Vaimo haluaa

kohta vissiin aisuri

suhteeseen kolmannen osapuolen. Ei kuullema haluaisi pettää minua, joten tahtoisi, että otamme toisen miehen mukaan ihan vakkariksi.
Jos en suostu, aikoo kuitenkin saada isompaa ja kestävämpää. On kuulemma kyllästynyn pelkästään ainaiseen minuuttipippeliini.
Sanoo kuitenkin rakastavansa minua, mutta hänelläkin on kuulemma seksuaaliset tarpeet ja oikeudet. Lupaa kyllä antaa munkin tyhjentää pippelini hänen edelleen, mikäli saa valita itselleen isokaluisen ja kestävän rakastajan, joka kävisi häntä tyydyttämässä meillä, ja minun läsnäollessa, ettei tule mitään pettämistunteita.
Taitaa olla pakko suostua...ainakin kokeilemaan, vaikka kyllä kolautti itsetuntoa. Mä kun olen luullut, että meillä on ihan mukava ja tyydyttävä seksielämä. Niin onkin vaimonkin mukaan, nimittäin mua tyydyttävä, mutta hänet vaille nautintoa jättävä.
Onkohan se tullut hulluksi, kun tuollaisia alkaa ehdotella? Mielessä käynyt kyllä sekin, että laittais poikki koko avioliiton ja kamat jakoon. Mutta toisaalta mä kyllä tykkään siitä ihan ihmisenä, eikä mulla kyllä oo mitään valittamista seksistämään... En tiiä jonain päivänä se varmaan haalaa tänne mukanaan jonkun panosonnin. En tiiä kyllä mitä silloin ite teen...

40

6941

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinen mies

      Anna hyvä mies vaimos ottaa vakituinen rakastaja ja tyydyttäjä, jos se kerran suostuu sutkin hoiteleen silti. Pienimunasten keskenruikkijoitten ei pitäs valittaa, jos kumminkin joltain pillua saavat.

      Tyypillistä valitusta. Eihän sulla muuten oo vaihtoehtookaan. Jos et anna lupaa, panettaa vaimos kumminkin itteensä jollakin, jolla on kunnolliset ja toimivat vehkeet, kuten ittekin sanoi.

      • nainen, nainen

        Tässä jälleen näkee sen, että suomalainen mies on yhtä kunniankipeä ja säälimätön, kun ajattelee naista, tai siis vaimoaan, kuin kuka tahana mies, mistä tahansa kulttuurista lähtöisin oleva. Hyvä liitto säilyy, kestää ja ponnistelee, eikä pelkää oikeita "järjestelyjä", siitähän tässä on kyse. Onhan elävä ihminen sentään muuta kuin se, että vaimo salaa joutuu olemaan seksilelujensa kanssa piilossa mieheltään. Tuota voisit ainakin ajatella , onhan rakkaus muutakin kuin seksiä.


    • Tahtoo kans isoa

      alottaja skitsoilee??
      Sullahan on kaikki ihan hyvin. Ei kai se nyt noin iso ongelma oo, kun myös nainen haluaa tyydytyksensä!!

    • Uskollinenvaimo

      tuosta ei tule, kuin harmia ja kyyneleitä. Laita tuommoinen horoakka pihalle, löydät kyllä itseäsi arvostavamman tilalle.

    • anna sille panosonnille turpaan ja heitä akka veke, ei tuollainen ole oikein.

    • renoiiiri

      jonkun femakkohoron kirjoiottama provo.
      Ei kai tosielmssä noin urpoa miest olekaan.
      Hehehhe ehdottaisipa meidnkin akka tuollaista niin oppisi juoksemaan.....
      Samoin jos joku kylnsonni olisi tulossa mukaan niin saisi kunnon hivutuksen

    • vuoroin ...

      Niin .. kyllä ymmärrän sun vaimoakin jollain lailla. Kyllä varmaan itse tuossa tilanteessa laittaisin ne lusikat jakoon... Mutta jos itsetuntoai antaa myöten niin voit kyllä saada jotain sellaista josta et ole edes nänyt unta. Voit toki sanoa hänelle että vuoron perään miestä ja naista vierailulle. Ei hän voi sanella jos yhdessä meinaatte olla jatkossakin.

    • ei maha mittään

      Jos vaimo ehdottaa minulle toista miestä, laitan samantien avioeropaperit vetämään.

      Toisten kanssa en jaa, se on varattu ainoastaan luusereille.

      " Mielessä käynyt kyllä sekin, että laittais poikki koko avioliiton ja kamat jakoon."

      Suosittelen tätä.

      Eli heitä se akkas nyt nopeiasti pihalle, ettet vaan joku päivä löydä itseäsi iltalehden lööpistä ja mustasukkaisuusmurhasta syytettynä.

      • Zuizzi

        Akka pihalle ja vähän äkkiä kans! Itse en ikinä suostuisi moiseen. Tosin, ei ole vaimo ehdotellutkaan.


    • myös isoa ikävöivä

      katkeraa on kommentointi. Eikö kukaan huomaa, että aloittajan nainen yrittää pelastaa epätyydyttävän seksielämän runteleman liittonsa, kuitenkaan miestään jättämättä. Hänhän jopa lupaa hoityaa edelleen miehensä tyydyttämisen, kunhan saa itsekin tyydyttävän seksielämän. Tällä naisella on harvinaista ja rohkeaa rehellisyyttä. Luulenpa, että suurin osa vastaavasta epätyydyttävästä seksistä kärsivistä naisista vain yksinkertaisesti pettävät miestään, tai sitten katkeroituvat.
      En ymmärrä näitä, ilmeisesti miesten, "heitä akka ulos" kommentteja. Lähinnä tulee mieleen, että tällaiset miehet eivät oikein luota itseensä, ja pelkäävät, että oma nainen sitten tykästyy enemmän tuohon toiseen. Tässä aloittajan tapauksessahan nainen nimenomaan haluaa säilyttää suhteensa mieheensä.

      • Ei ollut kivaa

        Itse aikoinaan suostuin hieman samankaltaiseen järjestelyy, ja voin kertoa, että on se helevatan nöyryyttävää miehelle, tietää, nähdä ja olla hiljaa, kun olvelle ilmestyy se "hyvin varustettu", ja nikkaa silmää ja taputta olkapäälle tullessaan. Ottaa ja lemmiskelee vaimoa, niinkuin omaansa ja vaimo siinä voihkii nautintoaan.
        Kyllä siinä ero tuli aika äkkiä, ja hyvä niin. Järkihän multa oli mennä tuon järjestelyn kanssa. Silloinkin, kun vaimo mun kanssa suostui olemaan, oli kokoajan sellainen olo, et tää on nyt vaan sellasta "säälipiparia".

        Tuommoinen, kun tulee tietoon miehen lähipiirille, niin sitten oot kaikkien yleisen säälin ja naureskelun kohde. Naiselle tuommoinen on kai sitten vaan rohkea ja ennakkoluuloton ratkaisu.

        Miettikää hyvät ihmiset mihin suostutte!


      • jep jep

        Olisitko itse hymyissä suin jos miehes ehdottaisi, että lähtee riemulomalle thaimaahan, koska olet päässyt vähän lösähtämään?

        Se on ihan sama tuollaiselle "korjaustoimenpiteille".

        Normaalin miehen psyyke on rakennettu niin, että se ei tuollaista katso ja sillä selvä.


      • sdeg

        ensinnäkkää ite en suostus millään tavalla.
        toiseksi jos nainen sannoo että seksi on minuuttipeliä jne etkä riitä nii aina voi yrittää jotaki muuta seksin puolella, ennen ku rupiaa harkittee ees moista.
        ite sanosin kyllä suoraan että ei käy ja jos ei sovi nii tos on ovi.

        eli ei muutaku lelut kehiin jos oma ei riitä nii ota tekokyrpä kaveriksi.


      • ...

        Aika mielikuvituksetonta ajatella pelastavansa suhde ja seksielämä ulkopuolisella panolla. Voihan sitä saada täydellisen tyydytyksen oman kumppanin kanssa muutenkin kuin yhdynnällä, jos vain haluaa. Eikös nettikin ole täynnä leluja ym. joilla vaan samalla piristää seksielämää. Voikohan se toimia, että kirjoittanut mies vielä itse saisi samaa nautintoa kuin aikaisemmin, kun pääsee pukille sitten kun joku toinen on ensin siinä käynyt? varmaan hirmu nautinnollista, kun tietää että toinen ajattelee "tyydytän sut mutta ei tää itelle tunnu missään". Mihin tää maailma on menossa ku tämmöstä ees joutuu naimisissa oleva ihminen kuulemaan kumppaniltaan.


    • zazar

      Naisena voin kyllä sanoa saman tien että heittäisin sen vosun kyllä mäkeen jos tulee kinumaan toista tikkariaan itselleen ja puolustelee sillä ettet tyydytä häntä tarpeeksi. Mä veikkaan että se on jo kävässy aidan toisella puolella ja on jäämässä koukkuun ja nyt yrittää pyytää sun hyväksyntää asiasta koska ei haluu sua "pettää". Ehdotapas sille rakkaalle vaimolles et pidätte semmoset kimppa orgiat et säki haluat vähä kirempää et saisit iteki seksiin vähän tuntumaa. Katso sitten vaimon naamaa mitä hän tuumii asiasta että onko vielä ison munan metsästyksessä.

    • hienooo.....

      hän on tunnevammainen, ja MINÄ MINÄ paska. hakekoon apua addiktioonsa, ja käykääpäs seksuaaliterapeutilla!!??kiristystä ei tunneta. ja pyydä samalla pientä tienitytön pillua itselles, ja hoitakoon senkion!! vittu eikö tollasista ole jo helvetti täynnä

    • _aloittaja_

      moni on ehdottanut, et ottaisin esille vaimon kanssa, sen, että mun pitäis kanssa saada sit tiukempaa ja pikkuisempaa, jos hänkin saisi isoa ja kestävää....

      Otin asian esille eilen, kun vaimo jälleen kertoi halustaan saada isompaa ja kestävämpää, ehdotti jo nyt viikonloppua. Vastasin, ett: "pikkuiselle pippelille kans sitten piukkaa ja pientä pimpsaa, että tuntuis kans", nii arvatkaapas vastaus?

      Nauroi ihan päin naamaa, ja sanoi: "et sä tarvi yhtään tiukempaa, kun ruikit nytkin minuutissa, ja et jos olis vielä tiukempaa, niin sähän tulisit reisille" ja nauro aivan sikana. Sano vielä sit, et "luuletko, et ne pikkupimpsatkaan haluu sua montaa kertaa reisille ruikkimaan, kyllä semmoiset piukatkin naiset haluu kunnon panoa. Kyllä mä sun pussis tyhjentelen edelleen, ei sun tarvii pelätä".

      No nyt en sitte oikeen itekään tiiä mitä on tapahtumassa? Onko se tuomas tänne nyt tänään perjantaina tai huomenna lauantaina , jonkun karjun tyydyttelemään itseään ja nauramaan mulle. Miten mun pää sen kestää, jos niin käy...harmittaa, et sanoin mitään...tää ei taida päättyä hyvin, ainakaan mun osalta.

      • 30 v. nainen

        Mites olis ihan terveyskeskuksen psykologit ym. Tuntuu ettei tuo naisesi oikein elä tässä päivässä mukana ihan täysillä.

        Minunkin miehelläni on pieni pippele ja laukee nopeasti, mutta oikeilla asennoilla ym. saadaa seksi sujumaan ja joskus niitä apuvälineitäkin voi käyttää. Pieneen siis tottuu ja toisaalta ihan hyvä, kun ei hirveen isokaan kovin kivalta tunnu.


      • on tilannut

        Niin se vaan on että jos puoliso tuo yhteiseen kotiin toisen, tai edes ehdottaa sitä, niin jotain on pahasti pielessä. Miten sellaiseen voi enää ikinä sen jälkeen luottaa? Ei tuollaista tarvitse kenenkään katsella. Nämä ns. "avoin suhde" -jutut ei vaan yksinkertaisesti toimi. Muuta vaan juttu niin avoimeksi että eukkosi saa paneskella ketä huvittaa, missä huvittaa - mut ei enää asiaa entiseen kotiin.


      • -----

        senverran loukkaavasti puhuu ja rääväsuisena luulee olevansa äijä-nainen.

        Ihan kauhea akka!! Minulle ei tulisi mieleenkään puhua tuohon sävyyn kenellekään!! Älä anna hänen aslistaa itseäsi, ole iloinen että pääset näppärästi eroon mokomasta rääväsuusta.

        Paperit vetämään ja pidä huoli, että saat oman osuutesi...

        Löydät ja ansaitset ihan varmasti paremman! Tsemppiä!


      • _aloittaja_
        ----- kirjoitti:

        senverran loukkaavasti puhuu ja rääväsuisena luulee olevansa äijä-nainen.

        Ihan kauhea akka!! Minulle ei tulisi mieleenkään puhua tuohon sävyyn kenellekään!! Älä anna hänen aslistaa itseäsi, ole iloinen että pääset näppärästi eroon mokomasta rääväsuusta.

        Paperit vetämään ja pidä huoli, että saat oman osuutesi...

        Löydät ja ansaitset ihan varmasti paremman! Tsemppiä!

        ja pyysin erästä tuttavaani, joka on juristi laatimaan paperit ja toimittamaan käräjäoikeuteen. E tarvinnut, kuin kirjoittaa alle asianajovaltakirja. Hän lupasi hoitaa lopun, ositusta myöten.

        Päädyin tähän, sillä nyt viikonloppuna Hän sitten toi sen "hyvinvarustettunsa" meille. Minä lähdin, olin vlopun hotellissa, ja tänään sain ohjeet tuolta juristiystävältäni asunnon suhteen. Kämppä on minun työsuhde asunto, joten minulla on oikeus vaatia avain heti takaisin ja seitsemän vuorokauden kuluessa hänen on poistuttava tavaroineen. Tämän irtisanomispaperin sain jo mukaan. Mikäli ei anna avainta, voin kuulema saada virka-apua poliisilta.

        Ei tämä nyt kyllä herkkua ole tämäkään, mutta kuitenkin tuntuu, että olen saamassa vähän itsekunnioitustani takaisin. Ei minuakaan sentään ihan miten vaan voi kohdella. Oli hienoa huomata, miten avuliaasti ystäväni asiaan suhtautui, kun kerroin tilanteestani. lähti avuksi talkoohengellä. sanoipa vielä, et "olisit tullut aikaa sitten; ei tuommoista tarvitse sietää"!

        Saa nähdä millainen sota tästä syntyy, kunhan vaimo tulee paikalle ja saa nämä paperit.


      • HarRR
        _aloittaja_ kirjoitti:

        ja pyysin erästä tuttavaani, joka on juristi laatimaan paperit ja toimittamaan käräjäoikeuteen. E tarvinnut, kuin kirjoittaa alle asianajovaltakirja. Hän lupasi hoitaa lopun, ositusta myöten.

        Päädyin tähän, sillä nyt viikonloppuna Hän sitten toi sen "hyvinvarustettunsa" meille. Minä lähdin, olin vlopun hotellissa, ja tänään sain ohjeet tuolta juristiystävältäni asunnon suhteen. Kämppä on minun työsuhde asunto, joten minulla on oikeus vaatia avain heti takaisin ja seitsemän vuorokauden kuluessa hänen on poistuttava tavaroineen. Tämän irtisanomispaperin sain jo mukaan. Mikäli ei anna avainta, voin kuulema saada virka-apua poliisilta.

        Ei tämä nyt kyllä herkkua ole tämäkään, mutta kuitenkin tuntuu, että olen saamassa vähän itsekunnioitustani takaisin. Ei minuakaan sentään ihan miten vaan voi kohdella. Oli hienoa huomata, miten avuliaasti ystäväni asiaan suhtautui, kun kerroin tilanteestani. lähti avuksi talkoohengellä. sanoipa vielä, et "olisit tullut aikaa sitten; ei tuommoista tarvitse sietää"!

        Saa nähdä millainen sota tästä syntyy, kunhan vaimo tulee paikalle ja saa nämä paperit.

        Hyvä että pistät paskaämmän ojennukseen. Ei tuo miehen luonteelle ole mitenkään sopivaa vaikka olisi miten herkästi palava nalli. Päivitäthän tänne tilannetietoja!??!? Oli sen verran mielenkiintoinen tilanne kuitenkin päällä. Tsemppiä akan heivaamiseen!


      • _aloittaja_
        HarRR kirjoitti:

        Hyvä että pistät paskaämmän ojennukseen. Ei tuo miehen luonteelle ole mitenkään sopivaa vaikka olisi miten herkästi palava nalli. Päivitäthän tänne tilannetietoja!??!? Oli sen verran mielenkiintoinen tilanne kuitenkin päällä. Tsemppiä akan heivaamiseen!

        sotahan tästä tuli.
        Ei suostunut akka antamaan avainta. Nyt kuitenkin mennään niin, että ensi maanantaiksi tuo juristiystäväni on tilannut asuntoni lukkoihin uudelleen sarjoituksen. silloin tulee täyteen seitsemän päivää muuttokehotuksen tiedoksisaattamisesta akalle. En oikein uskonut tämän menevän näin nopeasti. Asiaan kuitenkin vaikuttaa kuulemma se, että asunto on minun työsuhdeasunto.

        Akkaa ei kyllä ole näkynyt sitten maanantain. Toivottavasti hakee kamansa pois loppuviikon aikana.


      • uulu
        _aloittaja_ kirjoitti:

        sotahan tästä tuli.
        Ei suostunut akka antamaan avainta. Nyt kuitenkin mennään niin, että ensi maanantaiksi tuo juristiystäväni on tilannut asuntoni lukkoihin uudelleen sarjoituksen. silloin tulee täyteen seitsemän päivää muuttokehotuksen tiedoksisaattamisesta akalle. En oikein uskonut tämän menevän näin nopeasti. Asiaan kuitenkin vaikuttaa kuulemma se, että asunto on minun työsuhdeasunto.

        Akkaa ei kyllä ole näkynyt sitten maanantain. Toivottavasti hakee kamansa pois loppuviikon aikana.

        No miten kävi?


      • 12+13
        _aloittaja_ kirjoitti:

        sotahan tästä tuli.
        Ei suostunut akka antamaan avainta. Nyt kuitenkin mennään niin, että ensi maanantaiksi tuo juristiystäväni on tilannut asuntoni lukkoihin uudelleen sarjoituksen. silloin tulee täyteen seitsemän päivää muuttokehotuksen tiedoksisaattamisesta akalle. En oikein uskonut tämän menevän näin nopeasti. Asiaan kuitenkin vaikuttaa kuulemma se, että asunto on minun työsuhdeasunto.

        Akkaa ei kyllä ole näkynyt sitten maanantain. Toivottavasti hakee kamansa pois loppuviikon aikana.

        Kaikki pisteet sinulle, itse olisin kyllä vetänyt turpaan vielä tuota yövierasta.
        Mutta oikean ratkaisun teit, akkasihan täytyi olla sairas.


      • ...

        SInä olet kyllä tässä asiassa nyt aivan liian kiltti ja ymmärtäväinen! Tuollaista puhetta ei tarvitsisi kuunnella edes vihamieheltä niin sinä joudut kuuntelemaan tuollaista OMALTA VAIMOLTA! Puolison tehtävä on tukea ja kannustaa elämässä, olla tasavertainen kumppani ja ystävä. Tuo on kaukana siitä. Kuulostaa aivan sairaalta, en itse sanoisi KENELLEKÄÄN noin vaikka olisin kuinka vihainen ja hän voi puhua sinulle tuollaisia? Mieti nyt mitä tuollainen sinulle tekee, olet vuosien päästä alistettu ja lytätty varjo, joka ei koskaan uskalla sanoa mitään. Pelasta itsesi tuollaisen lannistavan ihmisen otteesta ennenkuin alat uskoa hänen sanojaan. Elämä on lyhyt ja täällä on oikeus jokaisen saada parasta ja ihaninta onnea ja rakkautta! Rakasta itseäsi sen verran ja kunnioita, että tajuat sen, että SINÄ ansaitsen PAREMPAA ja SINULLA on siihen TÄYSI MAHDOLLISUUS vaimosi ilkeistä sanoista huolimatta.


    • Että näin.

      Kokeile tyydyttää naisesi isolla dildolla ja hankkimaan itsellesi penispumpun. Naisesi tarvitsee vain ison orgasmin.

    • n

      HEI HALOO!!! Naiset panee tunteella, luuletko että se raksataa sua jos pystyy nauttii toisen seurassa? Heitä akka menee.

    • No huh huh,

      kuka vaivautuu kirjoittamaan tänne moista paskaa.Siis tuohan on ihan selvästi täysin keksittyä koko tarina.Sinä kirjoittaja voisit kokeilla kirjailijan uraa kolumnien muodossa vaikka johonkin suomalaiseen pornolehteen.Tyyliin"minä ja vaimoni,sekä jättikalu kimpassa"

      • minäihanite

        Faktaa tai fiktiota.Tollasta tapahtuu ihan oikeasti. Jos tarina tosi,mies ratkaisi asian aikuismaisesti.Pääsi eroon manipuloivasta muijasta,toki olisi voinut pitää vaimon tyydytyksestä huolen niin ei olisi syntynyt koko tilannetta.Seksi ei ole pelkästään omien halujen tyydytystä varten vaan otettava kumppanin tarpeet huomioon.


    • Olli"seksikeisari"S.

      Ehdotappas eukolles että saisitkos nusasta jotain toista ku alkaa vanha röpöreikä röpsähtää. :) Tee hänelle sama tilanne kuin itelläs nyt.

    • EI omalla

      Käykää ostamassa dildo ja opettele käyttämään sitä.

    • Harjoituksia

      ottamatta kantaa enää siihen mitä vaimollesi täytyisi tehdä, niin harjoittaisin kestävyyttä ns. Kegel harjoituksilla eli välilihan lihasten treenaamisella. Tämä yhdistettynä stop and go runkkaukseen eli että runkkaat rauhassa 10 min ja kun meinaa tulla niin lopetat minuutiksi ja jatkat taas. Kolmas keino on rauhoittaa hengitys pantaessa, itselläni nämä kolme toimenpidettä lopettivat 25 vuotta kestäneen piinan liian nopeasta laukeamisesta. Voit arvat kuinka tyytyväinen vaimo on.

    • Iskurissa,.-

      ainakin yks 50 v nainen on levitellyt haarojaan jo vaikka kuinka pitkään,kolmas pyörä pitäis kuulemma löytää.
      Mulle kyllä tulee siitäkin tapauksesta mieleen että pöpilä taitais olla oikea osoite

    • hih:)

      Hilpeä provo :)

    • joo minä vaan

      pistä akka lähteen ja palikat jakoon,toi on melko törkeetä.

    • Tsemiä!

      Miten lopulta kävi?

    • Eronnut2

      Teit ihan oikean ratkaisun. Ihan oikeasti tuollainen akka kiertoon ja vähän äkkiä ja anna vielä MAINE mukaan

    • haaveilija-vaan

      ite kyllä mielelläni suostuisin tuohon asetelmaan, koska naisen kattominen (yksin tai muitten kanssa) kiihottaa... näkisin että jos molemmat tuollaiseen suostuu niin ei mitään muuta kuin plussaa

    • heitä akka mäkeen

      kyllähän huono seksielämä ottaa sillon tällöin päähän ketä tahasa. Mutta jos avioliittoon rupee, pitää olla siinä vaiheessa varma, että puoliso on sopiva. Sitä ei jälkikäteen voi tollaseen ruveta. Itsekästä!! Liitto tuosta ei todellakaan parane, koska tuossa ei selvästikkään kunnioiteta miestä. Kunnioitus on avioliitossa se tärkein juttu. Kyllä ne himot tarvii pitää sitten kurissa. Aina voi ostaa dildon tai jotain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe