Miksi keski-iässä lyhyt poikatukka?

Tom boy

Miksi suominainen hyvin usein leikkaa (viimeistään) nelikymppisenä lyhyen poikatukan? Mikä niissä pitkissä hiuksissa on niin vaikeaa? Miksi esim. Etelä-Euroopassa hiukset ovat naiseuden mitta ja täysin harmaantuneilla ikäihmisilläkin näkee usein pitkiä naisellisia hiuksia? Onko syy epänaiselliseen ja "viralliseen" poikatukkaan jossain "helppohoitoisuudessa"? Onko pakko näyttää maskuliiniselta työelämässä? Miksi? Hävettääkö ohut maantienvärinen liimaletti? Pitääkö tehdä kaikkensa miehen halujen minimoimiseksi??

60

2816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • capelli

      Kaikki kauneus-alan "asiantuntijathan" mielellään levittelevät sitä myyttiä, että tiettyyn ikään tullessa naisen on pätkäistävä hiuksensa, koska pitkät hiukset muka vanhentavat ja lyhyt tukka on nuorekas. Kukaan ei tunnu muistavan, että pitkien hiusten ei välttämättä tarvitse liehua valtoimenaan, ne voi kiinnittää lukemattomille eri kampauksille, joten sikäli minusta on typerää väittää, että pitkä tukka automaattisesti saa ikääntyvän naisen kasvot valahtamaan. Toisaalta lyhyt tukkakin voi olla kaunis, mutta ei sellainen malli mitä suomalaisilla keski-ikäisillä naisilla useimmiten näkee. Luulen, että kaikilla kampaajilla ei vain ole kauheasti silmää sen enempää kuin heidän asiakkaillaankaan. Suomessa nyt ei yleensäkään olla mitenkään kiinnostuneita esteettisistä arvoista.

      Sekin on aikamoinen myytti, että lyhyt tukka olisi pitkää helppohoitoisempi. Sitähän täytyy vähän väliä käydä leikkauttamassa, että se pysyisi mallissaan. Pitkää tukkaa voi laittaakin paljon monipuolisemmin: erilaisia nuttura- ja muita kiinnitystapoja on lähes rajaton määrä, sen voi antaa liehua vapaana tai sitten vaan sipaista nopeasti ponnarille.

      • mummomuori*

        minulla oli aika pitkään pitkähköt hiukset. Ohut hiuslaatu ja harvassa karvoja (joka on erittäin usealla suomalaisella) sai pään näyttämään luirulta. Hiuksen olisi pitänyt pestä joka toinen päivä, koska makasivat pitkin päätä. Siksi latvat kuivuivat ja hapsottivat. Eli oli pakko pitää melkein aina ponnarilla. Pitkiin hiuksiin kampauksen tekeminen on työlästä, ei mitenkään helppoa. Se vaatii rullia, fööni ja rutosti geeliä ja tai lakkaa. Pienikin tuuli näet sotkee erittäin tehokkaasti tukan. Samoin imekkeiden (niskaan tulleet takut) jatkuvat selvittely oli tuskaa.

        Kun hiuksen leikattiin, ne näyttävät runsaammilta, eivät likaannu niin nopeasti kun ovat irti päänahasta sekä niitä on helppo laittaa erilasiin kampauksiin tai muotoilla. Nopeat pestä, ei tarvitse odottaa kuivumista montaa tuntia ja nopeat laittaa nätisti. Kun leikkaa mallin, joka sallii kasvun niin noin 4 kertaa vuodessa riittää leikkaamiseen. Kun suomessa on talvella pakko käyttää hattuja, ei lyhyet hiuksen suutu niin paljon. Jos pitkissä hiuksissa edes yrittää pitää kampausta, niin paljain päin on pakkasellakin hyvä kulkea. Niille jotka liikkuvat omalla autolla se ei ole ongelma, mutta heille jotka ovat paljon ulkosalla, se on ongelma.

        Asia lienee tietysti eri heille, joilla on tuollaiset keskieurooppalaiset hiuksen, paksut ja runsaat. Tyttärelläni on tuollainen karvapää, ja hän leikkasi hiukset ainaisten niskasärkyjen vuoksi. Kun latvat hipovat pehvaa, hiusten paino on melkoinen. Nykyään hänellä on ns. feministi tukka, vieläkin lyhyempi kuin minulla.

        Olen joskus sattunut lukemaan että naiset leikaavat hiukset symbolina sille, että he kokevat itsenäistyneensä sekä ottaneensa oman elämänsä omiin käsiin. Mielenkiinoista, sillä itsekin leikkasin vähän ennen eroani hiukset aivan lyhyeksi. Ne kasvoivat välillä, mutta aina suhteen kriisiytyessä, leikkasin ne. Ihan alitajuisesti, en edes ajatellut mokomaa asiaa.

        Nykyiseltä mieheltä kysyin, mitä mieltä hän on jos leikkaan ihan lyhyen. Hänestä se oli ihan mukavaa. ja jos annan hiusten kasvaa, hän jopa huomauttaa, että olisiko leikkaaminen paikoillaan. Värejä muuttelen ja niistähän välillä tykkää ja välillä katsoo vähän kierosti, mutta kun tottuu tykkää…

        Koen olevani paljon naisellisemmpi kuin pitkähiuksisena ponnaripäänä.


      • grggewgwe

        nyrhittyvä lyhyt tukka ei TODELLAKAAN ole kuin naisten itsensä ja sekopäisten homopartureiden mielestä seksikäs. big turn off miehelle. nainen leikkaa tukkansa kun omaa tunkkaisuuttaan haluaa "uudistua", "kääntää lehteä elämän pikku sarjakuvakirjassaan"


    • haukotus

      Keskity sä vaan niihin naisiin, jotka eivät pätkäise tukkaansa. Eihän se nyt oo tarkotuskaan, että sä ihan jokaisesta vastaantulevasta naisesta kiihotut.

      • äoikhjoäklm

        taas neiti haukotus! minä kiihotus, testosteronitasoni ovat sellaisissa huippulukemissa olleet aina, että luu taskussa muuttuu kiveksi alta aikayksikön ikävälin 16-60 v. naisen kävellessä vaikka toppatakki päällä kaupungilla vastaan. boner is ready for action. boner is titanium.


      • dggsdsgd

        pätkästy tukka. no thanx. paitsi tässä biisissä oleva nainen josta Pitbull on ottanu samplen:

        https://www.youtube.com/watch?v=rSzpOUwiLkc

        tota punatukkaista hienohelmaa voisin kyllä rynkyttää. paitsi varmaan erinäköinen kuin ysärillä.


      • egregrgregre
        dggsdsgd kirjoitti:

        pätkästy tukka. no thanx. paitsi tässä biisissä oleva nainen josta Pitbull on ottanu samplen:

        https://www.youtube.com/watch?v=rSzpOUwiLkc

        tota punatukkaista hienohelmaa voisin kyllä rynkyttää. paitsi varmaan erinäköinen kuin ysärillä.

        perun puheeni. videon loppuun katsottuani perun puheeni. ok?


      • bfvdhslfv
        äoikhjoäklm kirjoitti:

        taas neiti haukotus! minä kiihotus, testosteronitasoni ovat sellaisissa huippulukemissa olleet aina, että luu taskussa muuttuu kiveksi alta aikayksikön ikävälin 16-60 v. naisen kävellessä vaikka toppatakki päällä kaupungilla vastaan. boner is ready for action. boner is titanium.

        good for you!


      • fasfsafssfaf
        bfvdhslfv kirjoitti:

        good for you!

        thx!


    • cLOETTA...

      että Etelä-Euroopassa on MIEHIÄ

      • hetrehtrehhr

        mua säälittää cloetta, ei voi muuta sanoa. katkera femakko? etelä-eurooppalaiset miehethän ovat hyvinkin neitimäisiä akkoja.


    • dodiiiin

      Kun pitkä tukka noin kiihottaa, niin kasvata sellainen itsellesi ja ihastele.

    • tukkaa riittää

      vyötärölle ulottuvat. Pitkä tukka on helppohoitoinen. Pesen ne joka toinen tai joka kolmas päivä, en siksi, että ne menisivät päätä myöden vaan siksi, että ne tuntuisivat ja näyttäisivät raikailta. Ei tarvitse föönata, ei tarvita geelejä, ei tarvitse käydä kampaajalla. Pelkkä pese ja pidä riittää. Haluan olla punapää, joten joudun värjäämään juurikasvun noin 6 viikon välein, mutta sekin on pikkujuttu. Jos haluan tukan kiinni tartun hiuksiini kierrän sen parissa sekunnissa nutturaksi ja lukitsen tukkanipsakkeilla.

      Mitä pitkän tukan vanhentavaan vaikutukseen tulee, niin se riippuu tietenkin kasvoista ja hiuksista. Itseäni luullaan noin 10 vuotta nuoremmaksi kuin olen, ja uskon sen johtuvan suurelta osalta runsaasta elinvoimaisesta auki olevasta tukastani. Hiukseni eivät roiku velttoina kasvojen vierellä, vaan kasvavat pörhäkästi päänahasta ylös sivuille, vaikka hiukseni ovat ihan piikki suorat, Jos leikkaisin itselleni useimpien ikäisteni kaltaisen lyhyen standardikampauksen, arviot iästäni olisivat varmaankin korkeampia.

      • MIES (King as well)

        ah! punapää! olet ihana, olen heikkona punapäihin.


    • ainalyhytjapysyy

      naisellisuus ei ole tukasta kiinni. enkä halua tavata mitään junttieinareita.

    • 18

      Jos lyhyt tykka on maskuliininen, niin sitten vaikka Jone Nikulan fleda on feminiininen?

      Minusta se tietty miemäinen lyhyeksi kynitty tukka, joka töröttää niskasta tasasena on nyt vain kaikilla ruma. Naisten lyhyeksi leikatut hiukset on yleensä ihan tyylikkäitä ja kiva katsella sellaisia epäsymmetrisiä leikkauksia. Miehet vain luulee olevansa jollain jalustalla, jolla ne voi arvostella, siis yleensä vain haukkua naisten ulkonäköä. Sitten tulee itkupotkuraivari jos nainen arvosteleekin vaikka miehen penistä.

      • gwegwegwegwe

        tai arvostelee naisen isoa ja löysää emätintä?


    • Hessus girl

      Pitääkö tehdä kaikkensa naisten halujen minimoimiseksi: miksi miehillä on lyhyet hiukset? No, harvallehan ne sopii, onneksi meikäläisen maailmassa lähes kaikilla on pitkät hiukset. Pitkät hiukset pitäisi olla lakisääteinen juttu, ne on oltava kaikilla vähintään 60-vuotiaiksi, paitsi niillä jotka kaljuuntuu ja joilla on todella ohuet hiukset. En todellakaan ymmärrä miksi kukaan muu haluaa lyhyet hiukset. Joo, totta on, pitkät ja paksut hiukset rasittavat niskaa, uskomattoman paljon muuten, ja kampauksilla usein vielä enemmän. Ketään pitkät hiukset eivät vanhenna, aina muodissa, sopii kaikille.
      Mitä tulee eteläeurooppaan, niin se on siellä ja mitä vittua se meille kuuluu, mikään peruste asioille ei ole "kun muutkin" paitsi typeryksillä.

      Vastaukset loppuihin kysymyksiisi:
      Onko syy epänaiselliseen ja "viralliseen" poikatukkaan jossain "helppohoitoisuudessa"?
      Varmasti osaltaan osalla on.

      Onko pakko näyttää maskuliiniselta työelämässä?
      Ei ole, saat näyttää juuri niin naiselliselta kuin haluat.

      Miksi?
      Siksi.

      Hävettääkö ohut maantienvärinen liimaletti?
      Kyllä se varmaan jotain hävettää, mutta pesemällä siitä pääsee. Liimasta siis. Muuten kannattaa vaan opetella hyväksymään itsensä: joillain on ja toisilla ei. Nykyään väriä saa purkeista, jos ei omaansa ole tyytyväinen.

      Pitääkö tehdä kaikkensa miehen halujen minimoimiseksi??
      No ei tietenkään pidä, mutta jotkut harrastavat sitäkin, yleensä sitä miestä ei silloin se nainen halua. Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole väliä vierailla, joten yleisesti ottaen se on suurimmaksi osaksi merkityksetöntä minimoiko vai ei.

      • gewgewgewge

        niin no, kaljuilla miehillä on tunnetusti korkea testosteronitaso. kestäviä uroita.


    • hyvää joulua

      Lyhyet hiukset ovat kyllä naisella epäseksikkäät.

      T. mies

    • Kultakutri**

      "Ohut maantienvärinen liimaletti" on parempi pitää lyhyenä kuin pitkänä.

    • roseeeee

      ... lähinnä se, että osa suomalaisista miehistä naisia vihaavia juntteja. Mutta onneksi vain osa.

      (Kuulostaa muuten tosi kiihottavalta tuo mainitsemasi harmaantunut vanhus, jolla on pitkä tukka...oletko jo henk.koht. kokeillut, oliko hyvä, laukesitko nopeasti?)

      • Todellinen Nainen!!!

        korjaan: ei vihaavia, vaan suomalaisia naisia alaspäin katsovia miehiä, joille kelpaa vain ja ainoastaan paras. ja se ei ole suomalainen harmaa hiirulainen vaan ihan oikea Nainen isolla N:llä, jonkatyyppisistä suomalaiset naiset voisivat ottaa oppia. löytyvät jostain ihan muualta kuin härmästä. ruotsista, norjasta, islannista, tanskasta, saksasta, ranskasta, italiasta, espanjasta (mmm...), afrikasta, aasiasta ym...


      • gdsgdsgsdgsdgsdgsdsg

        vähänkään maailmaa nähdeiden miesten mielestä suurin osa suomalaisista naisista ovat sivistymättömiä juntteja, joissa ei ole mitään naisellista enää jäljellä. valitettavasti.


      • niimpäniin
        Todellinen Nainen!!! kirjoitti:

        korjaan: ei vihaavia, vaan suomalaisia naisia alaspäin katsovia miehiä, joille kelpaa vain ja ainoastaan paras. ja se ei ole suomalainen harmaa hiirulainen vaan ihan oikea Nainen isolla N:llä, jonkatyyppisistä suomalaiset naiset voisivat ottaa oppia. löytyvät jostain ihan muualta kuin härmästä. ruotsista, norjasta, islannista, tanskasta, saksasta, ranskasta, italiasta, espanjasta (mmm...), afrikasta, aasiasta ym...

        Ja niiden perään sä joudut vain kuolaamaan. Eivät huoli mistään suomijuntista, vaan kelpuuttavat ainoastaan oman tasoistaan seuraa.


      • niimpäniin
        gdsgdsgsdgsdgsdgsdsg kirjoitti:

        vähänkään maailmaa nähdeiden miesten mielestä suurin osa suomalaisista naisista ovat sivistymättömiä juntteja, joissa ei ole mitään naisellista enää jäljellä. valitettavasti.

        Aivan. Ulkomaisten naisten silmissä suomalaiset miehet ovat sivistymättömiä juntteja. Se kasvatus kun sattuu meillä molemmilla sukupuolilla olemaan saman tasoista.


      • Todellinen Nainen!!!
        niimpäniin kirjoitti:

        Ja niiden perään sä joudut vain kuolaamaan. Eivät huoli mistään suomijuntista, vaan kelpuuttavat ainoastaan oman tasoistaan seuraa.

        Married to one. Lällällällällieru!!!! Taidat puhua omista kuolaamiskokemuksistasi. Harmaa ja katkera kääkkä?


      • vxzvzxzvxzvx
        niimpäniin kirjoitti:

        Aivan. Ulkomaisten naisten silmissä suomalaiset miehet ovat sivistymättömiä juntteja. Se kasvatus kun sattuu meillä molemmilla sukupuolilla olemaan saman tasoista.

        kaljaa ja vodkaa juovat turistit ehkä, mutta niitä on onneksi hyvin hyvin vähän liikkeellä, samat kaverithan aina tuolla roodoksilla pyörivät. ulkomaisten naisten mielestä suomalaiset miehet ovat älykkäitä, sivistyneitä, seksikkäitä, salaperäisiä, voimakkaita ja komeita viikinkiuroksia eivätkä ulkomaiset naiset voi pitää näppejään erossa meistä suomalaisista häikäisevän komeista karjuista. näin itse olen ainakin havainnut.


      • häpeän puolesta
        niimpäniin kirjoitti:

        Aivan. Ulkomaisten naisten silmissä suomalaiset miehet ovat sivistymättömiä juntteja. Se kasvatus kun sattuu meillä molemmilla sukupuolilla olemaan saman tasoista.

        "Se kasvatus kun sattuu meillä molemmilla sukupuolilla olemaan saman tasoista."

        -> ei todellakaan. missä sokeassa satumaailmassa oikein elät?

        menet mihin tahansa ulkomaille, niin suominaisten helppo maine kyllä tunnetaan erittäin hyvin piktin planeettaa ja paikallisten keskuudessa sille kyllä valitettavasti aina nauretaan.


      • dsddbvsvdvsd
        häpeän puolesta kirjoitti:

        "Se kasvatus kun sattuu meillä molemmilla sukupuolilla olemaan saman tasoista."

        -> ei todellakaan. missä sokeassa satumaailmassa oikein elät?

        menet mihin tahansa ulkomaille, niin suominaisten helppo maine kyllä tunnetaan erittäin hyvin piktin planeettaa ja paikallisten keskuudessa sille kyllä valitettavasti aina nauretaan.

        korjaan: pitkin.


    • sallanen1

      Ainahan sanotaan, että koska suomalainen tukka on niin ohut ja huonolaatuinen, niin siksi leikattava. Mutta eihän tämä ole todellinen perustelu, koska monilla tytöillä on syntymästä asti ohut/ohuehko tukka, eikä sitä kuitenkaan sen takia pidetä ihan lyhyenä. Kyllä ohuttakin tukkaa voi pitää sellaisena hartiamittaisena. Tämä siis nyt vaan niiden puoloustukseksi tai rohkaisuksi, jotka haluavat pitää hiuksensa pitkinä, vaikka ovat ohuttukkaisia/keski-ikäisiä. Minusta pitkät hiukset nuorentavat.

      • …………...

        Suomalainen hiuslaatu on ohut, ja keski-iässä ohenee entisestään. Esim. itse en vain satu kuulumaan niihin onnekkaisiin, joilla enää tässä iässä saisi pitkän tukan näyttämään kauniilta. Lisäksi hiusten kasvu on hidastunut, joten tukka ei edes kasva pitkäksi, hyvä jos hartioille saakka.

        Sen kanssa on elettävä, mitä luonto suo.


      • sallanen1
        …………... kirjoitti:

        Suomalainen hiuslaatu on ohut, ja keski-iässä ohenee entisestään. Esim. itse en vain satu kuulumaan niihin onnekkaisiin, joilla enää tässä iässä saisi pitkän tukan näyttämään kauniilta. Lisäksi hiusten kasvu on hidastunut, joten tukka ei edes kasva pitkäksi, hyvä jos hartioille saakka.

        Sen kanssa on elettävä, mitä luonto suo.

        Joo... no turha tietenkin tällaisen asian takia kiivailla, kuin hiusten pituus. Jos hyvin ohuet hiukset on, niin toki tilanne voi olla noinkin, ja toki tämä on täysin oman valinnan asia. Itselläni on myös heikkolaatuinen tukka, ohut, hiukset katkeilevat eli joukossa paljon katkennutta, sojottavaa hiusta, noin muuten laatu on karhea eikä mikään ihana takuton sileä kiiltävä. Eli ihan vaivaa täytyy nähdä jos haluaa saada hiuksensa näyttämään hyvältä tai edes sinne päin. Lisäksi olen ollut nuorena auto-onnettomuudessa, jonka seurauksena takaraivossani on kalju kohta, joka täytyy saada piiloon. Hiusrajani on korkea ja pään muoto sucks. Harmaata pukkaa joten värjätäkin täytyy (ja sitä varten pitää vielä löytää reilun kaupan eläimillä testaamaton väri!). Kaiken muun hyvän lisäksi olen lihonut, ja tämän takia varsinkin minulle ei todellakaan sopisi ihan lyhyt tukka. Jos on massaa ruumiissa, varsinkin naamassa ja leuassa, niin tarvii mielellään vähän olla massaa siinä tukassakin vastapainoksi. Jos se vaan on mahdollista. Vaikka en tiedä onko siinäkään koko totuus, kyllähän yleensä töissä naiset pitävät niitä pitkiäkin hiuksia kiinni, jolloin niitä ei edestä katsoen näy sen enempää kuin lyhyitäkään hiuksia. Paitsi otsatukkaa ja vähän sivuhiuksia. Ja yritän kyllä tehdä sellaisia kampauksia, että joistain kohdista hiukset vähän korostuvat. Mutta kukin tyylinsä mukaan! Mää yritän kynsin hampain pitää kiinni siitä, että voin tuntea itseni naiselliseksi ja ehkä mahdollisesti joskus edes toivottavasti edes hetken verran viehättäväksi, mieluiten jonkun miespuolisen silmissä.


      • sallanen1
        …………... kirjoitti:

        Suomalainen hiuslaatu on ohut, ja keski-iässä ohenee entisestään. Esim. itse en vain satu kuulumaan niihin onnekkaisiin, joilla enää tässä iässä saisi pitkän tukan näyttämään kauniilta. Lisäksi hiusten kasvu on hidastunut, joten tukka ei edes kasva pitkäksi, hyvä jos hartioille saakka.

        Sen kanssa on elettävä, mitä luonto suo.

        Ja vielä, onhan olemassa hiustenpidennykset tai paksunnokset tai mitkä ne nyt ovat. Englanninkielisillä nettisivustoilla hair extensions. Nykyaikana on monenlaisia mahdollisuuksia, joita ei ennen ollut... EN tarkoita masentaa tai mitään, mutta varmasti on niitäkin naisia olemassa, jotka mielellään pitäisivät pitkähköt hiukset/tekisivät jotain hyvin ohuiden hiusten hyväksi. Mikään pakko ei toki ole. Mutta onhan meillä ulkonäön parantelua varten niin paljon muutakin olemassa. Vaikea sanoa, mikä on selvästi liiallista turhamaisuutta.


      • dffsdfsdesfasfa

        ohut tukka näyttää paksujen siideri- ja makkaraposkien kanssa toki erittäin ohuelta siimatukalta. siksi se kai nyrhitään lyhyeksi, että ei näytä niin huvittavalta.


      • tiedän saman
        dffsdfsdesfasfa kirjoitti:

        ohut tukka näyttää paksujen siideri- ja makkaraposkien kanssa toki erittäin ohuelta siimatukalta. siksi se kai nyrhitään lyhyeksi, että ei näytä niin huvittavalta.

        juuri näin.


    • minä leikkasin viime kesänä kaljuksi,
      miksikö? siksi koska voin..
      tätä nykyä tuo kuontalo on sellaset 5cm tai vähä yli, ehkä juurikin se kauhistuttavin poikatukka mut siinäpähän kasvaa, polkkatukka ois kiva seuraavaksi, ehkä vielä laitan rastatkin taas joskus myöhemmin..

      on sitä pitkää ja tuuheaa tukkaa joskus pidetty myös miehen kruununa ja miehekkyyden mittana.. miksei siis voitais vaatia et kaikki miehetkin alkais heti nyt tässä kasvattamaan sitä kuontaloaan!
      ja jos ei tukka enää kasva nii sitte parta,

    • missi?-74

      En tiedä, vaihdoin itse nelikymppisenä pitkätukkaiseksi itseni. Helppohoitoisempi tämä on kuin lyhyt tukka. Toki kun kunnolla sen laittaa vaikka johonkin juhliin, aikaa menee tupeerauksineen päivineen enemmän.

      Itse pidin lyhyttä ainakin siksi että pidin siitä ja nyt ajattelin kokeilla pidempää.

      Lyhyt tukka pitää käydä leikkuuttamassa usein, ja sitä pitää laittaa, eli se siitä helposta hoitoisuudesta.

      Sen sijaan kysyisin miehiltä miksi niin moni haluaa kasvattaa itselleen kamalan parran ja leikkuuttaa itsensä puliksi?

      • missi?-74

        Ja ps. Kyllä riitti laadukasta miesseuraa lyhyttukkaisena, olin (ja olen : D ) simpsakka, itsestäni huolehtiva nainen :D ennen kuin joku syyttää mua joksiikin rekkakuskiks :D


      • ewggwegweewgewwgewge
        missi?-74 kirjoitti:

        Ja ps. Kyllä riitti laadukasta miesseuraa lyhyttukkaisena, olin (ja olen : D ) simpsakka, itsestäni huolehtiva nainen :D ennen kuin joku syyttää mua joksiikin rekkakuskiks :D

        reccacusci.


      • rqwrqwrwqqwrrwqrqwrq
        ewggwegweewgewwgewge kirjoitti:

        reccacusci.

        :D


    • pitkätukka

      Joo :)
      Ihan kamalia ne tätitukka-armeijat, joita kampaajat monistavat keski-ikäisille naisille. Kaipa se on merkki siitä, ettei miehet enää kiinnosta?

      • Itsetuntokysymys

        Ei suinkaan.

        Kyllä se on enempi merkki siitä, että alkaa olla itsetunto kunnossa. Voi laittaa sellaisen tukan ja asun kuin itse haluaa. Eikä tarvitse (enää) miettiä toisten mielipiteitä omasta ulkoasustaan. Kun sen osaa vielä tehdä tyylillä, niin mikäs sen paremman näköistä.

        Parasta juuri näissä 40 naisissa on se että he tietävät mitä haluavat. Ja osaavat ottaa sen. ;-)


        .


      • fwqfwqfwqfwq
        Itsetuntokysymys kirjoitti:

        Ei suinkaan.

        Kyllä se on enempi merkki siitä, että alkaa olla itsetunto kunnossa. Voi laittaa sellaisen tukan ja asun kuin itse haluaa. Eikä tarvitse (enää) miettiä toisten mielipiteitä omasta ulkoasustaan. Kun sen osaa vielä tehdä tyylillä, niin mikäs sen paremman näköistä.

        Parasta juuri näissä 40 naisissa on se että he tietävät mitä haluavat. Ja osaavat ottaa sen. ;-)


        .

        osaavat ottaa. yea right. siiderikännissä toki varmasti. espanjassa naiset osaavat ottaa, ei suomessa. täällä ollaan halpoja hiiriä, jotka makaavat jokaisen vastaantulijan kanssa kännissä. sehän on tuolla maailmalla yleinen totuuspohjainen vitsi ja lystinaihe suomalaisista naisista.


      • ootte tylsiä
        fwqfwqfwqfwq kirjoitti:

        osaavat ottaa. yea right. siiderikännissä toki varmasti. espanjassa naiset osaavat ottaa, ei suomessa. täällä ollaan halpoja hiiriä, jotka makaavat jokaisen vastaantulijan kanssa kännissä. sehän on tuolla maailmalla yleinen totuuspohjainen vitsi ja lystinaihe suomalaisista naisista.

        Olen siis poikkeus? Suomessa syntynyt 38-v nainen, hoikka ja hyväkuntoinen, en juo alkoholia, PITKÄT hiukset, tiedän mitä haluan ja saman miehen kanssa yksissä jo 20 vuotta. Ai niin, minä olen sitä ruotsinkielistä sorttia... Antaa junttien nauraa, en välitä.


      • fqwqfwqfwfw
        ootte tylsiä kirjoitti:

        Olen siis poikkeus? Suomessa syntynyt 38-v nainen, hoikka ja hyväkuntoinen, en juo alkoholia, PITKÄT hiukset, tiedän mitä haluan ja saman miehen kanssa yksissä jo 20 vuotta. Ai niin, minä olen sitä ruotsinkielistä sorttia... Antaa junttien nauraa, en välitä.

        svenske? eli olet vielä luupäämpi kuin itse tajuatkaan. asun kaupunginosassa, jossa ei muuta paljoa näekään kuin hurreja ja täytyy myöntää, että niin luupäistä sakkia saa hakea kissoin ja koirin. no, ei se kai sinun vikasi ole, sinut on vain kasvatettu idiootiksi.


      • lol :D ;)
        ootte tylsiä kirjoitti:

        Olen siis poikkeus? Suomessa syntynyt 38-v nainen, hoikka ja hyväkuntoinen, en juo alkoholia, PITKÄT hiukset, tiedän mitä haluan ja saman miehen kanssa yksissä jo 20 vuotta. Ai niin, minä olen sitä ruotsinkielistä sorttia... Antaa junttien nauraa, en välitä.

        pahoittelen mahdollisia krijoitusvirheitä:

        typisk finlandssvensk idiot, joilla ei ole itsellään minkäänlaista näyttöä mistään?


      • do sth,dontjusttalk
        lol :D ;) kirjoitti:

        pahoittelen mahdollisia krijoitusvirheitä:

        typisk finlandssvensk idiot, joilla ei ole itsellään minkäänlaista näyttöä mistään?

        lisään: tyypillinen suomenruotsalainen naurettava idiootti, joka kerskuu ja leveilee kaikesta ilman minkäänlaista omaa näyttöä mistään?


    • sallanen1
    • nainen.

      Ei se naisellinen ole, jos on kynitty miesmäiseksi. Ehkä he itse osaavat vastata. Epämiellyttävää sekin on, jos on kovin pitkät, eli ihmisessä on liikaa hiusta joka täyttää kaiken tilan. Kasvoista voi tulla raskaat. Siinä kaksi ääripäätä. Kuitenkin hartia- ja leukapituinen voi olla vielä naisellinen, riippuen kasvoista ja miten sen laittaa.

      • 20150112

        Jos helppohoitoisuutta hakee, olisiko ponnari vaihtoehto? Nuorten tyttöjen juttu juu, mutta eikös se ole tarkoituskin näyttää nuoremmalta eikä miltään polkkatukka-tädiltä.

        Tällaiselle M46:lle ponnari on varsinainen turn-on. Ilmaisee, että on urheilullinen ulkoilmaihminen, "low maintenance woman" joka näyttää nätiltä kohtuullisella vaivalla.


    • katoava naiseus

      Vaikka joka tuutista tulee Suomalais-miestä arvostelevaa tekstiä kun ne hiuksetkin harvenee niin kyllä se naisellakin iän mukana harvenee jä tällä lyhythiuksisella peitellään sitä ja kun ne viiksetkin alkaa kasvamaan ja tulee niitä miesmäisiä ulkonäkökin muutoksia iän mukana naisille....
      Sitten vielä laitetaan ne kuomatossutkin jalkaan kun ne korkkarit ei enää sovi....

      • ympäristömyrkyt?

        Kyllä nuorilla naisilla jo kasvavat viikset, ei se iästä ole kiinni välttämättä. Outoa ajattelua että kaikki aikuiset käyttäisivät korkkareita, koska joku voi koko elämänsä käyttää matalia kenkiä. Se ei ole epänormaalia. Naisilla voi olla kaljua otsalla tai päälaella, mutta osa siitä johtuu stressistä, keltarauhashormonipillereistä, väärästä shampoosta, d-vitamiinin puutoksesta tai geeneistä. Hiusten kunto voi parantua joillakin, joillakin ei. Aina kannattaa kokeilla mikä auttaisi.


    • Anonyymi

      Suomalaisilla on huonokasvuiset vanhetessa vielä huonommat hiukset!
      Eli kyllä tämä ei monellakaan ole tietoinen valinta vaan harmillinen tosiasia.
      Jokainen haluaisi paksut kiiltävät ihanat hiukset mut kun on nää paskat geenit.
      Ei toi suomalaisten miestenkään hiuslookki niin häikäisevä ole.

    • Anonyymi

      lyhythiuksinen nainen on kuin ruipelon pojan näköinen tai kuin kynitty kana...

    • Anonyymi

      Vanha ketju, mutta kirjoitan nyt kuitenkin.

      Kaikilla ei ole sellaisia hiuksia, jotka näyttäisivät hyviltä pitkinä. Siis en itsekään ymmärrä sitä skeidaa, että hiukset muka täytyisi leikata tietyn iän jälkeen. Niin kauan, kun omani ovat terveet paksut ja kauniit niin en todellakaan aio niitä leikata lyhyiksi. Ymmärrän kyllä tuon "pitkät hiukset ovat hankalat" näkökohdan. Kyllä ne välillä ovat hankalat ja usein tulee vain laitettua ponnari. Silloin mietin välillä, että mitä järkeä pitää pitkiä hiuksia, kun ne vaan lyö kiinni. Vaan siis itse tosiaan pidän pitkistä hiuksista.

      Eikä muuten todellakaan pidä paikkaansa, että Etelä-Euroopassa jotenkin kaikilla naisilla olis pitkät hiukset. Ei ole lähimainkaan noin. Siellä kyllä suositaan lyhyissä hiuksissa hieman pidempää mallia kun meillä, mutta ne ovat silti kaukana pitkistä hiuksista. Jos Suomessa leikataan paljon ihan lyhkäisiä malleja niin etelämpänä leikataan polkkatukkaa.

      p.s. Yksi syy miksi en itse leikkauttaisi lyhyeksi on myös se, että hiukseni kasvavat tolkutonta tahtia. Tuntuu, että vauhti on tässä vuosien myötä vaan kiihtynyt. Noita pitäis leikauttaa jatkuvasti, kun kasvaisivat ulos mallista. Hyvä jos kerran kuussa riittäisi.

    • Anonyymi

      Hiusten pituudella ja naisellisuudella ei ole mitään tekemistä keskenään. Minä leikkasin pitkän tukkani ja näytän lyhyessä mallissa nuoremmalta ja myös miehet katselee paljon enemmän kuin siinä pitkässä noitatukassa.

      • Anonyymi

        Jos ei ole sinun mielestä, mutta useimpien miesten ja naistenkin mielestä on. Jos tuo pitäisi paikkansa, niin lämpimien maiden naiset kynisivät hiuksensa aina lyhyeksi. Vain suomalaisnaiset harrastavat sitä kynimistä ja monet sanovat, että se on protesti naisellisuuden korostamiselle, esimerkkinä jenkkinaisfutaaja Rapinoe, jolla ei naishormonia olekaan juuri kehossa.


    • Anonyymi

      Höpöhöpö. Tukka, joka kantajalleen sopii, on seksikäs.

    • Anonyymi

      Ihmetellyt samaa. Pitkä tukka, ainakin olkapäille ulottuva on naiselle pelkkää plussaa. Eri asia jos sairauden vuoksi ei kasva tai muuten on kasvuongelmallinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      161
      28824
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      209
      18538
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      388
      9775
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6405
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4263
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      194
      3833
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      41
      2543
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1497
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1255
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      53
      1234
    Aihe