Millainen mies vetää puoleensa?

kysyy tietämätön

Kertokaahan naiset millainen on unelma mies ja mitkä seikat tai piirteet vaikuttavat näkemykseesi positiivisesti, että mies on haluttava.

26

3515

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qqueen

      Sanotaan lyhyesti että ns. hevimäisyys. Siis intohimo raskaaseen musaan ja sen mukainen pukeutuminen. Se on se vaan se joka vetää puoleensa.
      Luonteelta hauska, huumorintajuinen, huolehtiva, ystävällinen, uskollinen.

      • kunnon miestä

        että tollanen paska kuin hevimäisyys. tosi turha ismi.


    • -mindi-

      Kyllä mies jonka kanssa älykäs keskustelu sujuu on mukavaa seuraa ja kiinnostava. En tarkoita mitään yliopistotyyppiä, vaan sellaista joka vaistoaa toisen ihmisen mielen liikkeitä ja osaa olla empaattinen tarvittaessa.

      Jos mies vain kertoo sankaritarinoita itsestään alkaa tökkiä. Sama vika naistuttavilla, ei jaksa...

      Ulkomuodosta on vaikea sanoa, minuun vetoaa leveät hartiat, turvallinen syleily. Pituus ei pitäisi olla kriteeri
      mutta olen pitkä nainen, -5 cm 10 olisi toivottavaa, tunnen kyllä naisen joka on naimisissa lyhytkasvuisen miehen kanssa, mies on erittäin fiksu ja hauska, se kompensoi kyllä hyvin.

      • Anonyymi

        Aika moni nainen selittää että huumorintaju,,iloisuus rehellisyys ym ym. Mutta jos on vaan rahaa tarpeeksi, niin se tuntuu riittävän joillekin.


    • Yön laulu

      Hoikka varsi, hymynkare suupielessä, pilke silmäkulmassa, huomionjako naise(i)lle hallussa, kitara sylissä ja soittotaito, väriä ja loistetta ...

      • Jämäkkä mies,

        eikä mikään räkäpallo. Sellainen, jota ei porukat ja yleinen mielipide vie suuntaan eikä toiseen. Ei mikään homososiaalinen naistenhärnääjä. Humaani, eläinrakas, kunnon ihminen. Harvassa tuntuu olevan muut kuin täyspäiväpellet. Kyllä nää tyttöset tyytyy vähään, mutta eipä ole mun ongelma.


      • Hah !
        Jämäkkä mies, kirjoitti:

        eikä mikään räkäpallo. Sellainen, jota ei porukat ja yleinen mielipide vie suuntaan eikä toiseen. Ei mikään homososiaalinen naistenhärnääjä. Humaani, eläinrakas, kunnon ihminen. Harvassa tuntuu olevan muut kuin täyspäiväpellet. Kyllä nää tyttöset tyytyy vähään, mutta eipä ole mun ongelma.

        Jep, sun ongelmasi näyttävät olevan iiihan toisenlaisia.


    • essssssssssssssss

      Unelmamies on positiivinen luonteeltaan, ei katso muita alaspäin, rehellinen, lämmin. Uskaltaa olla oma itsensä, siis ei koe tarvetta esittää jotain muuta kuin mitä on.

    • iiyiyoiyi

      Ulkonäkö kohdallaan eli minua miellyttävä. Näyttää kiinnostuksensa ja tulee lähelle. Katse.

    • totta puhuen

      omalla kohdalla kaikki älykkäät pistän merkille. Kumma juttu, vaikkei ihminen olisi puhunut sanaakaan, sen huomaa jos joku on tavallista fiksumpi. Miehillä se o lähinnä matikka/fysiikka/tietotekniikka tai harvemmin taide, joka on vielä enemmän minun makuun koska olen sellainen ihtekin. Lisäksi hyvä ulkonäkö ja sosiaalinen äly, ettei käyttäydy typerästi ja möläyttele tyhmiä. Siinä koko paketti mitä toivoa voi.

      • Tätä minä toivon...

        joka on huumorintajuinen, rehellinen ja minut huomioiva. Mies, jolla on syvä katse. Plussaa olisi leveät hartiat ja se että jaksaa nostaa minut ilmaan. Mielellään saman pituinen tai pidempi kuin itse olen. Mieluummin iso, miehekäs mies kuin laiheliini.


    • 45

      Älykäs, viisas, miellyttävä - siis empaattinen, rehellinen, siisti, tumma, joka useimmiten jaksaa hymyillä elämälle ja ihmisillekin. Pitää eläimistä ja luonnosta. Ei (liikaa) hajustettu, ei hermoile, ei käskytä, ei suhtaudu alentuvasti, eikä elvistele. Uskomatonta kyllä, tällainen lempeän miehekäs ihanuus on olemassa. Siis ainakin yksi.

    • ödfiobghfjp9d8ä

      parikymppisenä riitti tummat silmät ja tumma tukka, eksoottinen ja hieman taiteellinen.
      No "turpiin tuli" ja nyt muutaman vuoden hiljaisuuden jälkeen tuumailutauon pidettyäni tässä kolmekybäisenä olen valmistautumassa kevään metsästyskauteen,
      tähtäimessä on: karismaattinen ja hieman "karhea" miehekäs mies jolla on sielukkaat silmät ja erittäin hyvät "tuntosarvet" päässä. Toivon että on pitempi kuin minä ja älykäs.

    • vieras_N-83

      Siisti muttei liian laitettu. iso miehekäs mies. vitsikäs, huumorintajuinen, ystävällinen, huomaavainen, keskustelutaitoinen = voi/tykkää jutella aiheesta kun aiheesta.
      Epämääräiset siellä täällä kasvavat karvat karkottaa samoin huono ryhti, laiskuus, kiukuttelu ja nurina ei kuulu miehelle.

      • .................

        "samoin huono ryhti, laiskuus, kiukuttelu ja nurina ei kuulu miehelle."

        ... mutta nämä kyllä sallitaan naiselle, eikö vaan? Vastaa rehellisesti.


    • Unelmamies on pitkä, huumorintajuinen, luotettava, sosiaalinen ja rehellinen.
      Omaa omat mielipiteet ja osaa tuoda ne esille. Ei ryyppää liikaa eikä oo väkivaltainen.
      Miehekäs kroppa, ei siis mikään tikku. :P

    • hyvää joulua

      "ihanaa" ainakin sen kuukauden.

      Normipävä naisten maailmassa siis.

    • joukanainen

      Androgyyni mies, luonnostaan pehmeä. Ei korostettua naisellisuutta tai miehisyyttä. Älykkyydeltään samaa luokkaa kuin minä, kuitenkin matemaattisesti vähemmän kykenevä (tulisi alemmuuskompleksi muuten), sosiaalisesti älykkäämpi (estäisi ehkä minua mokailemasta). Ihminen, jolla ei ole tarvetta pilkata toisia. Ruoanlaittotaito on plussaa. Kaljaa saa kitata, koska minäkin kittaan. Miehen pitää päästää minut metsään, kun sinne kaipaan. Eläinrakas pitää olla, koska eläimistäni en luovu. Olen niille luvannut pitää niistä huolta ja siitä pidän kiinni. Ja minun pitää ihastua mieheen. Ja tällaisen miehen olen löytänytkin. Olisi hän minulle kelvannut, vaikka olisi nainenkin.

      Minun unelmamieheni tuskin on mikään keskivertonaisen unelmamies, mutta enpä minäkään ole ihan normaali, jos totta puhutaan. Keskivertoihmistä ei taida ollakaan. Kaikki on kuitenkin erilaisia, jotkut enemmän, jotkut vähemmän.

    • meliini

      Luonne: tavallaan hyvin ystävällinen, huomaavainen, empaattinen, eläinrakas ja omat rajansa tunteva mies, mutta toisaalta myös salaperäinen ja tositilanteissa rohkea. Antaa tilaa elää. Erityisen lapsirakas ei tarvitse olla, mutta eläimet ovat eri asia. Hän olisi absolutisti, koska itsekin olen. Uskaltaa itkeä, jos siltä tuntuu, ja sanoa mielipiteensä harkitusti mutta suoraan (se onkin hyvin vaikeaa)

      Ulkonäkö: ei sitä nyt varsinaista muottia ole, mutta eniten kiehtoo isokokoiset, lihaksikkaat (paitsi että sileät ja kiiltävät kuntosalikropat ei oikein iske) vartalot, karvojakin saa todellakin olla ;) Kasvot... No, kunhan ei nyt ihan muodoton möykky ole, uskaltaisin väittää että liki mikä tahansa kyllä kelpaa. Ei kukaan nyt niin vastenmielisen näköinen ole, ettei sitä kestäisi. Varsinkin kun itse en mikään katseita kääntävä ole, ei minulla oikein ole mitään varaa lähteä arvostelemaan. Ehkä kuvat selventäisivät paremmin, mitä haen takaa...

      Upea, mielettömän houkutteleva kroppa, todella miehekäs: http://rammstein-pics.webs.com/photos/Till-Lindemann/till du hast-mudda tur.jpg
      sekä http://photos.posh24.com/p/260676/lst/hugh_jackman/hugh_jackman_makes_funny_faces.jpg

      Ei, ei, ei... http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/5145283/2/istockphoto_5145283-sexy-muscular-man.jpg sekä http://static-p3.fotolia.com/jpg/00/02/32/76/400_F_2327606_EAKzMfpU8foy89fKdIRku45FOhMAoT.jpg

      Ei iske nämäkään, ei todellakaan... http://images.huffingtonpost.com/gen/54841/original.jpg sekä http://i.models.com/oftheminute/images/2008/05/chris2.jpg

      Voi kamala, mikä lista! Tuota kuvaa hyvin sana: mahdoton. Tosin tämä nyt oli tällainen irtokarkkitapaus, että keräilin niitä juttuja joihin tiedän kiinnittäväni huomiota. No, ainakin näin itse tästä että isot, raamikkaat miehet ilman kaiken maailman sheivauksia ja rasvaa viehättävät itseäni.

      Että semmoista.

    • nimeni on merkki

      Ihana mies on sellainen, jolla on sopivasti sekä älyä että tunneälyä - mutta sillä älyllä ei saisi kauheasti kehuskella ainakaan jatkuvalla syötöllä. Mikään ei ole kamalampaa kuin mies (tai nainen) tuomassa julki omaa erinomaista älyään joka käänteessä, ehkä vieläpä muitten kustannuksella (kumma kyllä tällaisia ihmisiä on paljonkin ja tuo kehuskelu ainoastaan saa heidät näyttämään tyhmiltä eikä päinvastoin). Pitää olla sen verran älykäs, että näkee kokonaisuudet ja ymmärtää myös muita ihmisiä. Sopiva vaatimattomuus kaunistaa, mutta ei liika. Olisi hyvä olla jollain tapaa itsevarma, mutta kuitenkin voisi myöntää itsellään olevan heikkouksiakin. Ei jyrää muita alleen, vaan osaa huomioida muut ihmiset, mutta osaa tarvittaessa myös olla jämäkkänä. Tasapainoinen vahvanoloinen luonne vetoaa. Pieni ujous siihen päälle on vaan plussaa. Ei tarvitse olla mikään pinnallinen karvanvahaaja, mutta jos tykkää itseään puunata niin ei kai siinä mitään ongelmaa ole. Pukeutua saisi kuitenkin mieluusti rennosti, mutta jotenkin muuten kuin johonkin pinkkiin pikeepaitaan. Musiikista on tykättävä paljon ja kirjan tulee pysyä hyvin kädessä ja sitä on osattava ja haluttava lukea ainakin joskus. Pitää olla huumorintajua ja sellaise silmät mistä näkyy jotain syvyyttä, vaikka ei miehen tarvitsekaan olla mikään herkkä runopoika. Tässä ehkä ne kaikista tärkeimmät ominaisuudet, mitkä pysäyttää.

      • khjkjhju

        Surkeaa, jos useiden naisten mielestä herkkyys on miehessä muka puute... Sehän on miehen suurin vahvuus, herkkyys, jos mies samalla on kuitenkin oikeudenmukainen, riittävästi järkevä ja jämäkkä! Usein näkee noita " ei saa olla mikään runopoika" jnejne pulinoita. Minä en puhuisi tunneälystä samassa yhteydessä, jos käyttäisin tuollaisia termejä.


    • ,kjkhnjuh

      Noh? Lämminsydäminen älykkö - oikeasti siis älykkö. Pidän myös fiksuista duunareista, joilla on jokin vahva oman alansa osaaminen, mutta älykkyys on tosi tärkeää ja siihen kuuluu sen sortin kiinnostus älyllisiin asioihin, että voi keskustella. Ongelmia voi tulla, mikäli mies on älykkö, mutta alemmuuskompleksinen tai jos mielipiteet eroavat liikaa: ei voisi olla sellaisen älykön kanssa, jonka vaikka poliittiset mielipiteet - tai siis ennen kaikkea arvomaailma - olisi kovin kaukana omasta. Netistä en koskaan hae seuraa. Livessä näkee nopeammin ja kattavammin, että milaisia ihmiset ovat.

    • Anonyymi

      Mies Jolla on Isot Munat

    • Anonyymi

      Itse olen miehenä turn off. Mutta muutaman kerran on ollut naisia joilla on ollut jotain sanottavaa.

      Yks jonka ”tunsin” ehkä pari viikkoa teki suoraan aloitteen. Oli puhunut ihmettelevälle naiskaverille jopa enemmistökin parin viikon tuttavuuden jälkeen.

      Toinen nainen joka oli varattu kutsui kylään kun oli ollut yksin.


      Olen kuullut naisen aloitteellisuudesta kaksi pointtia. Toinen on feronomissa. Nainen aistii ihmisiä vahvemmin kuin mies.


      Toinen on naisen ovulaatio ja oikealla hetkellä samaan aikaan kohdattu ihminen.

    • Anonyymi

      Suojeleva, rehellinen, suorasanainen, oikeudenmukainen, huumorintajuinen, harkitseva, uskollinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2910
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2155
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1574
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      71
      1033
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe