Uloskasvaminen

Red

Haluaisin vain tietää mitä sana "uloskasvaminen" varsinaisesti tarkoittaa? Ja mitkä ovat uloskasvamisen merkkejä?

7

838

Vastaukset

 • uloskasvaminen tarkoittaa siis korun ulos kasvamista. lävistyskorun takana oleva iho tai liha alkaa työntämään korua ulos. jos koru alkaa löystyä huolestuttavasti, tai esim. kulmakorussa koru alkaa näkyä ihon alta, niin silloin se voi olla kasvamasssa ulos. jos koru alkaa kasvaa ulos, niin sitä kannattaa käydä näyttämässä lävistysliikkeessä. mutta ei uloskasvaminen ole kovin yleistä..

 • uloskasvaminen tarkottaa että otettu lävistys alkaa kasvaa ulos reiästä. eli reikä ikäänkuin kasvaa kiinni työntäen korua ulos.

 • elimistö alkaa hylkiä sitä vierasesinettä. Tähän voi olla monia syitä; esim. huono hoito tai joillakin ne ei muuten vaan pysy.

  • Joku tuossa sanoi, että uloskasvaminen EI ole yleistä.. mielestäni se jos mikä on aika yleistä tietyissä lävistyksissä.


  • Cheesy_po kirjoitti:

   Joku tuossa sanoi, että uloskasvaminen EI ole yleistä.. mielestäni se jos mikä on aika yleistä tietyissä lävistyksissä.

   minustakin se on yleistä, sillä esim. oma napalävistys päätti viiden vuoden jälkeen kasvaa ulos. Ja monet kulmalävistykset eivät meinaa pysyä. Koru jättää ulos pyrkiessään viirun näköisen arven, siksi sellaisilla joilla on ollut kulmassa uloskasvanut koru, on usein kulmakarvassa karvaton kohta. Kun huomaa korun kasvavan ulos, kannattaa se heti ottaa pois, nimittäin kasvu ei lopu ennenkuin koru tippuu ja kun sen huomaa ajoissa siitä jää vähemmän arpea.


 • tarkottaa, että koru kasvaa ulos. iho alkaa hylkimään vierasta ainetta (korua) joten se tavallaan kasvaa ulos, siitä voi jäädä arvet. kannattaa siis korun ulos kasvaessa ottaa se pois tai näyttää sitä lävistäjälle.

 • Ihmisen keho pyrkii poistamaan vierasesineitä.
  Sillä on aika ihmeellinen taito kehittää lävistysten uloskasvamista pian lävistyksen jälkeen.
  Kunnioitettavaa se että keho tietää minnepäin lävistystä pitää kuljettaa ja purkaa sitten solukkoa sen edestä ja rakentaa solut uudelleen sen taakse.
  Jäljelle jää vain pieni arpi.
  Ohuimmat Barbellit tulevat varmimmin ulos.
  Syynä yleensä huono hoito joka herättää kropan puolustusmekanismin.
  Jos hoito on hyvä, ei puolustus herää.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.