extravaganza/täysvauhti

extratäys

Elikkä haluaisin kuulla teiltä jotka olette aloittaneet painon pudotuksen täysvauhdilla. Oliko vaikea syödä pelkkiä pussia,tunsitko nälkää,kauanko olit täys vauhdilla,paljonko pudotit kuinka paljon lähti ensimmäisen viikon aikana. Mitkä pussimaut maistuivat viimeisllä päivillä? Jos voisitte kertoa myös lähtö painoja ja minkäikäisiä olitte.

Itse mietin kummalla aloitan joten haluaisin vähän kokemuksia muilta.

6

1573

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xtratyttönen

      Täältä tulee:
      Ikää on 22 ja naisihminen olen ja pituutta 167cm. Olen ollut koko ikäni ylipainoinen. 19 vuotiaana paino taisi olla korkeimmillaan 107kg jolloin tein päätöksen että nyt saa loppua.. laihduttelin ja jojoilin pari vuotta, mutta sain pudotettua n. 25kg itsenäisesti. Viime jouluna sitten riistäytyi käsistä ja paino lähti taas nousuun. Maaliskuun alussa tein lopullisen päätöksen löydettyäni tietoa xtravaganzasta ja otin sinne yhteyttä, menin käymään ja seuraavana päivänä aloitin täysvauhdin. Se tais olla 8.3.10. Elämäni paras päätös:)

      Painoin aloittaessa 82,8kg tanitalla mitattuna. Se mittaa painon lisäksi myös rasvaprosentin, viskeraalisen rasvan, lihasten ja veden määrän kehossa, luitten painon ja antaa iän joksi keho sillä hetkellä itsensä tuntee.. Oma keho tunsi olevansa 36v :(

      Täysvauhdin alkupäivät ovat vaikeita. Vaikeuskin riippuu esim siitä.. onko keventänyt ruokavaliotaan ennen täysvauhtia. Jos on keventänyt ja vähentänyt hiilihydraattipitoista ruokaa, sujuu aloitus hiukan helpommin. Alun vaikeus on yksilöllistä niinkuin asiat yleensä. Itsellä meni 4 ensimmäistä päivää jolloin kärsin nälkää, palelin, oli päänsärkyä, kiukkua ja sekavan hassu olo. Eli 4 päivää ennen kuin elimistö meni ketoosiin jossa täysvauhdista on kyse.

      Kun ketoosi lähtee rullaamaan ja pusseista löytyy ne omat maut.. näin jälkeenpäin ajatellen täysvauhti on helppoa :) Kolme pussia päivässä, vettä ja mustaa kahvia. Light mehut ja hiilihapposet purkka on sallittuja, mutta kohtuudella. Näillä sitten mentiin kymmenen viikkoa. Keitot ei ruvennu missään vaiheessa tökkimään kun teki niin että jos joku rupesi kyllästyttämään niin siitä luopui suosiolla:) Paino tippui emsimmäisen viikon aikana 4kg.. nesteitä toki lähtee alussa.

      Mitäs muuta kysyit.. Pussit maistuivat loppuun asti kun söi niitä omia lemppareita. Itsellä: Vihannes ja parsa kuumista ja kylmistä caputsino, suklaa ja suklaatoffee. Nuita söin viimeset viisi viikkoa ihan tyytyväisenä. Pusseja syödään kolme päivässä, mutta ne voi jakaa myös kahtia jos haluaa jolloin aterioita on 6. Itse jaoin yhden pussin eli söin puolikkaan aamulla, kokonaisen ruuaksi töissä, toisen kokonaisen ruuaksi kotona ja iltapalaksi pussinpuolikkaan.

      Kymmenen viikkoa jaksoin täysvauhtia eli täyden ajan. Loppuvaiheessa tällä tytöllä yleiskunto heikkeni aika tavalla, mutta se johtui enimmäkseen siitä, että pudotettavaa ei paljoa ollut, mutta en halunnut luovuttaa kun olin 10 viikkoa päättänyt olla. En harrastanut liikuntaa viimeiseen viiteen viikkoon. Töissä olin joka päivä ja muut arkijutut jaksoi hyvin hoitaa:) Painoa putosia yhteensä 10 viikon aikana 19,1kg. Tavoitteeni oli 65 ja viimeinen punnitus oli 63,7kg joten pääsin tavoitteeseen ja sen allekkin :D

      Nyt on takana siirtymäviikko jolloin harjoitellaan takaisin syömistottumuksiin pikkuhiljaa annoskokoja lisäten. Syödään 6 kertaa päivässä. Joillain paino voi siirtymän aikana nousta 1-2kg kun lihaksiin palautuu nesteet. Se ei kuitenkaan ole rasvaa eli lihomista. Itsellä paino oli pudonnut siirtymäviikon aikanakin 1,4kg joten paino on nyt sitten viime mittauksien mukaan 62,3kg. Xtran aikana olen 11 viikossa pudottanut 20,5kg ja saavuttanut enemmän kuin edes tavoittelin ja yhteensä kiloja pudonnut n. 45. Ja missään ei ole roikkuvaa :) Olen muutaman sadan gramman päässä ihannepainosta johon olis tarkoitus nyt lopulta jäädä :) Keho tuntee olevansa 12 vuotias :P

      Olo on loistava.. nyt menen puolivauhdilla toista päivää ja syödä tosiaan saa 6 kertaa päivässä. Tähän liitytään vuodeksi joten tuki jatkossakin on taattu jotta pystyy painon pitämään:)

      Toivottavasti tästä oli jotain apua.. suosittelen :)

      • extratäys

        muita?


    • Minä vain

      Aivan ihana tuo xtratyttösen viesti.

      Se voisi olla täysin itse kirjoittamani! Olen myös itse laihduttanut suunnilleen samoista painoista mistä itsekin aloitit xtraamisen, joulun tieenoilla riistäytyi käsistä ja jo laihdutetuista 25 kilosta tuli 5 takaisin.

      Nyt täysvauhdilla kolmatta päivää.. Hmm..

    • meetuli

      aloitin täysvauhdilla ja tykkäsin kovasti, alussa tein lämpimiä aterioita sienen, kana,parsa,vihanneskeitoista ja kylminä maistuivat mansikka,mustikka,suklaatoffee. Paino lähti tasaisesti 2,5 kg/vk tahdilla, muistin ottaa hyvät omegat ja psylimjauhetta niin suoli toimi hyvin. olin yhteensä 8 vk täysvauhdilla. minun terveyteni koheni tuntuvasti aineenvaihdunnan avulla kehostani poistui 20 % rasvaa ja kehonikä aleni jo 4kk kuluessa 30vuotta. Suosittelen että aloita täysvauhdilla sillä pääsee hyviin tuloksiin. ps kolestroli arvoni oli ennen koholla ja söin kolestrolilääkkeitä, on vuosi siitä kun aloitin ja nyt tehtiin verikokeet niin kolestroliarvoni oli todella hyvät.

    • ruolimä

      Tuo todella oimii. Olen itse käynnyt se läpi. Suosittelen. Sain 10 viikossa pois n. 14kg. Sen jälkeen vain on vaikeaa löytää ateria määrät. Niissä kun olisi saannut olla apua enenpi paikanpäällä. Neuvoja siihen ja erinlaisiin ruokakokonaisuuksiin sai aivan liian vähän hintaansa nähden koska pusseillahan pakolla laihtuu. millä vain keitto ruualla jos pelkästään sitä syö 10 viikkoa. Mut joo oikein tyytyväinen kuitenkin pääpiirteittäin olen.

    • tosi juttu

      Hukkaan menee rahat, tunnen 5 ihmistä jotka ovat kaikki tällä laihduttaneet. Kaikille kilot tullu takaisin korkojen kera!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10250
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4543
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3084
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2704
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1874
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe