Sukkanauhat miehellä

Kaija 27

Hei kaikki !
Mieheni pitää sukkanauhoja enkä näe siinä mitään ihmeellistä.Päinvastoin se luo tasa-arvoa välillemme.
Hän on ihana aviomies kova siivoamaan ja pitää kodin kunnossa.Nytkin hän mennä viipottaa sukkanauhoissa ja mustissa sukissa luututen lattioita.

29

5111

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies 30

      Ei siinä minustakaan mitään ihmeellistä ole.
      Toisille käy ja toisille ei.
      Itse olen sukkahousuja pitänyt ja ihan mustia.
      Vaatteitahan ne vain on, eikä niihin kuole.

      Kaija 27 olisi mukava jutella paremmin.

    • Kaija ainakin 90 V

      Hei ja kaikki ja Heikin kaverit !
      Heikki pitää sukkanauhoja enkä näe siinä mitään ihmeellistä.Päinvastoin se luo tasa-arvoa välillemme.
      Heikki on ihana aviomies kova siivoamaan ja pitää kodin kunnossa.Nytkin hän mennä viipottaa sukkanauhoissa ja mustissa sukissa luututen lattioita.
      Muistattehan TV sarjan Heikki ja Kaija.Ihanaa että Heikki tuli kaapista ulos ja tässä on tulos.

      • jotain6

        nailonit on epämukavat siivotessa. Mieluummin väljät joustavat verkkarit ja T-paita.


    • NauhaSukat

      Vai,että oikein viipottaa.Mitä Sä teet?odotat valmista.

    • janitapani37

      moi.olen 37 ja aina käyttänyt sukkahousuja tai stay-up sukkia ne vaan tuo paremman tunteen kuin paskat kalsarit😁käytän myös rintaliivejä,pikkuhousuja,bodeja ja satiini yöasuja,eikä siihen ole mitään seksuaalista kuten suurin osa täällä hörhöistä luulee.

    • Karvaville

      Minä kyllä siivoan sukkahousuissa enkä stypupeissa. Sukkikset on mukavat pitää. Luuttu heiluu ja sukkiset säkenöi :)

    • Meillä kans mies illasta aina välillä pitsisissä hepeneissä. On se kaunista katseltavaa kun mieskin on pukeutunut nätisti. Eihän se ole pois mistään jos mies pukeutuu nätisti. Me käydään yhdessä hänelle alusvaate ostoksillakin.

    • Itse käytän useammin stayuppeja tai ihan sukkahousuja kun nauhoista aina joku kiinnike ärsyttävästi aukeaa. Mutta ovat kullä muuten ihanat pukea ja laittaa housujen alle päiväksi piiloon!

    • Korsettitiina

      Meillä korsetti sukkanauhoineen on mieheni kotiasuna usein. Ulkona hän ei niitä käytä, tai mistä minä tiedän vaikka salaa käyttäisikin. Meillä homma on nostattanut mieheni haukkuutta monin verroin ja sänkyhommat hoituu ihanan kiihkeästi. Eikä hän ole edes niin hirveän oudon näköinen hepenissään. Terästeeksi olemme hankkineet vielä muutama she-male filminkin...

      • ruskiaritari

        Mihin reikään lykkää ?


      • ruskiaritari kirjoitti:

        Mihin reikään lykkää ?

        peräreikääkö se jannu rassaa?


    • Tuntemattomia

      Huomaa kuinka tuntemattomiksi miesten sukkanauhat ovat muuttuneet. Britains Got Talent ohjelmassa yhdellä miesesiintyjällä oli sukkanauhat pitämässä polvisukkia ylhäällä. Koska hänellä oli polvihousut, sukkanauhat oli näkyvillä ja juontajat ihmettelivät että mitkä nuo ovat. Juontajat ovat niin nuoria ettei edes tunne miesten sukkanauhoja joilla herrasmiehet estivät aikoinaan polvisukkien valumisen makkaralle nilkkoihin.

    • MuotiPena

      Näin. Ennen miehet pitivät paljon sukkanauhoja, jotka pitivät esim. nilkka / tennissukat paikallaan. Eivät yleensä pitkien punttien alta näkyneet. Esim. britit käyttävät näitä nimenomaan miesten sukkanauhoja, jotka ovat pohkeen pääällä, paljon edelleen. Eivät ole sukat makkaralla. Samoin ihan pienet lapset, niin tytöt kuin pojatkin, käyttivät joskus yli puoli vuosisataa samanlaisia lasten sukkanauhoja ja ruskeita koneella kudottuja pitkiä sukkia

    • Anonyymi

      Moi ! voisiko joku kertoa mistä saisi sukkanauhoja vanhemmalle miehelle pitämään polvisukat ylhäällä...

      • Anonyymi

        No ei mistään :) varsinkaan vanhemmalle miehelle.


      • Anonyymi

        Kaipa niitä miesten sukkanauhoja löytyy jostain, ei ehkä mistään suomalaisesta tavaratalosta, mutta ehkäpä jostain netistä herrain vaatehtimosta.


    • Anonyymi

      Niitä sukkanauhoja löytyy esim. ebaysta.

    • Anonyymi

      Mulla on itsellä useampia lantioliivejä joita käytän päivittäin.

      • Anonyymi

        Minulla on myös useampia sukkanauhaliivejä jotka käytän usein , myös rintaliivejä käytän sekä naisten stringejä . Naisten vaatteita on vaan niin ihanat käyttää , kiihotun siitä kovasti .
        M 62 CD 💃💖


    • Anonyymi

      Innostuin stayuppiloista shortsien kanssa. Kokeilin sukkavauhoja, oli liian vaikeat .

    • Anonyymi

      Frakin ja saketin kanssa käytetään aina polvisukkia ja sukkanauhoja. Lisäksi henkseleitä ja taskukelloa.

    • Anonyymi

      Sukkahousut ja stay upit on paljon helpommat. Ne käy myös shortsien kanssa

      • Anonyymi

        Sukkanauhaliivi menee myös yhteen shortsien kanssa tai vaihtoehtoisesti housuliivi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sukkanauhaliivi menee myös yhteen shortsien kanssa tai vaihtoehtoisesti housuliivi.

        Mistä saisi xl sukkanauhavyön ilman åitsejä? Tampere


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä saisi xl sukkanauhavyön ilman åitsejä? Tampere

        Siis ilman pitsejä


    • Anonyymi

      Missä tasa-arvo ? Sukkahousut/nailonsukat tai hame miehellä , kuljeppas yleisellä paikalla niin katsotaan kieroon. Naisella saa olla miesten vaatteita , jopa kravatti. Kukaan ei välitä ! Kun mies laittaa sukkahousut tai hameen , jopas ollaan homottelemassa. Monikaan homo ei pidä hametta , vaan yleensä transvestiitti. Tai voi pelkästään mieskin pitää sukkahousuja. Aamulla kokeilin 40 den mustia osinpeittäviä sukkahousuja kaupassa käydessä. Ensimmäinen täti kun tuli vastaan , meinasi niskat nyrjähtää kun ei meinannut uskoa silmiään ! Kokeilu oli onnistunut, muutama jopa kiinnitti huomiota. Ihonvärisiä sukkahousuja kokeillessa shortsit kanssa suuri osa ei edes huomaa. Wolfordin kauppaan terveisiä nätille myyjätytölle. Olit ensimmäinen kuka kysyi , tuleeko sukkahousut itsellesi.

      • Anonyymi

        No tässähän näkyy ikiaikainen sukupuolten välinen arvojärjestys. Kun mies pukeutuu sukkahousuihin tai hameeseen, hän laskeutuu naisen tasolle. Kun naisella on miehen vaatteet, hän nousee miehen tasolle.


    • Anonyymi

      Olimme pari vuotta sitten auttamassa äitiäni kesämökin talvikuntoon laitossa. Mieheni paiski ahkerasti töitä ja viimeisä oli laiturin maihinveto jollain vetolaitteell, olikohan se vinssi? N laituri jäi johonkin kiinni ja ukkoseni kurkoittelemaan siihen viereen ja siinä kävi kuin kävi. Hän liukastui ja putosi kaikki vaatteet päällään veteen. Ongelmana oli se ,että hänellä ei ollut mitään vaihtovaatteita vaan päällä olevat farkut ym vaatteet. Mies tärisi kylmästä, kun sai veivattua itsensä ylös isolle tuvalle. Meitä äidin kanssa vähän nauratti. Mitä tehdä? Kotiin pitäis päästä, eikä se olisi kiva ajaa läpimärkänä siispä minä kysymään äidiltä, että olisiko hänellä mitään miehelleni? Miheni älähti aika pahantuulisesti, mutta rauhoittelimme häntä yhdessä ja saimme hänet leppymään. Äiti etsi kaapeistaan vaaleanpunasen vanhan verkkaripuvun. Äitini oli vähän isompaa kokoa niin, että varmasti sopisivat myös mieheni ylle. sitä ennen kuitenkin pikkuhousut ihan sellaiset tavalliset nailoniset, ilman pitsejä, ja sukkahousut siihen päälle ja lopuksi ohut toppatakki. Märät vaatteet säkkiin. Kellarista löytyi vielä isä-vainajan vanhat saappaat ja niin kotimatka saattoi alkaa. Mieheni vähän suuttui, kun sanoin, että voisin vielä meikata hänet... Äitini torui minua nauraen. Kotimatka meni hyvin, äiti tulisi seuraavana päivänä kaupunkiin. Kotna mieheni ei riisunutkaan äidin asuja pois vaan alkoi varovasti kehumaan niiden olevan ihan kivoja päällä. Niin höän kuljeksi kotona yöpuulle menoon saakka, vasta sitten hän alkoi riisumaan, mutta jätti pikkarit jalkaans... Arvasin että hän oli tykästynyt niiden ohueen liukkaaseen kuosiin. Kun heitin hänelle yhden nailonypaitani, hän ei laittanutkaan vastaan. Sen jälkeen hän on enemmän, tai vähemmän käyttänyt naisten alusasuja, enimmäkseen pikkareita, sukkahousuja, joskus sty-uppeja ja tuntuu nauttivan siintä ja mikä poarasta se on parantanut yhteielämäämme valtavasti. Siis eihän siinä mitään pahaa ole jos miehesi, tai muuta miehet tykästyvät naisten asuihin.

    • Anonyymi

      Kyllä meillä käytetän kesällä stayuppia ja muulloin sukkahousuja. Sekstaillessa avosukkahousut on kätevät . Ei tarvitse repiä sukkahousuja, tosin silmäpakoset käy siihen niksipirkka - uusiokäyttöön tyyliin!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe