Millainen on liian iso nenä??

Kuvia kiitos

Minulla on iso nenä ja erittäin huono itsetunto sen vuoksi. Kysyisinkin teiltä miehet, että ovatko nämä oheisten kuvien nenät mielestänne liian isoja?

http://is2.snstatic.fi/iltasanomat/iDoc/1452811-400_bbviikkotehtava.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_EOn4jCr5diM/TI4ox9JYieI/AAAAAAAAG3o/mJNL-EEXv-w/s1600/k-hiukset.jpg
http://findrhinoplasty.com/nose-job2.jpg (vasemman puoleinen kuva)
http://www.facialplastics.com/Portals/0/LiveContent/480/Images/Nose Rhinoplasty Wide Prominent Madison Middleton Appleton Milwaukee expert Dr. Parfitt (3).jpg (vasemman puoleinen kuva)

79

14181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ------------

      En ole mies, mutta uskoisin, ettei kenellekään fiksulle ihmiselle jokin yksittäinen piirre kuten nenä ole niin tärkeä, että se olisi kovin merkittävä tekijä vaikkapa kumppanin valinnassa. Kukapa nyt täydellinen olisi, kokonaisuus ratkaisee!

      • Kakkka1

        En jaksa aloittaa omaa keskusteluun ja tilan btw et tää on nolo kysymys mut haittaaks iso nenä jos pussaa? :'D


      • Kakkka1
        Kakkka1 kirjoitti:

        En jaksa aloittaa omaa keskusteluun ja tilan btw et tää on nolo kysymys mut haittaaks iso nenä jos pussaa? :'D

        Huono suomi kieli anteeksi


    • n30

      Katsopas julkkisten kuvia ja ihmisiä yleensä. Kyllä isonenäisetkin saa seuraa ja löytää puolison. Jos matkustat vaikka Kreikkaan niin saatat päästä kompleksista eroon. Itse en pidä pienistä nykerönenistä vaan pitkästä ja korkeasta. Meikkaa silmät kauniisti niin huomio kiinnittyy pois nenästä. Muista hymyillä iloisesti. älä tuijota yhtä piirrettä vaan keskity kokonaisuuteen. Tsemppiä sisko!

    • noserose

      Kuten sanottu, tuskinpa mikään yksittäinen piirre on niin merkitsevä. Tuulenhalkojan koosta voidaan olla montaa mieltä. Se vain on niin, että toisiin kasvoihin iso nenä sopii. Kapea nenänvarsi on yleisesti ottaen kaunis näky, vaikka nenä olisi minkä kokoinen. Hollywoodissa on tapana leikellä kaikille samanlaiset nenät. Harmittavaa, että persoonallisuus ja tiettyjen ryhmien etninen kauneus katoaa samalla, kun nenä uudelleenmuotoillaan. Yleisesti kai naisilla iso nenä on vähän ei-toivottu piirre, miehillä taas iso nenä on usein veistoksellinen ja komea. Miksei naisellakin voisi olla?

    • Minusta koko

      ei ole niin tärkeä, vaan muoto. Kookas kaunismuotoinen nenä on mielestäni parempi kuin pieni rumanmuotoinen nenä.

      Tajuan kyllä mietteesi, koska itsellänikin on nenäkompleksi...

      • -------

        Sama. Pidän kreikkalaistyyppistä nenää tai ns. "kotkannenää" monesti kauniimpana, kuin vaikka suht. pientä, mutta leveää suomalaista pottunokkaa. Itsellänikin valitettavasti on tuollainen pottunenä, joka levenee ärsyttävästi ja on liian leveä suhteessa pienehköön suuhuni. Selkeäpiirteinen ja veistoksellinen nenä, vaikka se olisi kuinka iso, olisi huomattavasti parempi kuin tämmöinen pottumainen ja pyöreälinjainen nykerö.


      • Minusta koko
        ------- kirjoitti:

        Sama. Pidän kreikkalaistyyppistä nenää tai ns. "kotkannenää" monesti kauniimpana, kuin vaikka suht. pientä, mutta leveää suomalaista pottunokkaa. Itsellänikin valitettavasti on tuollainen pottunenä, joka levenee ärsyttävästi ja on liian leveä suhteessa pienehköön suuhuni. Selkeäpiirteinen ja veistoksellinen nenä, vaikka se olisi kuinka iso, olisi huomattavasti parempi kuin tämmöinen pottumainen ja pyöreälinjainen nykerö.

        Jep, just tätä tarkoitin. Ottaisin mieluummin ison kreikkalaisen nenän. Minulla on ärsyttävä pystynokka, ja peiliin katsoessa en näe yleensä muuta kuin nenän, kun se vie kaiken huomion. PeR%¤%¤##%le! :)


    • vastaanpa silti..

      En tiedä miten se voisi määritellä.. Kai se on sellainen joka näyttää omasta tai toisen mielestä isolta. Ehkä noissa kuvissakin on jotain vinkkiä siitä. Mut sehän riippuu varmaan paljon 'arvioijastakin'.
      Minullakin on sellainen tilanne etten pidä omasta nenästäni. Ennen minulla oli pieni ja siro nenä mut se vaurioitui erään tapaturman seurauksena. Nyt onkin suunnitelmissa nenän korjausleikkaus (eli ei ole siis kysymys mistään kauneusleikkauksesta). Jos se ei auta niin sit ei jää muuta kuin yksi vaihtoehto.. Jota en sano tähän.
      Et ymmärrän kyllä sinua..

    • =(nenä

      minua kiusataan sen takia ...ja minulla on huono itsetunto! en tiedä mitä mitäisi tehdä....??????????

    • nenänenä

      No tuon keskimmäisen kuvan naisen nenä ei ollut iso, hyvännäköinen nenä ja varmasti nainenkin. Viimeisen kuvan nenä taasen ei ollut kovin hyvännäköinen...

    • -----------
      • D. Saurus

        Höpö höpö!


      • höpölöppö

        kaunis ja sopiva nenä. pitäskö sun mennä psykiatrille tai silmälääkärii tai kateushoitoon(jos semmosia on).


      • --------
        höpölöppö kirjoitti:

        kaunis ja sopiva nenä. pitäskö sun mennä psykiatrille tai silmälääkärii tai kateushoitoon(jos semmosia on).

        Ai rumasta nenästäkin pitäisi olla kateellinen? :D
        Äääääääääää, miks mulla ei ole rumaa nenää vaan ihan tavallinen pieni ja sievä.


      • nätti on

        Ei Annalla mikään klassinen yleisten kauneusihanteiden mukainen nenä ole, aika suomalainen, lyhyt ja leveähkö, mutta sopii kuin...noh... nenä päähän :)

        Sillä nenän muodolla kun ei ole mitään väliä, jos on muuten nätti.


    • D. Saurus

      Yksi kauneimmista tuntemistani naisista, suomalainen tunnettu kansainvälisestikin toimiva malli kokee nenänsä liian isoksi. Ja tämä nainen on luonnossa niin kaunis, että henki ei meinaa kulkea, kun häntä katselee. On kuin silmä koskisi täydellisyyttä, kun häntä katselee - ja niin vaan hänkin luulee nenänsä olevan liian ison.

      Se vaan on niin, ettei naisia voi ymmärtää!

      • Mielenkiinnosta vain

        Kukahan malli tässä on kyseessä?


    • Lohdutusta sinulle..

      Täällä huhuilee rapiat 40v mies. Toiset pitää äidistä ja toiset tyttärestä eli makuja on monia. Itselläni on selkeä nenäfetissi, ei mikään paha mut sellainen että huomaa. Pidän siis juuri tuollaisista kreikkalaistyylisistä isoista ja korkeistä nenistä, ei sille voi mitään mutta baareissa ym. paikoissa missä tapaa uusia naisia niin armotta joukosta seuloutuu kaikki muut tyypit kuin em. nenän omaavat naiset. Nöpö, pottu pysty tai muuten vaan pieninenäiset ei saa multa mitään vastakaikua. Ole ylpeä nenästäsi sillä meitä ketä tykkää isoista nenistä on yllättävän paljon...

    • höpönlöppö pikkuasia

      kaunis eikä todellakaan isoa nähnyt

    • kauneus ei nenääKato

      ok neniä, tuo keskimmäinen on kunkun ex-juontaja kaunis älykäs ;)

      • ashley s

        Totta, olisi leikauttanut vain leukansa ja jättänyt nenän entiselleen vaikka isohko olikin niin toi persoonallisuutta, erityisesti uuteen verrattuna.


    • ssds

      mul on leveä nenä (nainen), mutta nenä ei pilaa ulkonäköäni, vaan sopii mulle (isot silmät, paksut huulet)..ei ole ollut vaikeuksia löytää kumppania tai seksiseuraa nenän vuoksi. on siitä joskus huomautettu, mut en ole siitä fiksoitunut.
      hyväksy nenäsi, voihan olla, et se nimenomaan sopii sulle!!!! ja makuja on tosiaan monia!

    • varhaispottu :D

      Mulla on kanssa tooosi iso, perisuomalainen pottunenä. :D En ole silti kuullut nenästäni koskaan yhtään kommenttia, ja ihan järkiään miehet pitää minua kauniina ja seksikkäänä. Kukaan ei edes huomaa nenääni, toki jos se puuttuisi niin sitten :D Ehkä ne on nämä muut avut ja nätit kasvonpiirteet kun ryövää huomion :)

      Mutta että eipä haittaa pottunenäkään miehiä vaikka osa niin väittää..

    • Hehehe :DD

      Sähän oot kaunis :) itelläni on saman tyyppinen nenä

      • Terkkuja Kuusitielle

        Töpselinnäköisestä nokasta nyt vaan tulee sika mieleen.


    • suoranenäinen

      Olen suoranenäinen nainen, nenäni ei ole pieni eikä iso, ei pysty eikä kyömy. Itse kuitenkin ihailen sekä miehill' ja naisilla isoa nenää. Tuntuu, että kaikkein kauneimmat miehet ja naiset ovat isonenäisiä!!!!! Just semmonen massiivinen, vähän kyömyhtävä nenä on upea. Tunnen henkilökohtaisesti erään intialaissyntyisen näyttelijättären (ei asu Suomessa) jolla on joidenkin mittapuiden mukaan ehkä liiankin iso nenä (sekä sivusta, että leveydeltään) mutta silti tuo nainen on henkeäsalpaavan kaunis. Kaunein koskaan livenä näkemäni nainen, eikä tämä ole vain oma mielipiteeni, vaan hänen kauneuttaan miehetkin ylistävät. Kauneus ei ole kiinni mistään yksityiskohdista, vaan kokonaisuudesta. Hänen kasvoihinsa tuo iso nenä tuo oman charminsa ja hän on samaan aikaan ultranaisellinen, söpö ja suuren luokan kaunotar. Kyllä, ison nenänsä kanssa!

    • korppipossu

      Joillekin tuo iso nenä sopii, varsinkin jos on voimakkaat kasvonpiirteet, tumma tukka tai mitä tahansa voimakasta tyyliä.

      mutta sitten minä... aivan tavallinen suomalainen möllykkä, ohuet vaaleat hiukset, kalpea iho, pituutta juuri ja juuri 160cm. Olisin niin iloinen, jos minulla olisi perinteinen pottunenä, mutta kun ei. Ulkomuoto kuin possulla, mutta nenä kuin korppikotkalla, huh! Ei vaan toimi tämä yhdistelmä. Leikkaus vaan maksaa niin kamalasti, ja en tiedä miten sitä kehtaisi kulkea viikkoja naama paketissa...

    • isonenä

      mula on itellä hirvän ISO nenä! sivusta ja edestä tositositosi leveä, ja oon aatellu likkauttaa

      • just niin.

        Valehtelijoille kasvaa ISO nenä!


    • Retkuilija

      Mitä vikaa tuossa nokassa muka on?

    • pikkunen heijari

      jos nenä menee ensimmäisenä sänkyyn, on se liian iso

    • isonenäinen

      Kiinnitättekö te miehet ylipäätään miten paljon huomiota yksittäisiin kasvonpiirteisiin, esim. juurikin isoon nenään, vai ratkaiseeko kokonaisuus. Esim jos on kauniit silmät ja kiva hymy, niin kiinnittääkö nenä sitten huomion.

      Itselläni on myös todella suuri nenä ja aina satunnaisesti olen siitä kuullut kommentiakin.

      • kdfgldfgl

        Jos on kauniit silmät ja kiva hymy, niin niillä pääsee aika pitkälle. Nenää en siinä kovin paljon katso, ellei ole aivan käsittämätön tuulenhalkoja.


    • Pottunenä

      Musta nenä voi olla iso jos se on muuten suora ja kaunis, mutta pottunenät on kamalia

      • Mutta entäs

        valkoinen nenä??


    • big___nose

      mulla on jyrkkä / pitkä nenä, ja musta on tosi rasittavaa kun saan kuulla haukkumisia melkein joka pv! eilenkin yks tyttö sano ohi mennen mulle kun juttelin mun kavereiden kanssa, et "sun nenä näyttää entist suuremmalta ku hymyilet".
      oikeesti tää masentaa sairaasti enkä kestä tätä enää.

      • törkeetä käytöstä

        Sano takas jotain vastaavaa, kaikista löytyy kyllä jotain huomautettavaa.

        Itselleni ei tulis mieleenkään sanoo mitään sellasta mitä junttikaveris sanoi, mutta jos joku alottais mulle, se sais kyllä sitä mitä tilas. :)


    • nenä kuin nenä

      Törkeätä käytöstä!
      Itselläni on iso nenä ja isot rinnat enkä silti töksäyttele naisille, että näyttääpäs sinun rinnat pieniltä tuossa paidassa.

    • nenäkäsnainen

      Minulla oli myös nuorempana nenäkompleksi. Nenäni on pitkä, kapea, korkea ja kaiken komeuden keskellä siinä komeilee kyömy. Asiaa ei ollenkaan auttaneet kavereiden kommentit siitä, kuinka suuri nenäni dominoivuudessaan muuten turmelee varsin naiselliset ja sirot kasvoni.

      Vanhempana sen kanssa on kuitenkin oppinut elämään ja nykyään osaan arvostaa sitä, että koostaan huolimatta se on ihan nätisti muodostunut (eli ei mitäään "pottumaista"). Lohdutusta on tietysti tuonut se, että nenäni on tähän päivään mennessä inspiroinut useampiakin taiteilijoita, niin valokuvaajia kuin maalareitakin! Ole siis ylpeä persoonallisesta nenästäsi.

    • Daaaa?
      • да даaaaa?

        En kyllä huomannut tossa kuvassa aluksi mitään muuta kun noi karvat, siis hyi vittu. Mulla ei kyllä olekaan nenäkompleksia, et ehkä se johtuukin siitä. Vaan noi kuvottavat kainalokarvat vei huomion. Voin vaan kuvitella kuin hiki haisee noissa :D siis hyi helvetti.

        Niin ja kyllä noi kasvot on kanssa rumat, mutta ei se kyllä nenästä johdu. Olis rumat vaikka olis millanen nenä, tolla on rumat silmät, rehottavat kulmakarvat, ruma ilme ja suu. Ruma kokonaisuus. Minkäänlainen nenä ei kyllä tuota pelastais. Epäilen kuvan "akkaa" itseasiassa mieheksi.

        Mut on ne intialaiset vaan aika hirvittäviä, siis yök:
        http://1.bp.blogspot.com/-80ntODVHNtE/TvmeKnIKBeI/AAAAAAAADCY/LgFGS318tWg/s1600/Freida-Pinto-Hot-Photos-2.jpg


      • Hyvä ihminen

        Hyi!


      • Hyvä ihminen
        Hyvä ihminen kirjoitti:

        Hyi!

        Tarkoitin nimim. Daaa? Linkkiä.


      • vähän faktoja

        No ihan vain faktana, että naisilla on luonnostaan karvoja kainaloissa ja pimpissäkin ja olisi outoa jos tuollakaan naisella ei kasvaisi karvat varsinkin kun on tumma ne näkyy entistä selvemmin.

        Kaunishan toi ei tietenkään kyllä muutenkaan oo, leuaton ja suhteessa kasvoihin kamala nenä.


      • vähän faktoja
        vähän faktoja kirjoitti:

        No ihan vain faktana, että naisilla on luonnostaan karvoja kainaloissa ja pimpissäkin ja olisi outoa jos tuollakaan naisella ei kasvaisi karvat varsinkin kun on tumma ne näkyy entistä selvemmin.

        Kaunishan toi ei tietenkään kyllä muutenkaan oo, leuaton ja suhteessa kasvoihin kamala nenä.

        Ja tarkoitin juuri tätä naista

        http://uglypeopleunite.com/files/2011/05/uglyhairywoman1.jpg


    • jamppi78

      Isossa nenässä on se hyvä puoli,että voit polttaa spaddua suihkussa.

    • Ei papukaijaa,kiitos
      • Wanhempi-mies

        Koko pää pitäisi nähdä sivusta. Olen mies ja minulla isohko mutta rumanmallinen nenä. Tuosta naisesta ei oikein osaa vielä sanoa mitään.
        Itse vihasin isoja neniä aina, mutta nyt huomaan että (naisilla) osa nenistä on jopa kauniita vaikka ovat isoja. Kyömynokka on kamala. Toisaalta en pidä kovin kapeista nenistä. Joku thaitytön leveä nenä on minusta ihan kiva. Eikä thaityttöjen nenät ole kuin joskus leveitä.


      • gwrhew53e5j

        Hajosin ylemmälle xD.... johtuu varmaan siitä että oon yliväsyny...


    • mieluummin iso
    • No hyi

      Ihan liian iso noin tyttömäisiin kasvoihin!

    • Huohhhh

      Et voi olla tosissasi. Eivätkös nuo olleet ihan normaali neniä. Kaikkeen turhanpäiväisen mietiskelyyn te naiset käytättekin aikaa.

      • Huohhhh

      • Hyvä ihminen

    • Yläpään varustus

      kertoo yleensä alapään varustuksen koon miehillä.
      iso nokka,iso vehje!

    • Iso nenä, iso *****

      Eli koska Jennillä on iso nenä, niin on myös iso emätin?

      • iso suu on

        samakuin iso fjortta,muijilla


    • Holly Bolly
    • Holly Bolly
      • kuin possu

        Leveät nenät ovat kammottavia.


      • Wanhempi-mies
        kuin possu kirjoitti:

        Leveät nenät ovat kammottavia.

        Suurin osa oli jo liian leveitä. Se mitä äsken tuossa sanoin, tarkoitti hieman kapeampia neniä. Olihan noissa kuvissakin joillain aasialaisilla ihan sopivan levyinen nenä. Joku leveänenäinen oli laitettu lähemmäksi kameraa,


      • Thaihierontaa

        Onkos nuo niitä ns. thaikkuja vai mitä?


      • 15+3

        "You have been permanently banned from this board."


    • isonenänen

      Mulla todella huono itsetunto leveän nenän takia. Siks vältänkin katsekontaksia, ja katon ihmisiin yleensä vaa sivusilmällä. Siitä ei ole varsinaisesti kiusattu, mutta viimevuonna alkoi kauhea huomauttelu. Mieleni tekis sanoa päin naamaa että et oo itekkää mikää täydellinen, mut ei vaan ole pokkaa. Oon siis 12 vee, meen kesällä seikalle. Pelkään et siel alkaa kauhee kiusaus yms.

    • lainattua dsdgsdg

      -- It is important that they know: "My nose is big AND beautiful!" Why should it be better to have a small nose than a big nose, or why should a small nose look better than a big nose? There is no reason. A bigger nose show a big, a strong personality. This woman isn´t a little girl, she is a real and strong woman. Some men can not accept strong women because of their own weakness. But a strong man will love a strong woman. When people are making silly comments about your nose then it shows their own weakness and insecurity. But you are okay, smile about these people!

    • fgjfykw

      Ai millainenko on iso nenä?? no semmoinen että sieraimet on kuin pesäpalloräpylät ja voit ottaa vaikka kopin sillä samalla kun bongailee lintuja taivaalta. Eli sellainen niinkuin minulla :)

      • jepulisjees

        Huumori kaunistaa :)


    • audreyfani
      • Hyvä ihminen

        Kivan näköinen!


    • Hyvä ihminen

      Tuo toisen kuvan mimosa näytti todella söpöltä!! Eli ei se nenä välttämättä naisesta rumaa tee todellakaan!

    • Tää keskusteu kohotti mun nenäitsetuntoa. Kiitos siitä! :D

    • raegraergagrae

      Jos tarvii kysyä onko liian iso nenä niin ei ole. Liian isonenäinen tietää kysymättäkin.

      Linkkien kuvissa oli mielestäni aivan tavallisia neniä.

    • Random2500

      Oon tyytyväinen nenääni. Mulla on aika samanlainen, niinkuin Katy Perryllä.. :)
      (SORI KU MYÖHÄS)

    • Tyytyväisyys

      Itse pidän isoija neniä kauniina. On sitten kotkannenä tai leveä pottu, tai kapea, riippuu kasvoista mikä käy mihinkin kasvoihin.. itse olen omaani tyytyväinen.
      Isosta nenästä on sitäpaitsi hyötyä kylmässä ilmastossa, ihan niikuin vaaleasta ihosta näillä leveyksillä. Ei pitäs mennä puuttumaan kauneuskeikkauksilla ominaisuuksiin jotka ei todellisuudessa haittaa tuota. Tuokin on ominaisuus joka periytyy,joten mitä se hyödyttää sitä omalla kohdalla peitellä..ronkkis sit samalla koko dna:taan tai lakkais vaik vaan hengittämättä. Kyl on ihmisillä turhamaiset murheet :D joku vitn nenän koko.lol
      Jos siitä nenästä tai muusta ominaisuudesta ei ole ollut haittaa sun esivanhemmillekaan ja ne on kerta saanut ominaisuuden periytettyä sulle,niin ole sinä itsees tyytyväinen. Se ei ole mikään vamma.

    • Fswfdklldfksdfmklsdf

      Riippuu. Deittailin joskus naista jonka olemus oli strutsimainen koska hänellä oli ihan oikeasti sellainen huomattava köli naamassaan. Tuo nenä sopi hänelle kuitenkin muihin kasvonpiirteisiin oikein hyvin joten siihen nenään en kiinnittänyt sitten sen isompaa huomiota laisinkaan, vaan se oli osa häntä. Tykkäsin tuon naisen ulkonäöstä kovasti, pidin häntä hyvin viehättävänä kasvoiltaan, kenties juuri siksi että hänellä oli sellainen hiukan lintumainen olemus, kauniit suuret silmät nokan kylkiäisinä, pienehkö suu ja sievä leuka.

      Sitten toisaalta on naisia joilla on "vain kookas" nenä joka ei sitten sovi kasvoihin laisinkaan, eli se iso nenä voi olla esteettinen ongelmakin, jossain tapauksissa ymmärrän oikein hyvin miksi sitä korjausleikkausta halutaan tehdä - mutta mikään automaattinen "isosta pitää tehdä jotain muuta".

      Pitäisi nähdä sinut ihan naamatusten jotta voisi arvioida miltä tuntuu katsella sinua jotta voisi sanoa että onko sinulla ongelma asian kanssa.

    • Omahuomioni

      Olen nainen mutta vastaan kuitenkin.. tunnen/tiedän monta naista joilla suuri nenä eikä se ole heitä estänyt kumppania saamasta! Yksi suurinenäinen tuttavani on erittäin haluttu miesten keskuudessa, on kaunis nainen eikä iso nenä hänestä rumaa tee. Itselläni isohko ja ruman muotoinen nenä myös eikä ole este ollut miehille, vaikka itselleni aiheuttikin joskus koviakin ulkonäköpaineita. Ulkonäkö kokonaisuutena on ratkaisevinta.

    • Anonyymi

      minulla on liian iso nenä ja tiedän sen, sivusta se on kyhmynenä ja edestä jäätävä pottunenä niinkuin vanhalla papalla. olen siitä itsekkin kuullut ja kaikissa kuvissa se on se keskipiste. vertailen nenääni muitten neniin ja se on vaan niin oaljon isompi. semmoinen pitkä JA leveä kolmio ja vielä kaiken tuon lisäksi vino. nenänpää on kuin iso peruna ja nenä vielä roikkuu. olen kuullut nenästä huomautuksen äidiltäni, parhaalta kaveriltani ja minun poikaystävältäni. ja minun olemattomat va vinot huulet ei vie huomiota nenästä pois. koitan aina meikata nenää pienemmäksi mutta se ei vaan näytä oikealta. harkisten nenäleikkausta kun olen täysi ikäinen mutta ne on niin perkeleen kalliita että enpä taida.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe