Aihe

PIFFI

S SP

Ketäs täällä paskafoorumilla on piffillä, suomen parhaalla foorumilla?

49

826

  Vastaukset

  • pif on paskaa

   • S SP kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    natsi punkki fukki offi


   • pifuckoff kirjoitti:

    natsi punkki fukki offi

    on vitun paskoi idioottei.


   • Turpa kiinni nasupelle!!


  • Taitaa punkkiporukka piffiä karttaa.

  • Piffiläisillä on monien mukaan sellainen taipumus että kirjoittelevat paskaa ihmisitä nettiin kuulemma niiden oikeilla koko nimillä. Paitsi että tekevät tämän raukkamaisesti nimimerkkien takaa. Viimeiset punkkarit tais jättää piffin jo viime vuosikymmenen puolella. Natsihuhut olen minäkin kuullut ja ei taida olla huhuja...

   • No eihän tämä eroa mitenkään siitä kun ihmiset kotona puhuvat paskaa työkavereista tai muista selän takana heidän oikeilla nimillä anonyymisti.


  • Natsit siellä kovasti edustaa suomalaista punk-kuttuuria. Hyvä suomi!!

   "Jos mina olen joskus ollut natsi ei tarkoita etta mina olisin vielä nasti." - Anonyyni piffaaja

  • Osa piffin ylläpidosta on Valse Triste bändin jäseniä. Valse Triste oli mukana saksalaisella natsikokoelmalla. Varmaa tietoa.

   Miten bändi selittää tämän?

  • Ei taida olla Valse Tristellä munaa tai varaa selitellä yhtään mitään. Natsikokoelma on aina natsikokoelma, ei tuollaiselle vahingossa jouduta.

   Nyt levykauppa äx alkoi myymään RAC-natsilevyjä, myyntilause on, "Koska musiikki-genrejä on joka aatteelle niin löytyy myös tätä vaikka kuinka mielet pahoittuu ja hiekkaa menee vaginoihin. Kaikkien paheksuma, ylivoimaista pahaa ja tuhoa levittävä Suomi-RAC on nimittäin tämän kokoelman agenda." Sanokaa nyt vittu vielä että tällä ei ole mitään tekemistä punk in finland-foorumin kanssa!!

   Jos vittu foorumin ylläpito on ollut kyhäilemässä vastaavaa paskaa saksanmaalla!! Nyt tätä samaa kuraa jo Suomessakin.

  • PIF on kansallissosialistien salaliitto tuhota punk-kulttuuri

  • Jos se nistien paskafoorumi on muka niin kansallissosialistinen ja natsistinen, niin miksi sieltä saa kenkää ihan tavallisen kansallismielisen puheen takia? Kyllä se on ihan narkkareiden ja huumehuorien sekoilufoorumi.

   • Kyllä tuonne hyvin korkeakoulutettua porukkaa kirjoittelee salanimillä, ei todellakaan mitään katujen kasvatteja tai nistejä.

    Tämä on varmaa tietoa. Sivuston agendasta en tiedä. Natseja tuolla ainakin on, vaikka heitä ei kuulemma enää 2000-luvulla saisi natseiksi sanoa. Ihan sama miksi näitä kutsuu kun aatteet on suoraan 30-40-luvun saksasta. Eihän svl:ääkään saisi kutsua natseiksi.

    Punkit on tuolta hävinnyt joko vapaaehtoisesti tai sitten ne on bännätty.


  • Unohtakaa jo se piffi, sillä ei ole enää mitään tekemistä punkin kanssa. Tapahtumien järkkääjätkään ei enää edes ilmoita tuolla tapahtumista. Olen kyllä huomannut että natseja on muutaman vuoden sisällä onnistuneesti soluttautunut "sceneen". Eipä vastavirrallakaan näytä porukkaa haittaavan että siellä kuulapäät pyörii muiden joukossa.

   Mitäs punkit tekee kun niiden mestat viedään?

  • Vi** u my name is hann y ... Taan..la

   katselen lavan reunalla kiimassa kun juice leskinen & band soittaa "ei oo pilvee"

   sori että mä näytän tosi typerältä, mutta kun mä haluun olla jotain suurta..

  • Hannu Taanila.. my Bf CSF-- ooohh.. Hannu..

   YLE Hannu.. MBF... AF.. FYF...

   OY. F.. Hannu.. Y..

  • Hannu Taanila...

   jopa Freek on perempi..

   ja se sentään on aidosti Gay eli iloinen

  • Susan Sarandon joka on ihan järkevä nais ihminen sanoo että hitlary on saatanasta lähtöisin; https://www.youtube.com/watch?v=gFNl9sWrQbs
   ja sillee
   että on sitä fiksuja ja kauniita ihmisiä vielä olemassa...

   ps.. infowars . com / show

   poista vä li lyö nnit tuos ta niin näet mitä todella tapahtuu

   ja näet Maailman tapahtumumat

  • Mut ip-bännättiin tuolta varmaan 2009, syy ei vieläkään ole tiedossa. Ilmeisesti jonkun huumoriviestin takia. Mutta on se kumma kun tunnen punkkiporukkaa niin oman ikäistä, musta joku noin 10 vuotta nuorempaa, kun sitten ihan sen ikäisetä jotka oli silloin yläasteella kun Terveet Kädet ja Kaaos tuli, ja ehkä kaksi tyyppiä näistä piffaa. Useemmat kiroo piffin syvimpään helvettiin, että ette te siellä ainakaan punkista mitään opi.

   Natseista en tiedä mitään, mutta voin kysellä niiltä jotka on ollut pitempään "scenessä", eli alusta asti.

  • Piffi on oikeesti nolo.

  • Mielenkiintoinen ilmiö kyllä tämä piffi, nimestään huolimatta tuolla firmalla ei ole mitään tekemistä varsinaisen punkin kanssa. Jo foorumin mainitseminen tuntuu saavan alan harrastajat näkemään punaista.

   Huvitta linkki :

   http://keskustelu.suomi24.fi/t/8785449/pif-ja-svl

  • Aika moni punk-vaikuttaja tai entinen sellainen ei joko piffaa ollenkaan tai on jättänyt mestan vuosia sitten.

   En ole lukenut piffiä vuosiin ja selasin foorumin pintapuolisesti huvikseen läpi, ihan vaan kun siitä on ollut puhetta lähiaikoina ja eipä tuolla montaa punk-aihetta ole. Tulee menemään aika monta vuotta ennen kuin luen foorumia seuraavan kerran jos koskaan.

   Natsisymppaus pisti silmään. Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä ottaen huomioon ketkä foorumia ylläpitää. Lisätietoa löytyy varmasti jo googlea käyttämällä.

  • Mitä virkaa jollain piffillä on kun porukka keskustelee keskenään joka tapauksessa nykyään mm. facebookissa, ja nämä keskustelut ei todellakaan ole sitten julkisia, toisin kuin pif?

   Eihän punkit edes piffaa, ja kuka vitun idiootti haluaa edes julkista huomiota jollain keskustelufoorumilla?

   Mä olin pitkään facebookia vastaan, ennen kun musta joku 20 vuotta vanhempi punkkari oli että on se facebook oikeasti ihan hyvä, on siinäkin puolensa. Kun ton ikänen tyyppi sanoo mulle noin, uudelleen arvioin vaihtoehdon ja päätin hankkia facebookin.

   Mutta joo, tuon kautta kuulee tapahtumista, joista ei yleisesti ilmoitella missään, jos siis tuntee oikeat ihmiset.

   Minua edelleen ihmetyttää miksi kukaan haluasi yleistä huomiota jollain keskustelufoorumilla, varsinkin piffin kaltaisella jossa vaan kirjoitellaan paskaa ihmisistä ämmämäisesti nimimerkeillä? Moni on sanonut että kyllähän noita kävis turpaan pistämässä, jos teitäisi ketä nuo oikeassa elämässä on.

   Eli unohtakaa pif ja tutustukaa ihmisiin oikeassa elämässä, saatatte jopa yllättyä keihin tutustutte.

  • Tunge se piffi perseeseen. Feikki!!

   Tuolla mestalla ei ole enää ollut punkin kanssa tekemistä hyviin moneen vuoteen.

  • Piffi on ihan vitun turha, kusipäät kirjottaa paskaa nettiin foorumilleen.

   Ihan vitun moni alan harrastaja on sanonut että ennen tuollaset olis saanut vaan kusipään maineen ja turpaansa jollain keikalla.

   Mistä nää on saaneet päähänsä että ovat punkkareita?

  • Siellä on tosiaan sellainen toisiaan komppaavien kusipäiden porukka ja muistan tuon Hanatarashinkin tapauksen. Ei kaikki siellä ole sellaisia, mutta ne kusipäät pörrää toistensa ympärillä ja löytää toisensa heti, myös yhteistyö heidän välillään näyttää sujuvan. Ensin provosoimalla provoisoitiin helvetin isolla porukalla ja pistettiin jonkun Hanatarashin muusikon syyksi kaikki.

   Punkin "vapaus" on myös sitä että jos soittaa muuta(kin) kuin punkkia myöhemmin, onkin sitten pilkan kohteena.

   Ei nuo vanhan ajan punkkarit tosiaan piffiä siedä. Kohu-63 on tehnyt noista oikein biisin ja Kaaos-Jakke kommentoi tylysti. Käsittääkseni ajettiin pois piffiltä vittuilemalla. Piffillähän on myös Rattus ja lytätty ja ihan helvetin ylipuhtoista moralismia viljellään, sitäkös se punk nyt sitten on.

   Ratsastavat sellaisten tyyppien maineella, joita sitten selkään puukottavat kun eivät luonnolisestikaan heidän sarkastis-p*rseläpisen piffinörtin kerhon pääsyvaatimuksia.

   • Taitaa tällä Hanatarashilla kuitenkin edelleen mennä aika hyvin. Eikö tämän ollut töissä jonkun 3 vuotta studioissa. Elättää välillä itsensä musiikilla, miten moni teistä voisi sanoa samaa. Ja on muuten ihan oikea punkkari vieläkin.


  • tuli hienoisia kielioppivirheitä, kun vitutuksissani kirjoitin, sori, mutta onneksi nyt ei olla piffillä joten riittänee, että viestin ymmärtää :)

  • Taitaa kuitenkin näillä Hanatarash:eilla, Rattuksella ja Kohu-63:lla mennä aika hyvin nykyään. Kaaoksen Jakellakin menis, jos se ei olis ryypännyt itseään hengiltä.

   Mutta mitä vittua te puhutte jostain Hanatrashista? Tyyppi kuitenkin yrittää, on nuori ja on varmaan tehnyt aika vitun paljon enemmän kuin vaikka sinä, kulttuurin eteen.

   • Mitäs tuon on tehnyt? Äänittänyt vissiin muutaman demon, siinä taitaa olla koko toiminta. Niin, ja sekoillut senkin edestä.


   • Kysyhän herralta itseltään eläkä kirjottele tänne, jos kerta tunnet tyypin noin hyvin.

    Et sä tainakaan nykypäivässä elä jos puhut jostain demosta. Ei enää ole mitään vitun demoja, demot jäi 90-luvulle.

    Ja kerrohan meille tämän sekoilusita? Sytyttänyt roskiksia, heitellyt tiilejä ikkunoihin jne..? Epäilen.


  • KERRO SEKOILUSTA

   T : HANATARAH

  • "Mitäs tuon on tehnyt? Äänittänyt vissiin muutaman demon, siinä taitaa olla koko toiminta. Niin, ja sekoillut senkin edestä. "

   Tunnet sä edes ketään vai trollaat sä vaan täällä. Kerro?

   Voin sanoo että lähestulkoon kaikki jotka edelleen tekee jotain kulttuurin eteen tuntee toinen toisensa. Sä et seleesti tunne ketään.

  • Tämä jätkä on selkeästi Chileläinen nettitrolli Juan Meneses, vai mikä tän sukunimi nyt oli. Tää on vaan suoltanut paskaa koko elämänsä nettiin eri foorumeille, tällä on aikaa kun on ollut eläkkeellä 90-luvulta lähtien.

   Kukaan ei tunne tätä ja tän henkilöllisyys paljastui vasta kun uusnatsit sen paljasti. Oli perseillyt jo tuolloin sen verran paljon anonyymisti.

   Ihan huijari tää jätkä on, ei tee mitään punkin eteen, eikä edes tiedä mitän punkista. Ei edes perustanut koko foorumia. Ompahan jätkällä oma paskanjauhamis-foorumi nyt netissä. Vittu mikä saavutus. Ja ette te punkkareita piffiltä löydä, ainoastaan nuppieläkelläiset kusipäät kirjottelee tuonne.

   Ocu Karihtalaa lainaten : "Ennen tuollaiset olis saaneet kusipään maineen ja turpaan jollain keikalla".

  • Ja Hanatarashilla ja tällä toisella vitun nollalla(Juanilla) ei ole mitään tekemistä keskenään. Jätkä suoltaa paskaa nettiin ja kova on bännäämään oikeita punkkareita. Vittu tää juan on idiootti!

  • On se jännä, miten jotain sekoilijaa ottaa päähän edelleenkin vuosia sitten Pif:lta saadut bännit. Yritä jo viimeinkin päästä tuosta yli aikuinen mies!

   • Tajuut sä jatkä edes millaisesta suvusta tämä Hanabrashblööö edes tulee? Taitaa Jari Aarnion poikakerho jäädä vähän kakkoseks. Tää on sitten eka varoitus.


  • Varo ettei piffin ylläpitäjä anna sulle ip-bännä ja seuraa sua sen jälkeen netissä kymmentä vuotta.

  • Eli vähän veikkaan että tätä vituttaa se että piffin ylläpitäjä on seurannut tätä netissä kun myös aiheuttanut häiriötä jota on jatkunut joku 10 vuotta ei siis mitkään bännit.

  • "Siellä on tosiaan sellainen toisiaan komppaavien kusipäiden porukka ja muistan tuon Hanatarashinkin tapauksen. Ei kaikki siellä ole sellaisia, mutta ne kusipäät pörrää toistensa ympärillä ja löytää toisensa heti, myös yhteistyö heidän välillään näyttää sujuvan. Ensin provosoimalla provoisoitiin helvetin isolla porukalla ja pistettiin jonkun Hanatarashin muusikon syyksi kaikki.

   Punkin "vapaus" on myös sitä että jos soittaa muuta(kin) kuin punkkia myöhemmin, onkin sitten pilkan kohteena.

   Ei nuo vanhan ajan punkkarit tosiaan piffiä siedä. Kohu-63 on tehnyt noista oikein biisin ja Kaaos-Jakke kommentoi tylysti. Käsittääkseni ajettiin pois piffiltä vittuilemalla. Piffillähän on myös Rattus ja lytätty ja ihan helvetin ylipuhtoista moralismia viljellään, sitäkös se punk nyt sitten on.

   Ratsastavat sellaisten tyyppien maineella, joita sitten selkään puukottavat kun eivät luonnolisestikaan heidän sarkastis-p*rseläpisen piffinörtin kerhon pääsyvaatimuksia."

   Juurikin näin. Näiden piffaajien mielestä on ilmeisesti tosi punkkia olla kusipää ja vittuilla kaikille. Ei tuonne oikeet punkkarit kirjottele. - Hanatarash

  • Kai se on kyse siitä haluatko hengailla tämän juan meneseksen kanssa, jota kukaan ei tunne, vai vaikka Kohu-63:n Lätän, Terveiden Käsien Läjä Äijälän tai vaikka Rattuksen tyypien kanssa.

   Valinta on sinun(kukaan ei edelleenkään tunne tätä juan menesekseä, miten vitussa sen nimi edes kirjoitetaan).

  • Vittuilivat myös Toisen Vaihtoehdon Janza Jäppisen pois piffiltä, ehkä 2010-2011...

   • Eli ei siis ole punk-foorumi ollenkaan.


  • "Eli vähän veikkaan että tätä vituttaa se että piffin ylläpitäjä on seurannut tätä netissä kun myös aiheuttanut häiriötä jota on jatkunut joku 10 vuotta ei siis mitkään bännit. "

   Kato kun se on vähän sama asia kun että jos sää oot kassalla, tai missä vitussa sää ootkaan töissä, imet kyrpää parkkipaikalla ja joku kirjottelee susta vuosi toisensa jälkeen että olet huono työntekijä. Tuollanen paska vaikuttaa mahdollisesti sun maineeseen ja maineella tällä alalla osittain myös mennään. Ja katokkun joidenkin pitää olla työelämässä vielä monta kymmentä vuotta.

   - Hanatarah

  • Wou wou woooou!!!!! Jee-eeaeea!

   • Ketä sää tunnet? Vai tunnetko ketään.

    Vai kirjotteletko vaan paskaa nettiin.


  • piffiltä saa paremmin seuraa ku tinderistä!

  • Laku niin tyhmä että tuleva osoite helppo selvittää kun imbesilli ei tajunnu pitää lärviä ummessa. Tekiköhän tietyt tahot sen myös?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14073
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9946