miehet ja asenteet

MaailmanMenot

ihmetellen haluan todeta useampaa tämän palstan keskustelua seuranneena:

miehet haukkuvat ylipainoisia naisia ja naisia joilla on ollut useampia (mitä se sitten tarkoittaakaan) seksisuhteita. nämä naiset eivät kelpaa palstan miehille.

kuitenkin oikeassa elämässä ystävä- ja tuttavapiirissäni ylipainoisilla naisilla on ollut kaikkein eniten miessuhteita. enkä tarkoita siis yhden illan -suhteita, vaan kaikenlaisia suhteita. ylipainoiset naiset ovat koko ajan miesten suosiossa, saavat todella helposti seuraa baarissa. heillä on ollut niin lyhyitä suhteita, pelkkiä seksisuhteita ja pidempiä seurustelusuhteita. kaikki ylipainoiset ystäväni ovat löytäneet mukavan miehen itselleen, perustaneet perheen ja osa menneet naimisiin, ja miehet ovat kaikki todella mukavia, kelpuuttaisin heidän tyylisen miehen koska vaan itselleni. ennemmin tuntuu siltä, että hoikat naiset jäävät hyllylle, koska moni mies sanoo suoraan haluavansa "isomman" naisen.

ja seksikumppanien määrästä. sama pätee tässäkin asiassa. sellaiset naiset (myös nämä ylipainoiset) joilla on ollut oikeasti jopa kymmeniä sänkykavereita (ja miehet vielä tietävät näistä) kelpaavat kyllä parisuhteeseen kunnollisen miehen kanssa (ja sellaisen jonka myös minä kelpuuttaisin ilomielin). miehillä on ollut vain muutama aikaisempi nainen, ovat kunnollisia miehiä (käyvät töissä ja osallistuvat kotitöihin ja lasten hoitoon jos niitä on). silti moni ystäväni on petollinen parisuhteessaan.

ette tekään miehet aina ihan viisaasti valitse. haukutte että naiset rakastuvat renttuihin, mutta ihan yhtä lailla tekin haluatte "räväkän" naisen, joka sitten pettää teitä ja jolla on ollut jo ennen teitä paljon aikaisempia panoja. kiltti, nätti ja vähän ujompi nainen jää auttamattomasti seinäruusuksi näillä parisuhdemarkkinoilla. vierestä sitten ihmettelen näiden naisten touhuja, kun he kertovat seksiseikkailuistaan vaikka kotona on sellainen mies jonka saadessani olisin ikionnellinen. monesti jos olemme olleet esim. vaikka risteilyllä 4 hengen naisporukalla, minä joukon ainoa sinkku, saan nököttää itsekseni kun jo valmiiksi parisuhteessa olevat naiset löytävät seuraa heti tax freestä laivan lähdettyä liikkeelle.

vai onko se vaan niin että kautta aikojen toisille miehille ja toisille naisille on aina enemmän seuraa kuin toisille. vaikka luonteessa ja ulkonäössä olisi puutteita, silti toisille löytyy seuraa ja jollekin jopa paremman näköiselle, rauhallisemmalle mutta kuitenkin mukavalle ei sitten millään?

14

280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isoja

      ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÄÖ

      Käytä näitä. Ehkä joku sitten vaivautuu lukemaan.

      • aatu3001

        Äidinkielenopettaja?? Voi mikä yhteensattuma, niitä näkee niin harvoin mutta onneksi täällä niitä on
        Ovat niin superseksikkäitä että ihan sydämeen sattuu


      • Joo-o-o
        aatu3001 kirjoitti:

        Äidinkielenopettaja?? Voi mikä yhteensattuma, niitä näkee niin harvoin mutta onneksi täällä niitä on
        Ovat niin superseksikkäitä että ihan sydämeen sattuu

        Harva viitsii vaivautua huomauttamaan, jatkaa vain johonkin muualle. Siksipä äikänopejakaan ei täällä usein näy.


    • eskariot

      Mielenkiinnolla luin tuota kirjoitustasi ja ainakin minä sain hyvän kuvan sinusta miehenä. sanoisin että tosiaankin olisin hyvunkin kiinostunut kaltaisestasi naisesta. Joten jos jostain syystä me tapaamme tax freessä niin sinulle tulisi olemaan vaikeaa päästä minusta eroon, joten olehan varuillasi siellä.
      En sanuut mitenkään sinusta kuvaa etteikö miehet olsi muka kiinnsotuneet sinusta tai ettetkö löytäisi sitä oikeaa. Päinvastoin sain sellaisen kuvan että sinulla riittäisi vientiä varmasti. Se että joku on tavannut heti satamasta lähdettyä jonkun miehen ja nyt varattuna haluaa pitää hauskaa, kertoo minulle oikeastaan vain sen kuinka he ovat niin kaukana minusta ja minua viehättävistä ihmisistä. Ja ehkä se kertoo myös sen kuinka vähän moraalia heillä on. Se miksi varattuihin ihmisiin tulee sitten tutustuttua niin uskon se olevan syynä ettei ole paineita siitä kuinka siinä jutussa käy kun aina on joku odottamassa oven takana.
      tällä tavoin suhteen luominen käy paremmin ja jos ei sitten natsaisikaan niin ei huolta kotona oottaa se 'kulta'
      Sanon kuitenkin etteivät he ole onnellisia hänestä vaan siitä että saavat peuhata niinkuin haluavat välittämättä siitä kuinka muut tuntevat.
      Mitä lihaviin tulee ja heidän ihmissuhteisiin. Niin saatta olla että heillä ei ole ulkonäköpaineita voivat olla
      siitä rasituksesta paitsi ja näin ollen voivat olla omia ihania itsejään.
      Tietenkin se viehättää miehiä kun toinen on vapautunut, mutta siinä on se haittapuoli että voi joutua kimppaan jos jonkinmoisen ihmisluonteen kanssa. Sanoisin itse lihavissa olen eniten huomannut katkeruutta myös. Joka tietnkin on yhtälö siitä että on onnistunut tapaamaan huonoja ihmissuhteita.
      Mitä useamman tapaa elämässään sitä vähemmän on sitoutunut siihen yhteen ainoaan. Kun tilanne näyttää omalta kannalta huonolta niin askel vie jo toiseen suuntaan.
      Siksi miehet ei näe hyvänä juttuna naisen useita miehiä, koksa eivät itse usko olevansa sen mielenkiintoisempi kuin toisetkaan. Ja jos haluaa pidemmän suhteen niin olisi joku varmuus saatava kait.
      Ei se ajattelu perustu mihinkään luonteeseen vaan faktoihin mitä nainen on jo näyttänyt miehelle
      Jos on 5- 10 miestä ollut se ei ole paha, mutta kaikki siitä ylöspäin pistää miehet jotka haluaa elämaän ajan kestävää suhdetta miettivät kaksi kertaa ennen kuin tekevät mitään
      Joten sinulla jos kellä on oikasti hyvät mahdollisuudet löytää se oikea, tosin mahdollisuudet tavata se on pieni mutta olemassa oleva kuitenkin.
      Rauhallinen ja mukava => tosi hyvä!!

    • 425gs<r

      ei pidä taas yleistää kuten tällä palstalla on tapana. täällähän kokoontuu enimmäkseen tietynlaiset nettiriippuvaiset nördet joilla ei paljon aitoa kokemusta naisista niin sitten on mielipiteetkin kärjistettyjä ja kaukana todellisuudesta. btw. mulle ainakin kelpaa kiltti tyttö, ei tarvi olla neitsyt kuitenkaan, mutta liika ujous on miinusta jos ei saa sanaa suustaan tai on liian helposti "muokattavissa" eli ei omista omia mielipiteitä.

    • 16+11=?

      No mulle ei ainakaan lihava nainen käy. En vaan kiinnostu sellaisista. En voi sille mitään.
      Naisen aikaisemmalla suhdehistorialla ei ole mulle juurikaan merkitystä.

    • "nämä naiset eivät kelpaa palstan miehille"
      Kyllä kelpaa minulle nuo, mutta semmoinen ei kelpaa minulle joka harrastaa yhden yön juttuja. Suhteita saa olla ollut, mutta niidenkin suhteen semmoinen juttu että niihin ex:n ei pidetä mitään yhteyttä. Eikö tämän pitäisi olla järkevä asia jos haluaa kunnollisen parisuhteen?

      "kiltti, nätti ja vähän ujompi nainen jää auttamattomasti seinäruusuksi näillä parisuhdemarkkinoilla"
      Justiin tämmöistä olen hakenut, mutta ei ole tullut vastaan vielä. Varattuja tällaisia olen kyllä nähnyt, mutta en yhtään sinkkua. En halua mitään kauheaa juhlijaa, joka on joka vkl juomassa. Minulle rauhallisuus, käyttäytyminen, luotettavuus, rehellisyys, toisen huomioon ottaminen, päihteettömyys (alkoholia saa ottaa mutta kohtuudella), yhteiset päämäärät sekä mieltymykset ovat juuri niitä asioita mitä haen.

      "vai onko se vaan niin että kautta aikojen toisille miehille ja toisille naisille on aina enemmän seuraa kuin toisille. vaikka luonteessa ja ulkonäössä olisi puutteita, silti toisille löytyy seuraa ja jollekin jopa paremman näköiselle, rauhallisemmalle mutta kuitenkin mukavalle ei sitten millään? "
      Kyllä se vaan niin näyttää olevan. :(

      • ....

        Rumalla naisella ei tee mitään.


    • ei laiheliini

      mutta nappasikin plussan pois. Hyvä kirjoitus ja ihan samoja havaintoja minulla lähipiirissä, ei naisen painolla tai entisillä suhteilla/seksisuhteilla ole oikeassa elämässä mitään merkitystä. Tää läski ja ruma ja seksuaalisesti kokenut nainen ei kelpaa-ilmiö on palstan kokemattomien poikien mielissä, jos koko elämä on opittu ja eletty koneen kautta ei voi tietää mitä oikeasti ulkona tapahtuu. Ja nehän tunnetusti ehtii täällä huutaa joilla sitä vipinää suhdemarkkinoilla ei ole. Ei ne deittajaat täällä mitään ehdi kirjoittaa, muuta kuin satunnaisesti. Itse olin eilen viihteellä ja flaksi kävi taas niin mahdottomasti vaikken mikään laiheliini olekaan. Tosielämä vääristyy nettinörttien näppiksillä, ehkä nää kurjuudessaan ja puutteessaan rypevät haluavat vain pahoittaa naisten mielet, siinä onnistumatta. Ei paljon nettikirjoittelut paina kun on taas treffit komean miehen kanssa.

    • m30.

      Taidat vaan tuntea jotain uber kevytkenkäisiä naikkosia. Pistetään muistiiin: varo naista, joka liikkuu huonossa seurassa. Pettää kuitenkin, ja selittää sitten, että no kun kaveritkin.

      • KyrpäOtsassa

        Sinä m30 olet oikein mestari kääntämään kaikki viestit aina päälaelleen ja eri tavalla miten ne on tarkoitettu. Miten ihmeessä oikein pärjäät parisuhteessa tai ihmissuhteissa ylipäätään? ilmeisesti et menesty, koska vietät niin paljon aikaasi tällä palstalla.


      • m30.
        KyrpäOtsassa kirjoitti:

        Sinä m30 olet oikein mestari kääntämään kaikki viestit aina päälaelleen ja eri tavalla miten ne on tarkoitettu. Miten ihmeessä oikein pärjäät parisuhteessa tai ihmissuhteissa ylipäätään? ilmeisesti et menesty, koska vietät niin paljon aikaasi tällä palstalla.

        Olen hyvä näkemään metsän puilta ja keisarin ilman vaatteita. Monia ihmisiä se ärsyttää, he kun mieluummin eläisivät vaahtokarkinpehmeän fantasian sisällä.


      • vaahtokarkkielämä
        m30. kirjoitti:

        Olen hyvä näkemään metsän puilta ja keisarin ilman vaatteita. Monia ihmisiä se ärsyttää, he kun mieluummin eläisivät vaahtokarkinpehmeän fantasian sisällä.

        ja sit sä kuitenkin voihkit täällä kun et saa "arvoistasi" seuraa. Tunteeton ja kylmä päänaukoja on sun tasoas, oikeesti.


      • Reipas Poikamies
        vaahtokarkkielämä kirjoitti:

        ja sit sä kuitenkin voihkit täällä kun et saa "arvoistasi" seuraa. Tunteeton ja kylmä päänaukoja on sun tasoas, oikeesti.

        " vaikka luonteessa ja ulkonäössä olisi puutteita, silti toisille löytyy seuraa ja jollekin jopa paremman näköiselle, rauhallisemmalle mutta kuitenkin mukavalle ei sitten millään? "

        Niin käy koska haluamasi miehen tulee toki omata NE ytm-manööverit jotta tunnet olosi halutuksi, seksikkääksi ja olevasi arvoisesi miehen seurassa.

        Pystyn hetkittäin eläytymään supliikin miehen rooliin, siis iskemäänkin häikäilemättömästi ja seksipainotteisesti naisia. Tämä mielentilani tulee varata laivalle, tai ryyppyreissulle toiseen kaupunkiin. Hetkittäin saan sen draivin normi baareilussakin päälle.

        Omana itsenäni olen arki tavis joka päätyy kunnon naisen kamumieheksi. Koska olen hyvä puhumaan ja ihan hiton hyvä kirjoittamaan. Se vain tökkii kun pitäisi "johtaa" naista. Ujohkon kohdalla tämä on selviö että miehen tulee olla aktiivinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1795
    2. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      74
      1415
    3. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1392
    4. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      295
      1290
    5. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      28
      1189
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      116
      1132
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1049
    8. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      977
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      899
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      848
    Aihe