Siitä puhe mistä puute

Hullu nainen

Ahdistaa, ahdistaa, välillä menee kovaa ja välillä liiankin kovaa. Olen 25-vuotias nainen ja erosin (omasta tahdostani) keväällä miehestä jonka kanssa olin seurustellut 16-vuotiaasta saakka. Erosta lähtien elämäni on ollut yhtä vuoristorataa. Viikonloput on mennyt siitä lähtien enemmän tai vähemmän viihteellä, kun aiemmin ryyppäsin muutaman kerran vuodessa. Aloitin taas satunnaisen tupakoinnin viiden savuttoman vuoden jälkeen.

Kesällä hyppäsin benjin ja olen harrastanut muutenkin extremeä lähes kaikessa. Mitä kovempaa sen parempi. Tuntuu, että koko ajan pitää mennä kovaa, koska jos joutuu pysähtymään niin alkaa murehtimaan omaa yksinäisyyttä. Koko ajan järkyttävä kaipuu toisen ihmisen lähelle! Seksi on mielessä jatkuvasti.. Jollei mitään muuta niin edes yhden illan juttuja.. Ketä tahansa en ole kuitenkaan kelpuuttanut, mutta rikkonut tahtomattani viattomien sydämiä oman läheisyyskaipuuni vuoksi.

Välillä tuntuu, että olen tulossa hulluksi. Olen riippuvainen seksistä, huomiosta, viinasta, tupakasta, sosiaalisista medioista.. mitähän vielä??! Sinkkuna olen myös huono ystävä, koska ajattelen koko ajan itseäni. Onko kellään samanlaisia kokemuksia???

13

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m30.

      Jatka vaan valitsemallasi tiellä, kun on alkuun päästy. Susta ei tule kenellekään enää kunnollista vaimoa, johon voisi luottaa.

      • kaksinaismoralisti-

        Eikä susta tule enää kenellekään kunnollista miestä johon voisi luottaa. Onhan sullakin samanlaisia juttuja ainakin omien kirjoitustesi mukaan ollut.


      • m30.
        kaksinaismoralisti- kirjoitti:

        Eikä susta tule enää kenellekään kunnollista miestä johon voisi luottaa. Onhan sullakin samanlaisia juttuja ainakin omien kirjoitustesi mukaan ollut.

        Ei ole tuollaista menoa ollut minulla. Pari kertaa olen nuorempana päätynyt sänkyyn jonkun satunnaisen naisen kanssa, mutta muuten olen harrastanut seksiä vain sellaisten naisten kanssa, jotka olen halunnut ihan oikeaan suhteeseen kanssani. Sille en sitten mitään voi, jos jutut ovat päättyneet nopsaan kun nainen on pettänyt tai jättänyt.


    • "Onko kellään samanlaisia kokemuksia???"
      Jaa ei ole minulla, mutta tällä samalla paikkakunnalla missä asun niin tuntuu olevan samanlainen nainen joka on myös riippuvainen noista asioista.

      Ai niin kysymän pitää missäs päin suomea asuskelet, ettet vaan ole sama?

      • Hullu nainen

        Asun Helsingissä =)


      • Hullu nainen kirjoitti:

        Asun Helsingissä =)

        Ok, et siis ole sama. Vajaa 500km matkaa välissä eli 8 tunnin ajomatka. Tuntui vaan kuvaus passaavan niin hyvin tähän toiseen.


    • pakkohan se on kokoajan mennä koska jos pysähtyy niin maailma kaatuu ko on läheisyyttä niin ikävä.. itse oon purkanu pahaa oloa työnteol ja nyt rupeaa olemaan niin väsyksis ettei jaksa kiinnostaa mikään enään..

    • Itsekin sekaisin

      Tuntuu siltä, että sinulle on jäänyt käsittelemättömiä asioita, joita et halua, tai et pysty kohtaamaan? Et sinä viinalla ja biletyksellä asioita muuta.

      Oletko ajatellut puhua asioistasi psykologille tms? Voisit saada asiat käsiteltyä ja oman elämäsi taas haltuusi. Oma "hulluus" ei muuten ole mikään tekosyy kohdella muita huonosti, eikä myöskään känni. Älä siis yritä kuitata tekosiasi marttyyriasenteella, koska olet edelleen niistä ihan itse vastuussa.

      • Hullu nainen

        Olen yrittänyt miettiä mitä ihmettä tässä on nyt jäänyt käsittelemättä, mutta en ole keksinyt vastausta. En ole kohdellut ketään huonosti, mutta en voi sille mitään jos miehet ihastuu eikä tunne ole ollut molemminpuolinen.


    • Hullu mies

      No sinkkuna on toki koko ajan järkyttävä kaipuu toisen ihmisen lähelle. Sen sijaan ryyppäys ja tupakka nyt varsinkaan ei houkuta.

    • 17+2

      eroahdistus ja elämä kriisissä, koska muutokset elämässäsi ovat olleet niin suuria. veikkaan että tuota kestää jonkin aikaa, töpeksit ja sitten toivottavasti jossain välissä heräät. sitten tuntuu ettei juhliminen ja jatkuva meno ole enää hauskaa. kaduttaa jotkut teot ja hävettää. alkaa kaivata elämään rauhoittumista ja vakautta.

      tn. löydät jossain vaiheessa uuden kaverin jonka kanssa elämä asettuu uomiinsa. niin ne menee, ne tavalliset tarivat.

      • Ei se satu

        Anna palaa mutta älä tee mitään, mistä jää pysyvät muistot (hanki tautia, tatuointia tai tapaturmaa). Sen jälkeen olet saanut elää ja kokea ne asiat, mitkä nuorena jäivät tekemättä, ja jonakin päivänä kohdallesi osuu se ihminen jonka kanssa olet valmis perustamaan perheen.


    • Ei noin

      Mania. Mulla on samantyyppistä käytöstä maniassa. Röökiä nyt ei enää mene, mutta meni parhaimmillaan kaksi askia päivässä, viinaa saattoi upota, rauhoittavia, panin ihan mitä vaan ja vaikka montaa eri naista päivässä ja koko ajan jotenkin mystisesti tapahtui jotain.

      Mutta maniassa en pahemmin kaipaa seurustelua. Seksiä senkin edestä. On vaan niin helvetin hyvä olla ettei kaipaa ketään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      76
      2894
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      2025
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1628
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      152
      1471
    5. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      313
      1436
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      121
      1222
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1219
    8. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1139
    9. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      20
      1123
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      45
      1067
    Aihe