Miksi luuserit sytyttävät naiset

di-82

Olen 28-vuotias mies, työsketelen asiantuntijatehtävissä, palkka 3700e /kk. Omistan vuoden vanhan auton sekä oman asunnon, mutta silti naiset torjuvat minut poikkeuksetta.

Samaan aikaa rotiskoilla ajavat, hanttihommissa työskentelevät tai työttömät luuserit saavat kyllä seuraa. Baareissakin heidän huomiosta suorastaan kilpaillaan. Mikä helvetti siinä oikein mättää ettei nainen halua minua vaan mielummin väkivaltaisen rikollisen?

37

961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies1985

      Autoa ja työpaikkaa ei voida baariin tuoda. Sinne voi tuoda vain ulkonäkönsä ja supliikkinsa.

      • Reipas Poikamies

        Olet oikeilla järjillä, bro ;) Tough brake jos niitä ei omaa? Muutos tälläisestä miehestä kokeneeksi naisten iskijäksi on kovaa työtä, armotonta itsensä piiskaamista kehittyäkseen.


      • n26*
        Reipas Poikamies kirjoitti:

        Olet oikeilla järjillä, bro ;) Tough brake jos niitä ei omaa? Muutos tälläisestä miehestä kokeneeksi naisten iskijäksi on kovaa työtä, armotonta itsensä piiskaamista kehittyäkseen.

        Miksi pitäisi olla kokenut naisteniskijä? Useimmat naiset inhoavat sellaisia. Paitsi tietenkin jos etsit lutkaa itsellesi...

        Ei ole niin, että mies on joko täysin kokematon ja saamaton luuseri tai sitten kokenut pelimies. Väliin sopii monenlaista.


    • 22

      riippunee naisistakin. sun kaltaiset tai tasoiset tai tapaiset ei ehkä baarissa käy...

    • Ei se satu

      ei kai se nainen niiden kanssa seurustele. Kiinnostavuus pitää löytyä sinusta itsestäsi.

    • kdhgkljdködlk

      Yäk. Jos tuossa olivat sinun elämäsi tärkeimmät asiat niin enpä ihmettele miksi eivät kiinnostu. Ja todennäköisesti valehtelet.

      • realismus

        totta - vuoden vanha auto, johan on meriittiä pojalla :D


    • Pelisilmä

      ...naisten mielestä tylsä tyyppi, jos pidät mainitsemisi asioita tärkeänä naisten silmissä. Oma palkkani on lähes tuplat, mutta en tuo sitä millään tavalla esille eivätkä naiset sitä kysy. Sitäpaits en halua, että kukaan nainen kiinnostuu minusta elättäjänä tai elintasonsa nostajana vaan miehenä, joka saa hormoonit hyräämään..

      Baarissa naiset haluavat tulla kohdelluksi kiinnostavina naisina, pitää hauskaa ja kokea jännitystä. Netissä mainitsemasi lista voisi toimiakin, mutta parempiakin lähestymistapoja on pilvin pimein.

    • allmächt'ge jungfrau

      Punakynäpäivä! Pieni korjaus: "Miksi juntit luuserit sytyttävät juuri ne naiset, joista olen jostain kumman syystä kiinnostunut? Junttinainen sopisi tip-top omistusasuntooni kuin nyrkki silmään! Nainen keksisi varmasi 3700 euron kuukausituloilleni hyvää käyttöä, ja voisi työhön liittyvissä edustustilaisuuksissa pitää keskustelua yllä vaikka kommentoimalla Seiskan uusimpia juoruja!"

      Toisin sanoen, jos etsit elätettävää naista jota ei kiinnosta persoonallisuutesi vaan toimeentulosi, et varmaankaan korosta mammonaa *tarpeeksi* että he huomaisivat sinut.

    • mmies

      "..palkka 3700e /kk. Omistan vuoden vanhan auton sekä oman asunnon.."

      Et muuta kertonut itsestäsi kuin MITÄ sulla on! Luuletko että se status on pääasiallisin syy kun haetaan seuraa niin suhteeseen kuin seksiin. 28 vuotias mies "asiantuntijatehtävissä" ja silti ei tajua kuinka ihmissuhde asiat menee oikeasti.

      Niillä hanttihommia painavilla duunareilla on ihan muuta annettavaa kuin joku 3 tonnin palkka ja vuoden vanha auto, mitäköhän ne on? Hmm.. persoonallisuus, ulkonäkö ja kyky toimia sosiaalisessa vuorovaikutuksessa.

      By the way mistä tiedät et kuka on väkivaltainen kriminaali ja työtön tai hanttihommia tekevä, ei se näy ulospäin.

      • joolllllllllllllllll

        " 28 vuotias mies "asiantuntijatehtävissä" ja silti ei tajua kuinka ihmissuhde asiat menee oikeasti."

        Just joo. Nainen ei voi ymmärtää sitä että ylipäätänsä voisi olla olemassakaan mitään vaativia asiantuntijathtäviä joissa ei keskitytä näihin psykologisiin ihmissuhdepeleihin. Minä kyllä olen varma siitä että tämänkin lajin vaativia asiantuntijatehtäviä on olemassa.


      • cbcvccvc
        joolllllllllllllllll kirjoitti:

        " 28 vuotias mies "asiantuntijatehtävissä" ja silti ei tajua kuinka ihmissuhde asiat menee oikeasti."

        Just joo. Nainen ei voi ymmärtää sitä että ylipäätänsä voisi olla olemassakaan mitään vaativia asiantuntijathtäviä joissa ei keskitytä näihin psykologisiin ihmissuhdepeleihin. Minä kyllä olen varma siitä että tämänkin lajin vaativia asiantuntijatehtäviä on olemassa.

        Eipä tuossa ollut kyse siitä onko asiantuntija tehtäviä olemassa vai ei.


    • selllllllllllllllllj

      Se tietyn näköinen usein tatuoitukkin linnakundi on kyllä ihan peinteisesti ollut naisiimme vetoava miestyyppi. Tällainen mies on ihan aidosti itsevarman oloinen,koska hänen mailmassaan ei ole muuta kuin se usein väkivaltainenkin alakulttuuri jossa hän elää. Tämän alakulttuurinsa puitteissa tällainen mies voi olla hyvin pärjäävä ja vaikka joku kingi, tähän hän valmentaa itseään vaikkapa puntteja nostelemalla.

      Vallitsevan kulttuurin arvoineen sisäistäneet, mutta silti työttömäksi jääneet miehet taasen ovat naisille lähes poikkeuksetta pahimpia turn-offeja. Tällaisten miesten itseluottamus on työttömäksi ja rahattomaksi jäämisen myötä heikentynyt jopa siihen mittaan, että he ovat tulleet henkisesti kuohituiksi. Heidän käyttäytmisensä naisen edessä on siis epävarman oloista naisen silmissä, he ovat naisille juuri niitä surkeita ruikuttajia ja luusereita. Nämä miehet ovat naisille niin pahoja turn-offeja, että he eivät varmasti kelpaa ainakaan kenellekkään vähänkään paremman näköiselle naiselle, ei sittenkään vaikka muuten olisivat kuinka hyvän näköisiä raameiltaan ja kasvoiltaan. Tässä sarjassa mies siis päätyy olemaan vielä sitä enemmän turn-off mitä enemmän hän on koulutuksiinsa ja työuran saamiseensa satsannut.

      Sen minä kyllä uskon että jos joku pitkään kouluttautunut mies(hyvän työpaikankin saanut) olisi tämän sijaan hankkinut jonkun ammatin tai yleensä sellaisen työn josta saa koht. hyvää palkkaa, niin hän olisi hyvinkin voinut päätyä olemaan naisten silmissä paljon suositumpi. Eli se jos joku pitkä komea amismies on naisten silmissä suositumpi kuin joku vaatimattomamman näköinen korkeakoulutettu ei ole minusta ollenkaan kummallista, mutta se onkin jo huonompi ilmiö kulttuurissa kun mies pelkän kouluttautumisensa vuoksi muuttuu naisille turn-offiksi.

      • Ei noin

        "Se tietyn näköinen usein tatuoitukkin linnakundi on kyllä ihan peinteisesti ollut naisiimme vetoava miestyyppi."

        Mene kuule mihin tahansa maahan niin yksi asia on varma. Rikollisilla on naisia. Eipä taida kovin montaa poikuutensa säilyttänyttä mafiapomoa olla maailmassa.

        "Vallitsevan kulttuurin arvoineen sisäistäneet, mutta silti työttömäksi jääneet miehet taasen ovat naisille lähes poikkeuksetta pahimpia turn-offeja. Nämä miehet ovat naisille niin pahoja turn-offeja, että he eivät varmasti kelpaa ainakaan kenellekkään vähänkään paremman näköiselle naiselle, ei sittenkään vaikka muuten olisivat kuinka hyvän näköisiä raameiltaan ja kasvoiltaan. Tässä sarjassa mies siis päätyy olemaan vielä sitä enemmän turn-off mitä enemmän hän on koulutuksiinsa ja työuran saamiseensa satsannut."

        Tässä olet varmaan oikeassa. Jos on epävarma nössö niin ei saa naista. Tästä on omakohtaista kokemusta koska olin nuorena epävarma nössö. Enkä kai kuitenkaan ruma nössö vaan aika samannäköinen kun nyt. Mutta ei mua tytöt katselleet. Tytöt alkoivat katsella kun aloin olla itsevarmempi ja flirttailla ja lähestyä tyttöjä.

        "Eli se jos joku pitkä komea amismies on naisten silmissä suositumpi kuin joku vaatimattomamman näköinen korkeakoulutettu ei ole minusta ollenkaan kummallista, mutta se onkin jo huonompi ilmiö kulttuurissa kun mies pelkän kouluttautumisensa vuoksi muuttuu naisille turn-offiksi."

        Enpä usko että pelkkä koulutus sitä tekee ellei sitten ole kouluttautunut pysyvästi kortistoon. Jotkut naiset arvostavat koulutusta ja toiset eivät. Ei sen kummempaa.

        Suomessa ja maailmassa on kaikenlaisia naisia. Yhdet tykkää yhdentyyppisistä miehistä ja jotkut toiset toisentyyppisistä.


    • ........

      Ehkä molempia.

    • Fkjenfnnjewkfkefffff

      Katsotaas.

      Mä porasin eilen tuopin ääressä työttömyyttäni ja rahattomuuttani. Yks muija osti bissen ja toinen kutsu mut yökylään.

      Oliskohan syy siinä että sä olet tätä: 28 vuotta, 160 henkilötyötuntia, 3700 euroa kuussa, 268 hevosvoiaa ja 62 neliötä 1.4 kilometrin päässä palveluista.

      Mä puolestani olen selvästikin ihminen jolla on tunteet. Mähän pystyn arvostamaan naista käsittämättömän paljon jo ihan jo siitä että nainen huomaa mut.

      Sä et kilpaile naisista vaan sä kilpailet iästä, työnteosta, palkasta, autosta ja asunnosta TOISTEN MIESTEN KANSSA. Mitä vittua sä tarjoot naisille muka tossa systeemissä? Häh? Kaikki pyörii sulla sun oman kullin ja kompetenssin ympärillä. Avaa silmäs tajuamaan että se on täysin toissijaista - ihan hienoo - ok, hyvin menee - mutta TOISSIJAISTA asioiden kanssa jotka on tärkeitä. Jos sä yrität tarjota itseäsi noilla jutuilla naisille niin vittu pieleen menee.

      Kestääkö egos totuuden siitä että sä olet ääliö tuollaisena? En väitä ettet olisi menestyksekäs - mutta olet ääliö.

      Ratkaisu on olla vähemmän ääliö. Jos haluut naisten silmissä vitusti pisteitä niin yks keino on auttaa mua ja mun kaltaisia tyyppejä saamaan esim. töitä ja jonkinlaisen kohtuullisen toimeentulon muullakin kuin jollain vitun sossulla. Se osoittaisi että sulla on nupissasi jotain muutakin kuin kusta.

      • Fekfkjwnefkwefkjfekj

        Katsos - pohjimmiltaan mä en halua olla luuseri eikä naiset tykkää luusereista. Me ollaan toki sympaattisia ja mukavia mutta meitä ei voi ottaa "vakavasti". Luuseriksi joudutaan kun hävitään kisassa ääliöille.

        Ratkaisu kaikille olisi miehistyä, mutta luusereiden miehistyminen vaatii todellista tilaisuutta ja ääliöiden miehistyminen vaatii huomion siirtoa pois omanapa-kullinnuppi akselilta.

        Miehiä ei juurikaan enää ole.


      • MiukuMauku**
        Fekfkjwnefkwefkjfekj kirjoitti:

        Katsos - pohjimmiltaan mä en halua olla luuseri eikä naiset tykkää luusereista. Me ollaan toki sympaattisia ja mukavia mutta meitä ei voi ottaa "vakavasti". Luuseriksi joudutaan kun hävitään kisassa ääliöille.

        Ratkaisu kaikille olisi miehistyä, mutta luusereiden miehistyminen vaatii todellista tilaisuutta ja ääliöiden miehistyminen vaatii huomion siirtoa pois omanapa-kullinnuppi akselilta.

        Miehiä ei juurikaan enää ole.

        Aloittajalle: Olisiko mahdollista, että sinusta saisi ylimielisen kuvan? Ihmiset eivät tavallisesti pidä mistään ylisuorittajista (ei tosin alisuorittajistakaan). Jos korostat suoritustesi ja saavutustesi määrää, ja sitä miten paljon tietoa sinulla on, se tappaa monen kiinnostuksen. Opettele siis suhtautumaan ihmisiin ihmisinä, kysy mitä toinen ajattelee asioista, kuuntele ja kerro omat ajatuksesi. Älä korosta suorituksiasi ja saavutuksiasi tai omaisuutesi määrää. Siitä voi tulla sellainen vaikutelma että arvioit muutkin ihmiset suoritusten perusteella. Koska harvalla on oma asunto 28-vuotiaana (itse maksettu), menestystä uralla jne monille voi tulla sellainen tunne etteivät kelpaa sinulle tai olette liian eri maailmoista.


    • Velkaa?

      Aika hyvin olet ikääsi nähden omaisuutta kerännyt. jos asuntosi ja vuoden vanha auto ovat omia. Itse asun PANKIN asunnossa (maksettavaa vielä melko kauan) ja ajan RAHOITUSYHTIÖN autolla. Omia ne eivät ole ennen kuin olen ne kokonaisuudessaan maksanut.

    • Mittoja esille

      Voi olla kiinni ulkonäöstä, supliikkitaidoista (eri asia kuin yleinen sosiaalisuus, sekoitetaan usein keskenään) tai sitten vain siitä että etsit vääristä piireistä.

      • Reipas Poikamies

        Pelkällä materialla ei Suomalaista naista isketä. Voin kyllä tuntea AP:n turhautumisen meidän parisuhdemarkkinoihin, hänhän on "huipulla" puitteiltaan mutta silti parisuhdemarkkinoiden syrjässä. Tämä ristiriita saa järkeä kun mietimme miten naisen iskeminen tulee tapahtua.

        Itse olen "tunne ihmisiä" arvostelen "panorinkejä" ja pelimiehiä, (vaikka osa minusta tahtoisi olla sellainen). Ja silti tälläinen mies voi olla tosi jees kaveri. Katsos, on tärkeää olla "mukava kaveri", ei jokin roope ankka. Kuten minä, et ehkä sinäkään haluaisi sitä naista joka siitä linnakundista kiinnostuu? Miksi olla katkera heille tai haluta "muuttua" linnakundiksi?? Ja jos he ovat onnellisia yhdessä niin hiton hienoahan se on!

        Korotat itsesi maallisilla puitteillasi itsekkäästi mutta unohdat millainen olet ihmisenä muiden silmissä?

        En v*ttuile sulle. Olet tilanteessa jonka voin nähdä sieluni silmin omalle kohdalleni tulevaisuudessa.


    • sitä se on.

      Eiköhän tuolla asenteella karkoita niin naiset, kaverit kuin muutkin ihmiset ympäriltään.

      Naiset käy tänäpäivänä töissä, siksi miestä ei tarvitse valita rahan perusteella. Emme ole mitään orjia, kotiapulaisia kuiteskaan.

    • Gordon Gekko

      "Mikä helvetti siinä oikein mättää ettei nainen halua minua vaan mielummin väkivaltaisen rikollisen?"

      Ehkä sä ja väkivaltarikolliset ette kilpaile ihan samoista naisista.

    • elämäntapa työtön

      MITÄ YKSIKÄÄN NAINEN VOISI NÄHDÄ KALTAISESSASI KUIVASSA MITÄTTÖMYYDESSÄ!?
      NAINEN HALUAA MIEHEN JOKA PUHUU, PUSSAA JA PANEE- SINUSTA EI KYSEISIIN TOUHUIHIN OLE.

      • vinkkaaja vilu

        Painotus sanalla "panee".


    • vellamo89

      Antaisin naisena kaksi vinkkiä sulle:

      1. Ala harrastamaan liikuntaa. Ei tarvitse ruveta miksikään himourheilijaksi, mutta harrasta liikuntaa. Pysyy paino normaalina, kroppa timminä ja naama ei ole sellaista pullataikinaa vain. En väitä että sä olisit olminkalpea plössäke, muistutan vain liikunnan tärkeydestä. Osta vaikka puntit puntit ja treenaa esim. käsivarsiasi. Muutakin liikuntaa...

      2. Pilkettä silmäkulmaan, tervettä itsetuntoa ja positiivinen asennoituminen naisiin. Juoksen kyllä vikkelästi karkuun naisiin katkeroituneita miehiä.

    • ääkjkhrrr

      Minkä näköinen sä oot? Pituus? Normaalipainoinen? Naama ok? Pukeutuminen?

    • "Samaan aikaa rotiskoilla ajavat, hanttihommissa työskentelevät tai työttömät luuserit saavat kyllä seuraa"
      Olen työskennellyt hanttihommissa nuorempana ja vanhalla autolla ajanut, enkä ole saanut sillä perusteella seuraa. Jos ei työkavereita lasketa.

      "Baareissakin heidän huomiosta suorastaan kilpaillaan."
      Missä? Ei varmaan pidä paikkaansa.

      Kyllä tämä on mielestäni aika hyvä provo.

    • dille 68

      Olen 68-vuotias mies, työsketelen kadunlakaisijana, palkka 10e /päivä. Omistan kävelykepin sekä oman pahvilaatikoista kasatun majan, mutta silti naiset torjuvat minut poikkeuksetta.

      Samaan aikaa rotiskoilla ajavat, hanttihommissa työskentelevät tai työttömät luuserit saavat kyllä seuraa. Baareissakin heidän huomiosta suorastaan kilpaillaan. Mikä helvetti siinä oikein mättää ettei nainen halua minua vaan mielummin väkivaltaisen rikollisen?

    • Ei noin

      En mä tiedä miten sä lähestyt naisia mutta en mä ole ainakaan vielä kokeillut kaivaa palkkakuittia esiin ja katsoa kostuuko pöksyt. Persoonalla ja ulkonäöllä ne naiset hurmataan eikä palkalla.

    • .

      Se, että
      -on työtön
      -ajaa vanhalla/huonolla autolla
      -tekee hanttihommia
      ei tee kenestäkään luuseria tai väkivaltaista rikollista.

      Olet joko provo tai putkiaivoinen pissisinssi, jonka maailma pyörii oman erinomaisuuden ympärillä. Et ole niin fiksu kuin mitä kuvittelet, raha kun ei sosiaalista älykkyyttä tai kylmää sydäntä paranna.

    • Bububu

      Et vain halau hyväksyä muiden miesten tulevan paremmin toimeen naisten kanssa kuin itsesi. Miehet saattavat keskenään päteä tuloilla, mutta naiset arvioivat miehiä eri tavoin kuin miehet keskenään. Luuletko että susta joku PITÄÄ, koska tienaat hyvin?

    • Asenne ratkaisee

      Asenne paistaa. "Rotiskolla ajava, hanttihommilla" itsensä elättävä miesimmeinen, tai kukaan, ei ole sen huonompi kuin sinäkään. Jopa paree, jos asenne on terveempi kuin sulla. Työ ei huononna ihmistä, jos ihminen ei työtä eli tekee kunnolla sen mitä tekee. Teetkö sinä ? Myöskään rikolliseksi ei tule sillä, että on työtön.

      Kun sun maailmankuvaa ei ole opiskelu, 'kunnon' työ ja omaisuus tervehdyttäneet, niin ihan turha yrittää baarissa tai missään. Asenne haisee ja se on syy, miksi naiseläjät kiertävän kaukaa - omaksi onnekseen.

    • adadadadas

      Oletko sä älymiehen kadonnut velipoika? Vai peräti älymies itse :D

    • SagiaC

      Mä en oo kyllä koskaan aloittanut suhdetta mieheen työpaikan, palkan ja/tai auton perusteella...

      • Susi Zepee

        Et olekaan koska sulle kelpaa mikä vaan


      • SagiaC
        Susi Zepee kirjoitti:

        Et olekaan koska sulle kelpaa mikä vaan

        Hahah! Niinkö luulet?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      304
      9888
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      68
      2241
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      42
      2044
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      33
      1870
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1838
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      161
      1766
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1348
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      16
      1292
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      53
      1246
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      51
      1229
    Aihe