Aihe

punkinfinland forum is nazicrap

traweler

Not only there ain't squats in fi, but the only punk forum is hijacked by nazis.
good finlad

35

1523

  Vastaukset

  • Well, nazi punk is the most bestest form of punky rock rock! SO OF COURSE WE THE ARYANS OWN PUNKINFINLAND! There is actually very many "LEFTIST" punk bands who in real reality are in actuality NAZIES! TAKING MONEY FROM HIPPIES TO FUND OUR CAUSE!! THAT IS VERY RIGHT!

   • Punk ain't no religious cult
    Punk means thinking for yourself
    You ain't hardcore cos you spike your hair
    When a jock still lives inside your head

    Nazi punks
    Nazi punks
    Nazi punks-Fuck Off!

    Nazi punks
    Nazi punks
    Nazi punks-Fuck Off!

    If you've come to fight, get outa here
    You ain't no better than the bouncers
    We ain't trying to be police
    When you ape the cops it ain't anarchy

    [Repeat chorus]

    Ten guys jump one, what a man
    You fight each other, the police state wins
    Stab your backs when you trash our halls
    Trash a bank if you've got real balls

    You still think swastikas look cool
    The real nazis run your schools
    They're coaches, businessmen and cops
    In a real fourth reich you'll be the first to go

    [Repeat chorus]

    You'll be the first to go
    You'll be the first to go
    You'll be the first to go
    Unless you think


  • Claiming that nazis are capitalist (businessman) proves that Jello Brain Biafra dont know about political history or is just shit talker - obviously both.

  • Poor hitler living in wealth, he and his elite of industrials, and exploitment of slave-workers.

  • That does not change that fact that they were NATIONAL SOCIALIST. Basically they were against global capitalism. Remember that also "good" russian socialist exploited those who happen to be part of upper social strata, farmers, land owners in general or member of some ethnic minority, which have to be forced into mold of "new socialist man" and in the end were send into Siperia to die. Try read Mein Kampf -- if you can leave selfserving crap that is contains aside, its very powerful manifest against society that is ruled by market forces or money in general. Yes, Hitlers has his industrials, but what powerful country does not?

  • As big Kapitalist I haf no reserve against Hitlers nationalsocializm, all in all it goes just like kapitalizm, capitalizts newer complained against it, not even the bolsheviks, did they.

   The fact is that they too, those nazicapitalists vanted to conquer te globe, invade and capitalize with slave-trade and imperialism abroad, so the competition vas getting tough, and they lost the kompetition.

  • hitler was sick, he would have eliminated all the jews, russians, and finns too, and himself coz he was a little monster. also stalin was a horrible monster.

  • punkinfinland is not true

  • häh hää

  • i blame jews

   • put your skin head back in to your ass and leave it there!


  • Let's not talk shit about hitler. Let's talk shit about punkinfinlad forum. On of the shittiest and one of the most conservative music forums out threre. Not only in Finland but in the world.

   Hitler sucked too.

  • EI mut pakko kyllä kirjottaa et mitä v*tun järkeä tossa on et porukan pitää nuolla jonkun juanin(piffin adminin) persettä tai muuten tulee ikuinen IP-bänni. Et voi kattoo et millon jonkun kaverin bändi soittaa tai lukea joistain julkaisuista mitä olet ollut ITSE MUKANA tekemässä ja soittamassa. Mitä v*tun punkkia tollanen on?? V'tuttaa et nää kus*päät on saanut uskoteltua nettiä harrastaville kersoille että edustavat jotain Suomen alakulttuuria.

   • LOLLERON LOLLERO tolle hanatarashin itkemiselle, LOLLERON LOLLERO. kuinka monta vuotta niistä banneista jo onkaan, jotain kolme? ja itkeminen jatkuu. voi LOLLERON LOLLERO.


   • LOLLERON LOLLERO kirjoitti:

    LOLLERON LOLLERO tolle hanatarashin itkemiselle, LOLLERON LOLLERO. kuinka monta vuotta niistä banneista jo onkaan, jotain kolme? ja itkeminen jatkuu. voi LOLLERON LOLLERO.

    Tulehan joskus sanomaan suoraan päin naamaa noin, niin kun IN REAL LIFE.

    Ai niin paitsi että ei sulla ole munaa sellaseen. Vittu teitä internet "punkkareita", ette te koskaan keikoilla uskalla tulla uhoomaan, jos edes niillä käytte.


  • ^ Ja mitenkähän monta vuotta vielä menee et köyhät, työläisten kersat tai muuten vaan ei niin elämässä onnistuneet pääsee keikoille Nääsholessa??

   Onhan nyt vittu ihmiset rumia kun ei olla suu hymyssä pyhän kannabiksen vaikutuksen alaisena koko ajan, vittu.

   • Ocun terveiset piffaajille ja sulle joka olet kirjoittanut musta p*skaa, ainakin joulukuusta lähtien piffille ja levitellyt mun henkilökohtaisia tietoja että saisit
    "punkki pisteitä", joka on muuten aika v*tun säälittävää. Sitten kun sulle ärähdettiin siitä muusikoiden netissä, menit itkemään kytille laittomasta uhkauksesta.

    Oculta : "Vai tämmöseksi on "scene" nykyään menny? Ennen tehtiin musaa ja zinejä, järkättiin keikkoja jne., nykyään vit*uillaan ihmisille netissä. Tommosella touhulla ei ois ennen saanu ku kus*pään maineen ja nokkansa kipeeksi jollain keikalla!

    Milläs nimellä tää pelle netissä pyörii?".


  • Ocun terveiset piffaajille ja sulle joka olet kirjoittanut musta p*skaa, ainakin joulukuusta lähtien piffille ja levitellyt mun henkilökohtaisia tietoja että saisit
   "punkki pisteitä", joka on muuten aika v*tun säälittävää. Sitten kun sulle ärähdettiin siitä muusikoiden netissä, menit itkemään kytille laittomasta uhkauksesta.

   Oculta : "Vai tämmöseksi on "scene" nykyään menny? Ennen tehtiin musaa ja zinejä, järkättiin keikkoja jne., nykyään vit*uillaan ihmisille netissä. Tommosella touhulla ei ois ennen saanu ku kus*pään maineen ja nokkansa kipeeksi jollain keikalla!

   Milläs nimellä tää pelle netissä pyörii?".

  • "punkinfinland forum is nazicrap"

   Sadly this is very true, punk scene nowadays is full of very prejudiced people, that would have been called nazis a few years ago. Now if you call them nazis, they will beat you up, and will threat to kill you. This is only because punk is fashionable now.

   I've been playing hardcore punk since the very late 90's.

  • Mistä tunnistaa aidon punkkarin?

   Siitä kun sen kanssa alkaa keskustelemaan niin oli aihe ihan mikä tahansa, ei mene kauaa kun se alkaa selittämään jotain natseista.

   "Natsi sitä, natsi tätä. Kaikki on natseja, minä en ole natsia, sinä olet natsia, natsi natsi natsi natsi natsi."

   Sensijaan että vingutte jostain piffin paskuudesta, perustakaa uusi foorumi johon pitää rekisteröityessä ensin todistaa vaikka jollain irc-kanavalla olevansa aito punkkari. Todistaminen tapahtuu siten että pitää roikkua koko päivä ircissä ja puhua natseista. Se joka pisimpään pystyy keksimään natsi-aiheisia keskusteluita saa kirjoitusoikeudet foorumille.

  • ^
   Ainoostaan natsin ajatuksen juoksu toimii noin. :-P

   • Todistit teoriani oikeaksi.

    "Jos kritisoit tai tuot esiin huonoja yksityiskohtia minun täydellisyydestäni, olet NATSI!

    Kaikki on natsia, natsi sitä natsi tätä.


  • SEOLIVITSI =-P

   • Hanatrash?

    Are you trashing oluthana's?


  • ^
   Almost anything that has alcohol in it, i will consume. Although i don't touch anything harder than white wine. And in fact, i'm enjoying a glass, as we speak. And listening to suhumans.

   What's with the enquiry?

   • Oh please don't tell me that you are runopoika who wants lisää valkoviiniä?


  • Naah, I'm doing some scrtach acid covers tonight, and i have my wine.

   So no need to prolong the discussion.

  • ^

   So were are you from, my strangely eccentric foreign friend?

  • söin juuri omaa paskaani! Punk?

  • ^ No, on on.

   Suosittelen syömään lisää.

  • Nostalgiatrippimittarille. Jne...

   Nostalgiatrippimittari on ehkä maailman nössöin jätkä. Sai kaksi kuukautta bänniä piffiltä kun se uhattiin tappaa. Kuin lammas, tyyppi meni takaisin heviproge-foorumilleen. Tajuaakohan tämä äijä ett tuollainen on kuin olisi väkivaltaisessa suhteessa. Kusipääporvari mauski saa seksuaalista tyydytystä kun voi käyttää valtaansa väärin. Ei varmaan päässyt poliisiks ja nyt pätee piffillä.

   Nostins on muutenkin sen ikäinen et luulis et tyyppi muistaa kasari-hc meningin. Mä en tiedä millanen meininki oli kasarilla kun olen syntynyt kasarilla, mutta kuunnellut levyjä ja tehnyt musaa hyvin nuoresta asti. Voisin ainakin kuvitella et kasarilla porukka ei vittuillut toiselleen, ainakaan netissä.

   Mua ei ärsytä nuoriso(teinit) vaan reilusti päälle kakskymppiset tai kolmekymppiset, jotka internetin, youtubem ja piffin innoittamana veti nahkarotsit niskaan, muutama vuosi sitten ja luulevat olevansa punk tietäjiä ja vaan vittuilee ja puhuu PASKAA kaikesta ja kaikista. Jos joku tän ikäinen tyyppi väittää et on kuunnellut kasari suomi-hc:ta kersasta asti, hyvin todennäköisesti valehtelee. Enhän edes mäkään tiennyt joskus teininä muuta kun terveet kädet, rattuksen ja laman. Loput mitä tiedettiin, tiedettiin vaan nimeltä. Ei näitä levyjä ollut nuorilla vielä muutamia vuosia sitten, kun ei niitä yksinkertaisesti ollut painettu kovin montaa kappaletta alunperinkään. Ja kaikki levyt oli porukalla jotka oli nuoria kasarilla.

   Mitä me mm. soitettiin ysärillä ja ihan 2000-luvun alussa oli subhumansia, black flagiä, minor threatia, scratch acidiä, stoogesia, wipersia(ei sinäänsä et stooges ja wipers olis hc:ta) jne.

   Ja mikä mua ärsyttää ihan hirveesti on se et nämä kaks-kolmekymppiset uusiopunkkarit olevinaan "fanittaa" jotain bändiä mut sitten puhutaan pahaa näistä jotka soittaa, tai on joskus soittanut näissä bändeissä. Ei mua kiinnosta kuulla et kaaoksen jakke tai vaikka kohu-63:n lättä oli sitä ja tätä kasarilla. Ihan kaikki mitä mä olen kuullut näistä tyypeistä(siis muistakin), on ollut negatiivista.

   Mä satun tuntemaan ihmisiä jotka tuntee tai on tuntenut näitä ns. alkuperäisiä punkkareita, ja ei kenelläkään kyllä ole mitään pahaa sanottavaa heistä. Eikä mua kiinnosta juorut, kuuntelen vaan levyjä. Mutta ihan kusipäistähän tuollanen on eikä mitään muuta, et yritetään näin saada punkkipisteitä ja uskottavuutta tässä meidän hyvin yhtenäisessä "scenessä".

   No, tulihan tuota taas räntättyä.

   - Hanatarash

  • Sadly this seems to be the case or at least is very possible. As I have understood the original finnish punks from the late 70's became nazis in the 80's. At least this is what I have read from old finnish punk zines but no one talks about this in the internet and personally I'm too youg to know whether this is true. At least the Singer of Kaaos talked a lot about it but people say he was full of shit but I'm not too sure about that.

  • Been there seen that.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   391
   23957
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16125
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   393
   14858
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   11734
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5918