PIFFI

S SP

Ketäs täällä paskafoorumilla on piffillä, suomen parhaalla foorumilla?

65

3910

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nzpiffkff

      pif on paskaa

      • pifuckoff

        natsi punkki fukki offi


      • S SP
        pifuckoff kirjoitti:

        natsi punkki fukki offi

        on vitun paskoi idioottei.


      • Fuckpif

        Turpa kiinni nasupelle!!


    • Skootterilla Kännis

      Taitaa punkkiporukka piffiä karttaa.

    • IFFIP

      Piffiläisillä on monien mukaan sellainen taipumus että kirjoittelevat paskaa ihmisitä nettiin kuulemma niiden oikeilla koko nimillä. Paitsi että tekevät tämän raukkamaisesti nimimerkkien takaa. Viimeiset punkkarit tais jättää piffin jo viime vuosikymmenen puolella. Natsihuhut olen minäkin kuullut ja ei taida olla huhuja...

      • diss

        No eihän tämä eroa mitenkään siitä kun ihmiset kotona puhuvat paskaa työkavereista tai muista selän takana heidän oikeilla nimillä anonyymisti.


    • Nazipunk_FO

      Natsit siellä kovasti edustaa suomalaista punk-kuttuuria. Hyvä suomi!!

      "Jos mina olen joskus ollut natsi ei tarkoita etta mina olisin vielä nasti." - Anonyyni piffaaja

    • Tietäjä1234

      Osa piffin ylläpidosta on Valse Triste bändin jäseniä. Valse Triste oli mukana saksalaisella natsikokoelmalla. Varmaa tietoa.

      Miten bändi selittää tämän?

    • ToinenTietäjä

      Ei taida olla Valse Tristellä munaa tai varaa selitellä yhtään mitään. Natsikokoelma on aina natsikokoelma, ei tuollaiselle vahingossa jouduta.

      Nyt levykauppa äx alkoi myymään RAC-natsilevyjä, myyntilause on, "Koska musiikki-genrejä on joka aatteelle niin löytyy myös tätä vaikka kuinka mielet pahoittuu ja hiekkaa menee vaginoihin. Kaikkien paheksuma, ylivoimaista pahaa ja tuhoa levittävä Suomi-RAC on nimittäin tämän kokoelman agenda." Sanokaa nyt vittu vielä että tällä ei ole mitään tekemistä punk in finland-foorumin kanssa!!

      Jos vittu foorumin ylläpito on ollut kyhäilemässä vastaavaa paskaa saksanmaalla!! Nyt tätä samaa kuraa jo Suomessakin.

    • Ashiaanperehtyny

      PIF on kansallissosialistien salaliitto tuhota punk-kulttuuri

    • fghfghfghfg

      Jos se nistien paskafoorumi on muka niin kansallissosialistinen ja natsistinen, niin miksi sieltä saa kenkää ihan tavallisen kansallismielisen puheen takia? Kyllä se on ihan narkkareiden ja huumehuorien sekoilufoorumi.

      • RepaReittiopas

        Kyllä tuonne hyvin korkeakoulutettua porukkaa kirjoittelee salanimillä, ei todellakaan mitään katujen kasvatteja tai nistejä.

        Tämä on varmaa tietoa. Sivuston agendasta en tiedä. Natseja tuolla ainakin on, vaikka heitä ei kuulemma enää 2000-luvulla saisi natseiksi sanoa. Ihan sama miksi näitä kutsuu kun aatteet on suoraan 30-40-luvun saksasta. Eihän svl:ääkään saisi kutsua natseiksi.

        Punkit on tuolta hävinnyt joko vapaaehtoisesti tai sitten ne on bännätty.


    • Tulevaisuusko

      Unohtakaa jo se piffi, sillä ei ole enää mitään tekemistä punkin kanssa. Tapahtumien järkkääjätkään ei enää edes ilmoita tuolla tapahtumista. Olen kyllä huomannut että natseja on muutaman vuoden sisällä onnistuneesti soluttautunut "sceneen". Eipä vastavirrallakaan näytä porukkaa haittaavan että siellä kuulapäät pyörii muiden joukossa.

      Mitäs punkit tekee kun niiden mestat viedään?

    • taanilan-omatunto

      Vi** u my name is hann y ... Taan..la

      katselen lavan reunalla kiimassa kun juice leskinen & band soittaa "ei oo pilvee"

      sori että mä näytän tosi typerältä, mutta kun mä haluun olla jotain suurta..

    • MF--Hannu

      Hannu Taanila.. my Bf CSF-- ooohh.. Hannu..

      YLE Hannu.. MBF... AF.. FYF...

      OY. F.. Hannu.. Y..

    • pulkkinen69

      Hannu Taanila...

      jopa Freek on perempi..

      ja se sentään on aidosti Gay eli iloinen

    • mustikka3
    • not-hitlary

      Susan Sarandon joka on ihan järkevä nais ihminen sanoo että hitlary on saatanasta lähtöisin; https://www.youtube.com/watch?v=gFNl9sWrQbs
      ja sillee
      että on sitä fiksuja ja kauniita ihmisiä vielä olemassa...

      ps.. infowars . com / show

      poista vä li lyö nnit tuos ta niin näet mitä todella tapahtuu

      ja näet Maailman tapahtumumat

    • Mut ip-bännättiin tuolta varmaan 2009, syy ei vieläkään ole tiedossa. Ilmeisesti jonkun huumoriviestin takia. Mutta on se kumma kun tunnen punkkiporukkaa niin oman ikäistä, musta joku noin 10 vuotta nuorempaa, kun sitten ihan sen ikäisetä jotka oli silloin yläasteella kun Terveet Kädet ja Kaaos tuli, ja ehkä kaksi tyyppiä näistä piffaa. Useemmat kiroo piffin syvimpään helvettiin, että ette te siellä ainakaan punkista mitään opi.

      Natseista en tiedä mitään, mutta voin kysellä niiltä jotka on ollut pitempään "scenessä", eli alusta asti.

    • Idiootit

      Piffi on oikeesti nolo.

    • öööööööäääääääää

      Mielenkiintoinen ilmiö kyllä tämä piffi, nimestään huolimatta tuolla firmalla ei ole mitään tekemistä varsinaisen punkin kanssa. Jo foorumin mainitseminen tuntuu saavan alan harrastajat näkemään punaista.

      Huvitta linkki :

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/8785449/pif-ja-svl

    • Niiiii

      Aika moni punk-vaikuttaja tai entinen sellainen ei joko piffaa ollenkaan tai on jättänyt mestan vuosia sitten.

      En ole lukenut piffiä vuosiin ja selasin foorumin pintapuolisesti huvikseen läpi, ihan vaan kun siitä on ollut puhetta lähiaikoina ja eipä tuolla montaa punk-aihetta ole. Tulee menemään aika monta vuotta ennen kuin luen foorumia seuraavan kerran jos koskaan.

      Natsisymppaus pisti silmään. Tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä ottaen huomioon ketkä foorumia ylläpitää. Lisätietoa löytyy varmasti jo googlea käyttämällä.

    • Mitä virkaa jollain piffillä on kun porukka keskustelee keskenään joka tapauksessa nykyään mm. facebookissa, ja nämä keskustelut ei todellakaan ole sitten julkisia, toisin kuin pif?

      Eihän punkit edes piffaa, ja kuka vitun idiootti haluaa edes julkista huomiota jollain keskustelufoorumilla?

      Mä olin pitkään facebookia vastaan, ennen kun musta joku 20 vuotta vanhempi punkkari oli että on se facebook oikeasti ihan hyvä, on siinäkin puolensa. Kun ton ikänen tyyppi sanoo mulle noin, uudelleen arvioin vaihtoehdon ja päätin hankkia facebookin.

      Mutta joo, tuon kautta kuulee tapahtumista, joista ei yleisesti ilmoitella missään, jos siis tuntee oikeat ihmiset.

      Minua edelleen ihmetyttää miksi kukaan haluasi yleistä huomiota jollain keskustelufoorumilla, varsinkin piffin kaltaisella jossa vaan kirjoitellaan paskaa ihmisistä ämmämäisesti nimimerkeillä? Moni on sanonut että kyllähän noita kävis turpaan pistämässä, jos teitäisi ketä nuo oikeassa elämässä on.

      Eli unohtakaa pif ja tutustukaa ihmisiin oikeassa elämässä, saatatte jopa yllättyä keihin tutustutte.

    • HooC

      Tunge se piffi perseeseen. Feikki!!

      Tuolla mestalla ei ole enää ollut punkin kanssa tekemistä hyviin moneen vuoteen.

    • TuskaistaTietoa

      Piffi on ihan vitun turha, kusipäät kirjottaa paskaa nettiin foorumilleen.

      Ihan vitun moni alan harrastaja on sanonut että ennen tuollaset olis saanut vaan kusipään maineen ja turpaansa jollain keikalla.

      Mistä nää on saaneet päähänsä että ovat punkkareita?

    • pif-imee-mvnaa

      Siellä on tosiaan sellainen toisiaan komppaavien kusipäiden porukka ja muistan tuon Hanatarashinkin tapauksen. Ei kaikki siellä ole sellaisia, mutta ne kusipäät pörrää toistensa ympärillä ja löytää toisensa heti, myös yhteistyö heidän välillään näyttää sujuvan. Ensin provosoimalla provoisoitiin helvetin isolla porukalla ja pistettiin jonkun Hanatarashin muusikon syyksi kaikki.

      Punkin "vapaus" on myös sitä että jos soittaa muuta(kin) kuin punkkia myöhemmin, onkin sitten pilkan kohteena.

      Ei nuo vanhan ajan punkkarit tosiaan piffiä siedä. Kohu-63 on tehnyt noista oikein biisin ja Kaaos-Jakke kommentoi tylysti. Käsittääkseni ajettiin pois piffiltä vittuilemalla. Piffillähän on myös Rattus ja lytätty ja ihan helvetin ylipuhtoista moralismia viljellään, sitäkös se punk nyt sitten on.

      Ratsastavat sellaisten tyyppien maineella, joita sitten selkään puukottavat kun eivät luonnolisestikaan heidän sarkastis-p*rseläpisen piffinörtin kerhon pääsyvaatimuksia.

      • Anonyymi

        Taitaa tällä Hanatarashilla kuitenkin edelleen mennä aika hyvin. Eikö tämän ollut töissä jonkun 3 vuotta studioissa. Elättää välillä itsensä musiikilla, miten moni teistä voisi sanoa samaa. Ja on muuten ihan oikea punkkari vieläkin.


    • pif-imee-mvnaa

      tuli hienoisia kielioppivirheitä, kun vitutuksissani kirjoitin, sori, mutta onneksi nyt ei olla piffillä joten riittänee, että viestin ymmärtää :)

    • Snatsi

      Taitaa kuitenkin näillä Hanatarash:eilla, Rattuksella ja Kohu-63:lla mennä aika hyvin nykyään. Kaaoksen Jakellakin menis, jos se ei olis ryypännyt itseään hengiltä.

      Mutta mitä vittua te puhutte jostain Hanatrashista? Tyyppi kuitenkin yrittää, on nuori ja on varmaan tehnyt aika vitun paljon enemmän kuin vaikka sinä, kulttuurin eteen.

      • Kerropas

        Mitäs tuon on tehnyt? Äänittänyt vissiin muutaman demon, siinä taitaa olla koko toiminta. Niin, ja sekoillut senkin edestä.


      • Kerromeille

        Kysyhän herralta itseltään eläkä kirjottele tänne, jos kerta tunnet tyypin noin hyvin.

        Et sä tainakaan nykypäivässä elä jos puhut jostain demosta. Ei enää ole mitään vitun demoja, demot jäi 90-luvulle.

        Ja kerrohan meille tämän sekoilusita? Sytyttänyt roskiksia, heitellyt tiilejä ikkunoihin jne..? Epäilen.


    • Anonyymi

      KERRO SEKOILUSTA

      T : HANATARAH

    • Anonyymi

      "Mitäs tuon on tehnyt? Äänittänyt vissiin muutaman demon, siinä taitaa olla koko toiminta. Niin, ja sekoillut senkin edestä. "

      Tunnet sä edes ketään vai trollaat sä vaan täällä. Kerro?

      Voin sanoo että lähestulkoon kaikki jotka edelleen tekee jotain kulttuurin eteen tuntee toinen toisensa. Sä et seleesti tunne ketään.

    • Anonyymi

      Tämä jätkä on selkeästi Chileläinen nettitrolli Juan Meneses, vai mikä tän sukunimi nyt oli. Tää on vaan suoltanut paskaa koko elämänsä nettiin eri foorumeille, tällä on aikaa kun on ollut eläkkeellä 90-luvulta lähtien.

      Kukaan ei tunne tätä ja tän henkilöllisyys paljastui vasta kun uusnatsit sen paljasti. Oli perseillyt jo tuolloin sen verran paljon anonyymisti.

      Ihan huijari tää jätkä on, ei tee mitään punkin eteen, eikä edes tiedä mitän punkista. Ei edes perustanut koko foorumia. Ompahan jätkällä oma paskanjauhamis-foorumi nyt netissä. Vittu mikä saavutus. Ja ette te punkkareita piffiltä löydä, ainoastaan nuppieläkelläiset kusipäät kirjottelee tuonne.

      Ocu Karihtalaa lainaten : "Ennen tuollaiset olis saaneet kusipään maineen ja turpaan jollain keikalla".

    • Anonyymi

      Ja Hanatarashilla ja tällä toisella vitun nollalla(Juanilla) ei ole mitään tekemistä keskenään. Jätkä suoltaa paskaa nettiin ja kova on bännäämään oikeita punkkareita. Vittu tää juan on idiootti!

    • Anonyymi

      On se jännä, miten jotain sekoilijaa ottaa päähän edelleenkin vuosia sitten Pif:lta saadut bännit. Yritä jo viimeinkin päästä tuosta yli aikuinen mies!

      • Anonyymi

        Tajuut sä jatkä edes millaisesta suvusta tämä Hanabrashblööö edes tulee? Taitaa Jari Aarnion poikakerho jäädä vähän kakkoseks. Tää on sitten eka varoitus.


    • Anonyymi

      Varo ettei piffin ylläpitäjä anna sulle ip-bännä ja seuraa sua sen jälkeen netissä kymmentä vuotta.

    • Anonyymi

      Eli vähän veikkaan että tätä vituttaa se että piffin ylläpitäjä on seurannut tätä netissä kun myös aiheuttanut häiriötä jota on jatkunut joku 10 vuotta ei siis mitkään bännit.

    • Anonyymi

      "Siellä on tosiaan sellainen toisiaan komppaavien kusipäiden porukka ja muistan tuon Hanatarashinkin tapauksen. Ei kaikki siellä ole sellaisia, mutta ne kusipäät pörrää toistensa ympärillä ja löytää toisensa heti, myös yhteistyö heidän välillään näyttää sujuvan. Ensin provosoimalla provoisoitiin helvetin isolla porukalla ja pistettiin jonkun Hanatarashin muusikon syyksi kaikki.

      Punkin "vapaus" on myös sitä että jos soittaa muuta(kin) kuin punkkia myöhemmin, onkin sitten pilkan kohteena.

      Ei nuo vanhan ajan punkkarit tosiaan piffiä siedä. Kohu-63 on tehnyt noista oikein biisin ja Kaaos-Jakke kommentoi tylysti. Käsittääkseni ajettiin pois piffiltä vittuilemalla. Piffillähän on myös Rattus ja lytätty ja ihan helvetin ylipuhtoista moralismia viljellään, sitäkös se punk nyt sitten on.

      Ratsastavat sellaisten tyyppien maineella, joita sitten selkään puukottavat kun eivät luonnolisestikaan heidän sarkastis-p*rseläpisen piffinörtin kerhon pääsyvaatimuksia."

      Juurikin näin. Näiden piffaajien mielestä on ilmeisesti tosi punkkia olla kusipää ja vittuilla kaikille. Ei tuonne oikeet punkkarit kirjottele. - Hanatarash

    • Anonyymi

      Kai se on kyse siitä haluatko hengailla tämän juan meneseksen kanssa, jota kukaan ei tunne, vai vaikka Kohu-63:n Lätän, Terveiden Käsien Läjä Äijälän tai vaikka Rattuksen tyypien kanssa.

      Valinta on sinun(kukaan ei edelleenkään tunne tätä juan menesekseä, miten vitussa sen nimi edes kirjoitetaan).

    • Anonyymi

      Vittuilivat myös Toisen Vaihtoehdon Janza Jäppisen pois piffiltä, ehkä 2010-2011...

      • Anonyymi

        Eli ei siis ole punk-foorumi ollenkaan.


    • Anonyymi

      "Eli vähän veikkaan että tätä vituttaa se että piffin ylläpitäjä on seurannut tätä netissä kun myös aiheuttanut häiriötä jota on jatkunut joku 10 vuotta ei siis mitkään bännit. "

      Kato kun se on vähän sama asia kun että jos sää oot kassalla, tai missä vitussa sää ootkaan töissä, imet kyrpää parkkipaikalla ja joku kirjottelee susta vuosi toisensa jälkeen että olet huono työntekijä. Tuollanen paska vaikuttaa mahdollisesti sun maineeseen ja maineella tällä alalla osittain myös mennään. Ja katokkun joidenkin pitää olla työelämässä vielä monta kymmentä vuotta.

      - Hanatarah

    • Anonyymi

      Wou wou woooou!!!!! Jee-eeaeea!

      • Anonyymi

        Ketä sää tunnet? Vai tunnetko ketään.

        Vai kirjotteletko vaan paskaa nettiin.


    • Anonyymi

      piffiltä saa paremmin seuraa ku tinderistä!

      • Anonyymi

        Maistuuko sakkoliha hyvältä suussa?


    • Anonyymi

      Laku niin tyhmä että tuleva osoite helppo selvittää kun imbesilli ei tajunnu pitää lärviä ummessa. Tekiköhän tietyt tahot sen myös?

    • Anonyymi

      Nyt voin kyllä kuvitella piffiläisten itkupotkuraivareita. Eräs poppielvis etunenässään.
      Puntit tutsee ja se on niin ihanaaaaaa.

    • Anonyymi

      Piffi on suomen suurin laamakannu

    • Anonyymi

      Taitaa kaikki punkkarit vihata piffiä.

    • Anonyymi

      Piffille kirjoittelee sellaisia 50-70-vuotiaita vanhoja pappoja, joilla ei ole koskaan ollut mitään tekemistä punkin kanssa ja ne groomaa siellä ylipainoisia alaikäisiä tyttöjä, mahdollisiks tuleviks "tyttöystäviks". Kaikki punkkarit on vittuiltu tai bännätty tuolta pihalle jo vuosia sitten.

    • Anonyymi

      ---> On se jännä, miten jotain sekoilijaa ottaa päähän edelleenkin vuosia sitten Pif:lta saadut bännit. Yritä jo viimeinkin päästä tuosta yli aikuinen mies!

      • Anonyymi

        ^ Jätkällä viiraa vähän päässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ^ Jätkällä viiraa vähän päässä.

        Sullahan se vasta viiraakin. Mutta mitäpä voi huumeiden ym. paskan vetäjältä odottaakaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sullahan se vasta viiraakin. Mutta mitäpä voi huumeiden ym. paskan vetäjältä odottaakaan?

        ^ Tunnetko kyseistä herraa? Taisi kannabiskin jäädä pois kuvioista kuulemma yli kymmenen vuotta sitten, koviin ei ole koskaan koskenutkaan. Jätkä vaan kirjottaa paskaa ihmisistä joista et tiedä yhtään mitään. Veikkaan ettet edes tunne ketään oikeassa elämässä, esität vaan. Raukkamainen pelle oot. Saattaahan se olla että siellä piffillä muutama idiootti sun juttujas saattaa uskookin, ei mitään järjen jättiläisiä tuolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sullahan se vasta viiraakin. Mutta mitäpä voi huumeiden ym. paskan vetäjältä odottaakaan?

        Eikö tämä tämmöinen ole kunnianloukkaus, kirjoitellaan täysin perättöimiä valheita ihmisestä, josta ei tiedetä yhtään mitään? Vaikka tätähän te piffaajat siellä paskanjauhamis-foorumillanne harrastatte. Jos haluat nähdä narkomaanin, käyhän kuule vaikka Vastavirralla, siellä näitä huumeiden vetäjiä riittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sullahan se vasta viiraakin. Mutta mitäpä voi huumeiden ym. paskan vetäjältä odottaakaan?

        Valehtele, koska et sä tottakaan voi puhua. Jos tuntisit ketään oikeassa elämässä, et kirjoittelis nettiin.

        Mutta jatka kirjottelua sinne Piffilles, "oon mä hei punkkari, uskokaa mua. Uskokaa nyt mua".

        Ei ne sun uhritkaan siellä kyllä mitään järjen jättiläisiä voi olla. Ei punkkarit kirjottele mihinkään foorumeille. Jos et joudu linnaan, ehkä joku kato pistää sut vielä kylmäks joku päivä. =D


    • Anonyymi

      Punk In Finlandin ylläpitäjä Juan Meneses on nyt etsintäkuulutettu rikoksistaan.

      Tämä #HUS:n työntekijä #EnnamariaMeneses on miehensä #JuanMeneses:ksen kanssa yhden netin raaimman kiusaamissivuston #PunkInFinland'in perustajia.

      Juan Meneses on #etsintäkuulutettu.

      https://twitter.com/huuhtanenpanu/status/1254351506406596610

      • Anonyymi

        Piffi olikin pedofiilirinki. Eikä tule yhtään yllätyksenä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Piffi olikin pedofiilirinki. Eikä tule yhtään yllätyksenä.

        Olisko tämä Meneses jo loikannut rajan toiselle puolelle. Nimittäin syytteet sitä kohtaan jo alkaa olla sen verran rajuaja.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Totta kai!

      fanaattista rockia blogspot com
      #fanaattistarockia
      #spidersnake

      Mutta tosiaan, huikea foorumi on pif!

      -Rockfanaatikko

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe