Tylsä mies

turn off ?

Lähes aina kuulee naisten kertovan että mies ei saa olla tylsä. Miehen pitää olla kiinnostava ym. Kokemusperäiset havainnot ei kyllä tue sitä että naiset itse noudattataisivat tätä. Aivan uskomattomat tahvot ovat pariutuneet. Miksi naiset sitten aina mainitsee tuon tylsyyden turn-offina ?

14

474

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 53<sgdb

      eri naiset varmaan kokee tylsyyden eri tavalla, jollekin joku älykkö on helvetin tylsä, toiselle taas se lätkäfani bissesieppo on mr. boredom jne.

    • Se Tylsä mies

      Tylsä mies ei kelpaa suominaisille, ei edes tylsille suominaisille. Siispä en seurustele suomalaisen kanssa.

    • Maku Asia

      Tähän on helppo vastata. Eri ihmiset kokevat ja määrittelevät tylsyyden, kuten muutkin ominaisuudet, täysin eri tavalla. Ja, hyvä niin.

    • Ei niin tylsä mies

      Miesten tylsyydestä valittavat naiset ovat yleensä itse tylsiä, apaattisia ja mielikuvituksettomia. Siksi he tarvitsevat miehen, joka tekee kaiken heidän puolestaan, viihdyttää heitä ja keksii kaiken tekemisen ja puheenaiheet. Luulevat olevansa kiinnostavia vain siksi että ovat nättejä, tai vain siksi että ovat naisia.

      Välttäkää miehet näitä naisia. Heidän kanssaan oleminen on pelkkää ajanhukkaa.

      • ap

        Oisko kyse vaan ns. yleisesti hyväksyttyvävästä syystä ? Kukaan nainenhan ei koskaan valitse kumppaniaan ulkonäön, rahan, statuksen tms. pinnallisen syyn takia. Kukapa nainen tunnustaisi edes ystävälleen ettei mies ollut tarpeeksi hyvän näköinen, hyvässä ammattissa jne. Tylsyys kortti voidaan sitten lyödä pöytään kun mies ei ole jotain edellisistä.

        En nyt tarkoita että naiset valitsevat kumppanin noiden pinnallisten syiden takia vaan sitä että miehen tylsyys on vaan tekosyy kun parempaakaan ei keksitä uskalleta sanoa.


      • sfhbhs

        "Luulevat olevansa kiinnostavia vain siksi että ovat nättejä, tai vain siksi että ovat naisia."

        täysin samaa mieltä.


      • just------
        ap kirjoitti:

        Oisko kyse vaan ns. yleisesti hyväksyttyvävästä syystä ? Kukaan nainenhan ei koskaan valitse kumppaniaan ulkonäön, rahan, statuksen tms. pinnallisen syyn takia. Kukapa nainen tunnustaisi edes ystävälleen ettei mies ollut tarpeeksi hyvän näköinen, hyvässä ammattissa jne. Tylsyys kortti voidaan sitten lyödä pöytään kun mies ei ole jotain edellisistä.

        En nyt tarkoita että naiset valitsevat kumppanin noiden pinnallisten syiden takia vaan sitä että miehen tylsyys on vaan tekosyy kun parempaakaan ei keksitä uskalleta sanoa.

        Just jotain tällaisia todellisia syitä siellä on takana silloin kun nainen sanoo torjuvansa miehen jonkun tällaisen epämääräisen sosiaalisesti sopivaksi katsomansa syyn kuin tylsyyden vuoksi. Huvittavaa on se että esim. juuri tylsäksikin mies voidaan määritellä jo muutaman minuutin tutustumisen perusteella.


    • ....................

      Elämälle ei ole mitään päämäärää. Ainoa päämäärä on kulkea baarin ja jonkun saippuaoopperan välillä. En yhtään ihmettele, jos elämä on hieman tylsää. Onhan juhlinen kivaa ja varsinkin nuorena se saattaa viedä mennessään, mutta jos elämä on pelkkää juhlimista, ei se maistu miltään.

      • "Onhan juhlinen kivaa ja varsinkin nuorena se saattaa viedä mennessään, mutta jos elämä on pelkkää juhlimista, ei se maistu miltään"
        Näin se on montakin tapausta olen nähnyt jotka ovat ruvenneet juhlimaan oikein reippaasti. Eikä siitä mitään hyvää seuraa vaikka se hetken huumaa onkin, kohtalona on juoppona eläminen tai kuolema melko aikaisessa vaiheessa. Niin kuin vanha sanonta kuluu 'viina vie mennessään'.

        Onneksi itsellä on sen verran järkeä päässä että en tuommoiseen rupea, vaikka kiinnostavalta tuo vaikuttaa juuri tuon huuman takia. Toki siinä jännitystä ja vauhdikkuutta on paljon enemmän silloin, mutta pidemmän päälle se ei ole hyvä ratkaisu.


    • Puhumattakaan siitä

      että monet naiset jotka valittavat miehen tylsyydestä ovat itse täysin käsittämättömiä taliaivoja. Miehen pitäisi viihdyttää näitä tylsämielisiä 24/7. Koskaan ei kannata alkaa hengata sellaisen kanssa, joka ei yksikseen viihdy. Sellaista saa olla ihan jatkuvasti viihdyttämässä eikä se ole sittenkään tyytyväinen. Yleensä ottaen se, että ihmisellä on meidän virikkeellisenä aikanamme tylsää, on merkki tyhmyydestä ja pahasta tylsämielisyydestä.

      • Näitä

        "yksikertaisia" tuntuu olevan erityisen paljon suomi24-deiteissä


    • dehswhws

      mutta eivät itse tiedosta sitä vaan pitävät itseään niin helvetin erinomaisina. Todellisuudessa miehet yleensä tutustumisvaiheessa ja myös suhteen aikana ovat niitä jotka pitävät keskustelun käynnissä ja vievät tilannetta eteenpäin, naisen jäädessä passiiviseksi mukanaroikkujaksi.

      • El Mariachi

        tee valintojaan sen perusteella millaisia itse ovat, vaan sen perusteella mitä voivat saada.


      • voi voi teitä ressuj

        Mikäs siinä sitten on niin vaikeaa ettet voi viedä asioita eteen päin? Mies joka ajattelee noin ei ole sopiva suhteeseen koska ei varmasti tee mitään suhteen eteen. Ensimmäinen riita ja herra hidalko lähtee herne nenussa kotiin äidin luokse. Näistä prinsessapojista kannattaa pysyä erossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1915
    2. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      30
      1700
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      78
      1573
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1432
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      311
      1369
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1202
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1119
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1019
    9. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      1007
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      238
      906
    Aihe