tyttömäinen nainen

kunhan kyselen

Ihan tälläinen kysely tässä aikani kuluks tuli mieleen...

olen 25 nainen, mutta näin kesällä pidän kaikesta melko tyttömäisestä vaatetuksessa ja koruissa. tarkoitan sitä, että esim kesällä puserossa saattaa olla perhosia, kukkasia, tms ja vaatteet ostettu siis aikuisten naisten vaateliikkeistä ja naisten osastolta, joten ovat suunnattu aikuisille. Hiuksiin saatan laittaa joitakin kukkanipsuja kesällä ja muutenkin tyyli on sellainen tyttömäisen kepeä. En kuitenkaan näytä pikkutytöltä ja ajatusmaailmani on aikuisen naisen, samoin käytös.

Mietinpä tässä siis, että mitäs mieltä lähinnä miehet ovat tälläisestä, onko se viehättävää ja naisellista romanttista tyyliä vai säälittävää wannabe nuori aina tyyliä vai kenties jotain ihan muuta?

18

2703

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sen.....

      parempaa kuin se että nainen pukeutuu naisellisesti.Ja vielä sillälailla että itsekin viihtyy siinä vaatetuksessa.Sehän saa vain naisen näyttämään todella hyvältä.
      Ja silloinhan siinä on jotain muutakin kuin "pelkät" vaatteet.Eli sitä persoonallisuutta myös.Aitous on vain hyväksi nykyaikana.

    • noitalinna huraa

      seuraa hakevat keski-ikäiset miehet ovat sirojen ja tyttömäisten naisten perään. Ehkä olet nuorempienkin miesten mieleen.

    • maskula

      Kyllä naisen pitää näyttää ikäiseltään. Ja itselleni kaikki kukkajutut on jokatapauksessa turn-off, samalla tavalla kuin vaikkapa vihreäksi värjätyt hiukset.

    • syy

      10-vuotias on vielä liian lapsellisen näköinen, 11-vuotias on söpöimmillään, 12-vuotiaana alkaa kasvonpiirteiden kolkkoneminen ja jyrkkeneminen ja voimistuminen. Joillain se on hyvin hidasta, joillain ei. Sittenkun lisätään soppaan vielä unbound fructose eli muunnettu maissitärkkelys joka ei ole sama asia kuin vanha kunnon sokeri eli bound fructose joka vaatii kehossa prosessin eikä kaikki hedelmäsokeri kilahda triglycereiksi joka lisää vapaata testosteronia naisillakin) niin voi vain venailla minkänäköisiä ÄIJIÄ naiset ovat tulevina vuosina. Osviittaa voi ottaa jenkeistä jossa tuota high fructose corn syrup ia on syötetty joka purkista vähän pitempään kuin täällä, siellä kaikki 40 ylittävät naiset alkavat olemaan aika äijiä ellei sitten ole hollywoodin tapaan leikelty. Ei tartte mennä kuin tuonne saarioinen.fi ja katsoa valmisruokien tuoteselosteet löytyykö muunnettua maissitärkkelystä? (Joka ikisestä äidin tekemästä loodasta) Jenkit ovat itse luopumassa moisesta myrkystä http://finance.yahoo.com/news/PepsiCo-cuts-sugary-drinks-apf-2624935934.html?x=0&sec=topStories&pos=4&asset=&ccode= Huomaa sana sugarY eli SOKERINEN ei SOKERI...-vetää sokerinKALTAISET juomat pois kouluista, koska ne ei ole sokeria nähneetkään vain unbound fructosea Miksi vapaa testosteroni on merkityksellinen, koska se on se johon kehon hormoniresepetorit suoraan välittömästi reagoivat, jos mieheltäkin mitataan hormonitaso ei mitata testosteronia vaan sex hormone BINDING globulin jonka vähyyden perusteella voidaan päätellä vapaan testosteronin suurimäärä ja tuo SHBG :n raju väheneminen on nimenomaan se johon hedelmäsokeri maksan kautta vaikuttaa. Kukin jyrätköön viidakkogorilla tyylillään, mutta on kyllä törkeää kuinka vaivihkaa tuo hormoneita nostava sokerinKALTAINEN aine on aivan kuin ei mitään joka purkkiin tänne kauniiden sinisilmäisten tunneälykkäiden tyttöjen Suomeen (ja suoneen heh) tuotu. Huvittavinta on että tuon unbound fructose voi ilmoittaa myös muunnettuna venhätärkkelyksenä. Vain jossain Lidlin hilloissa on vaivauduttu mainitsemaan että hedelmäsokeri (muunnettu vehnätärkkelys). Sehän on vain muunnettua tärkkelystä ei se ole sitoutumatonta hedelmäsokeria, valitettavasti kyllä on. Sukulainen on opettaja ja sanoo että nuoret menee vuosi vuodelta hurjemmiksi. Syitä on kaksi ruskeasilmäisyys leviää (Kreikka, Espanja, Italia, Portugali talousvaikeudet hieno esimerkki) ja unbound fructosea joka karkissa ja ruuassa... Mutta ei tämä ole tärkeää jatkakaa vaan samaan tahtiin vaikka ei kyllä hyvältä näytä.

      • milky way

        mitähän noilla aineilla on ulkonäön kanssa tekemistä???? mistähän vetäsit nuo asiat, ei vois vähempää kiinnostaa....bla,bla,bla,


    • neitonen__

      Tässäkin taas varmaan se että toiset ihastuu sun tyyliin ja toiset ei tykkää yhtään. Mutta niinhän se aina menee. Ite oon varmaan aika paljon saman tyylinen kun sinä, ikää on jo 24, mutta tykkään käyttää kukkakankaita, romanttista tyyliä, ns. söpöjä vaatteita. Silti kuitenkin ihan aikuisten vaatteita käytän, mutta jokaisellahan on oma tyylinsä. Olen saanut paljon kehuja omasta tyylistäni ja vaatteistani miehiltä. Tiedän kuitenkin, että osa miehistä ei varmaan yhtään tykkää tyylistäni. Mutta ehkä he eivät sitten muutenkaan olisi minun tyylisiäni ihmisiä. Minusta on pääasia, että pukeutuu niinkuin tuntuu itsestä hyvältä ja löytää sen oman tyylin, yleensä se myös korostaa ihmisen omaa persoonallisuutta ja näin ollen sopii parhaiten.

      • älä ny

        totta miehet pitävät sinua lapsellisena mutta ei se mitään jos et oikeasti ole.
        Mitä väliä sillä on miten pukeutuu kunhan näyttää hyvälle ja siistille???


      • pyh vaa

    • Kesäheinäkekkeruusi

      Noin nuori neito on just ok tyttömäiseen pukeutumiseen ja ei näytä ollenkaan naurettavalta mutta tälläisen 43 veen on mietittävä vähän tarkemmin asiaa. Minä nimittäin olen ollut aina kovin tyttömäinen niin luonteeltani,"ajatusmaailmaltani", kropaltani kuin vaatetukseltani. Arvaa mikä fiilis tässä on nyt kun tykkäisin edelleen pilkuista ja palloista ja pikkuruuduista mutta tarkka tässä jo on oltava ettei tule ylilyöntejä. En osaisi olla oma itseni missään tätikoltussa tai jakkupuvussa vaan kerta toisensa jälkeen huomaan räpeltäväni pitsisiä tai söpöisiä vaatteita ja tennareita kaupassa kuolaten. No...olen pyytänyt ystäviäni ja tyttäriäni kertomaan heti jos vaatetukseni on liian ristiriitainen naamani kanssa. Kroppa kyllä sopii hyvin nuorten aikuisten kukkamekkoihin ja niitähän riittää.
      Oli ihanaa silloin sinun ikäisenä kun ei tarvinnut miettiä moisia. Miehetkin on aina tykkäneet siitä kun kirmailin mekko päällä paljain jaloin pitkin rantoja..se oli kivaa aikaa..

    • keski-ikä

      Miten määrittelet aikuisten naisten vaateliikkeen?
      Oman kokemukseni perusteella Helsingissä ja sen lähiympäristössä vaateliikkeet ovat suunnattu joko nuorille (joihin sinäkin kuulut) tai vanhemmille naisille. Me 40-50 vuotiaat naiset olemme väliinputoajia. On valittava kumman ryhmän vaatteet sopivat tyyliin paremmin.
      Pukeudu vain huoletta tyttömäisiin vaatteisiin ja koruihin.

      • vastailen vain

        En tiedä mitä aloittaja tässä tarkoitti aikuisten naisten vaateliikkeillä, mutta itse helsinkiläisenä ajattelen, että stockmann (toki siellä on myös nuorten osastot erikseen) KappAhl, Lindex, Aleksi 13, nämä ovat aikuisten naisten liikkeitä joissa on myös nuorten puoli, mutta vaatteet on suunnattu 40 naisille. Sokoksella on omat merkkinsä aikuisille ja nuorille sekä sitten helsinki on täynnä pieniä liikkeitä joista löytyy kyllä vaatteita joka makuun.


    • Tyttömäinen Mies

      mutta, onko sulla mitään jujua? Sä pukeudut hyvin ja saat paljon vastauksia, idiooteilta. Sorry my french. Osta mustat stringit ja käytä valkoisia housuja niin saat miehen.

      • aaaarrrggghhhhh

        "Osta mustat stringit ja käytä valkoisia housuja niin saat miehen. "

        jep, kuules jos huoran haluat niin menepä tuonne itärajan taakse, sieltä löytyy


      • tyttömäinen mies
        aaaarrrggghhhhh kirjoitti:

        "Osta mustat stringit ja käytä valkoisia housuja niin saat miehen. "

        jep, kuules jos huoran haluat niin menepä tuonne itärajan taakse, sieltä löytyy

        the point. Onko sulla vaikeuksia ymmärtää kirjoituksia? I rest my case


      • ............
        tyttömäinen mies kirjoitti:

        the point. Onko sulla vaikeuksia ymmärtää kirjoituksia? I rest my case

        Ite saat käyttää mitä tahansa vaatteita ja olla just niin tyttömäinen kuin haluat, mutta kyllä se aika huoramaiselta näyttää, jos nainen tieten tahtoen esittelee alusvaatteitaan. Näyttää kornilta. Kyllä seksikkyys tulee muualta, kuin siitä että on halvan näköinen.


    • Itse en ole ollenkaan jakkupukutyyliä. Vaikka en ole enää parikymppinen niin kuin aloittaja, niin tykkään silti käyttää vaaleanpunaista ja pinkkiä ja silloin, kun käytän huulipunaa tai huulikiiltoa ja lakkaan kynnet, niin kyllä ne ovat yleensä noiden edellä mainittujen väriset. Tykkään myös kukkakoristeista hatuissa ja ulkopannoissa ja voisin ihan hyvin laittaa hiusksiini kesällä jonkun pienen kukkakoristeen, jos vain pysyy kiinni, koska mulla on lyhyet hiukset ja hiuslaatu on aika liukas.

      Toki ei kaikki mulla ole vaaleanpunaista ja pinkkiä, käytän muitakin värejä, esim. mustaa, harmaata, vaaleita neutraaleja ja vihreän eri sävyjä. Korvakorut a huivit ovat mun juttu ja käytän niitä aika usein.

      Tykkään enemmän rennommista vaatteista kuten vaikka huppareista ja muista gollareista, neuletakeista, yksinkertaisista mekoista ja hameista, tunikoista ja pitkistä puseroista ja yksinkertaisista housuista ja legginseistä. Ulkoilupukujakin käytän viileinä vuodenaikoina. Kengistä jotkut matalat on parhaat kuten vaikka lenkkarit, kesällä myös jotkut sandaalit. En ehkä ihan aina pukeudu niin kuin haluaisin, mutta toivottavasti joskus.

    • Siis en omista ihan kaikenlaisia edellä mainittuja vaatekappaleita, mutta toivottavasti joskus.

      Näytän ikäistäni nuoremmalta ja mielenlaatukin on välillä ehkä kuin ikäistäni nuoremman, vaikka ihan aikuisen ymmärrys ja jutut mulla yleensä on.

    • Toki en ihan jaksa enää heilua kuin nuoremmat ja joskus tuntuu, että puhti on hieman poissa, mutta eteenpäin mennään =D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe