Jatkuvasti kiimainen tyttöystävä

FrigidiH

Mulla on ongelma. Ongelman laatu tulikin jo otsikossa. Kaipaisin asiallisia vastauksia ja neuvoja, sillä näin ei todellakaan voi jatkua.

Olen 24v raksalla työskentelevä nuorimies. Ollaan seurusteltu tyttöystäväni kanssa viidettä kuukautta ja voin sanoa että mahtavaa on ollut. Nyt mua kuitenkin vaivaa asia, josta olen ollut tietoinen alusta asti. Tyttöystäväni on ns. nymfoperheestä, heillä on kaikilla kova sukupuolivietti ja koko perhe puhuu seksistä avoimesti ja harrastaakin sitä hyvin aktiivisesti. ( Koska täällä käy idioottejakin kommentoimassa, on mainittava täysin selkeä pointti, he eivät harrasta seksiä keskenään)
Tyttöystäväni "varoitti" minua suhteemme alussa, että hän voisi naida jatkuvasti. Olenkin huomannut tuon varoituksen olleen oikeassa. Tyttöystäväni saa kiksejä joka asiasta: minun katselemisesta, sateesta, ukkosesta, kiihkeistä leffakohtauksista, siitä että pitää olla ihan hipi hiljaa... ihan mahdotonta!
Itselleni riittää kerta viikkoon kun tyttöystävälleni ei ole 12 kertaa päivässäkään mikään saavutus. Ja pahinta on, että hän suunnilleen hoitaa kaiken sängyssä, että ei se ole siitä kiinni etten jaksaisi.

Mitä tehdä nymfotyttöystävän kanssa? Olemme keskustelleet asiasta ja kysyin häiritseekö häntä että en halua seksiä mahdollisesti kuin sen kerran viikkoon ja hän sanoi sen olevan "ihan okei", koska hänellä on niin syvät tunteet minuun. Hän kuitenkin jatkuvasti yrittää kaataa minut sänkyyn, viettelee ja koskettelee yms, ja kun torjun hänet, hän sanoo vain "aina kannattaa kokeilla", iskee silmää ja jättää minut rauhaan.

Mitä teen? Minusta tuntuu että tukahdutan tyttöystäväni luonnollisen tarpeen. En kuitenkaan kykenisi eroamaan hänestä.


Ja kuten aiemmin sanoin, asiallisia kommentteja ja neuvoja, kiitos.

42

13200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tamminen.

      Pidä puolesi, sen ainakin voit ja sulla on oikeus tehdä. Seksuaalisuus on privaatti juttu jossa ei pidä antaa kenenkään toisen hallita, niin että se tuntuu ahdistavalta, epäreilulta tai muuten vaan vieraalta.

      On myös mahdollista, että juuri sinä niin erilaisena ihmisenä opetat omalla tavallasi ja ajan myötä sitä tyttöäkin rauhoittumaan ja näkemään parisuhteessa muutakin kuin seksuaaliset asiat. Tai jos hän vaan kyllästyy sinun erilaisuuteesi, etsii hän totta kai partnerin, jonka kanssa voi toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan (jos se siis on omaa ensinkään).
      Tuossa iässähän testaillaan ja kokeillaan kaikkea seksiin liittyvää jo ihan luonnollisestikin, ja kun siihen sitten lisätään vielä avomieliset vanhemmat, jotka kiinnittävät huomion jatkuvasti samaan asiaan joka heidän lapsiaan niin kiinnostaa, voi tuloksena olla tuollainen "näennäisesti" nymfomaani nuori.

      Ei siis ole ollenkaan varmaa, ettäkö siitä tyttärestä tulisi samanlainen kuin vanhemmistaan. On täysin mahdollista, että hän jossakin elämänsä vaiheessa ja esim. juuri sun laisesi erilaisen ihmisen vaikutuspiirissä eläessään, tympääntyy kotoaan oppimaansa seksuaalisuuden malliin ja löytää vihdoinkin oman itsensä.

      Sitä, jaksatko sinä jäädä sitä kehitystä hänen viereensä seuraamaan ja omilla valinnoillasi sitä ohjaamaan, en lähde arvailemaan.

      • MiesFrigidi

        Tyttöystäväni kodistaan tulleet mallit seksuaalisuutta kohtaan voivat olla eräänlainen "leima", jonka vertaisesti täytyy sitten käyttäytyä.
        Me olemme keskustelleet tästä monta kertaa, koska me olemme niin erilaisia tässä suhteessa (eikä kumpikaan tahdo painostaa toista).
        Tyttöystäväni on myös kertonut, että hän ei osaa käyttäytyä muutoin, ei hänellä ole ollut mitään muuta mallia minkä mukaan olla. Voi olla jopa rauhoittavaa/huojentavaa hänelle, että en ole mikään seksihurjastelija ja näin hänkin saa tilaa kasvaa ja olla.

        Kiitos, kommenttisi oli erittäin paljon silmiä avaava=)


    • etsikkoiässäkuka???

      Hän hyväksyy kieltäytymisesi ja jättää sinut rauhaan eikä loukkaannu. Hän hyväksyy sen, ettet halua niin usein. Joten mikä sinulla nyt on ongelmana? Nimittäin se ongelmahan on sinussakin: hän ei kiristä, ei uhkaa eikä pakota ei edes painosta. Hän suhtautuu asiaan huumorilla ja mikä sua vaivaa, ettet sä osaa?
      Kyllä noin avoimesti seksuaalinen ihminen sanoo, jos tukahdutat ja etsii jonkun joka ei, jos se ei hänelle sovi: ei sun tarvitse muuttaa häntä samanlaiseksi kun itse olet vaan hyväksyä teidän erilaisuus: hän sen tuntuu olevan hyväksynyt jo.

      Ei hänen tarvitse nyt rauhoittua ja oppia sinulta mitään: älä ala tyypilliseen miesten tapaan leikkimään viisaampaa ja opettajaa vaan koska olet erilainen. Joku kirjoitti:"On myös mahdollista, että juuri sinä niin erilaisena ihmisenä opetat omalla tavallasi ja ajan myötä sitä tyttöäkin rauhoittumaan ja näkemään parisuhteessa muutakin kuin seksuaaliset asiat."
      Miksi? Mitä jos hän näkee jo, mutta on vain seksuaalinen? Mitä jos hän ei ole avuton perheensä uhri vaan nainen joka haluaa paljon seksiä?
      Hänhän se tässä on ollut asian kanssa okei, että joo, sä et halua seksiä niin paljon, välitän susta muutenkin. Ehkäpä se olet sinä, jonka pitää miettiä omaa seksuaalisuuttaan?
      Ehkäpä se oletkin sinä, joka on saanut leiman kotoaan etkä haluakaan joustaa asiassa?

      "Voi olla jopa rauhoittavaa/huojentavaa hänelle, että en ole mikään seksihurjastelija ja näin hänkin saa tilaa kasvaa ja olla. "
      Miten sinä kasvat? Mitä hän opettaa sinulle? Mitä sinä teet kehittyäksesi? Miten voimakas seksuaalivietti on kasvamisen tiellä? Keksit itsellesi tekosyitä, että sinun tapasi olisi hyväksyttävämpi kuin hänen.

      Sanon nämä asiat, koska mietit vain mitä teet hänelle, etkä yhtään mitä itsellesi.
      "Hän kuitenkin jatkuvasti yrittää kaataa minut sänkyyn, viettelee ja koskettelee yms, ja kun torjun hänet, hän sanoo vain "aina kannattaa kokeilla", iskee silmää ja jättää minut rauhaan."
      Jaa, no pitäisikö hänen lukea ajatuksiasi vai tehdä aloite sunnuntaisin klo 17.00 kerran viikossa?
      Olla jättämättä rauhaan? Suuttua?

      Mitäs jos sinäkin joustaisit ja suostuisit sitten useammin, hän kun on jo tyytynyt vähempään saamiseen?

      Totta on, että jos seksihalut eroaa toisistaan paljon, niin se on vaikeaa ja pitää sovitella. Suhteessa toki pitää olla muutakin kuin seksi. Totta on, että hän on nuori ja vielä haluaa seksiä paljon... Mutta te olette olleet vasta 5 kk yhdessä ja sä jo nyt jaksat vaan kerran viikossa... Kerran viikossa on vähän. Miten ois edes 2-3 kertaa? Kyllä sekin on normaalia että tossa vaiheessa pannaan kun kanit. Kanivaihe monilla, ilman nymfomaniaa, saattaa kestää pari vuottakin, ja lähes aina se tasaantuu.

      "Pidä puolesi, sen ainakin voit ja sulla on oikeus tehdä. Seksuaalisuus on privaatti juttu jossa ei pidä antaa kenenkään toisen hallita, niin että se tuntuu ahdistavalta, epäreilulta tai muuten vaan vieraalta. "
      Niinpä, pidä puolesi sanoo hän sinulle, vaikkei toinen edes painosta: mutta entäs se toinen, mitenkäs hänen pitäisi pitää puolensa, kun sinä yrität opettaa, kasvattaa, jättää tilaa ja siis muuttaa hänet muuksi... Sekö ei ole ahdistavaa, epäreilua?
      Se on vaikeaa, suhteet, elämä ja seksi. Kaikkein vaikeinta on hyväksyä toinen sellaisena kun on, lähes yhtä vaikeaa, kun hyväksyä itsensä.

      • MFrigidi

        ja uppos tämänkin.


        nyt on miettimisen aihetta.




        Kiitos näkökulmasta=)


    • sateeri

      Jos se on epänormaalia niin hoitoa pitäisi suunnitella. Jos normaalia niin ... en minä tiedä.

      • 22222222222222222222

        Ei normaalia käytöstä. Tuo ihminen on niin turhautunut, että seksi on ainut asia, millä hän saa ns. hyvän olon. Tuosta tavasta on muodostunut oravanpyörä, joka ruokkii itse itseään. Hänen pitäisi saada sisältöä omaan elämään ja muuta ajateltavaa. Hän kuulostaa myös hyvin epävarmalle itsessään, hänellä on jokin menettämisen pelko. Hän on saanut jostakin sellaisen kuvan, että vain seksillä saa pidettyä miehen. Hän ei ole vielä sinut itsensä kanssa.


      • kaalee
        22222222222222222222 kirjoitti:

        Ei normaalia käytöstä. Tuo ihminen on niin turhautunut, että seksi on ainut asia, millä hän saa ns. hyvän olon. Tuosta tavasta on muodostunut oravanpyörä, joka ruokkii itse itseään. Hänen pitäisi saada sisältöä omaan elämään ja muuta ajateltavaa. Hän kuulostaa myös hyvin epävarmalle itsessään, hänellä on jokin menettämisen pelko. Hän on saanut jostakin sellaisen kuvan, että vain seksillä saa pidettyä miehen. Hän ei ole vielä sinut itsensä kanssa.

        Pitää toisen antaa ja olla oma itsensä. Eli voi olla, että toinen on omana itsenänsä hieman erilainen. Ja jos ei molemminpuolinen muuttuminen onnistu niin että suhteessa ollaan tasavertaisia niin mites sitten. Teillä ei kuitenkaan ole kitkaa ilmeisesti muun perheen kanssa. Sellaisiakin nymfoperheitä on joissa keskenäinen avoimuus tuo pelkoa ja uhkaa ulkopuolisille kumppaneille. Vihjaillaan ja kehuskellaan keskinäisillä salaisuuksilla ja annetaan ymmärtää, että ko.asiat tekevät muista ihmisiä joiden edelle valintatilanteissa muu perhe menee oli kyseessä asia kuin asia. Näin varmaan toimitaan jos on riitaisaa tai muita kovin ikäviä kiemuroita ja kalavelkoja perheessä. Usein näissä perheissä ei sitoutuneita suhteita suosita eikä ne kannakkaan. Kuulostat selkeältä pointissasi etteivät he harrasta sitä keskenään, eli ymmärsin ettei mustasukkaisuuden pelkoa ole teillä eikä ole käyttäytymistä josta voisi tulkita salamyhkäistä kaksoiselämää olevan.

        Tyttöystäväsi vaikuttaa kovin rauhoittavalta ja rakkaalta, mutta vaan hänen suuret seksihalut tuo ongelmaa. Mitäpä jos koettaisit tulla vähän vastaan jossei ilmeisesti muuta ongelmaa ole. Eikä tyttöystäväsikään sanomasi mukaan tuota ongelmana pidä, vaan on aivan tyytyväinen ja ymmärtää sinua. Mutta jospa se syventäisi suhdetta ja parantaisi omaakin oloa jos pääsisitte keskustelemaan asiasta, että miten voisi kokeilla tai harjoitella seksin toteuttamista niin että seksiä tulisi enemmän elämään.

        Ymmärrän kyllä, että seksi on monelle intiimi yksityinen asia ja joistakin voi tuntua loukkaavalta että siitä puhutaan lähes ilman rajoja. Voi tulla tunne, että omistetaan perheenjäsenten lisäksi myös niiden kumppanien yksityiselämä ja sitä käytetään aseena ja sitä ei halua kokea. Kaikkia se ei vaivaa yhtään, mutta vieraaat ihmiset voivat tarvita hieman ymmärrystä jos ei varsinkaan heillä ole ollut samanlaista perhetaustaa, toki sellaisella voi olla turhan syntinen ja väärällä tavalla rajoittunut, pelottava kuva seksistä. Voi juontaa väärästä kasvatuksesta jotka jättänyt vaikeita arpia jos on syytetty, tuomittu ja rangaistu jos vaikka vaan on katsonut alastonta naisen kuvaa.
        Kaikkia ihmisiä kiinnostaa varmasti seksi ja on ikävaiheita kun sitä tekis ja haluaisi vaikka kuinka eikä sillä satuteta tai loukata ketään vaan halutaa nauttia ja kokea mitä oma seksuaalisuus on ja saada toteuttaa ja kokeilla asioita. Itsensä löytäminen seksissäkin varmaan on monella tullut eteen ja seksuaalisuus on löytänyt tietyt turvalliset kanavat joilla elämä jatkuu ja joissa itsellä ja läheisillä on tasapaino ja elämä jatkuu. monia vilkkaammat ja suuremmat seksitarpeet tai puutteet tuo stressiä kun ei löydä tasapainoa siten millään ennenkuin elämä tasoittuu. Elämään kun kuuluu montaa muutakin asiaa joita seksi ei korvaa, ja tärkeää on löytää turvaa kaikkiin muihin osa-alueisiin jotta ihminen voi hyvin, ja seksualisuuden purkaminen kuuluu hyvin voivan ihmisen elämään. Sehän on parasta jos kaksi ihmistä löytää sen keskinäisen sävelen josta se turvattomuus on tipotiessään. Se tuntuu olevan asia joka ei ole helppo kun sitä turvallisuutta ja rakkautta ei jokaisen kanssa todellakaan aina löydä, mutta toivottavasti selviätte.
        Tarkoitus ei ollut loukata. Toivottavasti viestini oli riittävä asiallinen. Poikkesin ehkä aiheestakin ja purkasin sillä itseäni.


      • 1231230098
        kaalee kirjoitti:

        Pitää toisen antaa ja olla oma itsensä. Eli voi olla, että toinen on omana itsenänsä hieman erilainen. Ja jos ei molemminpuolinen muuttuminen onnistu niin että suhteessa ollaan tasavertaisia niin mites sitten. Teillä ei kuitenkaan ole kitkaa ilmeisesti muun perheen kanssa. Sellaisiakin nymfoperheitä on joissa keskenäinen avoimuus tuo pelkoa ja uhkaa ulkopuolisille kumppaneille. Vihjaillaan ja kehuskellaan keskinäisillä salaisuuksilla ja annetaan ymmärtää, että ko.asiat tekevät muista ihmisiä joiden edelle valintatilanteissa muu perhe menee oli kyseessä asia kuin asia. Näin varmaan toimitaan jos on riitaisaa tai muita kovin ikäviä kiemuroita ja kalavelkoja perheessä. Usein näissä perheissä ei sitoutuneita suhteita suosita eikä ne kannakkaan. Kuulostat selkeältä pointissasi etteivät he harrasta sitä keskenään, eli ymmärsin ettei mustasukkaisuuden pelkoa ole teillä eikä ole käyttäytymistä josta voisi tulkita salamyhkäistä kaksoiselämää olevan.

        Tyttöystäväsi vaikuttaa kovin rauhoittavalta ja rakkaalta, mutta vaan hänen suuret seksihalut tuo ongelmaa. Mitäpä jos koettaisit tulla vähän vastaan jossei ilmeisesti muuta ongelmaa ole. Eikä tyttöystäväsikään sanomasi mukaan tuota ongelmana pidä, vaan on aivan tyytyväinen ja ymmärtää sinua. Mutta jospa se syventäisi suhdetta ja parantaisi omaakin oloa jos pääsisitte keskustelemaan asiasta, että miten voisi kokeilla tai harjoitella seksin toteuttamista niin että seksiä tulisi enemmän elämään.

        Ymmärrän kyllä, että seksi on monelle intiimi yksityinen asia ja joistakin voi tuntua loukkaavalta että siitä puhutaan lähes ilman rajoja. Voi tulla tunne, että omistetaan perheenjäsenten lisäksi myös niiden kumppanien yksityiselämä ja sitä käytetään aseena ja sitä ei halua kokea. Kaikkia se ei vaivaa yhtään, mutta vieraaat ihmiset voivat tarvita hieman ymmärrystä jos ei varsinkaan heillä ole ollut samanlaista perhetaustaa, toki sellaisella voi olla turhan syntinen ja väärällä tavalla rajoittunut, pelottava kuva seksistä. Voi juontaa väärästä kasvatuksesta jotka jättänyt vaikeita arpia jos on syytetty, tuomittu ja rangaistu jos vaikka vaan on katsonut alastonta naisen kuvaa.
        Kaikkia ihmisiä kiinnostaa varmasti seksi ja on ikävaiheita kun sitä tekis ja haluaisi vaikka kuinka eikä sillä satuteta tai loukata ketään vaan halutaa nauttia ja kokea mitä oma seksuaalisuus on ja saada toteuttaa ja kokeilla asioita. Itsensä löytäminen seksissäkin varmaan on monella tullut eteen ja seksuaalisuus on löytänyt tietyt turvalliset kanavat joilla elämä jatkuu ja joissa itsellä ja läheisillä on tasapaino ja elämä jatkuu. monia vilkkaammat ja suuremmat seksitarpeet tai puutteet tuo stressiä kun ei löydä tasapainoa siten millään ennenkuin elämä tasoittuu. Elämään kun kuuluu montaa muutakin asiaa joita seksi ei korvaa, ja tärkeää on löytää turvaa kaikkiin muihin osa-alueisiin jotta ihminen voi hyvin, ja seksualisuuden purkaminen kuuluu hyvin voivan ihmisen elämään. Sehän on parasta jos kaksi ihmistä löytää sen keskinäisen sävelen josta se turvattomuus on tipotiessään. Se tuntuu olevan asia joka ei ole helppo kun sitä turvallisuutta ja rakkautta ei jokaisen kanssa todellakaan aina löydä, mutta toivottavasti selviätte.
        Tarkoitus ei ollut loukata. Toivottavasti viestini oli riittävä asiallinen. Poikkesin ehkä aiheestakin ja purkasin sillä itseäni.

        Haloo, ehkei avoimuudella aina tarkoiteta pahaa. Uudet ihmiset ja perheet voivat tuoda vähän turhaa pelkoa jos sellaiseen on ominaisuutta ja on ikäviä kokemuksia. Voitko ajatella, että ehkä tyttöystävä ja perhe voi avoimuudella tuoda hyvääkin suhteeseen esim rakentavaa pohjaa jolloin asioita ei tule yllätyksenä jatkossa? Ei välttämättä kaikki mikä aluksi näyttää erilaiselta ja pelottavalta ole sitä välttämätt lopuksi kun aika ja asioihin ja ihmisiin tutustuminen voi muuttaa paljon. Omassa päässäkään ei aina se oikea tieto välttämättä ole vaan oma mielikuvitus voi värittää kaiken päälaelleen. Jos ihmiset tuntevat toisensa jaovat kenties vanhempia voivat he ymmärtää joitain asioita joissa voi olla hyväkin tarkoitus. Jos ihmisten tarpeet kohtaavat ja asioitten jakaminen on kohtaavat yksiin voi ystävistä olla apua. Kaikki muuttuu ja lapsuuden asioita korvaa muut asiat.


      • Elämässä on muutakin
        1231230098 kirjoitti:

        Haloo, ehkei avoimuudella aina tarkoiteta pahaa. Uudet ihmiset ja perheet voivat tuoda vähän turhaa pelkoa jos sellaiseen on ominaisuutta ja on ikäviä kokemuksia. Voitko ajatella, että ehkä tyttöystävä ja perhe voi avoimuudella tuoda hyvääkin suhteeseen esim rakentavaa pohjaa jolloin asioita ei tule yllätyksenä jatkossa? Ei välttämättä kaikki mikä aluksi näyttää erilaiselta ja pelottavalta ole sitä välttämätt lopuksi kun aika ja asioihin ja ihmisiin tutustuminen voi muuttaa paljon. Omassa päässäkään ei aina se oikea tieto välttämättä ole vaan oma mielikuvitus voi värittää kaiken päälaelleen. Jos ihmiset tuntevat toisensa jaovat kenties vanhempia voivat he ymmärtää joitain asioita joissa voi olla hyväkin tarkoitus. Jos ihmisten tarpeet kohtaavat ja asioitten jakaminen on kohtaavat yksiin voi ystävistä olla apua. Kaikki muuttuu ja lapsuuden asioita korvaa muut asiat.

        Ikä ei vaikuta asiaan, itselläni on ko. mies 58 v. joka on samanlainen ollut koko ikänsä ja on edelleenkin,
        haluaa monta kertaa/pv, itsekin pidän seksistä mutta liika on liikaa. Onneksi en ollut hänen kumppaninsa
        nuorempana, sillä kertomuksia olen niistä ajoista kuullut. Suku on yliseksuaalinen ja puhe ko.asiasta kaiken aikaa. Joten jos et ole valmis jatkamaan koko elämääsi sellaisessa rynkytyksessä mieti todella jaksatko moista. Onnea päätökseen.


    • MFrigidi

      ja ennen kaikkea siitä, että piditte tämä asiallisena=)

    • triohgoahg

      > Hän kuitenkin jatkuvasti yrittää kaataa minut sänkyyn, viettelee ja koskettelee yms, ja kun torjun hänet, hän sanoo vain "aina kannattaa kokeilla", iskee silmää ja jättää minut rauhaan.

      Mielestäni tämä kertoo hänen hyvästä asenteestaan myös siihen, että tulee torjutuksi :)

      Tyttöystäväsi ei ole ilmeisesti oppinut mitään muuta käsitystä läheisyydestä, kuin ne, mitkä johtaa seksiin.

      Hiplaaminen, koskettelu, kainalossa olo, läheisyys... Tutustutapa hänet noihin tapoihin nauttia toisen seurasta :)
      Tee aloitteita noissa asioissa.
      Samalla kivaa keskustelua, niin tulee toiseen tutustuttuakin paremmin...

    • Abundance mentalityy

      Siinä menee hukkaan taas yksi hyvä mies kuule! Sinun laisellesi olisi kuule tilausta naisten parissa!!! Voit olla varma että seksihalusi eivät tuosta lisäänny.

      Ja mikä pahinta, menee hyvä nainen hukkaan!

      Kuulehan, veliseni, maailma on naisia täynnä! Vaihda sopivampaan. Ymmärrän kyllä, että tunteesi ovat tuota naista kohtaan. Olen itsekin tunteikas ihminen. Mutta hän ei ole sulle sopiva.

      • ypirteköö

        Nim. "Tamminen" kiitos rauhoittavasta viestistä.
        Kiva lukea oikeasti asiallista, neuvoa antavaa mielipidettä asioista. Niistä on apua ja saattavat auttaa selvittämään sekavia ajatuksia.


      • joopa joo
        ypirteköö kirjoitti:

        Nim. "Tamminen" kiitos rauhoittavasta viestistä.
        Kiva lukea oikeasti asiallista, neuvoa antavaa mielipidettä asioista. Niistä on apua ja saattavat auttaa selvittämään sekavia ajatuksia.

        .."menee hukkaan hyvä mies..ja etenkin hyvä nainen", aika puhutteleva ja ajatuksia herättävä seikka!! Oletko omasta mielestä "se oikea" hänelle. Joskus tulee mietittyä tätäkin kysymystä itsensä ja toisen kannalta?


    • nainen vastaa

      Minullekaan tuollainen kerta viikkoon ei riittäisi millään vaikka en mikään nymfo todellakaan ole. Ensimmäiset kaksi kolme vuotta naitiin miehen kanssa 1-4 kertaa päivässä nyt kahdeksan vuoden jälkeen tahti on tasaantunut siihen 2-4 kertaa viikossa. Ja sinun naisellesi ilmeisesti maistuisi seksi vuodesta toiseen monta kertaa päivässä?

      On teillä kyllä pitemmän päälle varmaan liian erilaiset libidot jos sinä et pysty yhtään tulemaan vastaan. Voisitko kokeilla sellaista paria kolmea kertaa viikossa niin että saisitte jonkinlaisen kompromissin aikaan? Jos tyttöystävä kerran tekee "työtkin" niin voisithan ainakin kokeilla?

    • olet kumma

      Mikä sinua vaivaa? Kerta viikkoon on aivan liian vähän. Terveellistä olisi saada tyydytystä vähintään joka kolmas päivä. Ja seksi tuntuu helvetin hyvältä, joten miksi ei kelpaa.

      • ????????????????????

        Kaikille alkuun pääseminen ei ole yksinkertaista. Siksi haluaisin rohkaista lähestymään asiassa. On varmaan "helpompia" kanavia, mutta jos kaivertaa mielessä jokin asia niin kannattaisi ottaa esille se kuuluisa pala kerrallaan! Minulle olisi ainakin kovin suurta saada tilanteesta edes jotain vinkkiä, ettei asioita pimitä sisällään. Tee minkä voit, mutta ole rohkea. Jos olet rehellinen niin on se toinenkin vai tuntuuko ettei ole, kokeile vaan jotain millä saat turvallisuutta jos tuntuu ettet uskalla, että on liikaa pelissä. Elämässä saa kun antaa ja pyytää. Ota asia puheeksi.


    • wlkefj

      Viestiäsi lukiessani en voi kun harmitella sitä, että ihmiset eivät kohtaa sellaista jonka kanssa tarpeet kohtaisi luontevasti. Kyllä tosiasia on, että 5 kk jälkeen kerta viikossa on aika vähän. Kuten joku jo kirjoittikin niin yleensä sitä kiimapanemista kestää jonkin aikaa mutta sitten se laantuu. Toisaalta, olen itse perheestä joka on aika aktiivista sorttia ja kaikki sisarukseni elävät puutteessa kuten elän minäkin. Enkä edes vaadi kohtuuttomia, 3-5 kertaa viikossa olis sopiva mutta hyvä jos saan parin kuukauden välein. Olen yli kolmekymppinen mies.

      Pointtini oli siis se, että joskus ne tarpeet eivät vain kohtaa. Se on hyvä tiedostaa jo aikaisessa vaiheessa koska ei se ongelma ajan kanssa poistu. Jos sinun nainen haluaa moni kerroin sinua enemmän niin se ajaa teidän ongelmiin ennemmin tai myöhemmin. Sitten kun on lapsia ja ollaan naimisissa niin se ratkaisun tekeminen (tarkoitan eroamista) on sata kertaa vaikeampaa. Tee ratkaisut nyt ja ole sen kanssa sinut oli se ratkaisusi mikä hyvänsä.

      • Nainen minäkin

        Olen seuraillut tätä keskustelua ja pakko ottaakantaa. Itse olen aktiivinen seksin suhteen ja mies taas ei.
        Haluaisin joka päivä seksiä ja joskus useempaan kertaan. Oletteko koskaan miettinyt miltä tuntuu tulla torjutuksi kerta toisensa jälkeen???? Se loukkaa niin paljon ettei sitä tajua monikaan. Alkaa miettimään onko minussa jotain vikaa??? Enkö enää kiihota miestäni vai onko paikalleni tullut joku muu??? En enää uskalla koskea mieheeni ettei hän taas ala selittelemään ettei jaksa, ei huvita, ei kiinnosta. Miettikääpäs asiaa tältäkin kannalta....


      • Anonyymi
        Nainen minäkin kirjoitti:

        Olen seuraillut tätä keskustelua ja pakko ottaakantaa. Itse olen aktiivinen seksin suhteen ja mies taas ei.
        Haluaisin joka päivä seksiä ja joskus useempaan kertaan. Oletteko koskaan miettinyt miltä tuntuu tulla torjutuksi kerta toisensa jälkeen???? Se loukkaa niin paljon ettei sitä tajua monikaan. Alkaa miettimään onko minussa jotain vikaa??? Enkö enää kiihota miestäni vai onko paikalleni tullut joku muu??? En enää uskalla koskea mieheeni ettei hän taas ala selittelemään ettei jaksa, ei huvita, ei kiinnosta. Miettikääpäs asiaa tältäkin kannalta....

        Olet oikeassa. Sama tunne täällä,miksi en kelpaa?
        Käykö vieraissa? Näitä mietin.


    • Cloetta..

      Tyttöystäväsi perheessä seksuaalisuus ja seksi korostuvat eli he rakentavat identiteettinsä pitkäli sukupuolivietin määrän mukaisesti. Eivät ehkä suoranaisesti sano sitä mutta käyttäytyvät niin eli mitä enemmän seksiä, sitä enemmän he tuntevat olevansa ns. elossa ja elävänsä. Heille seksi ja sen harrastaminen on elämän arvo tai sitten heistä ei kukaan saa tarpeeksi hyvää tyydytystä seksielämässän ja sen takia ovat jatkuvasti hakemassa uutta tyydytystä; tästähän on kysymys nymfomaniassa eli oikeaa tyydytystä ei saa.

      Meillä on erilaiset sukupuoliset tarpeet ja niitä ei mielestäni saa eikä tarvitse muuttaa kenenkään vuoksi. Eri asia on, jos itse kokee, että haluaisi enemmän tai erilailla. Tyttöystäväsi voi aivan hyvin masturboida jos ei saa tarpeeksi seksiä; läheisyys on asia erikseen.

      • Seksuaalisesti viisa

        Tassa tilanteessa mielestani paras ratkaisu on, etta mies kasvattaa omaa libidoonsa seksuaalienergiaa kierrattamalla. Myos ejakulointia tulee valttaa, maksimissaan kerran viikossa. Seksia voitte harrastaa niin paljon kuin haluatte.

        Elikka mies harjoittelemaan ejakuloinnin pidattelemista silla tavalla, etta saa orgasmin muttei siemensyoksya. Samalla harjoitat seksuaalienergian kierrattamista.


    • sdfggdf

      hajosin :D onnea vaan, ei mitään apuja ole tarjota. Tai no... Jos naises tykkää tehä sitä yksin, niin joku dildo vois olla sopiva ratkaisu

    • nihgljf

      Itse omassa suhteessa eksäni kanssa oli tälläistä, alkuun tämä ei häirinnyt, puputimme päivittäin 2-9kertaan päivässä ja elämä luisti.

      Tämä johti taas siihen että seksistä tuli arkipäivää, naiminen meni parhaimmillaan siihen pisteeseen että heti herättyä 7tuntia meni panemisessa. olimme silloin työttöminä jos joku ihmettelee miten meillä oli aikaa.

      Tämä myös lopulta koitui suhteen kompastuskiveksi, seksistä tuli liian tavainomaista ja arkipäivästä, molemmat unohtivat läheisyyden ja tunteet.

      Ertaannu mies suosiolla suhteesta nynfon kanssa, et satuta kuin itseäsi siinä.

    • Puutteessa68

      Vau, oispa mullakin mukavasti kiimainen ja aloitteellinen nainen. Nykyisen kanssa ollut 30 v ja kertaakaan ei ole seksiä ehdottanut. On ihan haluton. Pitäis vaihtaa kiimaisempaan. Mitäs jos tulisin hoitelemaan nymfosi kerta viikkoon (ihanaa)? Vieläkö olette yhdessä?

    • napsoma
    • nooppari

      paha asia jos jatkuvaa

    • Eiarpaonnea

      Olen 40-vuotias nainen ja sen verran elämänkokemusta on, että voin kertoa kerta viikkoon olevan nuorelle miehelle harvinaisen vähän ! Naisesi ei ole mikään nymfomaani vaan tavallinen, terve nuori nainen. Eikä ole mitenkään sanottu, että tuo menee iän ja suhteen pitkäaikaisuuden myötä ohitse. Toki jos on pienet lapset yms elämänvaihe niin seksin määrä yleensä vähenee. Mutta itselläkin vaihe, että lapset isoja, vanhempi muutti pois kotoa ja aikaa ja haluja on. Kerran viikossa olisi kovin, kovin vähän. Melkein helpompi olla kokonaan ilman kuin saada murusia. Arvostaisit tyttöystäväsi suhtautumista asiaan. Hän voisi loukkaantua ja suuttuakin kun joutuu torjutuksi yhä uudelleen mutta hän vain nätisti jättää sinut rauhaan. Miksi sitten asia on sinulle ongelma ? Asiaa tyttöystäväsi kannalta auttaisi jos voisit tyydyttää hänen välillä vaikka käsin tai dildolla. Ja ihan vaan välillä pitäisit muuten vaan lähellä siliteltävänä., tosin se voi olla hänelle aluksi hankalaa kun lähellä olleessa voi haluttaa niin paljon. Mutta mieti asiaa niinkin, että jos oikeasti rakastat häntä niin silloin sinun täytyy välillä laittaa tyttöystäväsi tarpeet edelle, sitähän se rakkaus on että haluaa tehdä toisen onnelliseksi. Jos sinua ei yhtään huvita yrittää enemmän niin valitettavasti ei kuulosta oikealta rakkaudelta. Olethan muuten jutellut haluttomuudestasi lääkärille ?

      • Tutkijamies_

        Sinäpä taidat nyt sotkea elämänkokemuksen ja kullikaruselli elämän toisiinsa..Nämähän eivät ole synonyymejä keskenään..
        On täysin normaalia haluta seksiä vaikka vaan kerran viikossa. Ei ole mitään oikeaa määrää koska ihmiset ovat erilaisia. Vähemmän normaalia on se jos naisella on tarve hinkata itseään useitä kertoja päivässä...Sitä kutsutaan seksiriippuvuudeksi, mutta siitä voi kyllä parantua hyvin helposti. Esim. kova treenaaminen laskee libidoa ja suuntaa ajatuksia muutenkin terveempään suuntaan.
        Sitten miehille sellainen vinkki, että jos naisella kova libido ja tuntuu, että ei paukut enää riitä, niin suosittelen ottamaan tavaks keskeytetyn yhdynnän, eli mies ei mene ihan loppuun saakka ja näin ollen se seksuaalienergiakaan ei sieltä katoa minnekkään. Tällä tavalla toimimalla mieskin voi panna useita kertoja päivässä halutessaan ja päivästä toiseen..


      • Eiarpaonnea
        Tutkijamies_ kirjoitti:

        Sinäpä taidat nyt sotkea elämänkokemuksen ja kullikaruselli elämän toisiinsa..Nämähän eivät ole synonyymejä keskenään..
        On täysin normaalia haluta seksiä vaikka vaan kerran viikossa. Ei ole mitään oikeaa määrää koska ihmiset ovat erilaisia. Vähemmän normaalia on se jos naisella on tarve hinkata itseään useitä kertoja päivässä...Sitä kutsutaan seksiriippuvuudeksi, mutta siitä voi kyllä parantua hyvin helposti. Esim. kova treenaaminen laskee libidoa ja suuntaa ajatuksia muutenkin terveempään suuntaan.
        Sitten miehille sellainen vinkki, että jos naisella kova libido ja tuntuu, että ei paukut enää riitä, niin suosittelen ottamaan tavaks keskeytetyn yhdynnän, eli mies ei mene ihan loppuun saakka ja näin ollen se seksuaalienergiakaan ei sieltä katoa minnekkään. Tällä tavalla toimimalla mieskin voi panna useita kertoja päivässä halutessaan ja päivästä toiseen..

        No kyllä sitä kokemusta kuule saa ihan ilman sadan kanssa naimista, kun osaa katsos keskustella, mitä sinä et ilmeisesti osaa. Minä satun olemaan ihminen, jolle on näköjään hyvin helppo uskoutua. Ja kyllähän toisten kokemuksista lukemallakin jo jotain tietää. Siinä kyllä olet oikeassa, että joskus kannattaa todellakin kokeilla keskeyttää silläkin uhalla, että naisen voi olla aluksi vaikea hyväksyä/ymmärtää. Mutta kun lupaa, että muru saat kohta lisää, niin varmasti miellyttää molempia.


      • Tutkijamies_
        Eiarpaonnea kirjoitti:

        No kyllä sitä kokemusta kuule saa ihan ilman sadan kanssa naimista, kun osaa katsos keskustella, mitä sinä et ilmeisesti osaa. Minä satun olemaan ihminen, jolle on näköjään hyvin helppo uskoutua. Ja kyllähän toisten kokemuksista lukemallakin jo jotain tietää. Siinä kyllä olet oikeassa, että joskus kannattaa todellakin kokeilla keskeyttää silläkin uhalla, että naisen voi olla aluksi vaikea hyväksyä/ymmärtää. Mutta kun lupaa, että muru saat kohta lisää, niin varmasti miellyttää molempia.

        Eipä sillä pitäisi naiselle mitään merkitystä olla saako mies orgasmiaan..Ei miehellekkään ole mikään ongelma jos nainen ei saa. Tuohan vaikuttaa jo siltä, että nainen haluaisi kiusallaan lypsää mieheltä kuivat monta kertaa päivässä sen sijaan, että kyse olisi hänen omista himoistaan saada kyrpää. Paneminenhan on kivaa ja kyllä siitä voi mieskin tehdä tarvittaessa itselleen sellaisen harrastuksen, että voi panna vaikka päivittäin tai jopa aamuin illoin, jos ei mene ejakulaatioon saakka. Kyrpähän seisoo vaikka kuinka monta kertaa päivässä. Ongelma on se, että jos mies on ampunut paukkunsa, niin eihän se sillon paneta enää.


    • Pullamössöpoikalörö

      Seuraava voi olla 1krt /kk

    • Eimikäänhomppelipoika

      Nuorena 5 kertaa päivässä ei paha

    • Anonyymi

      Anna olla'hyvä perse sillä eilen kävin testaa ja oli 5/5

    • Anonyymi

      Kyllä mulle kelpais nainen, joka olis kokoajan kiimainen.

    • Anonyymi

      Nää on provoja.

    • Anonyymi

      Tosi kiimainen tyttö 16vuotias

    • Anonyymi

      eroa

    • Anonyymi

      No, sairaushan tuo on. Tai sitten johtuu siitä, ettei oikeasti saa kunnon tyydytystä ja sitä pitää koko ajan saalistaa.

      Surkea homma ja hakisin kylllä ammattiauttajan apua - vanha on tuo aloitus, ymmärrän kyllä mutta ongelma varmaan tuttu jollekin toisellkin

    • Anonyymi

      Aika hauskaa lukea näitä satuja :) tuskin kukaan ihminen kykenee tuohon, juuri näistä tulee nuorille valitettavasti suoritus paineita ja kaiken maailman miellekuvia mitä se seurustelu sitten olisi . Tuota se nyt ei varmaan kuitenkaan ole. Seurustelu on muutakin. Vähän malttia myös kirjoituksiin joita oikeasti saattaa lukea nekin jotka seurustelua miettivät.....

    • Anonyymi

      Ei voi olla totta,että miehelle riittäisi kerran viikkoon.
      Omalla ei seiso,kuin kerran viikossa ja sekös kyrpii.

    • Anonyymi

      Pojan kaverin tyttöystävä Teija oli innokas. Olen eronnut mies ja nuoria käy pojan kanssa usein viikonloppuna. Teija jäi illaksi minun luo pojat meni kapakkaan, illallasoittivat tulevat huommenna. Teija viihtyi hyvin syötiin ja juotiin jonkin verran, illallakysyi miten pärjään yksin sanoin toisinaan haluttas kovasti ja katsoin silmiin.
      Teija kysyi suoraan haluaisinko ja nousi riisui mekon ja puseron tuli syliin kuiskas , minä haluan aina. Laskin liivit ja imin kiinteitä rintoja Teija nousi sen verran että otti pikkuhousut pois istui ja lkaivoi kalua huokasi korvaan todella iso istui heti sen päälle laskeutu huokaillen kuiskas saat minut aina luoja kun on iso tiukka pillu imi kalua tiukasti kosteus lisääntyi yritin estellä suukotteli kaulaan kuiskas tule anna meillä on aikaa aamuun ensimmäinen kiihkeä pano kesti vähän aikaa laskin tiukkaan reikääb Teijan huutaessa istuttiin jonkin aikaa sylikkäin. Kohta halusi uudestaan ja uudestaan nuori vartalo sai aikaan kolme kunnon seisontaa, Yöllä heräsin kun imi kalua hymyili ja nousi päälle painoin niin paljon sisään kun sopi rinnat heiluen ja pillu märkänä antoi riemuissaan kun sai orgasmin kääriytyi kiinni ja kuiski ensimmäisen kerran saan kunnolla kyrpää. aamulla pojat soitti jos hakisin sanoin odottakaa vähän aikaa niin selviän, Teija samalla hieroi kalua ja imi panin takaa kuin vierasta rimpuili ja kiljui pane raiskaa ja makasi kyynärpäiden varassa.
      Peseyty kunnolla ennen kuin mentiin hakemaan poikia.
      Illalla pojat väsyi heti, Teija sanoi pitää hakea vaatteita kämpiltä, kun päästiin sinne naitiin heti seinää vasten ja siitä sohvalle ja matolle, kestin pitkään kun olin jo tyhjä Teijan pillu kiristikunnolla katsoin kun vedin ulos se venyi kalua vasten tiukkana kysyin ikää kuiskas kohta seitsemän toista pidä syvällä kalu paisui ajatuksesta nuori pillu Teija kiljui nyt nyt ja vapisi laukesin sisään,
      Kun noustiin sanoin olet nuori, Teija halasi niin mutta en kerro ja olenhan ollut jo aikaisemmin.
      Teija kävi useasti yksin ja ilta olihyvää rakastelua kerto kainalossa kuinka on oppinut ja on ollut ihanaa omankin kullan kanssa, mutta kaikki loppu aikanaan myös tämä loppui

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4397
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4366
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4036
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2947
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2571
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2133
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      341
      2112
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2069
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1685
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe