naisten käytöstavat

zzzzoom

Miten on mahdollista, että hyvin monilla suomalaisilla naisilla ei ole alkeellisempiakaan käytöstapoja? Tämä on taas hämmästyttänyt vuosien jälkeen, kun olen nyt eronnut ja alkanut taas suunnitella suhteiden solmimista vastakkaiseen sukupuoleen.

Siis mä olen sosiaalinen tyyppi, tykkään jutella ilman taka-ajatuksia vaan sen takia, että naisen kanssa on mukava jutella niitä näitä, ja jos sitten kemiat kohtaa, niin antaa mennä omia latujaan minne meneekin. Olen myös ystävällinen, katson silmiin, puhelias ja omaan mielestäni hyvät käytöstavat.

Mutta. Mitä tekevät naiset. Useat katsovat vaan muualle, sanomatta yhtään mitään. Tai sitten menevät vaan pois. Jotkut eivät saa oikein mitään sanottua - ovat vaan. Eihän noin toimita ihmisten välisessä kanssakäymisessä!! Jos mies tulee ystävällisessä ja avoimessa hengessä ja kohteliaasti puhumaan, niin siihen voisi vastata kohteliaasti, että ei nyt etsi seuraa. Tai heittää small-talkia muutaman minuutin. Kyllä mies huomaa siitä, onko nainen kiinnostunut vai ei ja poistuu takavasemmalle. Mutta tollanen dissaaminen on todella moukkamaista.

Pahimpia dissaajia ovat nelikymppiset naiset (siis oman ikäiseni) - tiedä sitten mitä päässä heillä liikkuu. Sen sijaan nuorilla parikymppisillä naisilla on huomattavasti paremmat käytöstavat. He sentään jäävät hetkeksi aikaa heittämään läppää ja juttelemaan ja sitten vaan toivotetaan toisillemme hauskaa iltaa.

Tekisi niin monta kertaa sanoa nirppanokalle, että menisi kotiinsa kasvamaan vielä hetkeksi. Ja samat naiset vielä monesti syyttävät suomalaista miestä tuppisuuksi joka ei puhu eikä pussaa.

26

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nöösi_poika

      ...Kiitos kun todistat oikeaksi omat havaintoni. Naisia on vaikea lähestyä, varsinkin kun on kokemton AT-mies. Näköjään sinä, joka olet puhelias ja ulospäinsuuntautunut, koet silti haasteita naisten suhteen! Ei mikään ihme, että kokemattomampi mies pelästyy, kun suomianiset ovat JOSKUS kuin jääkuningattaria.

      Olen itse tervehtinyt baaritiskillä kohteliaasti viehättävää nuorta neitiä, joka vastasi "katsomalla hitaasti" ja kävelemällä pois sanomatta sanaakaan! Auts! Tällaisia käytöstapoja suominaisilla... Yritä siinä sitten viihdyttää, paijata ja boostata suomineidin itsetuntua, ja olla niin mielin ja kielin. Palkkana yrityksestä ei ole mitään!

    • nuorempi parempi

      edes keskustelet 40v kurppien kanssa?

    • uejejjej

      Joo siis... eihän sitä edes tarvii olla mikään ihmeen atm.. Ihan tavallisille ja hyvinkäyttäytyville miehille ollaan ylimielisiä ja huonokäytöksisiä myös.. Ihan ku ei muka asioita vois normaalisti esittää.

    • koulutettu.on.inha

      olet llut tekemisissä vain ja ainoastaa korkeastikoulutettujen naisten kanssa ne on tommosii tiedä sitten onko korkeakoulun syy vai kotikasvatuksessa ja ehkä tinderikin on vähän muokannut heitä niin aloittaja katsele kunnon naisia etkä koulutettuja hutsunaesia

      • epäusko

        Ei ne koulutetut huolisi elämänkoululaista muutenkaan.


    • Wwuwuw

      Kerran kahvilassa istuskelin ja luin jotain metro-lehteä..Viereisessä pöydässä joku ukkeli höpisi itsekseen ja vasta kun hän kovempaa ääneen tuohtuneena jotain mölähti ja mulkaisi mua kiukkusena, tajusin että sehän oli koittanut mulle jutella...

      Olitko se sä?

    • Tahvo54

      Ihan normia käyttäytymistä, tuosta puuttui vielä oleellinen vastaus....painu vittuun. Tätäkin kuulee vastauksena kohteliaaseen ” moi” tervehdykseen. On varmaan niin paljon kysyntää parisuhdemarkkinassa että tervehtiminen vituttaa😂

    • wanhaämmä

      Mistä sen tietää, että joku kälisee just mulle? Kun vieraalta kuuluu ääni, se yleensä puhuu puhelimeen. Tai vastailee päänsä sisältä kuuluville äänille, mistä sen voi tietää.

      Kukaan ei ole velvollinen viihdyttämään sua. Älä mene häiritsemään!

      • mies.rakastui.sinuun

        mitä jos joku mies sanoo päivää on sulla isot ja ihanat tissit ja saanko koittaa niitä ja lähtisitkö kahville kysyy tuleva aviomiehesi ja kysyy myös saanko pussata upeaa peppuasi


      • wanhaämmä
        mies.rakastui.sinuun kirjoitti:

        mitä jos joku mies sanoo päivää on sulla isot ja ihanat tissit ja saanko koittaa niitä ja lähtisitkö kahville kysyy tuleva aviomiehesi ja kysyy myös saanko pussata upeaa peppuasi

        Palokunta tulis lastomaan sen jäänteet asfaltilta.


      • löysit.miehesi
        wanhaämmä kirjoitti:

        Palokunta tulis lastomaan sen jäänteet asfaltilta.

        etkö voi vastata kauniisti että illalla sitten mutta mennään nyt kahville ja kahvit juotuanne sanot pian saat pussailla tissejä ja mennään kaupaun kautta kotiin luoksesi ja siitä tulee miehenkin koti niin ei heti väkivaltaiseksi kannata ryhtyä


    • kaunisnainen-

      Mitäs sitä aikaa ja sanoja tuhlaamaan johonkin köyhään ätmiin, josta näkee jo päältä päin ettei ole saumaa meikäläiseen.

      • pian.hää.kellot.soivat

        eli sanot sen sanattomasti ja pussaat ätmiä ja sen jälkeen vasta pussailetkin häntä ja löysit oman miehesi


    • No, jospa tilanteet aina menisikin niin, että voisi vaan heittää läppää hetken - siis oikeasti hetken - ja sitten lähteä omiin suuntiinsa. Monen kohdalla varmasti olisikin näin, mutta valitettavan usein tuolla baareissa törmää sellaisiinkin, joiden kanssa asia ei mene noin. On tosi ikävää, jos fiksusti käyttäytyvät miehet saavat osakseen ikävää käytöstä, mutta pystyn itse ainakin joissain tapauksissa ymmärtämään, mikä siihen johtaa.

      Olen itse tosi monta kertaa huomannut, että kohtelias läpän heitto hetken - tai sellaiseksi aiottu - saattaa johtaa siihen, että toinen ei vaan lähdekään pöydästä. No, voihan joskus olla kiva tutustuakin muihin ihmisiin, mutta joissain tilanteissa sitä haluaisi ihan oikeasti viettää aikaa juuri sen ihmisen tai niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa on lähtenyt ulos. Ne tilanteet voivat olla esim. sellaisia, ettei olla pitkään aikaan nähty, tai esim. toisella on huolia - minä olen esim. torjunut lähestyjän tilanteessa, jossa lähisukulainen oli kuollut ja odottelin ystävää, joka oli saapumassa paikalle. Ei oikein ollut läpänheittofiilis. (Tosin en ollut mitenkään epäkohtelias, mutta en tietysti tiedä, ajatteliko sekin mies minun olevan "nirso, ylimielinen ja huonokäytöksinen" - eihän hän voinut tietää, että minulla vain oli surua.) Ja sitten toisaalta, jos ja kun olen tiennyt, etten kuitenkaan edes halua tavata ketään miestä - tilanteissa, joissa minulla esim. on ollut kumppani tai kun lähestyjä on ollut eri sukupuolta josta voisin edes olla kiinnostunut - ei edes olisi mahdollista, että kemiat kohtaisivat niin, että juttu kehittyisi eteenpäin. Voihan sitä pari minuuttia heittää läppää, jos siltä tuntuu, mutta sekin tuntuisi vähän väärältä, jos toinen ymmärtäisi tilanteen väärin ja haluaisi jäädä koko illaksi tutustumaan.

      Sitäkin on tapahtunut, että parin minuutin pinnallisen ja väkinäisen jutustelun jälkeen tuntematon "uusi tuttavuus" on heti yrittänyt esim. koskettaa tai tulla fyysisesti liian lähelle - eikä lopeta kohteliaasta eikä edes tiukasta kiellosta huolimatta. Tällaista kun pari kertaa tapahtuu, ymmärrän ihan hyvin, että ihmiset alkavat torjua lähtökohtaisesti kaikki, jos itsekään eivät ole varsinaisesti etsimässä seuraa. Onhan se tosi ikävää, että sitten fiksustikin käyttäytyviä miehiä kohdellaan jo valmiiksi torjuvasti siksi, että jotkut muut ovat tungettelevia. Mutta on todella rasittavaa joutua käyttämään vaikka kokonaisen tunnin illasta siihen, että yrittää saada jotain tyyppiä pois niskastaan. Ihmisistä tulee varovaisia. Jotkut miehet kun eivät osaa lukea tilanteita. Ja jotkut eivät todellakaan sisäistä sitä, jos sanoo ihan kohteliaasti, että ei etsi seuraa - siitä alkaa usein rasittava jankutus tyyliin "Ootsä joku miestenvihaaja? Ootsä lesbo? Pelkäätsä miehiä?" Joskus tämä sama jankutus alkaa, kun torjuu sen aiemmin mainitun lähentelyn.

      Kuten sanottu, kaikki miehet eivät tietenkään käyttäydy noin. En edes osaa sanoa, kuinka iso osa käyttäytyisi. Mutta aika monella on näistä kokemuksia. Joskus taustalla voi siis olla tällaistakin.

      Mutta onhan sekin totta, että kaikki ihmiset eivät vaan ole kohteliaita ja hyväkäytöksisiä, saati osaa sosiaalisia tilentaita. Onhan näitä naisissakin, kuten on miehissäkin. Baarissa olevasta tyypistä ei tietysti voi tietää, onko hän aina ja kaikkialla samanlainen vai vaan siellä baarissa.

      • Ällöllöö

        Sinulla on VÄÄRÄ ASENNE. Sinun pitäisi olla KIITOLLINEN siitä, jos joku mies suostuu puhumaan sinulle. Ne harvinaiset hetket, kun joku mies suostuu sinulle puhumaan, ovat sinun elämäsi parhaita hetkiä ! Ta-ju-at-ko ?


      • bjhv
        Ällöllöö kirjoitti:

        Sinulla on VÄÄRÄ ASENNE. Sinun pitäisi olla KIITOLLINEN siitä, jos joku mies suostuu puhumaan sinulle. Ne harvinaiset hetket, kun joku mies suostuu sinulle puhumaan, ovat sinun elämäsi parhaita hetkiä ! Ta-ju-at-ko ?

        Tuskin hän ”tajuaa”, että hänen elämänsä parhaat hetket kuuluvat olla niitä, kun joku ääliömäisesti käyttäytyvä äijä pyrkii iholle.

        Kaikki ihmiset pitävät miellyttäviä kokemuksia elämänsä parhaina hetkinä. Ei kukaan ”tajua” pitää epämiellyttäviä kokemuksia elämänsä parhaina.


      • todellisuus_hei

        Niitä "iholle pyrkiviä" äijiä on alle 1% kaikista äijistä. No, jotkut miehet haluavat ystävällisesti jutella muutaman sanan, mikä on varmasti kiva kokemus. Ja varmaan puolet miehistä suhtautuu naisiin melko välinpitämättömästi. Ja pitää muistaa, että on melko paljon miehiä, jotka uppoutuvat omiin harrastuksiinsa, eivätkä todellakaan ole kiinnostuneet naisista.


      • todellisuus_hei kirjoitti:

        Niitä "iholle pyrkiviä" äijiä on alle 1% kaikista äijistä. No, jotkut miehet haluavat ystävällisesti jutella muutaman sanan, mikä on varmasti kiva kokemus. Ja varmaan puolet miehistä suhtautuu naisiin melko välinpitämättömästi. Ja pitää muistaa, että on melko paljon miehiä, jotka uppoutuvat omiin harrastuksiinsa, eivätkä todellakaan ole kiinnostuneet naisista.

        "Niitä "iholle pyrkiviä" äijiä on alle 1% kaikista äijistä. No, jotkut miehet haluavat ystävällisesti jutella muutaman sanan, mikä on varmasti kiva kokemus. Ja varmaan puolet miehistä suhtautuu naisiin melko välinpitämättömästi. Ja pitää muistaa, että on melko paljon miehiä, jotka uppoutuvat omiin harrastuksiinsa, eivätkä todellakaan ole kiinnostuneet naisista. "

        Kiitos tarkemmista prosenttiluvuista. Niin, varmaan onkin niin, että vähemmistö toimii noin. Mutta jos suurin osa miehistä ei ole kiinnostunut naisista, niin näin ollen se 1% edustaa jo aika isoa määrää niistä, joiden kanssa tulee puhuttua vaikka baarissa. Joten jos tällaiseen on kyllästynyt eikä jaksaisi enää yhtäkään tapausta, niin vaikea sitä sitten on päällepäin nähdä, ketkä haluavat vain jutella muutaman sanan ja ketkä muodostuvat riesaksi. Jotkut sitten jaksavat ottaa yksittäisen tyypin kohdalla selvää, kumpaan ryhmään tämä kuuluu - jotkut sitten ei. Useimmiten silloin ei jaksa, jos ei etsi uusia kavereita tai potentiaalista kumppania tai seksiä.


      • Lilppä

        On ymmärrettävää, että olet kyllästynyt ryyppääviin mieshenkilöihin. Mutta kysymyksesi: Kumpaan ryhmään joku mies kuuluu?" - Kuule, ihmisiä on monenlaisia, eikä ainoastaan mitään kahta eri ryhmää. Eri ihmisillä on erilaiset tavat, ja tuntemattoman ihmisen tapoja ei voi tietää.


      • Lilppä kirjoitti:

        On ymmärrettävää, että olet kyllästynyt ryyppääviin mieshenkilöihin. Mutta kysymyksesi: Kumpaan ryhmään joku mies kuuluu?" - Kuule, ihmisiä on monenlaisia, eikä ainoastaan mitään kahta eri ryhmää. Eri ihmisillä on erilaiset tavat, ja tuntemattoman ihmisen tapoja ei voi tietää.

        Joo, niin on. Mutta en kirjoitellut itsestäni. Minä en ole varsinaisesti kyllästynyt tietynlaisiin miehiin - en ole sinkku enkä etsi miestä, ja olen muutenkin enemmän kiinnostunut naisista. Kirjoitin tässä lähinnä yleisellä tasolla siitä, mikä voi todennäköisesti olla syy siihen, että joitain naisia ei kiinnosta edes lyhyen aikaa jutella miesten kanssa baarissa.


    • Suomalaisessa kulttuurissa ei ole luontevaa mennä tuntemattomien juttusille ilman erityistä syytä. Joidenkin mielestä se on huono juttu, mutta esim. minä en oikeasti jaksaisi löpistä tuntemattomien kanssa small talkia ja pidän suomalaista kulttuuria tältä osin hyvänä. Jos haluaa ihmissuhteita, olisi ehkä parempi etsiä niitä vaikkapa harrastusten parista kuin tuntemattomia jututtamalla.

      • Hu65

        Sinun mielipiteelläsi ei ole merkitystä koska olet autisti ja elät toisten rahoilla.


      • fdsfsdfsdfds
        Hu65 kirjoitti:

        Sinun mielipiteelläsi ei ole merkitystä koska olet autisti ja elät toisten rahoilla.

        Onko sinun niin viakea häipyä tältä palstalta? Kukaan ei kaipaa sinua tänne. Häivy pois pilaamasta.


      • Mä oon kyllä ihan samaa mieltä. Tosin kun Suomessa on yli puoli miljoonaa koiraa, niin ei oikein voi välttyä, paitsi keväiseltä koiranpaskalta, niin myöskään toisilta koiranomistajilta ja niille jutustelulta. Etenkin jos omistaa hyvin sosiaalisen koiran, jota kiinnostaa koiran kuin koiran pehva..Mutta se on jotenkin ihan eri juttu, eikä minua haittaa. Mä tykkään jutulla koirista, kuten tälläkin palstalla on joku saattanut huomata ja yllättäen niin yleensä tykkäävät myös toiset koiraihmiset..

        Siinä muuten aloittajalle ja muillekin vinkki.


    • Mittatilaustikari

      Ymmärrän hyvin. Tuo kuulostaa pahalta.

      Miesten ongelma Suomessa on usein se, että satunnaisen keskustelun oletetaan olevan merkki siitä, että nainen haluaa nähdä myöhemminkin.

      Jos vaikka juttelee miehen kanssa pari tuntia ja sitten kieltäytyy näkemästä miestä uudelleen, mies saattaa olla närkästynyt. Muissa maissa sellaista tapahtuu harvoin.

    • 87698769

      Ei kannata häiriköidä ihmistä, joka ei näytä vihreää valoa. Pätee niin miehiin kuin naisiin. Kyllä sen elekielestä ja ilmeistä huomaa, onko joku kiinnostunut.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      192
      4622
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2883
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      137
      2294
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      332
      2290
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1536
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1451
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      32
      1370
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1200
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe