllä jos vaikeaa löytää rintsikoita ja on tiellä ynm. mutta onhan niistä myös jotain iloakin kantajalleen ;) H-kupin rinnat on minusta kylläkin jo parhaimmistoa jos nyt minulta kysytään! Mikä nyt vielä kanssa antaa niille lisäarvokkuutta, on niitten harvinaisuus ;)


    • Ajokoiran korvat

      No jos omaat noin täydelliset tissit niin pitäähän niitä näytlläkkin.
      Minä olen jo imettänyt kolme tenavaa ja tissini on ne kuuluista ajokoirankorvamalliset.
      Ne oli sitä jo ensimmäisen jälkeen ja täytyy sanoa että en minä niitä inhonnut ole vaan kovasti ne minua välillä huvittavat niin hassuilta ne joskus näyttää.
      Nykyisen mieheni exällä on tuollaiset kuin sinulla mutta kuulemma olivat tunnottomat??? siis niihin ei saanut koskea. Se oli varmaan ikävää miehelleni ja olen hänen antanut räpeltää omiani niin paljon kuin haluaa sillä minulla on todellakin herkät ajokoiran korvat. Saan miltei hipaisusta jo orgasmin.
      Että tälläistä.

      • Anskula

        omani ovat 80a ja olen saanut ihan hyviä kommentteja tisseistäni.. suurin osa ihmisistä on kehunut koko kroppaani, itse en pidä vartalostani saatikka tisseistäni. siskollani on huomattavasti suuremmat tissit, ja hän aina jaksaa muistuttaa siittä, kuitenki kun näki tissini viimeksi tahtoi samanlaiset :D olin hyvin tyytyväinen tähän, en kyllä ajattele tissejäni koska ne vaan ovat tuossa..


      • omat ihan jees
        Anskula kirjoitti:

        omani ovat 80a ja olen saanut ihan hyviä kommentteja tisseistäni.. suurin osa ihmisistä on kehunut koko kroppaani, itse en pidä vartalostani saatikka tisseistäni. siskollani on huomattavasti suuremmat tissit, ja hän aina jaksaa muistuttaa siittä, kuitenki kun näki tissini viimeksi tahtoi samanlaiset :D olin hyvin tyytyväinen tähän, en kyllä ajattele tissejäni koska ne vaan ovat tuossa..

        Ettei ap ois käynyt silareita laittamassa? Harvoin 33 v nainen kauhean täpinöissään jaksaa tisseistään olla, jos ne on siinä parikymmentä vuotta killunut, mutta silikoneistaan jotkut on noin riemuissaan= innoissaan ostoksestaan.


      • Kivat tissit
        Anskula kirjoitti:

        omani ovat 80a ja olen saanut ihan hyviä kommentteja tisseistäni.. suurin osa ihmisistä on kehunut koko kroppaani, itse en pidä vartalostani saatikka tisseistäni. siskollani on huomattavasti suuremmat tissit, ja hän aina jaksaa muistuttaa siittä, kuitenki kun näki tissini viimeksi tahtoi samanlaiset :D olin hyvin tyytyväinen tähän, en kyllä ajattele tissejäni koska ne vaan ovat tuossa..

        Olen myöskin tyytyväinen rintoihini. Ne ovat sellaiset keskiverrot kokoa 75C ja pyöreähköt. Eivät roiku eivätkä ole tiellä. Olen muutenkin vartaloltani normaali/hoikka joten rinnat sopivat just eikä melkein! Joskus teiniangstina saatoin itkeä kuinka rumat ja pienet tissini ovat ja kuinka haluan silikonit, mutta nyt kun muutama vuosi on mennyt eteenpäin olen erittäin tyytyväinen. :) En ole kuullut rinnoistani haukkuja keltään, mutta vaikka saisin en ottaisi siitä nokkiini sillä pääasia että olen itse tyytyväinen!


    • laiheliini

      Olen epäillyt 10 vuotta olevani vajaaälyinen,kun en mene mukaan komplekseihin rinnoista.Tarkalla silmällä olen huomannut kahta asiaa: nuoremmilla paremmat rinnat ja lähes kaikilla naisilla keskikokoa!!
      Olen 29v. ja koko on B75, aika pieni mutta so what..

    • Ihanaa, että

      joku ajattelee noin! Ei tietenkään tarvitse hävetä jos ne kerran on oikeasti kauniit! Onnea sulle! :)

      Mä en valitettavasti ole ollut yhtä onnekas. Mulla on todella rumat rinnat ja niiden takia en ole koskaan voinut esimerkiksi harrastaa seksiä tai lähteä treffeille kenenkään kanssa. Vaikea niitä silloin on olla vihaamatta... :(

    • ...miten nautittavaa keskustelua, naiset!

    • RinnAKASakka

      Minun kuppikoko on 70D. Pakko liittyä keskusteluunne. Olen nykyisin melkein tyytyväinen ja mieskin ihan palvoo pallukoitani (vaikka aina huolehdin siitä, roikkuvatko ne. Mies sanoo, että eivät roiku. No, olen murehtija). Olen saanut paljon kommentteja miehiltä. Jostain syystä muuten joillakin miehillä on joku tarve tulla sanomaan minulle, että pienet rinnat ovat paljon kauniimmat ja ihanammat kuin suuret, yleensä humalassa. Varmaan, etten pääsisi liikaa ylpistymään rinnoistani ja kropastani. Outoa, ja nämä samat miehet ovat minua piirittämässä, vaikka rintani ovat isot. Miksi pitää laukoa mokomia kommentteja? Luulevatko ne, että isorintainen nainen on jotenkin kamalan ylpeä rinnoistaan? Minä en ainakaan ole (tyytyväinen ja ylpeä ovat eri asioita). Mokomat eivät tajua, millainen rintakompleksi monilla naisilla on. Minäkin olen nuorena monet itkut itkenyt mokomien huomauttajien vuoksi (joo, rupesin mm. seurustelemaan yhden huomauttajan kanssa, koska olin epävarma seinäruusu) ja muutama kyynel on tullut valutettua myös vaatekauppojen sovituskopeissa kun ylikapea vyötärö ja liian isot tissit eivät sovi mihinkään, vaikka nykyään minua vain naurattaa. Niin! Sinä huomauttaja! Minä en pukeudu paljastavasti ja työnnä varustustani nenäsi eteen, joten jätä se rauhaan!

    • Mulla on omasta mielestäni keskikokoiset rinnat (70C). Muakin ihmetyttää se miten niin monet naiset vihaavat tissejään: minusta ne ovat parasta vartalossani! Ne eivät roiku yhtään vaikka minulla on ollut ne yli kymmenen vuotta, ovat suht symmetriset, nännit ovat pienet, ja rintojen muoto on pyöreä. Joskus tuntuu että ne ovat ainoat asiat maailmassa jotka eivät mua petä! Kerran, siis yhden ainoan kerran, on eräs mies vihjaillut että ne ovat liian pienet. Oh well.

      • :D :D

        Jep, Carablea, onpa TOSI ihme, että kaikki naiset eiväy tykkää tisseistään, vaikka sinulla onkin täydelliset! Erikoista, että dd-kupin huononmuotoiset riipparit tai a-kupin ketunnenät eivät saa aikaan samoja viboja. Kyllä on meinaan tosi jännää, mistähän se johtuu!


      • HähääääääPikkutisu
        :D :D kirjoitti:

        Jep, Carablea, onpa TOSI ihme, että kaikki naiset eiväy tykkää tisseistään, vaikka sinulla onkin täydelliset! Erikoista, että dd-kupin huononmuotoiset riipparit tai a-kupin ketunnenät eivät saa aikaan samoja viboja. Kyllä on meinaan tosi jännää, mistähän se johtuu!

        Ööööööö, haha. :D mun kokemuksien mukaan taas ainaki suurin osa mun naispuolisist kavereistaan on tyytyväisiä. ;oo
        eiks naisil mee aina nii "yhyy, haluun olla laihempi, tai isotissisempi, kauniimpi tai pidempi tai lyhyempi" taitaitai. ite rakastan omii tissejäni, koska ne on mun, ja rakastan itseäni.
        mun tissit on pienet, suloset, tyttömäiset (nuorekas olen siis;)!), hieman ketunnokkamallii joka tekee niist terhakkaat ja omalaatuset ! nännit on vaaleenpunaset, ah. ja ei pienet, vaa just sopivat. nams !

        jokainen tissi on laulun arvoinen.


      • :D :D kirjoitti:

        Jep, Carablea, onpa TOSI ihme, että kaikki naiset eiväy tykkää tisseistään, vaikka sinulla onkin täydelliset! Erikoista, että dd-kupin huononmuotoiset riipparit tai a-kupin ketunnenät eivät saa aikaan samoja viboja. Kyllä on meinaan tosi jännää, mistähän se johtuu!

        minä en ole nähnyt vielä rumia tissejä. Olen nähnyt vain upeita tissejä, joista kaikki pitäisivät varmasti, ja sit vähemmän upeita tissejä, jotka nekin ovat omalla tavallaan kauniita. Kaikki tissit viehättävät mua, en ole niin tarkka (olen siis bi). Naiset, jotka vihaavat tissejään, ja joiden tissit olen nähnyt, ovat vihanneet niitä aivan turhaan.


    • nfjkenk

      olen tyytyväinen a-kuppien omistaja. Pienet oavt rintani, mutta olen ylpeä niistä. Mun mielestä ne vain sopivat mulle juuri täydellisesti, vaikka pituutta onkin semmoiset 176 cm.

    • DD

      Hieman hymyilyttää aloittajan ja muutaman muun lievästi naivi/ itsekeskeinen ihmettely muiden naisten tyytymättömyyteen rintojen suhteen..Kiinteä c-kuppi kun taitaisi olla suurimmalle osalle se ihanne...

      Itse 75DD luomuna olen tyytymätön rintoihini, koska ne lisäävät niskakipuja, vaikeuttavat huomattavasti kauniisti istuvien vaatteiden löytämistä ja hankaloittavat urheiluharrastuksia.

      MIesten kauneusihanteeseen kuuluu hyvin usein muun kauneuden ja vartalon ihannoinnin lisäksi ne 'hyvät tissit', tätä tuskin kukaan voi kieltää ja joka paikassa niitä nykyisin näyttää olevankin tyrkyllä niin, että menettävät varmaan kohta markkina-arvonsa...Mitä ihmettelemistä on siis siinä, jos haluaa olla mahdollisimman viehättävä, eikä sen vuoksi pidä kauneusihanteista poikkeavista rinnoistaan?

      Toivottavasti nämä tissi- ja ulkonäkömarkkinat eivät saa kuitenkaan ketään menettämään yöuniaan ja että oppisimme pitämään itseämme viehättävinä tissien ulkonäöstä huolimatta. Terve itsetunto säteilee ulospäin tissejä tehokkaampana viehätysvoimana

    • lkjhgfd

      Itse olen vielä nuori, 15v tyttö jolla on myöskin 75DD rinnat. Enkä pidä niistä yhtään. ovat kertakaikkiaan liian suuret. Koulussa niistä saa kuulla enemmän kuin tarpeeksi, vaatteiden valinta ja/tai ostaminen on vaikeaa koska ei löydy sopivia tai en tiedä mitä kehtaisin loppuviimein käyttää etteivät rintani näytä liian isoilta/paljastavilta jne. On tosi ahdistavaa kun joutuu yrittää peitellä koko ajan jotain.

      Itse siis olen 169cm ja 59kg.

    • N20...

      varsin tyytyväinen rintoihini(75C),jotka ovat pyöreät ja kiinteät. Ainoa asia,joka vain häiritsee on se,kun joka paikasta kuulee miesten kommentoivan rintojani ja eikä minulla edes ole kuin keskikokoiset rinnat:PVaikka olen pukeutunut perustoppiin tai t-paitaan,niin aina tulee kommenttia...(En silti ala pukeutumaan mihinkään säkkimäisiin vaatteisiin.Pitää kai vain tottua miesten huuteluihin tai sitten opetella vastaamaan takaisin.)

    • .............

      No mutta mitä väliä ovatko jonkun muun silmissä hyvät vai ei, tärkeintä että itse tykkäät. :)

      Itse en muuttaisi tissejäni ja tyytyväinen, mutta en mä jaksa niistä erikseen innostua ulkonäön vuoksi, jätän sen miehen hommaksi. Kuhan eivät kerää mitään syöpäläistä sisäänsä vuosien aikana niin mä olen häpi. Niin ja onhan sekin ihan kätsyä, että niillä saa miehen harhautettua jalkkisottelun äärestä.

    • vaan kaikki

      riviin alasti voin antaa arvion.

      Kuulostipas rivolta.

      • NelliKaramelli

        Yksi asia on ainakin varma ... Ei ole näemmä järjen määrä kuppikoosta pääteltävissä :D Otaksun, että ainakin osa on kirjoitettu ihan tosissaan :D


    • Peter12345

      Rakastan isoja tissuja!!!!!

      • Peter12345

        Ja minusta suuret nännit ja jätti nännipiha ovat aivan mahtava!!!!!!!


    • Anonyymi

      On näköjään botti jos kehuu omia rintojaan😄

      • Anonyymi

        Olen kiitollinen saatuani pitää rintani


    • Anonyymi

      En mä ainakaan vihaa rintojani. Se täytyy tietenkin myöstää, että ne ovat sen verran isot, että aiheuttavathan ne usein tiettyä lisävaivaa. Olen joskus puolitosissani meittinyt, että puolet voisin leikkauttaa pois. Vaan vielä ainakaan ei olla siinä tilanteessa, että riesa olisi liikaa ja syy alkaa leikkauttaa omaa kehoani, joka toimii hyvin.

    • Anonyymi

      Kyl mie oon tullut rintojeni kanssa toimeen.
      Rinnat ovat osa naiseutta, joten tilanteissa missä en halua sukupuolta otettavan huomioon, toivoisin että ne olisivat näkymättömät.
      Ehkä ongelma on enemmälti siinä että olen kypsä sukupuoli jaotteluun ja tissit on iso osa sitä.
      Naiseudesta voi nauttia itsekseen ja mahdollisen puolison kanssa muttei yleisesti.

    • Anonyymi

      Kyllä mä ainakin pidän omistani. Ovat sopivan kokoiset D/E kuppi kiinteät, terhakat ja nätit. Eivät ole imetyksen jälkeen muuttuneet miksikään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe