Mikä on HUONO PERSE?

haluaa tietää

Kun miehiltä kysytään, millainen on hyvä perse, he vastaa yleensä että pyöreä ja kiinteä. Mutta millainen sitten on huono perse? Onko se liian iso, selluliittinen, leveä vai lättänä, muodoton?
Kuvailkaa!

106

17546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • persvako vilkkuu

      Yhtä aikaa leveä, lättänä ja selluliittinen. Peppu saa olla leveä, kunhan se on kauttaaltaan muhkea, kuten Kim Kardashanilla. Pahinta on leveä, lättänä (muodoton) ja siihen vielä yhdistettynä matalalantioiset farkut, vilkkuva persvako ja pursuavat jenkkakahvat.

      • xfjcmk

        Matalalantioisia farkkuja ei ole olemassa. On matalavyötäröisiä, eli ns lantiofarkkuja, mutta ei matalalantioisia.

        Pilkunviilausta ehkä.


      • Anonyymi
        xfjcmk kirjoitti:

        Matalalantioisia farkkuja ei ole olemassa. On matalavyötäröisiä, eli ns lantiofarkkuja, mutta ei matalalantioisia.

        Pilkunviilausta ehkä.

        Kunnon päärynä farkut jalassa. Nilkat paljaana ja kyljet pursuaa farkkua


    • Huonoa persettä. Naisesta on aina saatava hyvin kiinni.

    • Kuvailen

      Hyvä perse on ei lihavalla naisella jolla on hieman lihaksekkaat pakarat ja reidet. Toisin sanoen kiinteä perse.
      Huono on sitten liian lihavalla tai liian laihalla. Eli läskiä tursuva tai sitten täysin kuihtunut muodoton.

      • arvostelijana

        Kuvailen kuvasi mu ihanneperseen, eli muodostuu lähinnä lihaksesta ja siihen ihan hipaus naisellista pyöreyttä eli ei liikaa rasvaa. Joku Kardashian on vaan muhkuperse, ei se ole lihaa vaan enimmäkseen fläsää. Jos siitä kuoriisi ylimääräiset rasvat päältä, voisi olla lopputulos aikasta hyvä.

        Huonoin on jos on läskiperse, seuraavaksi pahin on lihakseton lättänä.


    • ....................

      "iso, selluliittinen, leveä vai lättänä, muodoton"

      • Anonyymi

        Mariinilla on lättäperä, kun sivusta kattoo

        Kun takaa kattoo on perä päärynän näköinen, eli levenee persposkiin

        Liian lyhkäset jalat ja liian pitkä selkä

        Mariini on perseestään siis sekunda, vaikka sitä halukkaasti jakaa!


    • .........

      en oo hyvää persettä edes nähnyt luonnostaan.... Semmoinen täydellinen perse on varmaan todella harvinainen... En edes usko, että sellaisia on :D

      • öukgf

        Öööö... Sun mielestä kaunein naisperse on siis sellanen jollasta ei voi olla? Vähän sama kun sanoisit että kolmipakarainen on se kaunein arse :D


      • Tytön perseen kaveri
        öukgf kirjoitti:

        Öööö... Sun mielestä kaunein naisperse on siis sellanen jollasta ei voi olla? Vähän sama kun sanoisit että kolmipakarainen on se kaunein arse :D

        Huono perse on sellainen perse joka voi olla vaikka jollain jolla on kaunis lärvi hyvät tissit, hiukset mutta kun katotaan vartaloa kokonaisuutena ja varsinkin alakertaa niin huh huh.Okei ekana tulee ne läskit reidet(Oot kyllä syöny niinku mehtätyömies vaikket oo kyllä ikään mehtätöissä ollu)perse on seittemän leivän uuni ja Rasvaprosentti on jotain 30-40.IHAN OIKEESTI HYI SAATANA.Ja tosta pitäs joku malli tehdä-antakaa armoa.Hyvässä perseessä on vähän lihasta ja pakaroissa kuopat sivuilla(hymykuopat?)


    • D. Saurus

      "Huonoja" peffan merkkejä ovat:
      - Jos peppu roikkuu liian alhaalla koukistajalihasten päällä.
      - Jos pepun ja reiden liittymäkohta on takaapäin katsottuna kuin mursunviikset alaspäin
      - Jos peppu ja lantio ovat neliskanttiset ääriviivoiltaan (jenkkakahvoja!).
      - Jos peppu ei ulkone ( kun katsotaan sivulta) - siis lättäpeppu
      - Jos peppu on lihaton
      - Jos peppu on ryhditön
      - Jos häpy jää piiloon, kun nainen pyllistää
      - Jos pepussa on selluliittia

      Hyvä peffa on lihaksikas. Siinä muuten on uskomattoman suuria eroja, miltä naisen ja naisen peffa voi tuntua kädessä, kun sitä rutistaa. Se voi olla plastisen tuntuinen (löllö) tai elastisen (kimmoisa) tuntuinen.. Lihaksen määrän käsi tunnistaa heti.

      Pepussa pitää olla pyöreyttä, mutta se ei saa roikkua liikaa. Lantion levein kohta pitää olla lonkkanivelten kohdalla. Pepun maksimiulkonema voi olla hivenen tämän alapuolellakin, mutta vain pari sormenleveyttä korkeintaan.

      Hyvä peppu takaa pepun korkeudelta katsottuna paljastaa suuremmat häpyhuulet kahtena selvästi erottuvana kaarena. Reisien juureen pitää siis jäädä pieni rako. Rako ei kuitenkaan saa olla liian suuri, koska silloin reidet voivat vaikuttaa lihattomilta - ja nainen hedelmättömältä.

      Minusta koko lantioalue on kokonaisuus, jonka hnkeäsalpaavuuden asteen ratkaisee moni muukin asia kuin peppu. Häpykumpu on hyvin tärkeä, samoin lantion syvyys (lantio ei saa olla liian syvä MINUN mielestäni). Lihaisa, mutta hyvin nupusta aukeava häpykumpu, suht lyhyt väliliha ja avautuva peppuvako miellyttävät silmiäni ja ovat helppoja hyvitellä niin käsin kuin suullakin.

      Sen vaan sanon, että elämäni parhaat hetket olen viettänyt naisen jalkojen juurissa. Ihanaa huumetta, parasta viiniä. Pala paratiisia.

      Olisiko tämä ollut riittävän analyyttinen.

      • ggkdgjj

        Tässäpä oli perehdytty asiaan oikein perinpohjaisesti ; )


      • Anonyymi

        tuun vitun myöhäs mut ei jumalauta XD kopioin just tän ja jaoin kaikille muija kavereil. mietin hetken et oonks jossai ylilaudal.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Lantioalue on kokonaisuus ja kauneimmillaan erittäin henkeäsalpaava!


    • tsirra

      Kyssässäsi on selvästi jo vastaus valmiina, joten vastaan selvennyksen vuoksi näin:

      Laatikkomainen ja löysä.


      Idiootti.


      (naurua)

    • Peffaproffa

      * Liian iso takapuoli suhteutettuna muuhun vartaloon - nainen yläpäästään pieni ja siro ja sitten reidet ja takapuoli silmiinnähden todella isot.

      * Liian pieni takapuoli suhteutettuna muuhun vartaloon - nainen rintava ja vatsaakin löytyy, mutta takapuoli ja jalat jäävät olemattomiksi.

      * Liian lihaksikas takapuoli (varsinkin hieman vanhemmilla naisilla, jotka paljon urheilevat). On siis jokseenkin kuihtunut, mutta hieman lihaksia ja takapuoli näyttää lyttänältä laatalta.

      * Liian löysä takapuoli - näyttää siltä, että nainen ei ole koskaan liikkunut ja takapuoli on ruvennut roikkumaan ja näyttää siksi aivan muodottomalta esim. tiukkojen farkkujen kanssa.

      Hyvä takamus on selkeä, hieman pyöreä ja saa olla vähän lihaksiakin. Kyllä naisella saa reisiä ja peppua olla, mutta ei liioin.

      • Ällöttävän tarkkaa..

        peffaproffa = nainen!


    • bad ass

      Mulla on huono perse. Helvetin iso, leveä kuin seitsemän leivän uuni. Kun pyöräilen niin pyörän satulaa ei näy kun se uppoaa mun läskeihin. Ett sellanen on huono perse. Hyvin tuo kuitenkin kulkee mukana ja eihän muitten ole pakko mun persettä vahtia. Mulla on mahtava perse, sen sanoi yks entinen tuttu jonka kanssa olin väärään aikaan samassa paikassa. Se ukko ja yks toinenkin törkyturpa kuolaten tuijottivat meidän kurssinvetäjän timmiä persettä kun se niin auliisti pyllisteli pojille ;D

      • EiHuolta

        Älä sure. Kuulostaa hyvältä. Hyvä perse on iso, muhkeasti rasvoittunut ja pehmeä. Tuppahan siinä selluliittiakin olemaan. Naisen pitäisi olla vähän sellainen persekeskeisesti rakennettu ja painopiste siinä takamuksen tietämillä.


    • huonot arset

      Huonoja perseitä:

      - Liian kapea ja poikamainen (näitä nykyään näkee, ilmeisesti syynä on nuoruusiän liiallisuuksiin menevä liikunta ja anorektisuus)

      - Leveä littana (tyypillinen suomalainen, eli leveä kuin ladonovi, mutta muuten ei muotoa ollenkaan, yleensä roikkuva, hymykuopat paistaa perseen reunamilla, huomaa, ettei kunnon liikuntaa harrasteta tai syödä tarpeeksi)

      - Liian läskinen ja roikkuva (yhdistettynä jenkkakahvoihin ja lyhyisiin jalkoihin hirveää katseltavaa, näitäkin näkee nykyään liikaa)

      • haista kuule...

        kuule ei niille lyhyille jaloille mitään voi saatana!!!!!


      • 4+9

        "Liian läskinen ja roikkuva (yhdistettynä jenkkakahvoihin ja lyhyisiin jalkoihin hirveää katseltavaa, näitäkin näkee nykyään liikaa)"

        Mulla on tollanen perse, ei kauheen lyhyet jalat mut joka tapaukses. Oon 16-vuotias ja mul on muuten hyvä itsetunto ja oon itsevarma, mut takapuolen takia oon välil iha maas ja ärsyynnyn vaatteista/pukeutumisesta sun muista aina ajoittain.

        Muuten oon nätti ja hyvä vartaloki löytyy. Eli onko se perse niin iso asia sit loppujen lopuks?


      • 94i94i90

        "ilmeisesti syynä on nuoruusiän liiallisuuksiin menevä liikunta ja anorektisuus)" Hahah tietäisitpä vain miten VÄHÄN nykynuoret liikkuu. Sitä ilmiötähän sanotaan sokerimahaksi, kun nuoret tytöt ei liiku yhtään, muttei kyllä syökään (koska energiaa ei tarvita, ei edes syömishäiriöt) ja silti sitä sokerikarkkisiideriä tulee mussutettua niin maha on sellainen pömppä ja muuten ihan tikku. Eli liian tikku peppu ja jalat on merkki liikunnan PUUTTEESTA, ei liiallisuudesta. Lihasmassaa tulee pakolla, oli sitten minkälaisella dieetillä tahansa, kunhan vain liikkuu.


      • ,,,,,,,,,,
        94i94i90 kirjoitti:

        "ilmeisesti syynä on nuoruusiän liiallisuuksiin menevä liikunta ja anorektisuus)" Hahah tietäisitpä vain miten VÄHÄN nykynuoret liikkuu. Sitä ilmiötähän sanotaan sokerimahaksi, kun nuoret tytöt ei liiku yhtään, muttei kyllä syökään (koska energiaa ei tarvita, ei edes syömishäiriöt) ja silti sitä sokerikarkkisiideriä tulee mussutettua niin maha on sellainen pömppä ja muuten ihan tikku. Eli liian tikku peppu ja jalat on merkki liikunnan PUUTTEESTA, ei liiallisuudesta. Lihasmassaa tulee pakolla, oli sitten minkälaisella dieetillä tahansa, kunhan vain liikkuu.

        Osa nuorista on niitä ihan liian vähän liikkuvia, mutta on sitten toinen ääripää, joka on anorektinen ja kyllä - harrastaa liikaa laihduttavaa liikuntaa. Vai etkö muka ole koskaan nähnyt/kuullut tyttöjä, jotka juoksevat juoksemistaan, valtavan pitkiä lenkkejä, ja ovat todella poikamaisen laihoja, tai vieläkin pahempaa, ihan luuviuluja. Lihasmassaa ei mitenkään pakolla tule, varsinkaan naisille. Pitkänmatkanjuoksijamiehetkään eivät ole lihaksilla pilattuja.


      • hyvähei354
        94i94i90 kirjoitti:

        "ilmeisesti syynä on nuoruusiän liiallisuuksiin menevä liikunta ja anorektisuus)" Hahah tietäisitpä vain miten VÄHÄN nykynuoret liikkuu. Sitä ilmiötähän sanotaan sokerimahaksi, kun nuoret tytöt ei liiku yhtään, muttei kyllä syökään (koska energiaa ei tarvita, ei edes syömishäiriöt) ja silti sitä sokerikarkkisiideriä tulee mussutettua niin maha on sellainen pömppä ja muuten ihan tikku. Eli liian tikku peppu ja jalat on merkki liikunnan PUUTTEESTA, ei liiallisuudesta. Lihasmassaa tulee pakolla, oli sitten minkälaisella dieetillä tahansa, kunhan vain liikkuu.

        Nuoret tytöt on laihoja ja sopivia 80 % suomessa. Miehet on ylipainoisia parisuhteessa.


    • perseestä puhe

      Vai ett perseen perusteella ne miehet nykyään naisensa valitsee. Käykö rumempi pärstä muijalla jos perse on hyvä??? Vai käykö kaunis naamanen muija jolla on huono perse??? Entäpä jos sellasta unelmakroppaa ei löydykään jolla molemmat natsais eli hyvä pärstä ja vielä parempi perse.

      • D. Saurus

        No, eihän asiat mustavalkoisia ole, mutta hyvä peppu on plussa, kauniit kasvot ovat plussa. Huono peppu tai rumat kasvot ovat kieltämättä miinus. Mutta tosiasia on se, että suurin osa naisista on jo ensisilmäyksellä henkeäsalpaavan kauniita miehen silmissä. Nainen on taikaa, magiaa, elämänsalaisuutta.

        Kuten tuo seuraava toteaa, tärkeintä on sydän. Tärkeää on myös arvot. Ulkonäkö on houkutin - ihan kuten kaunis kukkanen mehiläiselle. Totta, että jokainen haluaa kauniita, fiksuja ja ennenkaikkea kivoja lapsia. Niitä geenejä siis jahdataan.


      • fdsfdsxcvxc

        Huono perse eikä huono kroppa muutenkaan käy. Kasvojen kauneudesta voi hieman tinkiä jos on tarvetta. Toki kuitenkin täytyy olla selvästi kaunis.

        Kyllä sellaisia naisia näkee päivittäin, jolla on hyvä kroppa ja kauniit kasvot, ei hätää.


      • Tuomitturumuuteen
        fdsfdsxcvxc kirjoitti:

        Huono perse eikä huono kroppa muutenkaan käy. Kasvojen kauneudesta voi hieman tinkiä jos on tarvetta. Toki kuitenkin täytyy olla selvästi kaunis.

        Kyllä sellaisia naisia näkee päivittäin, jolla on hyvä kroppa ja kauniit kasvot, ei hätää.

        Harmittaa olla se nainen, joka ei saa itsestään kaunista edes treenaamalla, kiitos susirumien kasvojen,


      • 55tonensovinisti
        Tuomitturumuuteen kirjoitti:

        Harmittaa olla se nainen, joka ei saa itsestään kaunista edes treenaamalla, kiitos susirumien kasvojen,

        Treenavan naisen runko on ja pysyy hyvänä, kun kauniit kasvot puolestaan ovat ajansaatossa pelkkä muisto.....


      • Anonyymi
        D. Saurus kirjoitti:

        No, eihän asiat mustavalkoisia ole, mutta hyvä peppu on plussa, kauniit kasvot ovat plussa. Huono peppu tai rumat kasvot ovat kieltämättä miinus. Mutta tosiasia on se, että suurin osa naisista on jo ensisilmäyksellä henkeäsalpaavan kauniita miehen silmissä. Nainen on taikaa, magiaa, elämänsalaisuutta.

        Kuten tuo seuraava toteaa, tärkeintä on sydän. Tärkeää on myös arvot. Ulkonäkö on houkutin - ihan kuten kaunis kukkanen mehiläiselle. Totta, että jokainen haluaa kauniita, fiksuja ja ennenkaikkea kivoja lapsia. Niitä geenejä siis jahdataan.

        Pääasiassa persettä tarvitaan paskomiseen ja perseilyyn.
        No sentään, tuhnailuunkin


      • Anonyymi
        fdsfdsxcvxc kirjoitti:

        Huono perse eikä huono kroppa muutenkaan käy. Kasvojen kauneudesta voi hieman tinkiä jos on tarvetta. Toki kuitenkin täytyy olla selvästi kaunis.

        Kyllä sellaisia naisia näkee päivittäin, jolla on hyvä kroppa ja kauniit kasvot, ei hätää.

        Persevät emännät täyttävät hyvin kessäiset polut, joita pitkin kuljetaan latoon nussimaan.


    • Arvoituskia

      Mitä väliä perällä on, kunhan se on terve ? Eikö se, jolla pitäisi olla jotain väliä, sijaitse ihmisen korvien välissä ? Ja sitten seuraava tärkeä paikka on rintakehän sisällä.

      • fdsfdsvcxvcx

        Ihanaa naiiviutta...


      • Ikuinen lapsi
        fdsfdsvcxvcx kirjoitti:

        Ihanaa naiiviutta...

        Jeees, parhaita puoliani.


      • uulliuliuli35
        fdsfdsvcxvcx kirjoitti:

        Ihanaa naiiviutta...

        Naiivi on lapsellinen, eikä se joka puhuu järkeä. naiivi haluaa hyvän perseen ja näön.


    • fdsfdsfvcvc

      Pieni ja pyöreä on hyvä perse, kaikki muut ovat huonoja. Lantion leveyden muutos saa aikaan erilaisia hyviä perseitä. Ja toki myös pakaran paksuus voi vaihdella, mutta ei todellakaan ole enää hyvä perse lopezilla ja kardashialla, aivan liian suuri kumipallo.

    • 19+10

      Lättänä ja huono on myös laardiperse.

    • nylkytinylkyti12

      Semmonen perse paras johon pystyy työntämään kyrvän syvälle

      • kirsikkailona

        Mulla on valmiiina se levitetty ja tekodildo vitussa


    • Seksiä vaatteet plä

      Todella usein farkuissa ihan hyvältä näyttänyt naisperse ei sitten paljaana olekaan niin hyvä... Muutenkin naiset paremmannäköisiä vaatteet päällä, usein. Epäilen, että hyvät perseet ovat melko harvinaisia!

      • kaikkirumiaeikövain

        Useimmiten ukot myös paremman näköisiä vaatteet päällä, nakuna paljastuu fläsä ja tikkujalat. Harva miehen pärse on katseenkestävä.


      • Anonyymi

        On niitä. Ainaskin omalla avokilla naisellinen ei pien ei liian iso. Lihasta löytyy ja sopivasti myös naisellista pehmeyttä, kuten muukin kroppa d kuppikoko ja luonne mitä parhain. Matkan varrella ikääkin tullut kummallekin mut mukavin perä kattella ja kosketella vieläkin. Sellanen on hyvä perä mikä jokaista henk koht miellyttää ja kantajansa tervepäinen ei liikoja stressaa moisella itteesä.


      • Anonyymi
        kaikkirumiaeikövain kirjoitti:

        Useimmiten ukot myös paremman näköisiä vaatteet päällä, nakuna paljastuu fläsä ja tikkujalat. Harva miehen pärse on katseenkestävä.

        Juu mut mul on eikä oo tikkua eikä takkua jalat kummiskaan.lähes 200kg kyykystäkin irtos harrastaessa. Ylipainoo on näiden anorektisten ihanne painojen taulukkoja verratessa, mut on leveyttä ja paksuutta oikeissa paikoissa.


    • 15+20

      On lihavia ja laihoja lautaperseitä. Ne ovat todella huonon näköisiä.

      Sitten on jumalattoman läskiperseitä, joista en tykkää. Samoin roikkuperse on huono, vaikka olisi pieni.

      Ei muuta kuin liikkumaan, niin saa hyvän perän.

    • dgxd

      Hyvä perse haijhklösee paskalle,huono perse ei haise paskalle.

    • Räyh!

      Se on PERSE eikä mikään perkeleen peppu! Peppu on vitun lapsellinen sana saatana! Sama juttu jos puhutte pissaamisesta tai kakkaamisesta, niitä sanoja ei käytetä! Se on kusemista ja paskomista perkele! *angst* Ja perkele on hyvä voimasana!

      • vierailija467

        Se on kuule virallisesti näin: pakarat
        virtsaamista ja ulostamista


      • kissatkoiriaghgjdgskglkd

        Perkeleen persläpi! Se on edelleenkin perse ja myös kusemista ja paskomista!! Perkeleen porttolutka


    • lifemocker

      semmonen kiinteä ja pyöreähkö

    • 1+2

      Pöh! Naiset puhuu yleensä peppu/pissaaminen/kakkaaminen. Korkeintaan perse/pylly. Muut sanat ovat liian maskuliinisia. Miehet puhukoot omalla tavallaan kusemisista yms.

      • oikeinnäin123

        pakarat


      • Anonyymi

        Lakkaaminen japaskominen liian vulgäär lakseeraaminen hienostunut sana


      • Anonyymi

        Vakoperä johon pääsee ampuu lastin ilman tulevaa isyyttä!


    • Daavidson

      hyvä pylly saadaan hyvällä ruokavaliolla, sekä painoitteisella liikunalla. naisilla pylly kasvaa yhtälailla terveydellä, kuin miehen siitin.

    • Namupala

      Ei ole olemassa huono pyllyä, vain osaamattomia käyttäjiä :D

    • Daavidson

      ja kommentissani ei ollut vai logiikkaa? nähkääs monilla urheilullisilla naisilla on hyvät pyllyt. ihan vain terveyden vuoksi.

    • sfhshfhshsh

      Iso, erityisesti leveä

    • Eiolenimimerkkia

      Lattea, littana..laatikonmallinen. Pätee miehillä ja naisilla btw. 40-v. Mies alkaa ukkoontua..treenatkaa miehet salilla siis myös pakaroita! Ettei tule oksettava "vanhan miehen perse" ! 40-v.miehet muuten hikoilevat sängyssä päälle niinkun vesiputoukset - heh heh. Siitä se ukkoontuminen alkaakin.

    • kyykkyä.tekemään

      Sellainen, ettei osaa sanoa mistä perse alkaa ja selkä loppuu eli littana. Myös ylipainoisten perseet ovat karsean näköisiä, mutta littana on pahin.

    • Hoitajatätinen

      Jumankekka. Millanen on hyvä perse j miehet vastaa. Oikeita estetiikan asiantuntijoita. Nauraa räkäsesti.
      Millanen on hyvä perse miehellä, niitä näkee vähän. Miesten perseet on poikkeuksetta rumia ja niiden hygienia on hirvee. Kun ei enää pyyhitä knnolla.

    • PerMies

      Pieni tai roikkuva tai molemmat. Ihan kuin penis naiselle. Helppo muistaa. Mutta sitä voi parantaa.

    • Pieni

      Yleensä huono perä on pieni peräsin. Sen pitää olla iso ja muhkea ja kasvaa naisen lihoessa. Jos päälle kasvaa vararengas joka peittää pienen perän se on aika hirveä. Tikkuvartalo ja pieni perä ei juuri kiihota.

    • Hyvä_perse

      Mihin perse on tarkoitettu? Istumiseen ja paskomiseen. Jos nää onnistuu, niin kyseessä on hyvä perse.

    • 55tonesovinisti

      Kädet asetetaan siten nyrkkiin, että peukalot ja pikkusormet ovat suorana. Peukalot laitetaan vastakkain, jolloin pikkusormien väliin jä "haarukka". Joka tuohon peruuttaen ei mahdu, jatkaa matkaansa, vaikka lantiolinja sivulta katsoen olisikin vähäm "pököllään".
      Erityisen hirvittäviä ovat hyllyvät, pyllytkin ;)

    • minähänvain

      Kadut ovat täynnä sopusuhtaisia kauniita naisia, jotka eivät halua epäterveellistä rasvamahaa, eikä paisunutta "persettä". Kertokaa, missä on näkynyt "jumalainen vartalo" ja kuvailkaa se. Kannustukseksi vyötärömakkaroiden kanssa jojoillevalle.

    • minähänvain

      Sivistynyt mies ei kiinnitä huomiota naisen perään, vielä vähemmän lähtee sitä ja siitä julistamaan, Jalathan vaativat kiinnityspaikan. Asia on hyvin yksiselitteinen. Terveysmenot paisuvat liikalihavuudesta, mutta itsestään huolehtivasta nähdään suurta vaivaa, vikaa. Miksi?? Jos mies Junnu Vainion sanoin,on tilanteessa, "sen näkee naamasta, kun lakkaa saamasta" , on selvää että naisten peput saattavat saada viperossa ailahduksia. Se ei ole naisen vika, vaan miehen ja miehen häpeä. Kannattaa harrastaa vakavamielistä itsetutkistelua, enemmän , kuin perseiden kyttäystä.

    • sfghgN77

      Verhoan läskisen, roikkuvan lyllypyllyni lättänästi harmaaseen tuulipukuhousuun selluliitteineen päivineen. Ja olen onnellinen, vaan en syystä ettei mun tartte omaa takapuoltani tuijotella :D En mä tuijottele muidenkaan pehvoja, muut asiat tärkeempiä, onnelliseksi tekeviä. Etenkin asiat jotka löytyvät korvien välistä ja toiset jotka loistavat poissaolollaan, kuten pinta-arvot ja typeryys. Jokainen meistä on jonkun vuosikymmenen kuluttua yhtä allia ja roikkuvaa, suonikohjuista pallia. Nuoruuden ihannointi, fyysinen kiima ja suhtautuminen valittuun näyttelyesineobjektina ikään kuin eivät ole kestävä perusta tyydyttävälle , elämänaikaiselle ihmissuhteelle.

    • fdgsdgsdhdshdfs

      PERSE

    • fläxistäviiz

      Sellaane, josta ei paska irtoo.

      • Anonyymi

        Puoliperä joka on kuin leikattu puolipalloks ilman talia!


    • lantio.tekee.naisen

      Huono perse on miesperse, eli vyötärö ja lantio lähes tasaleveät.

      Näitä ikävä kyllä on, ja se on ihan hirveää katseltavaa.

    • Anonyymi

      HYVÄN PERSEEN NÄKEE KUN TAKAA PANEE

      • Anonyymi

        Tämä on täydellinen vastaus. Se on juuri näin!

        Perse, tissit, naama. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä!

        Huono perse on sellainen joka ei anna ruuvata sitä ja pitää itseään jotenkin erityisenä. Näitä perseitä on valitettavan paljon.
        Sitten on jo vähän levinneet perseet, mutta silti muodokkaat ja seksyt. Nämä perseet kuuluvat yleensä jo synnyttäneille keski-ikäisille naisille. Nämä perseet ovat lajissaan parhaita.
        Ne suorastaan kiljuvat "kouri minua" tahi "haluan että panet minua"
        Nämä perseet kuuluvat yleensä naisille joilla ei ole hiekkaa pillussa vaan tykkäävät että heidän irstasta persettä kouritaan ja puristellaan.
        Oma kiimainen lutkani sanoo aina että on ihanaa kun puristelen hänen kiimaista persettään samalla kun hän ratsastaa kaluni sisällään.

        Huono perse on sellainen joka ei tätä tajua. Että elämän tarkoitus on paneminen eikä pillun päällä istuminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on täydellinen vastaus. Se on juuri näin!

        Perse, tissit, naama. Ja nimenomaan tässä järjestyksessä!

        Huono perse on sellainen joka ei anna ruuvata sitä ja pitää itseään jotenkin erityisenä. Näitä perseitä on valitettavan paljon.
        Sitten on jo vähän levinneet perseet, mutta silti muodokkaat ja seksyt. Nämä perseet kuuluvat yleensä jo synnyttäneille keski-ikäisille naisille. Nämä perseet ovat lajissaan parhaita.
        Ne suorastaan kiljuvat "kouri minua" tahi "haluan että panet minua"
        Nämä perseet kuuluvat yleensä naisille joilla ei ole hiekkaa pillussa vaan tykkäävät että heidän irstasta persettä kouritaan ja puristellaan.
        Oma kiimainen lutkani sanoo aina että on ihanaa kun puristelen hänen kiimaista persettään samalla kun hän ratsastaa kaluni sisällään.

        Huono perse on sellainen joka ei tätä tajua. Että elämän tarkoitus on paneminen eikä pillun päällä istuminen.

        Vai kiimaiseksi lutkaksi sanot morsmaikkuas, sanotko ihan noilla sanoilla kun olette yhdessä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        karsee perse..yököti yök

        Nina Hartleylla oli nuorempana tämän universumin paras perse


    • Anonyymi

      Pieni ja löysä.

    • Anonyymi

      Iso perse = huono perse
      Pesäpalloperse = hyvä perse

      Naisten pesäpallossa seurataan perseitä. Kaikki muu on rekvisiittaa. Isosta perseestä (siis huonosta) esimerkkinä se joku Kardasian.

      • Anonyymi

        Annika saarikolla on perää, jolla istuskella keskellä tupaa


    • Anonyymi

      liian pieni on huono

    • Entäpä sitten iso maha miehellä? Tai liian bodatut käsivarret ja keskivartalo (hartiat melkeen kaapin levyset)? Ei kauheeta. Pieni mahakumpu voi olla (siis aika pieni), mutta ei mitään isoa ja roikkuvaa. Jos katotaan sivusta, niin maha ei saa roikkua vyötärön yli kovin paljon, mielellään ei oikeestaan ollenkaan. Ja käsivarsien pitää mahtua puseron hihoihin niin, ettei hihat kiristä eikä mee ihan pitkin pintaa.

      Ja hiukset sitten on monilla liian kynityt. Sellainen kynitty armeijatukka.... huh. Mieluummin vähintään otsalta vähän pitemmäksi jätetty ja sivulle taivutettu tai jopa niskapituinen tai sitä pidempi, jopa ihan hartioille tai selkään asti (tämä tosi, pidän miehellä vähän pidemmästä tukasta, vaikka joillekin kyllä sopii myös ihan lyhytkin tukka).

      Ja sitten karvat naamassa kuten parta tai viikset. Ei hyvä. Mutta monesti näyttää siltä kuin mies olisi ollut monta viikkoa eksyksissä metsässä tai jossain muussa paikassa, jossa ei ole päässyt siistimään kasvojaan. Tällainen metsäläis-tai metsurilook voi olla ok, jos siisti. Muuten ei.

      Että näin. Kun monet miehet vaatii naisilta niin paljon, niin latoinpahan tuohon oman vastukseni (osittain huumorilla).

      • Anonyymi

        Ja miten lyhyet hiukset liittyy perseeseen? Pysy aiheessa äläkä turhaa höpötä


    • Anonyymi

      Vihaamasi.

      Inhoan liian treenattua peppua.

      Miten joku on niin luonnoton että...

      Naisille ei kuulu kuntosalit.

      Pysykää kotona .

      • Anonyymi

        Miks sitten kauneusihanteena on kuntosalilla treenanneet timmimimmit tiukkoine perseineen


    • Anonyymi

      Huonoa perhettä eooo

    • Anonyymi

      No huono on pieni, poikamainen tai sitten muodoton ja roikkuva. Jos se takamus ikään kuin hautautuu sinne sarvikuonon panssarien alle, se ei ole hyvä.

      Selluliitti on merkki hyvästä elämästä. En sen paksuutta niin kauheasti mittailisi, kun isossa leveässä takauksessa sitä aina on.

    • Anonyymi

      Leveä perse, josta näkee heti, et tolla on istuttu enemmän kuin liikuttu, ei hyvä.. Liikunta on hyvästä ja sen näkee aika nopeasti jaloista ja jalan poskista. Tämä varmaan jakaa tykkääjiä, kauneus on katsojan silmissä sanotaan, et minun silmät näkee näin ja kaikki ei siitä tykkää, mut ei tarvi tykätäkkään, kun kaikille en voi olla mieliksi. Enkä minäkään ole kaikille mieleen, osin vaikean luunteenikin vuoksi, jonka ymmärtää yo. lukemalla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      hyvä perse on sun iskällä

    • Anonyymi

      Huonolla perseelle on enempi istuttu kuin harrastettu liikuntaa? Istuessa se leviää ja liikaa istuessa se ei enää palaudukaan entisiin mittoihin vaan jatkaa leviämistä. Eikai sitä voi muulla tavalla kuvata? Hyvä perseisillä on yleensä huonompi luonne eli onko loppujen lopuksi perseilyllä paljoakaan väliä? Toisille on, toisille vähemmän.

    • Anonyymi

      Mulla ei ole aavistustakaan onko mulla hyvä miehen perse.

      Miesoletettu

      • Anonyymi

        Päin persettä meni


    • Anonyymi

      11111
      11111

    • Anonyymi

      Voi herra isä mitä keskustelua. Eikös se nyt ole sitten hyvä käyttää maksullista seksiä, jos perseen koosta tai nuodosta on niim iso haloo. Sitten voi valkata sen perseen, mikä kullonkin kiinnostaa - toki tasapuolisesti sekä miehet että naiset. Kyllä mullakin on oma ideaali miehen perseestä, mutta vaikka olen seurustellit melkoisten komistusten kanssa, niin kenenkään perse ei ole täyttämyt näitä kriteerejä…. Olen tuijotellut eri kohtia. Ehkä paratiisissa kuolemam jälkeem minua odottaa HYVÄPERSEINEN miesenkeli.

    • Anonyymi

      No kaikki muut on huonoja paitsi mainitsemasi.

      • Anonyymi

        Baccarassa oli kaksi kireetä perää ja ne lauloi.


    • Anonyymi

      Haiseva perä on merkki älykkyydestä, sillä perseeni tuoksahtaa aikaajoin.

      • Anonyymi

        🤣🤣🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Jaossa oleva perse on lähtökohtaisesti hyvä perse. Pihtarin perse on huono.

    • Anonyymi

      Ei todellakaan ole mikään pyöreä ja kiinteä peppu paras.
      Sopivan runsas ja pehmeä peppu on ylivoimaisesti ihanin ja myös tuntuu ihanimmalta.
      Treenatut kiinteät peput eivät ole seksikkäitä, vaikka niin usein naiset ajattevat.
      Esimerkiksi minun anopilla 70.+ on huomattavasti seksikkäämmät pakarat, rehevät ja pehmeät, kuin vaimoni treenatut, juuri tuollaiset kiinteät pikku pakarat.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe