aviossa panettaa liikaa

vtuttaa sori

eli tälle palstalle lykkäydyin. mistä apua.`? romanttisii ollaa molemmat mutta kun oon mies ja addikti. ja rakkaalla on etova olo 99% joka ilta.(pullat uunissa rakkauden tuotoksia). eli aikaa ei jää. vaimo on halutttava ja halukas silloin kun on aikaa. miulla vaan ei ajatukset pääse irti yhteisistä hetkistä. ei viittisi munaa leikata pois. JA TÄMÄ EI OLE PROVO.

7

1859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eaaaasy

      Painostuksella pilaat kaiken. Oma käsi ensisijaisesti käyttöön. varo ettetmenetä naistasi. On vain harhakuvitelmaaettä kaikki parisuhteissaan panevat jatkuvasti. Useampi naisystävä on kertonut seksin vähentyneen olemattomiin, myös miehen toiveesta. omin käsin hoidetaan sitten eikä se ole häpeä vaan normaalia jos haluaa kunnioittaa kumppania eikä pakottaa ilman kiihottumista palvelemaan.

      • normaali mies

        Kaverisuhteissa ei yleisesti panna. Ei ole mitään järkeä olla parisuhteessa jos siihen ei kuulu seksiä kuin 1% päivistä. Tuossa tilanteessa todellakin saa painostaa että seksielämä piristyisi.


      • hicca
        normaali mies kirjoitti:

        Kaverisuhteissa ei yleisesti panna. Ei ole mitään järkeä olla parisuhteessa jos siihen ei kuulu seksiä kuin 1% päivistä. Tuossa tilanteessa todellakin saa painostaa että seksielämä piristyisi.

        Ehdottomasti paneminen on parisuhteen koossapitävä voima (olen nainen), enkä suostuisi elämään suhteessa, jossa on liian vähän seksiä. Se nyt vaan on niin, että hyvästä rakastelusta tulee hyvä mieli, itsetunto nousee, rakastan miestäni vieläkin enemmän, olen rennompi enkä jäkätä, kipukynnys nousee, stressi vähenee, se on hyvää liikuntaa, talvella lämmittää mukavasti, nukuttaa paremmin, vastustuskyky paranee jne, syitä on vaikka kuinka paljon mutta ihanaa se on, kun on kumppani joka "tietää mitä tekee" tai kun molemmat tietävät mikä toista miellyttää ja osaa ja haluaa tehdä niitä juttuja. Maailma on paljon parempi paikka jos ihmisen ei tarvitse elää puutteessa.


    • Erottaudu eläimistä

      Paneminen on tehty lastentekoa varten, eikä mihinkään muuhun.......

    • jonetsun

      Kaikki miehet ovat addikteja seksiin. Kukapa sitä kieltämään? Olisin huolissani jos emme panisi joka päivä.. Ja vuosia on takana 7. Jostain sitä aikaa aina jää. Kukin ihminen arvostaa eri asioita.

      Mutta sinuntapauksessasi kuulostaa siltä, että joko a. sinulla on niin pieni, että vaimosi on kyllästynyt edes yrittämään enää pienen mulkeron takia.. (pakko sanoa, että tämä on ehkä maailman ikävin tilanne, etenkin jos hän ei tiennyt mitä "Saa" aviostasi.. Tässä tilanteessa hän mielellään nukkuu ja näkee unia ihan muista miehistä. Minä tosin olisin sen verran suora, että pistäisin leikin kesken siltä istumalta. Tosin hienotunteisesti, enkä kertoisi miehelle että hänellä on pieni -> saa ikuiset traumat siitä ja sitten mies on kimpussa vuosikausia yrittäen uskotellen itselleen että munalla on tarpeeksi mittaa.

      Tai b. et osaa käyttää kulliasi oikein / et ole haluttava.. Harjoitus ei tee mestaria, kyllä miehen haluttavuus on juuri miehisistä piirteistä lähtevää, ei sitä opetella. Sanoivat Cosmopolitanit mitä tahtoivat. Miehen seksuaalisuus on miehistä vetovoimaa. Tämä jos puuttuu niin vaimon on parasta olla hiiri..

      c. Vaimosi on joko liian kiireinen tai kyllästynyt. Tai jotain.
      d. Vaimosi on haluton, ja hänessäkin löytyy vikaa.. En ymmärrä miten joku EI tahdo seksiä. Kuka sanoo etteivät naiset muka haluaisi? Vaikka oli aviossa niin jotain mätää on ihmisissä jos eivät harrasta luontaista liikuntaa..

    • kokeilepa tätä

      Vaimosi on siis raskaana. Hän ei ehkä koe, että on oikeasti mielestäsi kiihottava, kun vartalo muuttuu. Hänellä on etova olo, eikä senkään takia koe itseään viehättäväksi = halut minimissä. Kokeile ensi kerralla, pahoinvointi-iltana, helpottaa hänen oloaan. Tee hänen olonsa hyväksi, turvalliseksi ja saa hänet tuntemaan itsensä kauniiksi. Koskettele, kehu, suukottele jne. Ihme on jos nainen ei kiinnostu seksistä, koska ainakin itselläni (ja olen siis nainen) suuri merkitys on myös sillä, koenko olevani kiihottava/haluttava vaiko en. :)

      Niin ja onnittelut perheenlisäyksestä!

    • Kohtuutta peliin

      En viitsi edes sanoa, mutta eiköhän tekevällä ihmisellä ole muutakin ajateltavaa, joten tehkää ruumiillista työtä, niin ei haluta aina. Laiskalla ei oel muuta ajateltavaa.
      Puhukaa vaikka politiikasta, mutta keskustelua on varmasti pitkällä jaksolla parempi kuin ainainen seksihalu..

      Kohtuus kaikessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2048
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1952
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      148
      1558
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe