Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Horoperse pettää

anti-horoperse

yhden tutun horopersevaimo pettää äijäänsä. Ainakin kaksi kotimaista ja yksi turkkilainen meisseli on kuvioissa mukana. Joka kesä käydään vielä läskiä jakorasiaa käyttämässä Kreikassa ja Turkissa.

Tuttuni ei asiasta tiedä mitään, akka kuulemma työmatkoilla ja kun on Suomessa, niin viettämässä joka kolmas ilta "tyttöjen iltaa" vaikka höylää kahta eri vehjettä, tosin nuokaan ei varmaan edes tiedä, että horopersetantta on naimisissa.

Sellainen horoperse.

21

3725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tgertgsea

      mitäs sitten? Onko jotenkin sinulta pois? Jos haluat olla niin "suoraselkäinen" kuin tuo "huolehtiva" kirjoituksesi antaa ymmärtää, mikset kerro jakorasian miehelle? Vai oletko niitä säälittäviä ressukoita, jotka saavat jumalattomia kiksejä toisia kytätessään ja kirjoittaessaan tuollaisia alatyylisiä juttuja?

    • Oma Elämä

      Jos se sun tuttus on yhtään samanlainen kuin sinä niin eipä pidä ihmetellä kun vaimo pettää. Kaipaahan nainenkin joskus sivistynyttä seuraa. Oletko käynyt muuten mittaamassa sen naisen värkin kun "tiedät" horoksi?

      • Anonyymi

        Niin. Aloittaja on itse petturi.


    • kateeksi

      toisella neljä miestä,,,, =) ja sinulla ei ilmeisesti yhtään, koska tuollaisella luonteella ei miestä saa,,, sorry puolestasi ;) ja mistä ihmeestä olet "tietosi" saannut... eikö ole muuta elämää, kuin kytätä toisten ihmisten tekemisiä ja nehän ei sinulle kuulu.. hanki oma elämä

    • XxYyZz

      itse ilman ja olet NIIN kateellinen! Säälittävää tekstiä!

      • oksettavaa

        Kuule joku vitun XXyy juttu...missä sun arvot on?Kuinka joku voisi olla kateellinen yhteishyvälle ja huoralle jonka vittua on kokeilllu koko kylä..hyi helvetti


      • Anonyymi
        oksettavaa kirjoitti:

        Kuule joku vitun XXyy juttu...missä sun arvot on?Kuinka joku voisi olla kateellinen yhteishyvälle ja huoralle jonka vittua on kokeilllu koko kylä..hyi helvetti

        Jokuhan sinua siinä kiinnostaa ;)


    • sinner*

      Käräytä pois jos on varmaa tietoo...

    • miia,

      Hmmm... Hanki asiasta todistusaineistoa jos mahdollista. Esim valokuvia pettäjästä ja lähetät nimettömänä miehelle. Jos naikkonen on ystäväsi niin hän tai kukaan ei saa koskaan tietää kuka kuvat lähetti :D Siinä yks esimerkki käräytyksestä josta sinulle ei aiheudu ongelmia, koska syytön sä olet toisten tekosiin. Mutta tekisit mielestäni oikein jos käräyttäisit mokoman naikkosen :)

    • kunnollinen n::)))

      Suurin osa nykyakoista on horoperseitä.Todella alhaista ja yököttävää.

    • Ihanaa!!!

      Hei Nainenhan nauttii seksistä? Eikö miehetkin nauti ja uita kikkuliaan mielellään eri paikoissa? Naisen seksuaalisuus on kovasti tuomittua mutta miehelle se on ihan luontaista?? Tunnen monta miestä jotka käy thaikkuissa ja vaikka missä ja kaverit eikun ihailee niiden menemisiä. Jees naiset kanssa ...Oon kade. Tykkään seksistä! Sillä on varmaan ihanaa.

      • Anonyymi

        Minäkin tykkään,jopa kolmen kimpasta. Ai että.


    • hmm.

      Miksei mies sitten tiedä mitään ja sinä tiedät?

    • Tällaista tämä

      Joo, tässähän sitä nähdään juuri tämän, miten paljon näissä kannanotoissa puolustellaan naisten toimintaa. Jos nainen käy vieraissa, on syy miehessä. Jos mies käy vieraissa, niin on heti kusipää!! Kun nainen käy seksilomailulla ja antaa rasiaansa ulkomaalaisille se on lomailua ja virkistystä. Miehen kohdalla puhutaan auttamattomasti seksiturismista.
      Sikoja ja kukasta kukkaan juoksevia yksilöitä on miehissä varmasti, mutta myös naisten tulisi myöntää, että heidänkin joukossa heitä on. Tiedän yhden tapauksen, jossa avioliitto oli kunnossa. Mies raitis, kunnollinen ja uskollinen ja seksielämäkin oli molempien mielestä kunnossa, myös vaimon. Vaimo kuitenkin oli ns, seksuaaliaddikti tai ns.. nymfomaani, joka suurinpiirtein hyppäsi sänkyyn joka vastaantulijan kanssa. Lopulta mies ei enää jaksanut katsoa vaan laittoi eron vireelle. Nyt hänellä on hyvä kumppani ja entinen vaimo katuu kovasti.

      Sitten noista tuirkkilaisista,, Eräs homoystäväni kertoi, ettei niillä turkkilaisilla miehillä puhumatta kreikkalaisistakaan sen isommat ole kuin suomalaisillakaan. Itseasiassa jopa paljon pienemmät. Lisäksi monet avioliiton myötä Suomeen tulleet ulkomaalaiset miehet( yleensä menneet naimisiin itseään huomattavasti vanhemman suomalaisen naisen kanssa) harrastavat homoseksiä ja myymät palvelujaan miesasiakkaille rahasta Suomessa. Menkääpä ja katsokaa gaymiesten keskustelulinja koodi.net, missä ulkomaalaiset miehet tarjoavat seksipalveluja miehille, kun oman vanhan muiijan kanssa homma inhottaa tai sitten pitää saada taskurahaa.

      Tommoisten kansssa sitten suomalaiset naiset ovat, jotka tarpeen vaatiessa ovat vaikka kundinkin kanssa. Ja sitten monet vielä eivät ees haluu käyttää kumia.

      • se jokin minulla on...

        Kuulemma ja kuulemma! Mene sinäkin maailmalle ja nai napaan asti. Se on niin että, siitä puhe, mistä puute;)
        Mulla kokemuksia kreikkalaisista, ei turkkilaisista kylläkään, mutta täytyy sanoa, että rakastella kreikkalaismiehet kyllä osaavat. Koko yö ihanaa rakastelua, sillä ihanalla elimellä


      • Halveksin kaltaisias
        se jokin minulla on... kirjoitti:

        Kuulemma ja kuulemma! Mene sinäkin maailmalle ja nai napaan asti. Se on niin että, siitä puhe, mistä puute;)
        Mulla kokemuksia kreikkalaisista, ei turkkilaisista kylläkään, mutta täytyy sanoa, että rakastella kreikkalaismiehet kyllä osaavat. Koko yö ihanaa rakastelua, sillä ihanalla elimellä

        Whitetrash-horo sinä olet.. alaluokkaa.. Neekerinnussija..


      • säälin sinua
        Halveksin kaltaisias kirjoitti:

        Whitetrash-horo sinä olet.. alaluokkaa.. Neekerinnussija..

        Ja minä säälin sinua. Olet varmasti yksinäinen ihminen, koska olet noin kyyninen ja katkera. Ymmärrän kyllä sinua ja olen pahoillani puolestasi. Voisitko saada jostain apua?


      • Anonyymi
        Halveksin kaltaisias kirjoitti:

        Whitetrash-horo sinä olet.. alaluokkaa.. Neekerinnussija..

        🤣🤣🤣🤣


    • Kuxenmeister

      Kaikilta saa ja kaikki saavat (ainakin rahalla). Toisaalta on harmittavaa, etteivät kaikki ehdi saamaan kaikilta.

    • Anonyymi

      Mä oon aviossa ja käyn välillä vieraissa ja joidenkin kanssa usein. Mä nautin kun vieras mies nussii mua. Joskus mennyt myös joidenkin kanssa ryhmäseksiksi kun ovat jollekin kaverilleen kertonut

    • Anonyymi

      Miehet ne mennee kullinsa mukaan. Yhtä horoja miehetkin on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. 50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe