Huoraaminen

epätoivoinen jo

Olen parikymppinen opiskelijatyttö ja taloudellisen tilanteen vuoksi harkinnut vakavasti seksin myymistä, koska sillä voisin parantaa tulojani. Käyn tällä hetkellä osa-aikaisissa töissä opiskelun ohella, mutta sillä ei makseta lainoja pois.

Olen kuitenkin luonteeltani melko herkkä ja epäröin "ammatinvalintaani" sillä en halua menettää uskoani kestävään rakkauteen. En halua muuttua kylmäksi, kaiken kokeneeksi ja ahdistuneeksi huoraamisen myötä. Olen ulkonäöltäni kaunis ja tiedän saavani miehiä helposti, mutta itse en voisi harrastaa seksiä vastenmielisen miehen kanssa. En aio notkua baareissa, vaan netin kautta etsiä miehiä mutta en näin voi varmistua siitä, että mies ei inhottaisi minua sillä en pystyisi tällöin harrastamaan hänen kanssaan seksiä. Ongelma siis.

Kannattaako minun lainkaan siirtyä tälle alalle? Minulle on aiemminkin tarjottu rahaa seksiä vastaan, ja monet miehet ovat olleet hyvin kohteliaita minua kohtaan ja olen katunut, että en ole ottanut heidän tarjouksiaan vastaan, sillä monet miehet ovat huonokäytöksempisiä. Pilaanko mielenrauhani ja herkkyyteni jos ryhdyn tähän?

Olen miettinyt asiaa jo pitkään, ensimmäisen kerran puolisen vuotta sitten. Asia painui taka-alalle nykyisen työni myötä mutta nyt tiedän, että tällä työllä en pysty maksamaan laskujani. Opiskelu on kuitenkin pääasiani, sillä aion turvata jatkossa toimeentuloni joten nykyinen työ tuntuu turhauttavalta. Kaikki tuet, joita voin saada ovat käytössä eivätkä vanhempani tai muut lähisukulaiset tuo minua taloudellisesti.

15

1687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • filosofi2

      Laske yhteen huoraamisen miinukset ja plussat ja mieti sitten. Etkö voi ottaa opintolainaa tai vaihtaa työpaikkaa? Oletko kertonut sukulaisillesi todellisen tilanteesi? Tai mee töihin ja keskeytä opinnot väliaikaisesti, muuta soluun ja säästä...

      Mulle tuli mieleen tälläistä:

      -sukupuolitaudit
      -vahinkoraskaus
      -mielenrauha
      -epämielyttävä mies tai joku sarjamurhaaja??
      -voiko huoraamisesta tilanteen parannuttua irottautua, kun on tottunut parempaan toimeentuloon? > noidankehä

      lisätulot
      mitä muuta?

      • ihan pakko

        nimenomaan on suuri vaara jäädä koukkuun helppoon rahaan, ja jos ei joudu pahoihin paikkoihin, alkaa ottaa suurempia riskejä... edessä voi olla ongelmia. varmaan pitää ainakin tehdä suunnitelma ettei huoraa kuin 1kk tai puoli vuotta tai mitä lie mutta ei yhtään enempää ja kans pysyä suunnitelmassa eikä antaa periksi jos sattuu tartteen vähän ylimääräistä


    • enemmänkuin1yö

      Jos olet nuori, hoikka ja nätti, niin ei pitäisi olla kovin vaikeaa löytää varakas vanhempi herrasmies vakituiseksi rahoittajaksi seksiä vastaan. Varmasti olisi mielenterveyden (ja seksitautien yms) kannalta paljon parempi vaihtoehto kuin vaihtuvat kumppanit.

    • kysymys?

      Oletko ajatellut, miten vastaat tai mitä teet, jos vanhempasi ja sukulaisesi saavat tietää harkitsemastasi prostituutioammatista? Jos et henkisesti kestäisi tuollaista paljastumistilannetta, älä aloita.

    • Miksi et hakisi itsellesi sopivaa hyvää kumppania suhteeseen joka miellyttää molempia. Voisi olla hyvä sijoitus tulevaisuuteen myös. Hyvällä tarkoitan sellaista joka jakaa rahahuolet muut asiat. Voi olla vaikea löytää tällaista suhdetta mutta kyllä sellaisia on. Ei varmaan tule ongelmia silloin mielenrauhan ja herkkyyden suhteen, kun on joku joka myös huolehtii asioista.

    • ...............

      Ei tietenkään kannata. Ei sellainen ammatti sovellu herkille. Sun pitää vaan pärjätä pienillä tuloilla kunnes pystyt tienaamaan enemmän.

    • susssukka

      Itse olen valmistunut jo ammattiin ja nyt tulen kunnolla toimeen palkalla, jota saan työstäni, mutta itselläni oli noin viisi vuotta sitten sama tilanne.
      Mietin pitkään ja tarkasti, mutta minulla ei ollut taloudellisesti muuta vaihtoehtoa kuin ruveta huoraamaan.
      Itse pohdiskelin juuri noita samoja asioita, kuten, entäpä jos mies onkin "kuvottava" tms.
      No siinä vaiheessa kun ei ollut rahaa enää kunnolla ruokaankaan, vaikka kävin oikeissa töissäkin opiskelujen ohella, minun oli pakko aloittaa myymään itseäni.
      Ensiksi minulla oli noin 3 miestä viikossa. Kerkesin hoidella suunnilleen 20 miestä, kunnes kesken session tuntui kuin olisin herännyt jostain horroksesta. Minulle tuli henkisesti aivan kauhea olo, kun oikeasti tajusin, että myyn itseäni! Kaiken lisäksi kaikki miehet eivät suostuneet käyttämään kondomia ja muistoksi sain HI-viruksen, kondylooman ja tippurin... Kaikki miehet väittivät, ettei ole mitään tauteja. Toki tiesin, että voivat valehdella, mutta silti luotin sen verran...
      Nyt kun olen lopettanut itseni myymisen, minun on pakko ollut vaihtaa paikkakuntaa, koska eräs asiakkaistani oli oikeasti jollain tasolla sekaisin. Epäilen ensinäkin juuri häneltä saaneeni HIV:n ja sen jälkeen kun sessiot olivat ohi, hän rupesi haukkumaan minua likaiseksi nartuksi, mikä nyt oikeastaan olikin totta, ja sanoi, että kuinka olen voinut alkaa huoraksi, kun kautta historin heitä on pidetty likaisimpina ja turhimpina ihmisinä. Yritin lähteä, mutta sitten hän raiskasi minut.
      Silloin lopetin huoraamisen, ja kaduin koko loppu elämäni, että ikinä edes aloitin.

      Itsekin olen luonteeltani aika ujo, mutta kuvittelin silloin pystyväni siihen, mikä ei todellakaan pitänyt paikkaansa. Nykyinen miesystäväni ei ymmärrä yhtään, miksi olen myynyt itseäni ja suhteemme meinasi päättyä juuri tuon menneisyyteni takia.
      En voi tietenkään pakottaa sinua, mutta älä aloita itsesi myymistä! Itsellesi tulee likainen olo, ihmiset halveksuvat sinua, jos tietävät menneisyytesi sitten kaikki sukupuolitaudit ja muut sekaisin olevat ihmiset/ ei niin miellyttävät asiakkaat.

      Yritä hommata jostain vaikka jokin toinen työpaikka! Jos näet kuitenkin ainoana vaihtoehtona taloudellisista syistä itsesi myymisen, koita hommata joku vaikituinen seksinostaja, niinkuin joku jo tuolla aikaisemmin sanoikin.
      Helppoa rahaahan siitä saa, mutta itse antaisin joka pennin pois korkojen kera, jos saisin vain tuon vaiheen elämästäni pois.

      • fdsjnfsdf

        Miten ihmeessä sait 20 miestä panemalla kondylooman, tippurin ja HIV:n? Pitäisin tuota erittäin epätodennäköisenä vaikka olisit pannut paljaallakin. Olen pannut arviolta 80 naista ja en ole kertaakaan saanut minkäänlaista seksitautia.


      • jooh...
        fdsjnfsdf kirjoitti:

        Miten ihmeessä sait 20 miestä panemalla kondylooman, tippurin ja HIV:n? Pitäisin tuota erittäin epätodennäköisenä vaikka olisit pannut paljaallakin. Olen pannut arviolta 80 naista ja en ole kertaakaan saanut minkäänlaista seksitautia.

        Sen voi saada jo ihan yhdeltä partnerilta siltä ensimmäiseltä. Eivät kaikki saa kuulaa kalloonsa pelatessaan venäläistä rulettia ja voivat harrastaa sitä vaikka tuhat kertaa. Mutta aina joku ampuu aivonsa pellolle ekalla yrityksellä.


    • yuijok

      että löydät poikaystävän ja muutatte yhteen ja autatte toisianne arjen keskellä,
      on onni kun on joku jolle viedä aamukahvi sänkyyn, joku jonka kanssa jutella illalla peiton alla kuluneesta päivästä, hoitaa kun on flunssa ja syödä jälleen yhdessä mikropizza kun ei ole rahaa muuhunkaan :)
      Parempi kaksi köyhää opiskelijaaa yhdessä jotka ymmärtävät toisiaan.
      Saatpahan sitten mummona muistella vanhainkodissa sitä opiskelija aikaa sen heilan kanssa kun iltaisin auringonlaskua yhdessä katseltiin.

    • Ladylovelyy

      Olen kans opiskelijatyttö, joka tekee tätä sivubisnestä. Aloitin vähän reilu vuosi sitten ja olen pelastanut talouteni pitkäksi aikaa!

      Minulle tämä sopii. Ala vaatii jonkin verran sellaista pelisilmää että huomaa, mitkä ovat niitä hyviä asiakkaita ja mitkä taas aivan täysiä dillejä. Aloitin niin että laitoin seksitreffeille ilmoituksen, vastauksia sain noin 150. Karsin pois ulkomaalaiset, huonoa käsialaa kirjoittavat, epäkohteliaat tms.. jatkoin kirjoittelua tiettyjen miesten kanssa ja annoin puhelinnumeroni. Ne, jotka vaikuttivat kivalta ja sopivat treffit hotellissa melkein heti, halusin tavata. Mulle sattui soittamaan muutama, jotka alkoivat tinkiä, heidät unohdin. Pari ei ollut suostuvaisia hankkimaan hotellia. Pidin periaatteena sen, että epäkohteliaita, epämääräisiä tai muita, joiden kanssa ei synkkaa, en tapaa. sellaisen yhteen sopimattomuuden vaistoaa jo puhelimessa. On myös kohteliasta, että mies mainitsee ammatistaan tai kuinka korkeassa asemassa on. On varmaan itsestään selvää, etteivät raksaäijät tai taksikuskit ole sellaisia, joita haluan nähdä.

      Tapasin ensimmäisellä viikolla neljä miestä. Hinnaksi sovittiin 150 tunnilta ja 250 kahdelta tunnilta. Seuraavalla viikolla tapasin taas kolme uutta. Vaatimukseni olivat hotellissa tai miehen kämpällä tapaaminen, hyvä käytös ja kondomin käyttö.

      Nyt mulla on vakkariasiakaskunta, miehet ovat kivoja ja kohteliaita. Ovat kotoisin useinmiten toiselta paikkakunnalta ja viettävät Helsingissä öitä lähes joka viikko.

      Mä tykkään tästä enkä ole ajatellut lopettaa... aika järkyttävää lukea että joku on muka kokenut väkivaltaa? Ei tainnut olla tarpeeksi valikoiva asiakkaiden suhteen??

      Kannattaa ehdottomasti olla valikoiva asiakkaiden suhteen. Eikä kannata tavata tyyppejä, jotka asuvat ihmeellisillä laitakaupungeilla ja jotka käyttäytyvät typerästi. Humalaisia ei kannata tavata koskaan.

    • arni freitaakki

      venäjällä kaikki nuoret naiset näyttävät poseeraavab nakukuvissa

      aloita vaikka ilman seksiä, kasvothan voi peittää
      tai maalata eroottisissa valokuvissa, jos pelkää
      kuvien leviämistä nettiin.

      valokuvaajasedät olisivat ihan kiitollisia jo bikinityttöjen
      nakemisestä

    • Älä hulluja puhu

      Olet ehdottomasti siihen sopimaton, jos sinua vähääkään mietityttää asia sen nojalta, että olet herkkä ja haluat uskoa rakkauteen olet täysin sopimaton toimeen. Huorat ovat kylmiä kyynikoita joita mainitsemasi asiat eivät liikuta. Jos mietit sitä kuinka voit olla varma ettei asiakkaasi inhota sinua et ole huora ainesta. Eikä psyykkeesi tule kestämään kuormitusta, jonka se aiheuttaa. Ja ota tämä mielipiteeni kehuna!

      Huorat kykenevät makaamaan jokaisen miehen kanssa tuon kylmyytensä vuoksi. Sinulle rahaa tarjonnet miehet ovat olleet hyväkäytöksisiä helpon seksin toivossa. Tiedätkö mitä he ovat ajatelleet sinun hylättyä heidän tarjouksensa? Kenen luulet arvostavan sinua huorana? Tekeekö asiakkaasi sen, monet heistä ajattelevat sinun olevan vain paineenpurku astia jota he pitävät itseään alempana ihmisenä.
      Entä taudit sosiaalinen paine, jos et halua toimiesi paljastuvan et voi myydä itseäsi kotikaupungissasi. Tällöin myös opiskelusi kärsii. Monenko miehen tiedät myyvän itseään rahoittaakseen opintonsa. Itse en koskaan ole edes lukenut sellaisesta saati tavannut sellaista miestä. Kuinka he kykenevät rahoittamaan opintonsa. Samoin kuin sinäkin, pitämällä välivuoden opiskelusta ja keskittymällä rahan säästämiseen ns. salonkikelpoisessa työssä käydessään. Miten sinä et siihen kykenisi et kai ole muita huonompi?
      Unohda tuo ajatus, jos ryhdyt huoraksi menet vain sieltä mistä aita on matalin. Mutta tulet pian huomaamaan ettei se ollut helppo ratkaisu, se vain ei kertakaikkiaan sovi sinulle.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1725
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1342
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      284
      1250
    4. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      66
      1169
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      113
      1092
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      969
    7. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      947
    8. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      24
      923
    9. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      838
    10. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      809
    Aihe