AKT:n ahtaajat vastuusen

Facebook-ahtaaja

Olemme joukko Facebook-ahtaajia. Me pyrimme töihin lakon aikana, mutta AKT esti rikollisin keinoin pääsymme töihin.
Vaadimme AKT:ltä korvauksia laittomasta toimeentulon estämisestä, laittomista uhkauksista ja lievistä väkivaltarikoksista, häirinnästä. Vaadimme kukin 2 vuoden palkkaa vastaavaa summaa (4000 x 12 x 2). Kun meitä Facbeook ahjtaajia oli mukana 350, muodostuu AKT:n jäsenille aika iso lasku (4000 x 12 x 2 x 350). Lisäksi yhteiskunteessa on mukana työnantaja joka vaatiii korvauksia kiristyksestä, uhkauksesta, järjestyshäiriöistä, laittomasta tunkeutumisesta yksityisalueelle, yksityisen tilan anastamisesta, ja työnteon estämisestä aiheutuneista taloudellisista tappioista (12.1 miljoonaa euroa). Yhteensä siis korvauksia kertyy vajaa 50 miljoonaa euroa.

Ahtaajia jotka olivat mukana rikollisessa lakkovahtitoiminnassa toiminnassa oli noin 300, mutta periaatteessa kaikki AKT-ahtaajat voidaan tuomita koska AKT on rikollisjärjestö. Näin AKT:n ahtajille kertyy keskimäärin 166.000 euron korvaukset. Rikollisesta toiminnasta tulee tietysti rangaistukset ja vankeustuomiot päälle. On kuitenkin huojentavaa tietää että AKT-ahtaajilla on paljon omaisuutta josta korvaukset voidaan ulosmitata. Saattaapi mennä hulppeat OK talotkin myyntiin.

Olen työtön. Auto meni myyntii velkojen takia. Haluan tehdä töitä. Miksi säälisin AKT ahtajaa joka sortaa työttömiä? Ei paperimies ole työttömien puolella, vaan luokkavihollinen joka toimii työttömien etuja vastaan.

Ehdotamme AKT-ahtaajien irtisanomista jotta tekemämme paremmat työtarjoukset voidaan vahvistaa ja pääsemme vihdoinkin töihin. Onneksi korvaukset voidaan ulosmitata myös AKT-ahtaajien työttömyyskorvauksista sitten kun heidän on irtisanottu. Eipä haittaa jos joutuvat kerjäämään elantonsa, tappoivathan nälkään miljoonia ihmisiä 1900-luvulla.


PS
Myös joukko muita työttömiä on nostamassa kannatta, koska AKT oli kiristänyt työnantajaa hylkäämään heidän hakemuksensa. He vaativat 6 kuukauden palkkaa vastaavaa summaa.

PS2
Työnantaja on myös nostamassa erilliskannetta jossa vaaditaan korvauksia kiristetystä palkasta 20 vuoden ajalta. Siinä puhutaan 400 miljoonan euron kokoisesta summasta. Noh, kyllä AKT-ahtaajille on vuosien varrella kertynyt aika mukavasti omaisuutta, mutta kaikki menee nyt ulosottoon.

5

745

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taustaa..

      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/03/1084354

      Facebookiin perustettu värväysryhmä on muuttumassa henkilöstöpalveluja välittäväksi yhtiöksi. Ryhmän perustaneen puuhamiehen Aki Kakon mukaan tällä hetkellä viitisensataa ihmistä haluaisi työllistyä heidän kauttaan. Facebook-ryhmässä on edelleen nelisentuhatta jäsentä.

      - MultiLinkin kanssa varmastikin jatketaan yhteistyötä, mutta pyrimme tietenkin laajentamaan asiakaskuntaa muihin satamaoperaattoreihin ja muihin logistiikka-alan toimijoihin. Toimeksiantoja on yritysten suunnasta tullut, kertoo Kakko.


      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/03/1080975

      Euroopan toiseksi suurin ja maailman neljänneksi suurin sinkkitehdas Boliden on aloittanut sinkin lastauksen norjalaisvoimin Kokkolan syväsatamassa. Ahtaajat tulevat norjalaisen tytäryhtiön kautta ja nosturiurakoitsijat ovat suomalaisia.

      Suomalaisahtaajat syyttävät Bolidenia rikkurityövoiman käytöstä. Boliden katsoo, että sillä on oikeus lastata satamassa omia tuotteitaan, sillä se omistaa satamasta yhden laituripaikan.


      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/03/1080860

      Satamaoperaattori Multi-Link terminals kertoo kouluttaneensa kymmeniä ahtaajia, joiden voimin yhtiön tavaroita saadaan liikkeelle. Esimerkiksi ahtaajalakon vuoksi täysin pysähtyneessä Kotkan satamassa yhtiö pääsee huomisesta alkaen toimittamaan asiakkaille tavaroita, jotka ovat jumiutuneet yhtiön terminaaliin lakon ajaksi.

      Yhteisöpalvelu Facebookissa töihin ilmoittautuneita ahtaajia värvätään jatkuvasti lisää. Yhtiön mukaan väkeä otetaan töihin ja koulutetaan lisää tarpeen mukaan lakon jatkuessa.



      http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2010/03/1086878

      - No nythän voi antaa kaikille ahtaajille potkut täysin laillisesti, kun eivät suostu tekemään työnantajan heille osoittamaa työtä työaikana. Halukkaita työhönhakijoita on Facebook täynnä, joten kalliit ulos ja halvemmat ja motivoituneemmat työntekijät vaan tilalle.

      http://www.taloussanomat.fi/tyomarkkinat/2010/05/29/sk-ahtaajia-suosittiin-lakossa--osa-tienasi-paremmin-kuin-toissa/20107693/12

      Ahtaajat saivat sadan euron lakkoavustuksen jokaiselta viikonpäivältä, lehti kertoo. Lisäksi ahtaajat saivat lounasrahan, joka koski myös perheenjäseniä.

    • Työn mukaisesti

      Mielestäni olette kaikki ahtaajat jossain määrin rosvoja. Nostatte lääkärin palkkaa ja kuvittelette olevanne maailman huipulla, vain koska asemanne sattuu olemaan koko suomen solmukohta. Nostatte kuluttaja hintoja ja aiheutatte suomeen vain lisää köyhyyttä välillisesti naurettavine palkka pyyntöinenne.

      Todellisuudessa: Pakkaatte ja puratte laivoja, siinä se!

      Itse: Painin narkkareiden, pultsareiden etc. Sakin kanssa minimipalkalla suojellakseni yrityksiä, ja sivullisia ihmisiä. Varjelen heidän henkeään tarvittaessa ja uskon siihen mitä teen. Mikä on tällä alalla, se on harvinaista. vaikka toimin tavallisten pulliaisten ja kaupan, sairaalan työntekijöiden etc. Siis kaikkien yhteiskunnallisena sylkykuppina siinä sivussa, joka ainoa päivä toimin omalla pienellä panoksellani yhteiskunnan turvallisuuden puolesta. Saan työstäni 1400 e/kk käteen ja tyydyn siihen. Olen vartija. Tavallaan vertaan työtäni ehkä jossain määrin demokraattisen valtion palkkasotilaan hommiin---> Kaikki vihavat heitä, jopa omat. Mutta silti he ovat tarpeellisia ja ilman heitä ei pärjättäisi. (Sillä erolla ettemme tod. ole rikollisia)

      Kysymys: Millä ihmeen perusteella tavallisen luultavasti peruskoulun ja lyhyen ahtaajakurssin käyneen kaverin pitää saada lääkärin palkka? Toinen (lääkäri) pelastaa ihmishenkiä ja ahtaaja tosiaan vain purkaa ja täyttää laivoja?

      Kysyn vain? Itsellänikin on ainakin lukiopaperit etc. Alla luulisi että minäkin voisin ehkä jossain määrin olla kelvollinen pakkaamaan botskeja? Entäs meidän poliisit sitten esim: Vielä kovempaa hommaa ja huonolla palkalla myös, kuten sairaanhoitajat, vanhustenhoitajat etc.? Ja AHTAAJAN pitää saada päälle 4000e/kk?

      Palkkavaatimuksenne ei ole tästä maailmasta ja kuristatte yrityksiä, sekä tavallisia kansalaisia (Kuljetuskustannusten nousu-->Kuluttajat maksavat kaupassa enemmän)

      • oikeistolainen.

        Markkinataloudessa palkat eivät nouse työntekijän koulutustason mukaan, vaan työn tuottavuuden mukaan.
        On ahneiden akateemisten märkä toiveuni että palkka määräytyisi suoraan tutkinon mukaan.

        Sen ei tule määräytyä sen mukaan

        Sekä sinä että ahtaaja tekevät kyllä tuottavaa työtä. Mutta ahtaajilla on markkinahintaa korkeampi palkka, eli heidän työtehtävänsä voitaisiin tuottaa halvemmalla. Ahtaajat ovat irtisanomissuojallaan luoneet itselleen suojan kilpailua vastaan. He nauttivat eduista joita muilla ei ole.

        Sensijaan vartijat ovat monesti töissä kilpailutettuun markkinahintaan.


    • työttömien luokka

      paperimiesten omaisuus on pakkokonfiskoitava ja jaettava tasan työttömien kesken

    • Anonyymi

      PERKJK

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe