Rentut ja minä

Bette Hewl

En ole ihan varma millainen on sellainen mies, joka on rehellinen ja elämänsä eteen kovasti vaivaa näkevä. Yritän uskoa siihen, mutta en koskaan törmää kehenkään. Minä olen huolellinen, aistikas ja työtä, vaivannäköä pelkäämätön nuori, enkä haluaisi tuhlata aikaani näihin renttuihin, jotka vain kiusaavat ja nauttivat aiheuttamastaan ahdingosta laiskotellen.

Miehet pääsevät vähemmällä. Renttunaisten täytyy sentään pitää huolta itsestään.

Eräskin tuntemani nuori mies, jos olisi nainen, olisi jo lihava ja epäsuosittu. Tai sitten kiillottanut itsensä haluttavaksi ja kärsimyksensä takia katkera maailmalle. Nyt hän pääsee kuin koira veräjästä nauttien saamastaan huomiosta. Kuitenkin jos joku häneltä vaatii jotain hän tukehtuu kekseihinsä. Ehkä kostaa kohtaamansa vääryyden. Hänen huolimattomilla teoillaan on negatiivinen vaikutus, mutta niiden letkeys ja hänen lapsenomaisuutensa saavat hänet vaikuttamaan kullanmuruselta ja elämänreunalla pysyvältä raatajalta. Juuri sellaiselta, josta ajattelisit "tuo se vasta osaa elää". Todellisuudessa tällä sankarilla ei ole elämää ja on hautautunut omaan negatiivisuuteensa riippuvaisena saamistaan kehuista ja muiden huomionhakuisten kulissipositiivisuudesta.

Minkälainen on sitten se oikea kullanmurunen tässä maailmassa? Minkälaista miestä voisin kunnioittaa ja ihailla? Mistä löytäisin oikean, välittävän suhteen vailla turhaa tärkeilyä?

Olen kiinnostunut matkustamisesta ja minulla on tuhat ideaa päässäni. Olen aika taiteellinen. Nautin yksinkertaisista asioista ja olen vielä aika hauskakin ja spontaani loputtomasti uusiutuen ja kestän näiden ihmisten huonoa käytöstäkin. Olen oikeasti melko ihmeellinen tyyppi. Olen vain hieman maassa kun en tunnu löytävän ketään tarpeeksi kiinnostunutta junamatkalle kanssani. Tai pelkästään kotiin eteisenlattialle ihmettelemään. Kun olisi edes kaveri, jonka kanssa jutella ja viisastella.

Minkälainen on naisrenttu? Onko se laiska? Onko se sellainen, joka edellyttää miehiltä jatkuvaa huomiota ja töidensä ja naiseutensa ylläpitoa niin ettei itselleen jää mitään huolehdittavaa? Vaihtaako se miehen sen mukaan kuka palvelee parhaiten (ja on haluttavin siinä samalla)?

Tunnen itseni käytetyksi, mutta en kadu mitään ja teen sen vielä uudestaan ja uudestaan jos en mitään muuta löydä. Rentut ainakin välillä ovat melkein siedettäviä. Vaikka nyt juuri on pahasti sukset ristissä renttujen kanssa ja olen entistä ulkopuolisempi. Kun en osaa miellyttää tarpeeksi. Enkä ole tarpeeksi [jotain].

En ole helposti vietävissä. Ymmärrän kyllä milloin minua yritetään viilata silmään ja olen kiusallisen realistinen. Olen vain jonkin verran yksinäinen ja toisaalta vain niin tylsistynyt, että tahallani hankin elämänkokemuksia ihmisten kanssa, jotka eivät oikeastaan ideologioiltaan tai olemattomalta mielikuvitukseltaan kiinnosta minua pätkääkään. Siinä sivussa toivon törmääväni uusiin ihmisiin. Missä kaikki hienot tyypit on?

2

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liikuttavaa tekstiä.

      "Olen kiinnostunut matkustamisesta ja minulla on tuhat ideaa päässäni. Olen aika taiteellinen. Nautin yksinkertaisista asioista ja olen vielä aika hauskakin ja spontaani loputtomasti uusiutuen ja kestän näiden ihmisten huonoa käytöstäkin. Olen oikeasti melko ihmeellinen tyyppi. Olen vain hieman maassa kun en tunnu löytävän ketään tarpeeksi kiinnostunutta junamatkalle kanssani."
      Samanlaista naista olen hakenut ei vaan tunnu löytyvän, ainakaan läheltä.

      "Minkälainen on naisrenttu?
      Minun mielestä sellainen joka vetää päihteitä milloin vaan. Kun itse olen päihteetön, niin en kyllä huolisi tällaista.


      Minkälainen on mielestäsi hieno tyyppi?

    • Mies metsästä

      Meitä on vaikka kuinka paljon! Me emme vain kohtaa. Ja vaikka kohtaisimmekin, se ei johtaisi mihinkään, koska tuskin täyttäisimme näennäisiä vaatimuksiasi. Voi tosin olla, että sinäkään et täyttäisi meidän vaatimuksia.

      On helppo ja turvallinen ratkaisu säätää noiden ei-kiinnostavien tyyppien kanssa. Tiedät jo valmiiksi, että siihen ei tarvitse sitoutua, kun se ei tule toimimaan. Toisinsanoen, sinun itsesi ei tarvitse heittäytyä tai riskeerata. Näin saat jotain kokemuksia. Mutta lienee sanomattakin selvää, että mitään maatajärisyttävää tuollaisesta tuskin löydät. Hienot tyypit ovat niitä, jotka odottavat myös sinulta jotain. Oletko valmis antamaan aidosti itsestäsi? Oletko valmis ottamaan riskin, että saat prosessissa itse näpeillesi? Jos et ole, niin tuskinpa löydät niitä hienoja tyyppejäkään.

      Kysyit, minkälaista miestä voisit kunnioittaa ja ihailla. Tuo on aika hassu kysymys. Sinunhan se pitäisi tietää. Ei sinun ajatuksiasi ja mielihaluja kukaan muu tiedä senkään vertaa. Itse se täytyy itselleen selvittää. Ja kun on selvittänyt, niin usein joutuu jostain toiveistaan antamaan periksi tosiasioiden edessä. Kaikesta ei kuitenkaan tarvitse, eikä varsinkaan kannata.

      Nykyajan kevytmielinen seurustelu- ja seksikulttuuri lienee ongelman lähtökohta. Naisten ei välttämättä tarvitse tehdä muuta kuin olla ja odottaa, koska miesjoukosta löytyy aina riittävän iso joukko yrittäjiä, ihan biologisista syistä johtuen. Tästä seuraa herkästi toimintamalli, jossa taannutaan objektin asemaan. Objektia (nainen) kohdellaan subjektin (mies) toimesta jotenkin, ja sitten vain valitetaan jos kohtelu ei ollutkaan mielekästä. Tervetuloa miesten maailmaan. Elämme tasa-arvon aikaa, jolloin nainen voi ja pitää olla objektin sijasta subjekti. Voit toimia niinkuin haluat, mutta mukana tulee epävarmuus ja vastuu omista toimista. Saatat saada kynsillesi tai sitten ehkä et, mutta valinnat on omiasi. Näin miehetkin joutuvat toimimaan. Toimintatavat ovat sitten moninaisia. Toiset perustavat perheitä, toiset pyörittävät tietoisesti kaltaisia naisia, ja jotkut ulkoistavat itsensä ihmisuhdemaailmasta kokonaan. Oleellista on, että ne ovat kaikki OMIA VALINTOJA, ehkä tiedostamattomia mutta silti valintoja. Biologisista syistä johtuen mies ei voi koskaan olla objekti. Vastaavasti, biologisista syistä johtuen naisella on taipumus olla objekti. Nykyaikainen tasa-arvoajatus on jossain määrin ristiriidassa biologian kanssa. Mikäli tasa-arvo nähdään kannatettavana asiana, on se otettava vastaan kaikkineen päivineen. Tämä tarkoittaa sitä, että naisen on tultava objektin asemasta lasikuvun alta ainakin osittain subjektin asemaan viidakon vaaroihin. Ja toisaalta, naisen täytyy hyväksyä miehen osittainen vetäytyminen objektin asemaan turvaan loputtomasta päähänlyöntikisasta ilman miehisyyden kyseenalaistamista. Oletko siihen osaltasi valmis?

      T: Rehellinen ja elämänsä eteen sopivasti vaivaa näkevä mies.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      148
      5226
    2. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      12
      2252
    3. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1688
    4. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      153
      1574
    5. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      8
      1561
    6. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      322
      1561
    7. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      23
      1535
    8. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      131
      1326
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      1319
    10. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      47
      1187
    Aihe