Pääkonferenssin Ellen Whiten palvontakäskyt

Adventtikirkon Pääkonferenssi on kokoontunut Atlantaan kokoukseen ja sieltä sataa käskyjä adventisteille. Ja mistä muustakaan kuin Ellen Whiten uskomisesta ja Ellen Whiteen muitten käännyttämisestä.

LCC 124. Resolution on the Spirit of Prophecy (päätöslauselma Profetian Hengestä)
http://news.adventist.org/assets/2010 General Conference Session general agenda.pdf

Ja toisaalta näemme, mitä tuo lauselma sisältää:

“The gift of prophecy, like the other spiritual gifts, is to bring about unity, equip God’s peo- ple for the work of ministry, build up the body of Christ, protect it from being deceived by false doctrine, and foster individual and collective spiritual growth (Ephesians 4:11-15). We recognize in Ellen G White the gift of prophecy, and affirm that as this gift is valued and its instruction heeded, the Church prospers.”

Profetian lahja, kuten muut hengelliset lahjat, on tuomassa yhtenäisyyttä, varustamassa Jumalan kansaa papiston työhön, rakentamassa Kristuksen ruumista, suojelemassa sitä väärien oppien petokselta, ja edistämässä yksilöllistä ja kollektiivista henkistä kasvua (Ef 4:11-15). Me tunnustamme Ellen G Whitessa profetian lahjan, ja vahvistamme, että kun tämä lahja on arvostettu ja sen opetuksesta otetaan vaarin,Kirkko menestyy.

”Consequently, we express our gratitude to God for His gracious gift in the prophetic ministry of Ellen G White. We call upon Seventh-day Adventists everywhere to prayer- fully study her messages and benefit from the inspiration and instruction found there. We encourage the teachers and administrators of our educational institutions and the leaders of our health-care facilities and publishing houses to review her counsels for their areas of service. We urge pastors to make use of these writings in their sermon preparation and in their planning with the members for the mission of their churches. We appeal to Church administrators at every level to exert their influence in affirming the importance of these writings for the Church and to continue efforts to make these writings available to church members at affordable cost. And we affirm our commitment to “believe His prophets” (2 Chronicles 20:20), that we may prosper in fulfilling our mission to the world and thus hasten the coming of Jesus.”

Niin muodoin me osoitamme kiitollisuutemme Jumalalle Hänen armollisesta lahjastaan Ellen G Whiten profeetallisessa papinvirassa. Me pyydämme Seitsemännen Päivän Adventisteja kaikkialla rukoillen tutkimaan hänen ilmoituksiaan ja hyötymään niistä löytyvästä innoituksesta ja opetuksesta. Me suosittelemme opettajia ja meidän oppilaitostemme johtajia ja terveydenhuoltolaitostemme johtajia ja kustantamojamme kertaamaan hänen neuvonsa alueidensa palveluissa. Me kehotamme pastoreita käyttämään näitä kirjoituksia saarnojensa valmistelussa ja suunnitellessaan jäsenten kanssa kirkkonsa lähetystehtävää. Vetoamme Kirkon johtajiin kaikilla tasoilla ponnistelemaan vaikutusvallallaan lujittaakseen näiden kirjoitusten tärkeyttä Kirkolle ja jatkamaan ponnisteluja saattaakseen nämä kirjoitukset kirkon jäsenille kohtuuhintaan. Ja me vahvistettava sitoutumisemme "uskokaa hänen profeettojaan" (2 Aikakirja 20:20), että me voimme menestyä täyttämään tehtäväämme maailmassa ja näin nopeuttamaan Jeesuksen tulemusta..

http://clubadventist.com/forum/ubbthreads.php/topics/371620/Re_OFFICIAL_ACTION_at_the_GC_R.html

Ja mitäs viestejä se Ellen White saikaan:
http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/adventismin-alku-ja-perustukset_26.html
http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/suljetun-oven-oppi-la-ellen-white.html
http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/adventistien-sapatti-ei-ole.html
http://uskonasioita.blogspot.com/2008/12/adventismin-epraamatullisuuksia.html
http://uskonasioita.blogspot.com/2008/12/laittomuus-ja-lakihenkisyys.html

16

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !!??!!

      räksyttäjä, joka on totuuden vihollinen. voi voi voi.

      • !!??!!

        olet sellainen.


      • vaara!

        täällä piipittää?

        Täytyy tollaisille taudinlevittäjille vähän räksyttää, että muut osaavat varoa.
        Mustasurmahan oli lähtöisin rotista, joten olet !!??!! vain taudinlevittäjä.

        Whoh! Whoh!

        ps. Öljy on kevyempää ja terveellisempää ruokavaliossa, kuin voi voi voi.
        Eikös Ellen täti ole opettanut? Vai oletko uppiniskainen?


    • !!??!!

      kohtaa tuossa muka käskettiin PALVOMAAN Ellen Whitea? Olet aika saatanallinen panettelija.

      • adventisti_1

        Oletko kuolleisiin sekaantuja?
        "Haudan ryöstelijä".


      • !!??!!
        adventisti_1 kirjoitti:

        Oletko kuolleisiin sekaantuja?
        "Haudan ryöstelijä".

        palvo EGW:tä. Se on teidän valheväitteenne.


    • Bushmanni

      Adventtikirkkoa on kohdannut teologinen vararikko ja he tarrautuvat siihen, mitä heillä on jäljellä.

      Heidän PR-osasto on huomannut, että sitä potaskaa ei saada enää Euroopassa kaupaksi millään ilveellä, kenellekään, vaan Euroopan osalta adventismista on tullut marginaalinen ilmiö, joka ei muuksi muutu. Maissa, joissa on vaikkapa 50-60 miljoonaa ihmistä (Euroopassa) a-kirkko on saanut houkuteltua muutaman tuhat ihmistä hoteisiinsa.

      No nyt he ottavat mallia mormoneilta, sillä mormonit pärjäävät hyvin rahakkaalla päämarkkina-alueella, eli USA:ssa. Kehitysmaissa taas on aivan sama, että mitä siellä opetataan, kunhan tarjotaan ruokaa samalla, joten siellä adventismi menee läpi kunhan pöperö riittää. Mormonit ovat heittäneet reilusti ykköskorokkeelle J. Smithin ja se puree, ainakin USA:ssa, sillä siellä mormoneilla on hurjasti enemmän jäseniä, kuin a-kirkolla. Mormoneita on 6 miljoonaa adventtikirkon miljoonaa vastaan ja adventtikirkko on tainnut lukea BBC:n raportin, jossa he kaivoivat selville, että mormonikirkko nyhtää rahakkailta jenkeiltä jopa 30 miljardia dollaria kymmenyksiä. Raha puhuu, joten he koettavat nyt uudella kikalla päästä jenkkien rahapusseihin käsiksi.

      USA:ssa voikin olla hyvä korostaa USA:laisia juuria, eli nimen omaan Elleniä ja hänen "profeetallisuuttaan. Mutta nyt Eurooppa jää aivan yksin painimaan tämän teologian kanssa, jolla ei ole mitään toivoa mennä kaupaksi kuin kaikkein kahjoimmalle väestön osalle.

      Kyllä kaikelle on selityksensä, sillä uskonnolliset yhteisöt ovat vain ja ainoastaan rahan perässä tekemässä bisnestään. Eurooppa on ollut katastrofi tällä jenkkikirkolle, joten he päättävät keskittyä sinne, mistä ovat kotoisin.

      • herätys.

        busmannikin heräsi kun kun Riitta aloitti taas adventistien kokouksesta valheellisen kirjoituksensa, mutta te ette voi mitään adventisteille vaikka kuinka räksyttäisitte valheitanne tänne, jokainen rehellinen ihminen ymmärtää että teillä on vain kateus adventisteja kohtaan, itse ette halua sisään tulla ja muitakin olette estämässä mutta Jumala on kanssamme ja te saatte vain häviön itsellenne tuolla menetelmällänne.


      • todistusaarteet
        herätys. kirjoitti:

        busmannikin heräsi kun kun Riitta aloitti taas adventistien kokouksesta valheellisen kirjoituksensa, mutta te ette voi mitään adventisteille vaikka kuinka räksyttäisitte valheitanne tänne, jokainen rehellinen ihminen ymmärtää että teillä on vain kateus adventisteja kohtaan, itse ette halua sisään tulla ja muitakin olette estämässä mutta Jumala on kanssamme ja te saatte vain häviön itsellenne tuolla menetelmällänne.

        helvetissään istuvat.
        Koko ajan he ovat tietävinään mitä helvetti tarkoittaa ja ikuinen tuli.

        Monet kerrat on teille toitotettu, ettei Jumala ketään kiduta, vaan ihmistä kiduttaa hänen oma himonsa.
        Kuitenkin "adventtikuoro veisaa", että muut väittävät, että Jumala kiduttaa.
        Väärän todistuksen antaminenkaan ei siis kuulu ilmeisesti enää käskyjenne kokoelmaan.
        Annatte väärän todistuksen Jumalasta ja lähimmäisistänne.


      • !!??!!

        vain sitä epäuskoasi niin paljon kuin haluat. Kirottuja kaikki pakanat!


      • vastustajalle

        jolla mittaat menestystä. Se on ihmisen mitta.
        Jos olisi niin että Adventtikirkko olisi vain keräämässä rahaa niinkuin väität niin he voisivat tehdä sen helposti paljon paremmin tekemällä asian ja liittymällä näiden helvetin saarnaajien hikiseen joukkoon. Olen varma että "menestys" olisi paljon suurempi, sillä hätää kärsiviä on maailmassa yhä enemmän ja heitä on niin helppo pettää. Nyt on kuitenkin niin että menestys siten ei ole maksavien ihmisten lukumäärä vaan totuuden puhuminen.

        Puhuisit sinäkin totta, mutta et taida osata.. enää.


      • Panehan merkille
        todistusaarteet kirjoitti:

        helvetissään istuvat.
        Koko ajan he ovat tietävinään mitä helvetti tarkoittaa ja ikuinen tuli.

        Monet kerrat on teille toitotettu, ettei Jumala ketään kiduta, vaan ihmistä kiduttaa hänen oma himonsa.
        Kuitenkin "adventtikuoro veisaa", että muut väittävät, että Jumala kiduttaa.
        Väärän todistuksen antaminenkaan ei siis kuulu ilmeisesti enää käskyjenne kokoelmaan.
        Annatte väärän todistuksen Jumalasta ja lähimmäisistänne.

        ymmärtänyt ihan väärin koko homman - ettet vain kuuntele enemmän näitä anti-adventisteja kuin adventisteja itseään. Riitta se uskoo ikuiseen piinaan helvetissä ja yrittää saada adventistitkin uskomaan.

        Se juuri on SE ERO. Siksi Riitta ja muutamat muutkin viettävät aikaansa Adventimi palstalla - saadakseen ihmiset uskomaan että jos he eivät usko helvetin ikuiseen piinaan, silloin he joutuvat sinne ikuisesti kitumaan. Helvetti-usko on Riittan usko, usko tai älä. Riittää Riitalle että vain tunnustat sen ja sanot uskovasi että Riitta on oikeassa, oi kuinka hyvä oletkaan..

        Vika on vaan siinä että Riittan usko on niin helppo todeta vääräksi että ei siihen voi uskoa vaikka haluaisi, jos nyt ei ihan ummista silmiään ja tuki korviaan ja tee muiden parjaamista elämänsä sisällöksi. Panehan merkille että et takuulla saa Riittalta vastauksia ns. hankaliin kysymyksiin. Niin etkä tietenkään näiltä muiltakaan Bushmannilta, eremithiltä, AVK:lta tai muilta omaan kuolemattomuuteensa ja helvettin ikuiseen piinaan uskojilta.


      • !!??!!

        typerä räksyttäjä. Säälittävää ja raukkamaista on panettelusi.


      • Pahan paljastaja
        Panehan merkille kirjoitti:

        ymmärtänyt ihan väärin koko homman - ettet vain kuuntele enemmän näitä anti-adventisteja kuin adventisteja itseään. Riitta se uskoo ikuiseen piinaan helvetissä ja yrittää saada adventistitkin uskomaan.

        Se juuri on SE ERO. Siksi Riitta ja muutamat muutkin viettävät aikaansa Adventimi palstalla - saadakseen ihmiset uskomaan että jos he eivät usko helvetin ikuiseen piinaan, silloin he joutuvat sinne ikuisesti kitumaan. Helvetti-usko on Riittan usko, usko tai älä. Riittää Riitalle että vain tunnustat sen ja sanot uskovasi että Riitta on oikeassa, oi kuinka hyvä oletkaan..

        Vika on vaan siinä että Riittan usko on niin helppo todeta vääräksi että ei siihen voi uskoa vaikka haluaisi, jos nyt ei ihan ummista silmiään ja tuki korviaan ja tee muiden parjaamista elämänsä sisällöksi. Panehan merkille että et takuulla saa Riittalta vastauksia ns. hankaliin kysymyksiin. Niin etkä tietenkään näiltä muiltakaan Bushmannilta, eremithiltä, AVK:lta tai muilta omaan kuolemattomuuteensa ja helvettin ikuiseen piinaan uskojilta.

        Hengellä: Hänellä on ainaisena turvanaan Demooninen Paha henki, jonka
        hän jo hyvään ikään päässyt Riitta sulokas on ohjaajakseen ottanut. hänen
        kirjoittelunsa paljastaa kenen työkaluna hän toimii. Hänellä valtavana himona
        Syytää pahaa henkeään Jumalan valittujen tuhoksi. Hänen työn antajansa rakastaa
        häntä Tämän kavalan vainoamisen tähden. Hän on ottanut Semiramiksen Jumalatar
        osan tässä henkien taitelu näytelmässä. Hän järjestelee todellisille Jeesuksen
        seuraajille hyvin lämmitettyä Helvettiä. Huvinsa lienee kaikilla pahan palvelioilla.


    • vastustajalle

      että ihmisten tulisi kuunnella sinua? Lukea sinun kirjoituksiasi ja uskoa niinhin? Että sinulla on parempi profetin henki ja sinun kirjoituksesi ovat totuus? Olet kirjoitellut vuosia antiadventismiasi ja ikuista helvettiäsi ja saanut esimerkiksi Bushmanninkin uskomaan että tottahan se helvetin ikuinen piina on.

      On aika naurettavaa seurata teidän kirjoittelujanne, vääristelette adventistien uskoa internetissä ja vakuuttelette toisillenne että "näin se on - eiks' juu". Suunnilleen kuin teini tytöt joilla on vaikeuksia itsensä kanssa.

      Riitta kirjoitti tässä aikanaan että siellä heidän seurakunnan kokouksissa henki sanelee pyhää sanaa seurakunnalle, jonka Riitta ja nähtävästi monet muutkin siellä uskovat olevan yhtä oikein kuin itse Raamatun. Mutta kun adventistit lukevat Ellenin tulkintoja ja myöntävät niiden olevan oikaita pillastuu Riitta ja menettää lopunkin harkinta kykynsä. Riitta ei saa oikein kannatusta helvetti-uskolleen ei ainakaan tällä palstalla (no jos nyt AVK:lta ja Bushmannilta ja muutamalta muultakin helvettiin uskovalta ehkä saa - he jotka uskovat olevansa ikuisia kuin Luojansa) mutta meiltä tavallisilta ihmisiltä. Mikään kuulemani usko tai oppi ei ole niin sairas ja epälooginen kuin Riittan. Se on niin metsässä kuin olla ja voi, eikä siinä auta edes että puhuu valhetta muiden uskosta.

      Mitä tulee adventismiin ja siihen että he todella uskovat suureímpaan osaan Ellen G Whiten Raamatun tulkinnoista, sillä siitähän tässä on kysymys. Siis Raamatun Sanan tulkitsemisesta, ja sen nyt jokainen aikuinen tajuaa, vaikka se vaikuttaa olevan vaikeaa muutamille. Kun verrataan Ellenin ja Riittan raamatuntulkintoja ei ole vaikea nähdä että se SUURI ERO niiden välillä on juuri usko omaan kuolemattomuuteen. Ellen ei väitä että ihminen olisi iankaikkinen muualla kuin Jumalan valtakunnassa, kun taas Riitta uskoo että elämä on ikuista myös helvetissä. SE ON ERO -

      Nyt on niin, että esimerkiksi minä joka en voi uskoa olevani iankaikkinen ilman Jumalaa, olen siis omassa raamatutulkinnassani lähempänä Ellenin näkemystä kuin Riittan jonka katson olevan täyttä humpuukia ja ihmisten pettämistä. Tekeekö se minusta adventistin? Ei tietenkään, vaan jos ihminen on adventisti on hän sitä koska hänen oma tulkintansa Raamatusta on lähempänä Adventtikirkon ja siten myös Ellenin tulkintaa kuin esimerkiksi Riittan hölö hölö oppia jossa ei ole päätä eikä häntää.

      Siis totean vain että Riitta tapansa mukaan puhuu kuin lapsi .. Kysymys ei ole Ellenistä vaan Raamatusta.

      • !!??!!

        kuin lapsi, vaan kuin PANETTELIJA.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      4
      1983
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      254
      1687
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      248
      1610
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      54
      1574
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1428
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      28
      1341
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1197
    8. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1182
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1173
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      39
      1061
    Aihe