mies haukkuu sairaaksi

mitä tekisitte jos miehenne haukkuisi teitä sairaaksi?

minulla on todettu monta vuotta sitten jo keskivaikea masennus ja olen käyttänyt siihen lääkkeitäkin.
eli tiedän että olen tavallaan "sairas" mutta kuitenkin omasta mielestäni suht normaali ihminen koska pystyn käymään töissä normaalisti ja hoitamaan kotia jne.
olemme puhuneet usein että voisimme hankkia pian lapsen kun olemme olleet naimisissakin jo muutaman vuoden. kerran kuitenkin riidellessämme mieheni tokaisi että "sä olet niin sairas ettei sun ikinä kannata hankkia lapsia!"
tämä loukkasi minua todella todella pahasti.
myöhemmin kun keskustelimme siitä mieheni sanoi että sanoi sen vaan suutuspäissään eikä tarkoittanut-niin kun varmaan sanoikin mutta voiko noin loukkaavaa asiaa sanoa edes ääneen?
asia on jäänyt vaivaamaan minua vaikka yritän olla jattelematta sitä (tapahtuneesta on nyt n 4kk aikaa)

olenko vain yliherkkä vai miten pitäisi suhtautua?
Ilmoita


Ei kuulosta hyvältä.
Ilmoita
Näytä sille 'närhen munat'. Pane itsesi kondikseen niin sisäisesti kuin ulkoisesti, elä omaa elämääsi iloiten ja positiivarin ottein, älä anna murheen masentaa äläkä varsinkaan tuollaisen possun. Haukkuminen ym. kaikki määrääminen ovat parisuhteessa vallankäyttöä, hän yrittää päästä käytöksellään niskan päälle, jotta sinusta tulee alistettu, vaatimaton, harmaa kynnysmatto.

Herkkyys ihmisessä on hyvä juttu mutta yli- tai liikasellainen ei ole hyvästä, koska silloin unohtaa käyttää selvää, kylmää järkeä silloin kun sen käyttämisen aika on.
Ilmoita
Tiedäthän että asia vaivaa sinua myös siksi että olet masentunut, eli tartut helposti negatiivisiin asioihin ja jäät jauhamaan niitä mielessäsi, niinkuin masennuksessa on tyypillistä. Masennus yrittää kavalasti nujertaa sinua ja saada sinut uskomaan että olet liian sairas. Mieti mieluummin kaikkia positiivisia asioita mitä miehesi on sinulle sanonut, äläkä anna masennuksen vähätellä niitä. Väsyneenä ja äkäisenä sitä saattaa päästää tarkoituksettomia sammakoita suustaan, jos tulee tarve puolustautua. Mieti, se mitä miehesi möläytti, oli vain sekunnin murto-osan aivopieru, mutta sinä olet miettinyt sitä nyt neljä kuukautta.
Ilmoita
voinut olla mun kirjoittama juttu, sillä erotuksella, että ollaan oltu yhdessä toistakymmentä vuotta ja meillä on jo lapsia. Mies haukkuu usein suutuspäissään "hulluksi" ja "sairaaksi" viitaten masennustaustaani. En usko että tarkoittaa pahaa, vaikka loukkaavaahan se on. Totuuden nimessä pakko myöntää, että tuleehan sitä itsekin suutuspäissään puhuttua mitä sylki suuhun tuo.
1 VASTAUS:
miehellä itsellään on psyykkisiä ongelmia ja hän väittää minun olevan sairas. Ja yleensäkkin kaikki on minun syytäni, oli tapaus mitä tahansa. Ja minä taas en saisi valittaa yhtään mistään....
+Lisää kommentti
Meillä mieheni haukkui minua monta vuotta vastaavalla tavalla tyyliin "hanki ittelles elämä","mene hoitoon","vitun ääliö","tollasta ei viittis kattoo" jnejnejnejnejnejne..
Huipennus oli se,kun hän sanoi muutama kuukausi keskenmenoni jälkeen,että "vitun luuseri,ehän sun sisälläkään mikään pysy!"
Silloin mä sisuunnuin totaalisesti ja paiskasin takaisin kaikki paskat mitä olin kuunnellut ja tuplasti,jos en triplastikin,pahemmin.Täysin painokelvotonta tavaraa tälle palstalle.Mutta mieheni säikähti tästä tunteenpurkauksesta oikein kunnolla,oli selkä seinää vasten henkisestä ryöpytyksestä.Silloin muuttui ääni kellossa.En päästänyt helpolla,jatkoin vittuilua voimani tunnossa lähes vuoden.Eihän se oikein ollut tietenkään,mutta ottipahan opiksi kun erehtyi väärää puuta haukkumaan.
Nykyään meillä on tosi kiva suhde,ei haukkumista enää.Välillä tosin tulee muisteltua noita paska-aikoja,mutta se helpottaa kun tilit ovat tasan.Kumpikaan ei tunne olevansa ahdistettuna nurkkaan enää..johan noista ajoista on jo vuosikausia aikaa.
Tekemällä töitä ja antamalla anteeksi suhteen näköjään voi pelastaa.Vaikka olin ihan varma aikoinaan ettei tästä voi mitään hyvää seurata.
Kannattaa yrittää tappiin asti,siskosein :)
1 VASTAUS:
Jos sekin on heikoissa kantimissa,kantimissa.
+Lisää kommentti
onko mies sanonut noin usein, vai vain tuon yhden kerran?

-Jos usein, eroaisin miehestä.
-Jos tuon yhden kerran, katsoisin peiliin. Masennus kun voi aiheuttaa sen, että pieni asia saa suuret mittasuhteet.

Masentuneen ja masennukseen taipuvaisen kannattaa oikeasti pohtia lapsenhankintaa hyvin tarkkaan, tai erityisesti sen ajoitusta. Raskaudella ja synnytyksellä on taipumusta pahentaa masennusta ja lapsenhankintaan kannattaa ryhtyä sellaisessa vaiheessa, kun on vahvoilla masennuksensa kanssa ja tilanteessa, jossa on mahdollista saada sitten siihen masennukseen apua raskauden aikana ja sen jälkeen.
Ilmoita
Kyse ei ole mistään muusta kuin vallankäytöstä ja alistamisesta miehen taholta, mies joka haukkuu naista hulluksi, on itse hullu ja äärimmäinen rumakäytöksinen. Minua ei ole kukaan muu elämässäni haukkunut hulluksi kuin munallinen olento. Olen omilla aivoillani ajatteleva nainen, joka on naispuolisten ystävien puolesta älykäs ja napakka, se on monelle miehelle liikaa ja saa heidät napsahtamaan totaalisesti. Myöskään rumaksi ei ole yksikään nainen sanonut, useampi mies on, sain 9,5 kuva-arvostelussa ja haukkumiset tulleet vain ns. huippukuviin. Nyt olen myös 34-vuotiaana kuulemma liian vanha 41-vuotiaan mustan ja lihavan miehen mielestä. Hehehehe. Älä välitä seinähulluista ukkelista, heitä on, esim. 77 vuotias mies etsi 18-vuotiasta esim. yhdellä treffisivulla. Pää pystyyn ja etsi uusi ukko, hyviä on harvassa, mutta on heitä.
Ilmoita
Vetäisin turpaan, repisin kaikki vaatteet ja myrkyttäisin.
Ilmoita
Noo, itse olen ollut masentunut lähes koko suhteemme ajan. Alkuaikoina kun olin mustasukkaisempi ja epävarmempi, niin mies haukkui hulluksi ja sairaaksi sekä käski mennä hoitoon aina kännissä. Oikeassahan se oli. Kerran sanoi, että olen liian heikko edes tappamaan itseäni. Siitä pari kuukautta, niin yritin itsemurhaa. Ja tässä kun kirjoittelen, niin oikeassahan tuo oli siinäkin.

Olen itse kyllä samaa mieltä, että tällaisen mielenvikaisen ihmisen kuten itse olen, ei kannata jatkaa geenejään eteenpäin.

Tiedän, että sattuu kuulla totuus itsestään. Miehesi tuskin tarkoitti sitä niin pahasti kuin miltä se tuntuu, mutta niinhän se on että totuushan se vaan satuttaa eikä valheet.
3 VASTAUSTA:
Ompas teillä kannaustavia ja tukea antavia miehiä.Mä en ymmärrä miksi roikutte tollasissa luuseri miehissä.Niin eihän masentuneena ole voimia.Eikö ole teillä naisilla ole omaa tahtoa ja tehdä loppu tolloselle munattomalle toiminnalle.Eikä ole mikää puolustus ,että miehes kännissä päästelee sammakoita suustansa.Sai sut manipuloitua yrittää itsaria.Kun sun piti todistaa miehelles vahvuutes.onneksi et onnistunut.Mikä on masennuksen syynä?Ja noilla haukkuvilla äijillä kun ei ole puhtaat jauhot pussissa.Ei ne haukkuvat miehet oikeesti rakasta teitä.Pyörittävät vaan etsiessään mitä lie .Toivottavasti et ole enään kimpassa sen miehen kanssa,eihän sitä voi sanoa edes mieheks.
mun eks mies myönsi erottuamme että mää tein hänestä paremman miehen ja hä oi pelkkä luuseri ennen mua, justiinsa sellanen räkänokka. kyllä miehille pitää näyttää ja antaa ihan samalla mitalla tai laittaa suhde poikki. yleensä eksillekin voi olla joko kiitollinen tai sitten ei, riippuen miten on pojasta saanut miestä aikaan, tosin paras reagointi on reagoimattomuus ja lähteminen, jää räkänokat itkemään ja ottaa mittaa seuraavassa suhteessa jos ei heti ensimäisessä
olet selva kynnysmatto.. A. masennus kuuluu elamaan. ja vinossa oleva hormonitoim, suoliston vaara bakteerikanta, masennus- ja psyykkelaakkeet tai krooninen tulehdustila, entsyymiepatasapaino, foolihapon ja b vitamiinien puute + liika sokeri tai hiilihudraatti pitoinen ruoka ( pastat, makarooni ja vehnajauho, puhdistettu riisi) aiheuttavat kroonisen masennuksen..ja se ei ole mieli- tai geeniperaista sairautta.. joka niin sanoo haluaa halventtaa toista.
kayta pala kaakaovoita tai sokeritonta raaka kaaakaota pari pienta palaa paivassa. vaihda pastat parsaan, kukkakaaliin ja makaronilaatikot kasviksiin..valta aspartaamijuomia ja syo joka paiva 4-6 maitohappobakteeria.ne poistavat suolistotulehduksia, joiden sanotaan tekevan masennusta..

jos sinua on mitatoity..karsi ne epatotuuksina mielestasi..aina on ihmisia jotka haluavat halventaa toista..mista tahansa. syysta..ja nimittelvat toista sairaaksi vaikka kengan nauhan aukeamisesta.
psykiatria vouhotuksen myota meista on tullut piruja toisillemme.ja alentajia ei mistaansyysta.

positiivisuus itsea kohtaan on oiken.. mutta kaikessa positiivisuus johtaa siihen etta kehumme vaaryyden tekemista positiivisesti..ja emme tartu siihen..kun etsimme ja suhtaudumme positiivisesti vaikka raiskaukseen, kiusaamiseen ja emme tartu.
1930 saksalaiset oli positiivareita ja ajattelivat saksaa positiivvisesti eivatka tarttuneet tai psitiivisuudessaan halunneet huomata pienia tai suuria yhteiskunta merkkeja..joista olisi pitanyt vetaa johtopaatos etta jotain on pahasti pielessa..ja jos joku sanoi..he eivat halunneet kuulla negatiivisia lausuntoja hallituksesta, vallasta, saksasta..he uskoivat ss sotilaisiin positiivisesti.. ja eivat uskoneet mitaan negatiivista heista..

eli positiivisuus ei ole ratkaisu, vaan yhteiskunnan ongelmiin tarttuminen.. ja omassa elamassa masennuksen torjunta ruokavaliolla.. pastat, pitsat, valkoinen riisi ja vehnajauho pois ja pala raaka kaakaota laakkkeeksi ja suolisto bakteerit ja entsyymipitoiset raaka porkkana mehu..jne
+Lisää kommentti
Mies koittaa selkeesti ottaa "vallan" susta,ja haukkua sua ed.nimillä.älä alisti siihen vaan pistä hanttiin ! koskaan ei pitäis "iskee"heikoimpaan kohtaan ihmisisessä,mutta harvemmin sitä muistaa riitatilanteessa,ikävä kyllä.Suosittelen ettet näytä että ko.asia/haukkuma sua loukkaa niin kundisi lopettaa sen huomattuaan ettei toimi! älä siis anna nujertaa koska et tosiaan ole sairas,tsemppiä!:)
1 VASTAUS:
Vaan narsisteilla on taipumusta alistaa. Miksi jäädä suhteeseen?
+Lisää kommentti
Meillä on tavallaan juuri samanlainen tapaus suhteessa, mutta toisin päin. Olen mies ja vaimo haukkuu saamattomaksi p***kaksi, laiskaksi, sairaaksi jne. Ei tajua että masentunutta tulisi tukea eikä haukkua. (etenkin kun en ole laiska vaan osallistun kaikkeen mahd. mukaan).
1 VASTAUS:
Eroa siitä naisesta oikeasti. Masennuskin paranee hieman, kun ei tarvitse henkistä väkivaltaa kuunnella. Etsi joku parempi nainen.

Jos aiot väkisin siinä roikkua, vie hänet pariterapiaan. Mä jättäisin heti, ja olen nainen.
+Lisää kommentti
Taitaa haluta iskeä heikkoon kohtaan..
Ilmoita
Tuttu tunne. Mulle mies kerran täräytti et olis ihan varma et musta tulis maailman huonoin äiti jos saatais lapsia. Kysyin syytä tähän niin vastaus oli että a) olen masentunut ja B) koska kuitenkin komentaisin lasta jos se tekisi jotain tuhmaa.

Arvaappa millä sain sen hiljaseks: hymyilin takas vaikka sisimmässä oli jo ydinsota menossa ja rauhallisesti vastasin tähän väittämään : "niin kultaseni, ja sullahan onkin niin paljon kokemusta nimenomaan äitinä olemisesta, että on varaa kertoa kuka olisi hyvä ja kuka huono"
2 VASTAUSTA:
Miksi sä olet tuollaisen miehen kanssa? Miksi et sano kunnolla takas?
melko nössösti sanoit takaisin, olisit vain vetänyt lättyyn eihän tuo ole edes kosto
+Lisää kommentti
Joko joku vääntää miehelle rautalangasta että mitä masis ja masennuslääke ym. tarkoittaa käytännössä ja että ihmiset ovat normaaleja siitä huolimatta usein. Ja miehen pitäisi se ymmärtää. Tai ero...
Ilmoita
No minulla on masennus ja mies haukkuu minua sekopääksi ja hulluksi. syyttelee ja huutaa muiden ihmisten nähden ja muut vaan tuijottaa suu auki...
minä en edes pysty menemään kauppaan,tai kaverien kanssa viettämään iltaa.
1 VASTAUS:
Aika törkeää! Oletko varma, että tuollaisen miehen kanssa haluat elämäsi viettää? Tuo ei ainakaan vähennä masennusta, kun käyttäytyy ukko noin.
+Lisää kommentti
Mies se tuossa sekopäältä vaikuttaa, älä uskotele itsellesi että se on jotenkin oikeassa yrittäessään sua alistaa. Älä suostu, ja tarvittaessa voisi kuule tehdä hyvää pitää puolesi ja antaa takaisin pahat sanat tuplana. Loppuu se ilkeily siihen. Ehkä. Toisaalta ero tuollaisesta miehestä lie viisain ratkaisu. Ei ne tavat aina muutu.
Ilmoita
Kauan olette seurustelleet? Onko masennuksesi todettu suhteen aikana vai sitä ennen? Tuollaien mies nimittäin tekee sairaaksi? Joko suutut sille tosissaan, ehkä ottaa opiksi tai sitten lähdet.

Masennus on usein sisäänpäin kääntynyttä vihaa. Ilmaise itsesi ja suuttumuksesi. Älä pado sitä sisimpään. Se aiheuttaa vain masennusta!
Ilmoita
Tämä ketju näyttää olevan alkujaan vuodelta 2010..olisikin kiva tietää, mitä ap:lle nyt kuuluu. Harmi, ettei kukaan vuosien jälkeen tulee enää näihin ketjuihin kertomaan miten tilanne päättyi tai jatkui. Ihmiset eivät varmaan muista kirjoituksiaan eivätkä viitsi kaivaa niitä esille.

Yllätyksekseni huomasin, että olen itsekin myös kommentoinut tähän viestiin vuonna 2010 :)
Hassua, että tällainen vanha viesti pulpahtaa esille jonkun muun kuin ap:n toimesta.
Ilmoita
minunkin mieheni haukkuu minua sairaaksi ja aina kaikkeen olen syypää aina olen vain sairas vaikka en mistään edes valittais eikä miehelle voi sanoa mitään kun ottaa kaiken kitinänä
Ilmoita
Kysy täältä neuvoa?
www.hotpotatoe.net
Ilmoita
Moni kysyy, miksi olla tuollaisessa ei-niin-toimivassa suhteessa. Rakkaus voi olla yllättävän simppeli vastaus tuohon.

Näin ainakin omalla kohdallani. Alkujaan mies ihana täydellinen persoona, nykyään tämän ihanan peroonan lisäksi niin henk. kuin fyys. väkivaltaa. Ei raa'asti, ei paljon, mutta mielestäni riittävästi.

Tönii, pitää kiinni liian kovaa (ei ymmärrä voimiaan), pitänyt aloillaan kurkusta kiinni pitäen, kännissä kerran lyönyt päätäni seinään niin että tuli lievä aivotärähdys.
Sanonut useampaan kertaan huoraksi, lehmäksi, vitun idiootiksi, tyhmäksi, kaikki selvin päin, mutta suuttuneena.

Silti täällä kiikun, melkein eronneena mutta viimeinen siirto tuntuu olevan liian vaikea tehdä. Koska rakastaa edelleen.
7 VASTAUSTA:
Kulta, se ei ole rakkautta vaan läheisriippuvuutta. Läheisriippuvuus on sairaus.
Ikävä kertoa kirjoitti:
Kulta, se ei ole rakkautta vaan läheisriippuvuutta. Läheisriippuvuus on sairaus.
Kulta, sinä et ole terve vaan ilkeämielinen ja tietämätön mulkku jonka soisi pitävän turpansa kiinni. Syyllistäminen ei ole kovin tsemppaavaa!
syösy sementtiin kirjoitti:
Kulta, sinä et ole terve vaan ilkeämielinen ja tietämätön mulkku jonka soisi pitävän turpansa kiinni. Syyllistäminen ei ole kovin tsemppaavaa!
Osu ja upposi?
syösy sementtiin kirjoitti:
Kulta, sinä et ole terve vaan ilkeämielinen ja tietämätön mulkku jonka soisi pitävän turpansa kiinni. Syyllistäminen ei ole kovin tsemppaavaa!
Ja tiedoksi, että teksti ei ilmeisestikään todellakaan ollut syyllistävä, vaan välittävä kannanotto, jossa ilmaistaan, että suhteessa ei ole rakkautta vaan läheisriippuvuutta.
Hae apua kirjoitti:
Ja tiedoksi, että teksti ei ilmeisestikään todellakaan ollut syyllistävä, vaan välittävä kannanotto, jossa ilmaistaan, että suhteessa ei ole rakkautta vaan läheisriippuvuutta.
onko välittävä kannanotto sellainen jossa totesit jonkun toisen huolistaan kertovan sinulle tuntemattoman palstakirjoittajan olevan sairas
syösy sementtiin kirjoitti:
Kulta, sinä et ole terve vaan ilkeämielinen ja tietämätön mulkku jonka soisi pitävän turpansa kiinni. Syyllistäminen ei ole kovin tsemppaavaa!
Miksi kotonaan turpaan saavia naisia pitäisi rohkaista olemaan suhteessa kuspään kanssa? Herää jo urpo.
kerran kanssa kirjoitti:
Miksi kotonaan turpaan saavia naisia pitäisi rohkaista olemaan suhteessa kuspään kanssa? Herää jo urpo.
Nimittely ja syyllistäminen ei anna sinusta välittävää tai toisten ihmisarvoa kunnioittavaa kuvaa.
+Lisää kommentti
Pettää sua. Siinä syy miksi haukutaan vainoharhaiseksi tai miksi tahansa muuksi. Joka kerta. Uskokaa! Mutta niin tekee vain täys paska ihminen ei mitenkään oikea tai terve kaveri!
Ilmoita
Olen samaa mieltä että se on vain vallankäyttöä! mieheni haukkuu minua lehmäksi kun oikein suuttuu.. mutta jälkeen päin kyllä sanoo ihanaksi ja kauniiksi ja kälä kälä. Varsinkin jos sinulla on masennusta ja tietää että se on herkkä aihe, niin tietenkin riidellessä haluaa osua herkkiin kohtiin. Ei ikinä riidellessä pitäisi ottaa vanhoja asioita esiin. "sä petit mua" "sä löit mua" "sä jätit mut ulos vesisateesee" sä teit sitä ja sitä ja sitä! mutta se vain on ihmisen perus luonne! niinkuin kavereidenkin kanssa jos riitelee.. "noh.. en mä nyt tuu sun tupareihin, ethän säkää tullu mun" yritä kestää! sellaisia ihmiset vain ovat. :( olet varmaan itsekin joskus ottanut vanhan asian esille riidan aikana, mikä on jäänyt vaivaamaan syvintäsi. Mutta yritä ymmärtää että tuollaiset asiat mitä riidan aikana toinen päästää suustaan on vain merkki siitä että asia on hänen mielessään. En usko että masennus häntä haittaa, mutta hän on vain huolestunut, ei ehkä ymmärrä että riidellessä asian sanominen voi vain pahentaa tilannetta tai varmaan ymmärtää mutta riidan aikana pää muutenkin sekaisin että ei välttämättä ymmärrä mitä sanoillaan aiheuttaa. sen takia olisi hyvä aina kun riita syntyy puhaltaa jäähy! molemmat eri huoneisiin rauhottumaan ja miettimään ja sitten puhua suunsa puhtaaksi! jää turha haukkuminen väliin ja asiat sanoo rauhallisemmin kun on ehtinyt miettiä asiansa. yleensä riidan aikana ei halua jäädä hiljaiseksi vaan sanoa takaisin, sitten kun ei keksi sanottavaa kaivetaan vanhat asiat esiin mitä on ehtinyt miettiä.
1 VASTAUS:
Miehesi ei sua rakasta, jos sua lehmäksi haukkuu. Olet mielestäni samanlaisessa parisuhteessa kuin ap:kin.
"Sä petit mua", "SÄ LÖIT MUA" ovat aiheellisia, mieltä pahoittavia asioita, jotka aiheuttavat pahoja arpia kohteelleen. Sellaista tilannetta ei tulisi koskaan edes olla, jossa joku on joskus lyönyt!!! Hei herätys nyt lapset! Ensimmäisen lyönnin jälkeen kumppani jätetään. Piste.
+Lisää kommentti
Parisuhde ongelmista pitäisi päästä puhumaan jonnekin - pyydä siltä lääkäriltä joka on diagnosoinut masennuksesi, myös lähete jonnekin keskusteluapuun, se on osa sun mielenterveyden hoitoa, ja ota siellä teemaksi teidän parisuhde.

Ammattiauttajan kanssa puhuminen selventää sun ajatuksia.
1 VASTAUS:
ei kannata alkaa uhriksi jos miehen luonteessa on vikaa

huono suhde masentaa

väärä mies masentaa entisestään

onko ap:lla unelma mies tai yrittääkö mies edes olla sellainen tai tekeekö suhteen eteen töitä?
+Lisää kommentti
Masentuneena minä haukuin puolisoni ja terveenä hetkenä anelin anteeksi ilkeitä sanojani. Ehkä jossain vaiheessa olet loukannut häntä.. Niin minä ainakin olen tehnyt vaikka rakastan häntä enemmän kuin itseäni. Paranna itsesi ja keskustelkaa sairaudestasi. Minulla oli vakava masennus ja näin ja kuvittelin omiani
teillä on vielä mahdollisuus!! !SSN
Ilmoita
Joskus toinen haluaa vain satuttaa toista sanomalla jotain mahdollisimman ilkeää.Kun ei riidellessä enää muuta keksi. Eikä siihen tarvitse välttämättä mitään perusteluja.Toista voi sanoa sairaaksi vaikka ei olisi edes mitään masennusta tms. mutta helpommin tietysti, jos sellainen on. Jos oli vain yksi kerta ja miehellä ei ole tapana nimitellä sua riidan yhteydessä tai muuten ilkeillä niin unohtaisin koko jutun. Jos on jatkuvaa niin sit en antaisi olla. Mutta jos asia vaivaa sua niin ota se puheeksi ja kerro miehelle kuinka se satutti sua, älä anna sen jäädä kalvamaan mieltäsi ja suhdettanne.
Ilmoita
Mun miehen mielestä mä oon ainakin aivan liian yliherkkä ja otan heti itseeni.
Mies ei aina edes pyydä anteeksi vaikka nimittelee sairaaksi (en ole masentunut enkä mitään) tai muuta. Sanoo vaan, että ei oikeasti tarkoittanut tai, että mun pitäs pyytää anteeksi kun aloitin riidan. Ja jos jatkuvasti ärsytän miestä niin siksi hän saattaa "haukkua". Eli vika mussa. Mutta oikeuttaako mikään nimittelemään? Mun mielestä se ei ole fiksua käytöstä eikä rakentavaa riitelyä. Ja mistä voin tietää koska toinen tarkoittaa jotain ja koska ei? Ja missä menee raja, että saa loukkaantua?
1 VASTAUS:
Jatkuva nimittely ei kuulu terveeseen parisuhteeseen, jossa toista kunnioittaa ja rakastaa. Kun rakastaa toista, ei tule edes sanottua sellaisia asioita, joita "ei tarkoita". Kyllä niitä tarkoittaa, riidan aika kumpuaa ulos kaikki patoutuneet tunteet ja ajatukset.
Myös tuo miehesi tapa laittaa kaikki sinun syyksesi kertoo, että näkee kaiken olevan sinun syysi ja sinun vikasi, on vahingollinen. Jos ei näe itsessään mitään vikaa, niin miten asioita voi muuttaa. Jos hän ei edes pyri muuttamaan käytöstään, niin mitä se kertoo? Ei kunnioitusta eikä välittämistä sinua kohtaan. Kumppani on elämässä mukana tehdäkseen sinusta paremman ihmisen, eikä osoittamassa epäkohtia ja loukkaamassa sinua. Mitä tuollaisella miehellä sitten tekee? En tosiaan tiedä.
+Lisää kommentti
Minua nimiteltiin naimisissa ollessani. Syönmielialalääkkeitä.
Jos oli riitaa,mieheni sanoi,ota enemmän niitä lääkkeitäisi.

Ja myös nimiteltiin lehmäksi,lepakoksi, pökiöksi,lepakoksi ym.
Itkin sitten tietysti. Päätin hakea eroa,pari hakemusta otin pois. Kun tuli ajankohtaiseksi, muuttaa pienempään asuntoon, äitini kysyi,haluanko muuttaa tämän miehen kanssa uuteen asuntoon,sanoin, että en.Laitoi eropaperit vetämään.
Kaikista pahinta oli, että nuorin lapseni( taisi olla 7. vuotias), kuuli nimittelyä. Sanoin, että hiljaa lapsi kuulee, mies,sanoi,että ei se mitään ymmärrä.

Kerran ätini soitti pojalle,että äiti itkee, kun isä nimittelee,poika sano ,että tiedän.
Meillä oli sitten niin, että poika oli vuoroviikoin kummankin luona,
Jos laitoin, viestiä exälleni esim, että miksi pojalla aina samat vaatteet on mun luota lähtiessä ja samat takaisin tullessa, pestäänkö niitä ollenkaan, hän sekä uusi vaimonsa viestivät

mulle, että olisiko syytä mennä lääkäriin ja onkohan lääkitys kohdallaan ym,
1 VASTAUS:
kauhee mies olisin varmaa ite tappanu äijän :O
+Lisää kommentti
Hei ,,,jos Hän puhuikin itsestään,,,, useni olemme toistemme peilejä ,,,,sano hänelle ,,hauska tutustua kerro lisää itsestäsi,,,,
Ilmoita
Käske sen hirttäytyä niin eiköhän lopu se nimittely!Toistat vain niin monta kertaa että alkaa uskoa että tarkoitat sitä, ehkä se sitten tajuaa
Ilmoita
Siis hyi hitto mitä miehiä! Mun mies on 5 vuoden aikana huutanut kerran että "huora! ja potkaisi imurin sitten rikki.. No johtui siitä että menin baarista toiselle miehelle yöksi (en panemaan!) Tuolloin kuitenkin ansaitsin tuon koska tietenkin mies luuli että olin pettänyt häntä.. Eilen tosin sanoi että "sä ole ihan sekaisin" mutta sekin ihan aiheesta kun sain näissä vauvahormoneissani "kukaan ei välitä minusta"-itkuporkuraivarin :D

No te masennuslääkkeitä syövät voitte ainakin sanoa että johtuu aivojen välittäjäaineiden puutoksesta tjt :)
Ilmoita
Eli miehesi tekee sinusta sairaan.
Jos olet järjissäsi ja töissäkäyvä kykenevä ihminen niin olet suoraan sanottuna joutunut henkisen väkivallan uhriksi.
Miehesi lietsoo sinuun masennusta latistamalla ja väheksymällä sinua.
Puolison tehtävä on tervehdyttää, ei väsyttää!
Ja muista että kaikki me ollaan hetkellisesti väsyneitä ja ajoittain vähän masentuneita, sitä pitää kaverin auttaa ylös eikä painaa alas.
Nyt ylös, ulos ja itsetunto kunniaan ja ukko ojennukseen. Jos ei muu auta niin äijä ulkoruokintaan!
Ilmoita
Mun mies haukkuu kans hulluksi riidoissa kun ei muuta keksi ja hänellä menee omien sanojensa mukaa hermot.Sama se minulle mitä sanoo, tiedän kyllä miten paskamaista käytöstä se on, mutta eihän se haukku haavaa tee kun sanojan paskamaisuuden ja naurettavuuden tuntee jo ennestään
Ilmoita
Ei tarkoita sanomaansa. Itsekin olen suutuspäissäni haukkunut sairaaksi viitaten riitelyn hetkeiseen naisen käyttäytymiseen, kärjistäen pitänyt tätä mielenvikaisena, vaikka todellisuudessa on vain äärimmäisen suuttunut ja sen takia osoittaa mieltään esimerkiksi tavaroita paiskoen, kun on eri mieltä kanssani.
Ilmoita
Oletteko niin masentuneita, ettette tajua edes sitä. ettei tuollainen ole mitään rakkautta? Ei ole ihme jos on masentunut ja se vaan pahenee, jos jää tälläisiin
älyttömiin suhteisiin joissa ukko vaan aukoo päätään ja lyö lyötyä, sen sijaan
kun pitäisi rakastaa ja olla tukena. Säälittäviä olette, jos roikutte tuollaisissa jätkissä.
Ilmoita
Hauku takaisin.
Ilmoita
Alkuperäinen viesti todella vanha mutta vastaan silti. Olen mies ja mulla on keskivaikea masennus. Olen mielestäni kohtuunormaali mutta uusin parisuhde ei ole tehnyt hyvää. Naisystävä ottaa riidoissa esiin ihan kaiken mitä olen luottamuksella kertonut jne. Varsinkin masennuksen ja mitä olen tehnyt mitä olis voinut jättää tekemättä jne. Näin on käynyt kymmeniä kertoja. Ja tietysti muutkin epäkohdat itsestä. Olen kuitenkin työssäkäyvä omistan oman asuntoni jne.

Mutta jättäisin tuon miehen jos sama toistuu.
Ilmoita
Usein siinä käy niin ettei huomaa itse ollenkaan mitä itse sanoo riidoissa aina vain

huomaa mitä se toinen sanoo.
Katsos kun riidoissa se yksin riitele vaan te molemmat.

Laitat siis kaiken vastuun naisesi sanomalle, mutta sinulla ei ole vastuuta ottaa omia sanomisia ollenkaan.

Vaikka kuinka masentunut on ei voi kaikkia vierittää vain toisen niskaan.

Jos pystyt työelämässäkin olemaan pystyt vastuun ottaa myös omasta sanomisista etkä vain syyllistä toista kaikesta mitä toinen on sanonut.
Luulenpa että olet yhtälailla tullut sanomisia sinunkin suunnalta.
Se on helppo aina syyllistää toista ja hakea täältä sympatiaa muilta vaikka tässä on vain sinun näkemyksesi.
Täällä aina huomaa kuinka toisia syyllistetään ja haetaan sympatiaa ja mitätöidään omat viat.
Ilmoita
Mies tylyttää koko ajan. Kun pidän hiukset kiinni, koska mielestäni on kivemman oloinen. Miehen mieöestä pitäs pitää auki. On lirut ohuet hiukset enkä todellakaan osaa laittaa auki. Oon kumman näköinen. Sitten ostin vihdoin uudet korvikset. Mies äkäsesti tuumaa mitkä ihmeen mustalaiskorvakorut sulla on. Ihme ku ees huomas jotai uutta. Omasta mielestä nätit hopieset sydänkorvikset. Heitin äkkiä pois korvista mut eipä sanonu mitää ku laitoin vanhat renkaat korviin. Minkälainen mies aina kuittaa jotain eikä koskaan kehu rakastaan. Vaikka ihan nätti ja ok oon.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

mies haukkuu sairaaksi

mitä tekisitte jos miehenne haukkuisi teitä sairaaksi?

minulla on todettu monta vuotta sitten jo keskivaikea masennus ja olen käyttänyt siihen lääkkeitäkin.
eli tiedän että olen tavallaan "sairas" mutta kuitenkin omasta mielestäni suht normaali ihminen koska pystyn käymään töissä normaalisti ja hoitamaan kotia jne.
olemme puhuneet usein että voisimme hankkia pian lapsen kun olemme olleet naimisissakin jo muutaman vuoden. kerran kuitenkin riidellessämme mieheni tokaisi että "sä olet niin sairas ettei sun ikinä kannata hankkia lapsia!"
tämä loukkasi minua todella todella pahasti.
myöhemmin kun keskustelimme siitä mieheni sanoi että sanoi sen vaan suutuspäissään eikä tarkoittanut-niin kun varmaan sanoikin mutta voiko noin loukkaavaa asiaa sanoa edes ääneen?
asia on jäänyt vaivaamaan minua vaikka yritän olla jattelematta sitä (tapahtuneesta on nyt n 4kk aikaa)

olenko vain yliherkkä vai miten pitäisi suhtautua?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta