paras yhden yön juttu

Olisi kiva kuulla onnistuneita kokemuksia ehden yön jutuista. Eli milloin ja minkä ikäisenä? Missä? Mitä? Miksi se oli paras.
Ilmianna
Jaa

26 Vastausta


sain yökerhosta mukaan noin 40v rouvan ja itse oli silloin 30v ja illalla hommasta ei tullut mitään naisen humalan vuoksi mutta aamulla 3 tunti kunnon seksiä ja monta kertaa ja nainen tiesi nainnin jälkeen miten mieslaitetaan taas vireeseen ja kivaa oli ja tyydytetty kunnolla. Tapasin myös rouvan muutaman kerran uudestaankin seksin merkeissä ja sehän oli silloin poikamiehelle mukavaa kun oli vakipano.
Ilmianna
Jaa
Elämäni kulttuurimatka.
Ihana isänsä puolelta aasialainen äiti suomalainen, kehonrakennusta sm-tasolla harrastanut voimailumies, antoi koko yön taivaallista seksiä. Eini lauloi Zanadua viimeisen laukeamisen merkiksi, voi taivas mikä mies.
Vieläkin värissyttää.
Ilmianna
Jaa
vähän yli 50-kymppinen mies ja hotelliyö Jyväskylässä.
Ensin olin vähän ennakkoluuloinen, koska olin toistakymmentä vuotta häntä nuorempi.
Kyllä oli pakko myöntää aamulla, että sellaita seksiä en ole nuoremmilta miehiltä saanut koskaan.
Hän osasi suhtautua kaikkeen niin luonnollisesti ja ottaa naisen huomioon. Ja potenssia piisasi, eikä mitään muutaman työnnön juttuja...
Vahinko, että en ole häntä onnistunut enää tapaamaan.
1
Ilmianna
Jaa
yhteen jäi niin kiinni et ei vieläkään päässyt eroon enkä haluakkaan..ikäeroa vain 20v :(
mut aah,niin ihanaa.. ja kuka sen sanoo jääkö sit vain yhdeksi yöksi..
ja kivoja ylläreitä useimmiten
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hotelli Moskova vuonna 1986 maaliskuussa naistenpäivän aikaan. Mies oli Lappeenrannasta ja iski mut hotellin hississä. Mentiin hänen sviittiinsä ja yö oli mahtava!! Potenssia riitti ja muutenkin oli kiva mies. Enpä ole sen jälkeen törmänny niin ihanaan mieheen!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
031178 kirjoitti:
Hotelli Moskova vuonna 1986 maaliskuussa naistenpäivän aikaan. Mies oli Lappeenrannasta ja iski mut hotellin hississä. Mentiin hänen sviittiinsä ja yö oli mahtava!! Potenssia riitti ja muutenkin oli kiva mies. Enpä ole sen jälkeen törmänny niin ihanaan mieheen!!
Hotel Fregata, Kostamuksessa vuonna 1991. Sellainen komea venäläinen rouva, tuli pöytääni ja esitteli itsensä Irinaksi. Naitiin oikein kunnolla sitten ja aamulla selvisi että hän olikin pro.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eräissä saunapippaloissa exäni ystävän kanssa karattiin salaa metsään ja pistettiin oikeen rytisemään pienessä metsäkämpässä, kaikki olivat vaan ihmetelleet että mihin oltiin kadottu, mutta eivät osaneet aavistaa. Aah sitä ihanaa jännitystä ja intohimoa!
Ilmianna
Jaa
Olin silloin 16 ja hän oli 20. Oltiin erään kaverimme luana, tutustuimme siällä. No meidän kaverit häipyivät hetkeksi hortoilemaan joten jäimme asuntoon kahdestaan. Päätimme sitten panna toimeksi. No kavereiden saapuessa takaisin päätimme siirtyä tämän miehen asuntoon. Kuten arvata saattaa jatkoimme siihen mihin jäimme ja sitä jatkui aamuun asti! Ai että, se oli kyllä aika menoa :) .. Törmäsin tähän samaiseen jätkään viime vuanna baarissa. No eihän me kumpikaan oltu unohdettu sitä iltaa ;) ja jotenkin päädyimme baarin vessaan (mikä ei muuten todellakaan ole mulle tapaista, että oli kyllä siis ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun baarin vessaan eksyn. ) . Saas nähä, jos vaikka viällä törmäillään joku kerta ;) ...
Ilmianna
Jaa
Ilmeisesti kaikki tähän asti sulle vastanneet ihmiset ovat siinä tilanteessa, että he ovat lopettaneet yhden yön juttunsa. ;)
Hetkisen minäkin ajattelin vastata, miútta sittenhän mä tajusin, että varmaan mä harrastan uudestaankin näitä yhden yön juttuja ja enhän mä voi silloin sanoa, että mikä on paras yhden yön juttu, kun en tiedä vielä, kuinka hyviä tulevat kerrat ovat. Joten nyt jää toistaiseksi paras kerta kertomatta. ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllähän tässä varmaan tulee vielä lisää yhden illan juttuja olemaan, mutta tähän mennessä toi on kyllä ollut mieleenpainuvin :) .... ( Kommentoin nimimerkillä M'mm )
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Noin vuosi sitten olin pokannut todella kännissä jonku jätkän, ja mentiin sen asunnolle. Harrastettiin ihan taivaallista seksiä aamuun asti, ja olin sitte nukahtanu. Ku heräsin, ei jätkää näkyny missään joten päätin lähteä äkkiä livohkaan. En muista jätkän nimeä, eikä mulla ole hänen numeroaan. Silti muistelen ja näen välilllä vieläkin unia kyseisestä yöstä.
Ilmianna
Jaa
"Hotel Fregata, Kostamuksessa vuonna 1991. Sellainen komea venäläinen rouva, tuli pöytääni ja esitteli itsensä Irinaksi. Naitiin oikein kunnolla sitten ja aamulla selvisi että hän olikin pro."

Haha luin aluksi että poro.
Ilmianna
Jaa
Paras pano ikinä, tapahtui n vuosi sitten erään baari-illan päätteeksi. Läksin miehen mukaan eräälle mökille ja en ikinä ole saanut vastaavanlaista seksiä. Koko yö ja seuraava päiväkin meni muhinoidessa.. Kumpikin ollaan naimisissa tahoilamme ja sen jälkeen viestitelty tiuhaan.. Jatkoa odotellessa..
Ilmianna
Jaa
Paras pano oli ehdottomasti itseäni muutaman sentin lyhyempi jalkapalloilijamies. Tavattiin seksinhaku-palstan kautta ja päädyttiin sen asunnolle. Sen kroppa oli taivas. ;p Se oli just eronnut exästään, joten sen tarvi päästä purkamaan tunnekuohujaan. En tiedä oliko tuo nyt mun osaltani törkeää hyväksikäyttöä, mutta seksi oli helvetin mahtavaa. Jälkeenpäin juteltiin niitänäitä kuin ois tunnettu vuosikausia - eikä muutamia tunteja. Mut ei se koskaan soittanu. Ehkä ne palas tyttöystävänsä kans yhteen tai jotain..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kiva, mulla oli eilen samanlainen, mutta pitkä player. Naitiin karaokebaarin wc tosi ihanasti seinää vasten, kaverilla oli pitkä ja paksu.
Tunti sitten tulin kaverin kyydissä kotia ja oltiin vielä kylvyssä, sain takaapäin pesukoneen päällä..ihana mies

NÄHDÄÄN HUOMEN ILLALLA JA KOKEILLAAN TORNIA MUHINOINTIPAIKKANA, KAVERI OTTAA HUONEEN SIELTÄ.
En ole varam, olenko ihastunut mutta kaverilla on sopivan kokoinen ja ihanat sormet..kaveri käytti öljyä ja pyöritteli niitä pehmeästi
Mun eri puolilla, tosi kiimanen olo
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Yhden illan jutuista mieleenpainuvin ja parhain/hauskin on ollut entisen säätöni kaverin kanssa. Oli aika kiihkeää touhua ja voisi sanoa, että melkoinen sonni oli kyseessä ;)

Lisäpuhtia juttuun toi se, että sai kostaa kyseiselle säädölle kunnolla kerralla, ihme etten aiemmin jo näpäyttänyt sitä kunnolla. Tietysti jossain sisimmässään tuli omantunnon tuskia, mutta ei kai siihen juttuun voi sanoa muuta kuin että sitä saa mitä tilaa.

Mutta itse ilta oli mieleenpainuva sen vuoksi, että kun jätkä tuli kämpilleni ja "mentiin nukkumaan" siinä 5 aikoihin illalla siitä asti oli armotonta jyystöä klo 15 asti iltapäivällä, pari kolme kertaa taidettiin ottaa pieniä puolen tunnin torkkuja mutta ei jätkä malttanut pitää näppejä erossa sen kauempaa. Lisäksi tykkään suihkupanoista niin oli toisaalta onni, että oli kauhea helle niin tuli käytyä sielläkin pariin otteeseen ja jatkettua aina siitä mihin jäätiin :P Varmaan tuli siis yhen illan aikana jotain 8 kertaa harrastettua itse aktia. Kyllä teki hyvää kun oli jo vähän puutteessakin ehtinyt olemaan :)
Ilmianna
Jaa
Paras yhden yön juttuni tapahtui edesmenneellä Finnjetillä pikkujouluristeilyllä v. 2001. Sinänsä se oli perinteinen laivapano. Erityiseksi se teki sen että miten nainen voi tuntua niin hyvältä. Olin siihen asti ollut sitä mieltä että samalta ne naiset tuntuu, kuori vaan vaihtuu. Mutta tämä oli aivan jotain muuta. Hän tuntui niin hyvältä... Tuollaista naista ei saa varmaan kuin kerran elämässään....
Ilmianna
Jaa
Kreikassa itseäni 15 v. nuoremman miehen kanssa... Baari-illan jälkeen paneskelua hotellin parvekkeella ehkä viisi kertaa... Treffit seuraavana iltana ja sängyssä menikin sitten vuorokausi... Loma loppui, mutta kävin Kreikassa pariinkin otteeseen seksilomalla ja aina oli yhtä mahtavaa tämä nuoren ihanuuden kanssa! Pitkään pidettiin yhteyttä, mutta sitten tapasin nykyisen mieheni ja juttu jäi. Joskus on kiva muistella menneitä ... Tosin eipä nykyisessä miehessänikään mitään vikaa ole. Seksiä saan niin paljon kuin haluan ja hyvää sellaista!
Ilmianna
Jaa
Kyllä mieleen painuvin ja paras pano tapahtui n.15-vuotta sitten Entisen työkaverin kanssa.. minä just just 20 vee ja nainen 36 viiden lapsen äiti.. oltiin firman järjestämälla reissulla (kuopiossa)..
Julkinen tila.. yläkerran hiljainen käytävä.. suu-seksit..
panot sieltä ja täältä.. (vittu valvonta kamera) heh! Siitä sit juhlimaan.. ja kotimatka.. sit otettiin huone hotellista (omalta pakkakunnalta) pantiin usemamman kerran eri asennoissa.. (nainen tiesi mitä haluaa)! Ja minä vaan panin sen minkä osasin/pystyin! (Nuori jaksaa) Ja se mies joka väittää et viiden lapsen jälk naisella on horo tavara niin se valehtelee! Aamu päivästä havahduin ja nainen oli poissa.. ymmärrän.. ;0) tavattiin jatkossa muutamia kertoja! Aina yhtä ihanaa! Jaana muistan sinut aina! Mies 35wee!
Senkin jälkeenkin oon saanu todisteena 3 lasta!
Ilmianna
Jaa
Itse olin kohta 15 ja jätkä oli jo 15. Sillä oli jotain juuria Iranissa (siellä miehet kehittyy suht nopeesti mun käsityksen mukaan) ja sillä oli jo tyyliin parta... Monesti sitä luultiin semmoseks n. 20-vuotiaaks... No joo mutta siis oli meidän koulun ehkä suosituin poika. Oltiin kaupungilla ja päädyttiin sitten hänen kanssaan kauppakeskuksen naisten vessaan... Pyysin panemaan peppuun (koska pidän siitä ja sen kyrpä ei ois mahtunut mun sisälle). Otin vielä suihinki..

Mä en silloin varsinaisesti seurustellut mutta mulla oli ollut jonkun aikaa säätöä yhden toisen kanssa. Mutta ei keskusteltu tai muutakaan tän jälkeen oikeestaan yhtään. Oli kiva pikapano :-)
1
Ilmianna
Jaa
Aikuisiällä. Jonkin aikaa ilman suhdetta kirjoittelin netissä ja jutut meni jotenkin siihen suuntaan. Tavattiin sokkona selvinpäin, nainen oli todella kiva yllätys. Molemmat halusi, molemmat halusi miellyttää toista. Sen tietäminen tuntui erityisen hyvältä. Mentiin hotelliin. Tapaamisen alkujännitykseen sekoittui pian rentous ja kiihko. Mieletön yö.
Ilmianna
Jaa
Itsellä (18v) oli eilen paras yhdenillan juttu tapasin 19 vuotiaan miehen Lappeenrannan gm:ssä ja mentiin siitä sitten hänen kämpälleen ja yö oli hyvin pitkä ja nautinnollinen (muna juuri sopivan kokoinen ja osasi laittaa juuri oikeisiin kohtiin , kuten g-piste ;) ) Vaihdettiin snäpit ja ensi viikonloppuna olisi tarkoitus tavata uudestaan ;)
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
G-piste teillä kundeilla on perseessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
v. 2004 Kuopiossa. Ajelin autolla 5-tietä ja soitin yhdelle puolitutulle naiselle. Hän sattuikin olemaan kotosalla ja sovittiin, että poikkean moikkaamassa. Hän leipoi parsakaali-gratiinin ja söin silloin ekan kerran eläissäni parsakaalia. Juteltiin niitä ja näitä ja huomasin, että kello oli jo aika paljon. Päätettiin, että jään yöksi, kun minulla oli vielä matkaa parisensataa kilometriä kotiin. Hän petasi itselleen vuoteen sohvalle ja minä sain vieraana mennä hänen sängylleen nukkumaan. Makoilin sängyssä selällään ja aivan älyttömän kova himo oli päällä. hyväilin itseäni ja kai huokailin niin äänekkäästi, että hän sen kuuli. Hän kysäisi, voisiko tulla nukkumaan samaan sänkyyn ja tottakai suostuin. Hänellä oli vain stringit jalassaan, kun sujahti saman peiton alle. Juttelut jatkuivat sitten eroottiselle puolelle ja päätimme että voisimme olla ystäviä yli ystävyysrajojen. Rakastelimme kolme kertaa sen yön aikana. Aivan taivaalista seksiä.
Jäi ainoaksi kerraksi. Muistan kuitenkin koko elämäni sen.

Olin silloin noin 35v ja hän vajaa kolmekymppinen...

Kiitos M

t: J
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
No, tarinat ovat tarinoita, mutta tosimies ei suutele.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Paras yhden yön juttu tähän mennessä tapahtui Käläviällä. Siellä melkein sain.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

paras yhden yön juttu

Olisi kiva kuulla onnistuneita kokemuksia ehden yön jutuista. Eli milloin ja minkä ikäisenä? Missä? Mitä? Miksi se oli paras.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta