Miten saan naisen kiinnostumaan ja ehkä treffeille?

tälläne muusikkomies

Olen ehkä hieman ujo silloin kun olen oikeasti kiinnostunut naisesta. Eli miten saisin esim. baarissa naisen kiinnostumaan itsestäni? Ulkonäöllisesti olen kyllä "hyvännäköinen mies". Tyhmä kehua itseään.. Mutta joo olen huomannut, että naiset pitävät luennetta joskus jopa tärkeämpänä seikkana kuin ulkonäköä niin haluaisin naisten myös tykkäävän luonteenpiirteistäni. En ole mikään kusipää tai muu ylimielinen pelle, vaan ehkä vähän vaatimaton, mutta hyvännäköinen ja hauska mies. Välillä tosin tulee sanottua vääriä sanoja väärään aikaan :D Mutta tarkoitan kuitenkin hyvää. Mulla on rima aika korkealla, joten vaikeampi löytää sitä oikeaa.. Jos saisin jonkun mukavan ja hyvännäköisen naisen kiinnostumaan itsestäni ja sen myötä treffeille ja siitä sitten ehkä eteenpäin. En kuitenkaan mitään yhdenyön juttuja kaipaa, vaan aitoa rakkautta. Niin kornilta kuin se kuulostaakin!

12

1896

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttönen..

      onko sinulla tiedosssa ketään tiettyä, johon voisit yrittää tutustua? mielestäni ei ole yhtään huono, että miehellä on "rima korkealla". Tosin se ei tarkoita, etteikö voisi yriottää tutustua reippaasti naisiin. Omasta mielestäni on kuitenkin hienoa, että tekee ihastusten eteen jotain ja pyrkii hakemaan juuri jotain aitoa. Liian helposti ihmiset ajautuvat vain parisuhteeseen ihmisten kanssa, jotka heitä eivöt edes oikeasti kiinnosta.
      Kehoitan siis ujoudestasi huolimatta vain rohkaistumaan sellaisten naisten/naisen kohdalla jotka kiinnostavat ja vaikkapa juttelemaan niitä näitä. Jutella nyut voi melkein mistä vain, musiikki on esimerkiksi suht hyvä aihe. Jos ei anna, niin ei voi myöskään saada!

    • Ex Pinp

      Ole kiinnostava, niin naiset kiinnostuvat sinusta. Noin! Oliko vaikeaa? Ole hauska, itsevarma, et pyytele mitään anteeksi muttet mokailekaan, pidät mielipiteistäs kiinni, johdat ja viet eteenpäin juttua etkä jää venaan naista. Jos nainen ei lähde mukaan juttuun, näytät, ettet häntä tarvitse. Koskaan et saa näyttää olevasi puutteessa tai etsivän naista elämääsi kuin se olisi jotenkin tärkeää sinulle. Sinulla on jo mahtava elämä ja naisen etuoikeus on päästä siihen mukaan jos huvittaa. Sen saat näyttää vasta parisuhteeseen päästyäsi. Pitää huokua seikkailua.

      Suurin mokasi on se, ettet ymmärrä, että se, mikä sinun mielestäsi on kusipäisyytta ja ylimielisyyttä, on naisten mielestä sitä karismaattisuutta. Naiset sanovat tähän että "en minä ainakaan pidä kusipäistä", mutta kun naisille se tarkoittaa ihan eri asiaa kuin meille miehille.

      • hhhhhhd

        ...että muhun tehoaa hauskuus ja loistava huumori!! Läppä vaan lentämään, niin (useimmat) naiset tykkää. Jopa ei-niin-komeasta tulee heti kiinnostava, kun saa muut nauramaan. Hauskan ja tilannetajuisen miehen kanssa ei tule koskaan tylsää, varsinkin jos nainen on yhtä hauska tai hauskempi ;) !!


      • tyttönen...

        aivan noinkaan mene! Riippuu aivan mitä haet! Jos haluat naisen, jonka mielestä kusipäisyys on karismaa niin siitä vaan :D itse ainakin olen sen verran fiksu naiseksi, ettei tusinakamaa olevat kusipäämiehet uppoa :D Huumorintaju, omaperäisyys ja oma-aloitteisuus sen sijaan ovat valttia kun tätä tyttöä isketään :D


      • Ex Pinp
        tyttönen... kirjoitti:

        aivan noinkaan mene! Riippuu aivan mitä haet! Jos haluat naisen, jonka mielestä kusipäisyys on karismaa niin siitä vaan :D itse ainakin olen sen verran fiksu naiseksi, ettei tusinakamaa olevat kusipäämiehet uppoa :D Huumorintaju, omaperäisyys ja oma-aloitteisuus sen sijaan ovat valttia kun tätä tyttöä isketään :D

        Niin, varmaan luitkin jo viestini ennen vastaamista?

        Kuten sanoin, siskoseni, sulle tusinakusipää tarkoittaa ihan eri asiaa kuin miehelle. Ymmärrätkö? Kun minä sanon kusipää, se tarkoittaa itsevarmaa, karismaattista urosta, joka uppoaa just suhun. Ehkä asia onkin niin, että kusipäisyys ei ole naisen mielestä karismaa, vaan karisma on miehen mielestä kusipäisyyttä.,


    • Tyttö tunturista ;)

      joka on heti ekakerralla vonkaamassa.

      Kyllä miehelläkin tuleekin olla malttia, niin että kunnioittaa naista ihmisenä, eikä vain panopuuna.

      Minäkin olen sitämieltä, että ensin kannattaisi tutustua ihmiseen kunnolla, ennenkuin menee tämän kanssa sänkyyn, niin silloin säästyy monilta pettymyksiltä.

    • 1 kpl muusikkomiehiä
    • panomies

      minä söin ruuaksi perunoita

    • Anettebörg
    • Niiiinaaa :))

      En osaa sanoa mikä naisiin tehoaa. Minuun tehoaa huumori, ehkä pienet kaksimieliset letkautukset ja hymy sekä ystävällisyys :) Treffeile kutsu esimerkiksi ravintolaan syömään on todella herrasmiesmäistä. En enää tässä iässä (30) arvosta kourimista tai humalassa toilailua. Kivempi on pitää hauskaa jos on alholia nauttineena, mutta mielelläni tapaisin miehiä sitten kun olen vähemmän viihteellä eli rohkeasti vaan kysymään tärskyille! Saatat yllättyä miten me naiset ilostutaan kutsusta :)

    • kan_

      Viestiketjun aloittaja ei tunnu minun mielestä yhtään kiinnostavalta tuon vestin perusteellaa.
      Pahinta on toi, että tulee sanottua mitä sattuu, mutta tarkoittaa kuitenkin hyvää. Kannattaa koittaa miettiä pikkasen sanomisia, sillä naiset muistavat jokaisen negatiiviseksi kokemansa sanomisesi loppuelämänsä.

      Minä naisena arvosta miehissä omaan arvomaailmaan sopivaa luonnetta enemmän kuin kiiltokuvamaista ulkokuorta. Tota kai hyvä ulkonäkö on suuri etu.
      En haluaisi rinnalleni mitään tyhjäpäätä, nolojen tilanteiden miestä tai väkivaltaan taipuvaa renttua. Luulen, että jokainen naine on enemmän kiinnostunut ns. kunnollisesta miehestä ja hyvä työpaikka/ura on suuri plussa.

      Minä en ole kiinnostunut sellaisesta kaverista, jonka harrastukset menee aina kaiken edelle tai vievät suhteettoman paljon vapaa-aikaa ja poikaporukassa joka viikonloppu baarissa rymyäminen on iso miinus.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      356
      4257
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      280
      2404
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      136
      1713
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1494
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1443
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1287
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1275
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      57
      1170
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1084
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      343
      1026
    Aihe