Kuinka jättää tyttö?

Jahaps...

Ongelmani on sellainen, että pyysin erästä tyttöä, joka on palavasti ihastunut minuun seurusteluun. Tyttö oli söpö ja ajattelin ettö no mikä ettei?. Noh, tämähän suostui ilomielin ja olemme nyt yhdessä. Tyttö on nätti ja hauska. Kuitenkaan minusta hän ei vaikuta oikealta minulle, vaan lähes välittömästi minulle tuli tunne, että haluan jättää tämän.

Minulla ei olisi tässä ongelmaa, mutta kun puhelimessa juttelimme niitä näitä hän kertoi, että hänellä oli aikoinaan todella paljon ongelmia, joista en udellut sen enempää. Hän kertoi kerran viiltäneensä myös "ranteet" auki ja joutuneensa lähes hoitoon siitä. Hänellä on myös ilmeisesti paha tapa ryypätä suruunsa ja ties mitä muuta... Etusijalla tässä ei ole nyt omat tunteeni, pelkään vain että tyttö tekee itselleen jotain pahaa jos jätän hänet... En ole hirveän hyvä kirjoittaja joten toivon että saitte käsityksen ongelmastani

15

3184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • good guy

      Älä jätä... kadut viel.

    • Sun elämä kans.

      Ei sun ole pakko olla sen kanssa.

    • -mb-

      Monilla on tieni-iässä paljon ongelmia ja ranteita raidoitetaan, mutta tuskin tyttö enää vanhemmiten sellaiseen ryhtyy.

    • 20

      Haista sinä nyt :D,ei se likka itteensä suntakias mestais.
      Jos haluut niin jätä.

    • ..................

      Itsemurha on aina itsemurhan tekijän päätös, eikä koskaan "muiden" syytä.

      Jätä se ja jos tappaa ittensä niin omapahan on ongelmansa.

      • upoi

        On tapana sanoa, ettei itsemurha ole koskaan muiden syytä, koska niin sanomalla halutaan lohduttaa jälkeen jääneitä. Eri asia on, onko se täysin totta. Jos joku kertoisi, että toisen ihmisen antama tuki on estänyt hänen itsemurhansa, niin sanoisitko silloinkin, ettei henkiin jääminen ollut mitenkään sen toisen ansiota?
        Itsemurha ei myöskään ole varsinainen "päätös", koska se on masentuneen ihmisen teko, jota ihminen ei tekisi jos olisi normaalissa mielentilassa.


    • for martha

      Mahdollisimman hellävaraisesti puhumalla. Älä pitkitä asiaa, satutat häntä vain enemmän mitä kauemmin annat hänen kiintyä itseesi, sillä jossain vaiheessa ero tulee kuitenkin, siis jos sinulla kerran jo nyt on tunne siitä, että hän ei ole sulle se mitä elämääsi oikeasti kaipaat. Ei se asia muutu mihinkään, vaikka toinen olisi kuinka hauska ja nätti, jos kuitenkin suhteestanne puuttuu se jokin.

      • kerrasta poikki

        Kyllä se on silloin parempi kerta rytinä kuin ainainen kitinä. Ja sitä tulisi riittämään.


    • Sama :/

      mulla on ihan sama ongelma :/ itse en vaan ole vielä suhteessa. (onneksi) mutta tyttö on kuulemma ihan ''kusessa'' minuun. Ja hänkin on villellyt itseään ja yms. Mutta vielä sekin että eräs toinen tyttö jonka olin unohtanut soitti minulle kun chattalin tämän uudemman kanssa... nyt on aika ristiriitaisia tunteita. Mutta joka tapauksessa haluaisin tietää miten lopettaa kesken juttu joka on ihan suhteen partaalla. (oikeinkirjoitukseni on sitten ihan sanonko mistä, mutta kuitenki)

    • 21

      Omalla kokemuksella voin sanoa, että melkein kaikilla ihmisillä on jotain ongelmia elämässään. Tyttö on avautunut sulle henkisesti asioistaan ja siten sitoutunut sinuun. Hän tulee väistämättä haavoittumaan erosta, mutta se ei ole kuitenkaan sinun ongelmasi. Mahtaako kuitenkin olla niin, että ensin tyttö oli hauska ja suloinen ja kun osoitti halunsa sitoutua, sinulla tulikin siinä tunne, että et haluakaan vielä sitoutua kehenkään? Oletko ollut itse koskaan valmis sitoutumaan ja olemaan saman ihmisen kanssa pidempään? Tämä nyt vaan tuli mieleen, että mikä se perimmäinen ongelma tässä oikeasti on. Jos haluat eroon tytöstä, sitten eroat hänestä. Sinulla on kuitenkin vastuu omasta käytöksestäsi siinä tilanteessa ja siitä, voitko sanoa tehneesi parhaasi että olet hellävarainen. Sen jälkeen tyttö on vastuussa omasta valinnastaan. Me ollaan kaikki täällä loppujen lopuksi yksin valitsemassa siitä, miten oman elämämme elämme.

      • niinpäniin

        Samaa mieltä, mutta jätä se jos siltä tuntuu.


    • tsadapppp

      Moi ap!

      En voi uskoa, että annan tämän neuvon, mutta itse varmana hivuttautuuisin pois suhteesta... Eli ensin, yritä alkaa viettämään vähemmn ja vähemmän aika tytön kanssa, ole ystävällinen hänelle, mutta ala pikkuhiljaa vierottamaan itseäsi hänestä, jottei hän kiintyisi sinuun. Ala myöskin puhumaan enemmän ja enemmän ns kaveruudesta, ja jos jätät tytön suoraan, muista että sinulla on oikeus valita seeurasi. Ei kenenkään kanssa voi olla pelosta.

      Jotenkin ymmärrän että voi olla kiusallsta, ja jopa pelottavaa, jos joutuu ns vastuuseen liian aikaisin toisen taakasta, josta ei kuitenkaan itse ole vastuussa mitenkään.

      Kuuntele intuitiotasi, jos haluat erota tytöstä (sinun pitää teitää haluako oikeasti erota vai et), tee se mahd pian, mutta hivuttamalla ja hellävaraisesti. Älä tee mitään mikä saisi tytön kiintymään sinuun. Ole silti ystävällinen ja hellävarainen.

      Tsemppiä!

      • Ei tajua

        Varmaan asia on 4 vuodessa jo ratkennu:D


      • JokuVuonna2016
        Ei tajua kirjoitti:

        Varmaan asia on 4 vuodessa jo ratkennu:D

        Mutta vielä 6 vuotta myöhemmin joku tätä ketjua lukee ja etsii neuvoja omaan tilanteenseensa...


    • Julius988

      Tiiän että tää on vanha juttu mutta itselläni on sama tilanne että tyttöystävä viiltelee itseään enkä haluaisi olla tämän takia enään yhdessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe