Yamaha FG

kysely488

Tietääkö kukaan mikä olisi Suomessa käypä hinta tuollaisellehttp://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=447808

Googlella kyllä löytää jenkkiläisiä hintoja, mutta nimenomaan kiinostaa paljonko Suomen maaperällä kannattaisi tuollaisesta käytettynä maksaa.

6

334

  Vastaukset

  • .... meinaatko tuota linkin takana majailevaa FJ 645 kitaraa? siinähän se myyjän pyynti töröttää euroina suunnilleen sitä mitä maailmalla pyytävät dollareina. Koita nyt vähän tinkiä eikös se kuulu asiaan tämmöisissä kaupoissa. Mitä itse kitaraan tulee, niin minun silmään se on todella nätin näköinen ja siinä on kuusikansi joten jos se on ok säädöissä ja soi nätisti, niin miksipä siitä ei ihan rahaakin voisi maksaa. Onhan käytetyssä akkarissa kummiskin se etu, että siinä on puut asettuneet eikä ehkä enää niin helposti halkeile jos on jo useamman talven täkäläisessä ilmastossa viettänyt.

   • Kyllä. Meinasin tuota linkin takana olevaa kitaraa. Otsikko oli väärä. Mutta joo, omasta mielestä hinta tuntuu olevan kohdallaan, mutta avasin ketjun siksi, että jos jollain on samanlainen ja on sitä mieltä että älä osta tuohon hintaa tai ko. mallissa olisi jotain yleisiä lastentauteja, niin kertoo. Kun en itse Yamaha nykyisiä enkä vanhoja malleja tunne.

    Kiitos vastauksesta.


   • ketjun aloittaja kirjoitti:

    Kyllä. Meinasin tuota linkin takana olevaa kitaraa. Otsikko oli väärä. Mutta joo, omasta mielestä hinta tuntuu olevan kohdallaan, mutta avasin ketjun siksi, että jos jollain on samanlainen ja on sitä mieltä että älä osta tuohon hintaa tai ko. mallissa olisi jotain yleisiä lastentauteja, niin kertoo. Kun en itse Yamaha nykyisiä enkä vanhoja malleja tunne.

    Kiitos vastauksesta.

    .... mulla on itselläni yksi Yamaha (juurikin FG olisko 410 tjsp) ja olen jonkin verran Yamahan akkareita soitellut muitakin. Sanoisin, että Yamahat ovat hyvämaineisia soittopelejä noin ylisummaan. Tuosta kyseisestä kitarasta en tiedä kun en ole sellaisella soitellut, mutta lupaavan oloinenhan tuo on. Käypää hintaa noissa kitaroissa, jotka ovat ja aikaa sitten poistuneet tuotannosta, on hankala määrittää. Tuollaisia jos ei ole saatavilla niin hinta on silloin se millä kauppa syntyy. Vanha jammu ei mielestäni ole sinällään mikään päätön valinta soittopeliksi. Joka tapauksessa en usko, että tuohon rahaan saat uutenakaan saman tasoista soittokapinetta.


  • ostin fg 410 käytettynä.. hyvä peli muuten mutta nauhat onnettoman mehmeää metallia..

  • Minulla on Yamaha FG411-12, ollut jo 23 vuotta. Eipä näytä kärsineen juuri mitenkään, paitsi että nauhat piti vaihtaa viime toukokuussa. Muuten soi ja kukkuu, vielä kun pistivät 009- kielisatsin.

   Mitä tulee esitettyyn kysymykseen: noin 130 e alkaen saa jonkunlaisen uuden, mutta jos haluaa sijoittaa enemmän, niin hintaviakin kyllä löytyy....

   Käy F-musiikin nettisivuilla, niin varmasti löydät kaipaamasi tiedon.

   • Ei pahalla, mutta minusta tollaisista halpiksista kannattaa hankkiutua pikaisesti eroon jos sellainen on vahingossa nurkkiin jäänyt lojumaan. Mulla oli aikanaan muutamia vastaavia losoja, joista olen jo eroon päässyt. Huono sointi, eivät pysy vireessä, usein kiero kaula jne. Aloittajalle ne antavat kyllä paljon oppia säätöhommista sun muista, mutta jos haluaa keskittyä soittamiseen, kannattaa hankkia laadukkaampi soitin.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1628