Uloskasvaminen

Red

Haluaisin vain tietää mitä sana "uloskasvaminen" varsinaisesti tarkoittaa? Ja mitkä ovat uloskasvamisen merkkejä?

7

1087

  Vastaukset

  • uloskasvaminen tarkoittaa siis korun ulos kasvamista. lävistyskorun takana oleva iho tai liha alkaa työntämään korua ulos. jos koru alkaa löystyä huolestuttavasti, tai esim. kulmakorussa koru alkaa näkyä ihon alta, niin silloin se voi olla kasvamasssa ulos. jos koru alkaa kasvaa ulos, niin sitä kannattaa käydä näyttämässä lävistysliikkeessä. mutta ei uloskasvaminen ole kovin yleistä..

  • uloskasvaminen tarkottaa että otettu lävistys alkaa kasvaa ulos reiästä. eli reikä ikäänkuin kasvaa kiinni työntäen korua ulos.

  • elimistö alkaa hylkiä sitä vierasesinettä. Tähän voi olla monia syitä; esim. huono hoito tai joillakin ne ei muuten vaan pysy.

   • Joku tuossa sanoi, että uloskasvaminen EI ole yleistä.. mielestäni se jos mikä on aika yleistä tietyissä lävistyksissä.


   • Cheesy_po kirjoitti:

    Joku tuossa sanoi, että uloskasvaminen EI ole yleistä.. mielestäni se jos mikä on aika yleistä tietyissä lävistyksissä.

    minustakin se on yleistä, sillä esim. oma napalävistys päätti viiden vuoden jälkeen kasvaa ulos. Ja monet kulmalävistykset eivät meinaa pysyä. Koru jättää ulos pyrkiessään viirun näköisen arven, siksi sellaisilla joilla on ollut kulmassa uloskasvanut koru, on usein kulmakarvassa karvaton kohta. Kun huomaa korun kasvavan ulos, kannattaa se heti ottaa pois, nimittäin kasvu ei lopu ennenkuin koru tippuu ja kun sen huomaa ajoissa siitä jää vähemmän arpea.


  • tarkottaa, että koru kasvaa ulos. iho alkaa hylkimään vierasta ainetta (korua) joten se tavallaan kasvaa ulos, siitä voi jäädä arvet. kannattaa siis korun ulos kasvaessa ottaa se pois tai näyttää sitä lävistäjälle.

  • Ihmisen keho pyrkii poistamaan vierasesineitä.
   Sillä on aika ihmeellinen taito kehittää lävistysten uloskasvamista pian lävistyksen jälkeen.
   Kunnioitettavaa se että keho tietää minnepäin lävistystä pitää kuljettaa ja purkaa sitten solukkoa sen edestä ja rakentaa solut uudelleen sen taakse.
   Jäljelle jää vain pieni arpi.
   Ohuimmat Barbellit tulevat varmimmin ulos.
   Syynä yleensä huono hoito joka herättää kropan puolustusmekanismin.
   Jos hoito on hyvä, ei puolustus herää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   196
   7828
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   5293
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   4216
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3145