Ehkäisy yhden yön jutuissa

Paljaalla paras

Minkälaista ehkäisyä käytätte yleensä yhden yön jutuissa?
Kumihan on paras varmasti, mutta vie parhaan tunnon pois panosta, tykkään itse naida naista en kumia. Käytän kumia todella harvoin, vain jos vaaditaan. Yleensä naiset tykkäävät paljaasta munasta enemmän. Kunnon panon kruunaa se, kun saa täyttää pillun siemenillään. Ikäviä yllätyksiä ainakaan omiin korviin ole koskaan tullut. Kymmeniä pilluja on täytetty siemenilläni:)

42

7560

  Vastaukset

  • Terveyskeskuksen labrat on sitä varten jotka tutkii kun tulee pipiksi ja sitten parantaa jos on enää parannettevaa jos ei ole niin sitten vaan kärsitään ja kuollaan ja pannaan ihan vittuuksilla että mahdollisimman monelle tarttuu tauti

  • Lapsihaaveet kannattaa varmastikin unohtaa jos ei ole perästä kuulunut, ei ne aina syö pillereitä vaikka niin sanovat.

   • Tauteja pitäisi pelätä, eikä raskauksia.
    Tunnen kyllä monta vauvakuumeista naista, jotka yrittävät lasta tuolla yhden illan menetelmällä. Melko idiootti mies, jos uskoo naisen vakuutteluihin pillereiden syömisestä. Siitä rapsahtaa sitten elatusvelvollisuus seuraavaksi 18 vuodeksi. No, ehkä olette riskit punninneet ja alitajuisesti haluattekin isiksi tuolla keinoin.


  • kyllä sun kannattais sitä kumia käyttää.ihme vastuutonta tollanen että otetaan tietoinen riski saada/jakaa sp-tauteja. onhan se erituntuista ilman kumia,myönnän mutta en suostuisi yhden illan panoon ilman kumia.vakkari on asia erikseen.

   • Käytä nyt hyvä mies sitä kondomia! Et kuule tiedäkään kuinka moni nainen väittää käyttävänsä pillereitä vaikka tosiasiassa eivät ole ehkäisystä kuulleetkaan! Näin minunkin ystäväpiirissäni. Ja taudeilta kannattaa suojautua!

    Nainen91


   • Mukava heiluttaa permaista kortsua ilmassa kun laukevat niin runsaina kondoomieihin! oikein tunee sen panon painon säilö täynnä

    Nainen91

    eri miehet joka v-loppuna!


  • tuntuu ilman kumia. Yhden yön jutuissa kuitenkin leikit hengelläsi. Luuletko, että kaikki naiset ovat niin rehellisiä, että kertovat sukupuolitaudistaan tai siitä, ettei heillä ole minkäänlaista ehkäisyä?
   Rivien välistä luen, että olet ukkomies. Mietippä, mitä vaimosi sanoo, jos tosiaankin tartutat häneen jonkun taudin? Ai niin, siinä tapauksessahan syytät vaimoasi vieraissa käymisestä. Niin kävi meillä.

   • Nykyään ku HIVkään ei ole enää mikään harvinainen tauti. Sitä nyt liikkeellä ihan tavallisilla ihmisillä ja tarttuu nimenomaan heteroseksissä, yhenyön jutuissa. Ihmiset on outoja. En tajua miks ei välitetä vaan annetaan mennä vaan. Olen hoitanut HIVpotilaita jotka tosiaan 20-30vee ihan tavallisia nuoria aikuisia. Tre-Hml seudulla. Niitä on enemmän kuin uskotkaan.


   • Kerran täällä vain ollaan, takaisin ei tulla joten pitää elää täysillä! Ei pidä mennä jakorasioita panemaan vaan kilttejä kotityttöjä, heistä ei tauteja saa.


   • o_mena kirjoitti:

    Nykyään ku HIVkään ei ole enää mikään harvinainen tauti. Sitä nyt liikkeellä ihan tavallisilla ihmisillä ja tarttuu nimenomaan heteroseksissä, yhenyön jutuissa. Ihmiset on outoja. En tajua miks ei välitetä vaan annetaan mennä vaan. Olen hoitanut HIVpotilaita jotka tosiaan 20-30vee ihan tavallisia nuoria aikuisia. Tre-Hml seudulla. Niitä on enemmän kuin uskotkaan.

    Ei HIV ole enää mikään kuolemantuomio joten kumia ei tarvita!


   • Aina paljaalla kirjoitti:

    Ei HIV ole enää mikään kuolemantuomio joten kumia ei tarvita!

    Hui hai vastuullisuus ja terveys, oma sekä muiden! Jihuu!


  • Miksi sanotaan miestä, joka ei käytä kumia yhdenyön jutuissa?
   1 Isukiksi
   2 Tyhmäksi
   3 Potilaaksi

   Ei nykyään _kukaan_ voi olla niin tyhmä että kysyy tuota tosissaan. Eikä nykyisistä kondomeista ole mitään haittaa verrattuna siihen, minkä riskin otat ilman. Vakisuhteessa voit sitten nautiskella kun molemmat ovat ensin käyneet testeissä.

   • Aika monesti tuntuu ainakin itseltä unohtuvan kumi kun on niin kännissä, jos nainen ei sano ettei saa tulla sisään niin olen rynkyttänyt lastini pilluun. Kumin käyttö on fiksua ja suositeltavaa, ettei tule jälkiseuraamuksia.


   • Kondomi on vastemielinen kapistus, en käytä ikinä. Jos nainen ei anna paljaalla menen taksilla sellaisen naisen luokse joka antaa. Pitää olla vakipanoja senverta että on valinnanvaraa!


   • Aina paljaalla kirjoitti:

    Kondomi on vastemielinen kapistus, en käytä ikinä. Jos nainen ei anna paljaalla menen taksilla sellaisen naisen luokse joka antaa. Pitää olla vakipanoja senverta että on valinnanvaraa!

    En muista, että olisi koskaan pitänyt käyttää kortsua, jos en ole halunnut. Joskus on pitänyt suostutella vähän aikaa, että on saannut upottaa paljaan tikkarin pesään. Pari kertaa olen maksanut hoidolle jälkiehkäisypillerin, mutta on pilluun laukeaminen sen arvoistakin:):)

    Käyttäkää vain kortsua, niin jää puhtaat pillut paljaalla nautiskelijoille!!!


  • Mä sain elämäni ekalta yhden illan jutulta herpeksen, että enpä suosittelis tota ilman kortsua panemista.

   • Minä sain papilloomaviruksen ja herpeksen. Papillooma alkoi kehittyä syöväksi, mutta se hoidettiin onneksi ajoissa. Pois virus ei kuitenkaan koskaan mene ja tarttuu mieheenkin sekä sukupuoliyhdynnässä että suuseksissä. Nykyäänhän kurkkusyöpä on rajusti yleistynyt ja kolmasosa niistä johtuu papilloomaviruksesta. Se on muuten oireeton miehillä ja naisillakin, joilta sentään testataan joskus papa-koetta, jossa voi paljastua.


  • Tiedän että pitäis käyttää ja mulla on kortsuja lompakossa mut itselläni henkoht menee fiilikset siinä vaiheessa kun laitan kortsua ja voitte kuvitella onko tilanne hieman nolomman puoleinen. Tosin näin 30 paremmalla puolella nainen ei ota siitä enään itseensä niinkuin joskus parinkympin hujakoilla silloin ne ei ymmärtänyt että kumin laiton "stressistä" lopahti toiminta ja naiset epäili heissä olleen vikaa. Olevan rumia tai jotain vaikka kyse ei ollut siitä.
   Olen ollut taas vuoden sinkkuna ja todellakin tullu hieman harrastettua baari suhteita. Tietenkin sillä silmällä jos kumppanin löytäis pidemmäksi aikaa mut noita hetken ilon hakijoitahan siellä on paljon.
   Yleensä kohteliaasti kysyn kumppanilta että haluatko kortsulla vai ilman ja 90% haluaa ilman mikä itsellenikin sopii. Hellyyttä voi jatkaa pitkään ja pitkään eikä kumi ole tiellä ja millon missäkin hukassa ja taas tiellä.
   Niin testeissä käynyt ja puhdas olen.
   Eilenkin sama homma. Aivan upea nainen iski, tultiin meille jatkoille ja koko yö touhuttiin ja ilman kumia kun ei hänkään sitä halunnut. Taistelen jatkuvasti kortsun käytön tarpeellisuudesta omantuntoni kans mut.... se on mulle vaan niin vaikeaa.

   • eronneet ja pettävät naiset antaa aina paljaalla naida..mun kokemus tosin vakipano on asia erikseen.Jos tuttu ja turvallinen nainen on,ei kumia tarvita..onhan orgasmi erilainen kun saa lastit tyhjentää naisen sisään


   • Kiitos asiallisesta ja rehellisestä kommentista!


  • Kyllähän kumi on pakollinen jos pano on aivan vieras. Mulla ei tulisi mielenkään antaa ilman kumia. Olen vain antanut neljälle miehelle ilman kumia joista kolme on entistä aviomiestä ja miehiä on sentään kertynyt satoja vuosien varrella. Myös pillereitä olen aina käyttänyt lisäksi. Ja kyllä kumin kanssa on yhtä hyvää kuin ilmankin varsinkin siihen tottuu.

   • siis satoja ? ehkei naisena tuolla kannattasi kauheasti kehuskella,eikä miehenäkään ...


   • aba22 kirjoitti:

    siis satoja ? ehkei naisena tuolla kannattasi kauheasti kehuskella,eikä miehenäkään ...

    Se on kato niin että ennen maailma repee ennen kuin huora häpee. Se on tämä Jenny sellainen tyttö!


  • Mulla liittyy yleensä yhden yön juttuihin alkoholin käyttö, eli silloin tulee oltua aika huoleton. Eli kondomin käyttö jää miehen vastuulle, ja aika harvoin ne sitä oma-aloitteisesti käyttää. Taudeilta on onneksi kuitenkin vältytty, raskauden ehkäisyssä käytin aiemmin pilleireitä, nykyään alkaa riski olla jo olematon

  • Mäen halunnu koskaan käyttää kumia.Olin naimisis jossa miäs ei halunnu panna.Mä kävin sit iskemässä kapakasta.Ei ole tauteja tullu vaikmiehiä on ollu paljon.Mulle on tärkeetä saada lastit sisään,ei se ole panokaan jos ei saa,se on parasta siinä kuiteski ollu,kuuluu mun huippuhetkeen.Onha se luontoki niin tarkottanu,ei se ole tarkottanu kumeja siihen.Ja jos miäs panee uudestas niinkuinka hyvää se hällekkin on,kun omat meslat on sisällä.Mää tykkään kovast ku litisee makeesti.

  • olen harrastanut yhden yön juttuja nyt vuoden verran eikä yksikään mies ole halunnut saati vaatinut käyttää kondomia. itse yritän vaatia mutta lopulta halu voittaa vaikka kumia ei olisikaan saatavilla. käyn testeissä aina silloin tällöin ja aina negat saadessa vannon etten anna ilman kumia enää ikinä. parempi olis pysyä kotoana kun ei pysty olemaan tiukkana tässä asiassa!

  • Tässä vielä ennen kuin nukkumaan menen, niin yhden tärkeän asian haluan sanoa.

   Muistakaa... Kun aiotte harrastaa seksiä jonkun kanssa jota ette tunne. Niin muistakaa aina... AINA... kysyä ensin...

   Ei muuta, hyvät yöt.

  • Annan aina kaikille miehille ilman kumia, ja ihan mielellään koska mulla on todettu herpes JA kondylooma.. Saavatpa maistaa omaa tyhmyttään, kuten sain minäkin.. Tietenki jos mies kortsun laittaa, niin en ala sitä pois vaatimaan :D

  • Eilen tapasin upean naisen Vantaa hotellissa ja pilkun jälkeen lähdettiin minun luokseni jatkoille. Nopeasti lähti vaatteet pois ja munaa liukkaaseen pilluun. Nainen ainoastaan sanoi, ettei saa tulla sisään kun ei käytä ehkäisyä...

   • Muistatko muijan nimee?


  • oikea meno..paljaalla ja tytöksi pukeutuvat pojatkin tahtoo sun siemenet tiukkaa persereikäänsä sun mielix ja lasket kunnon ..syvälle siemeniä..spermaa valuen..perseestä ..kivaa tunnetta,

  • Herpes ja kondylooma on viruksia, joita ei tavallisissa sp-testeissä (virtsa- ja veritestit) havaitse. Niitä viruksia monet kantaa tietämättään. Herpeksen voi todeta, kun se puhkeaa rakkulavaiheeseen ja kondylooman naiselta papa-kokeessa. Mieheltä sen voi todeta kai vasta, kun ilmestyy näkyviä visvasyyliä. Joissakin lähteissä mainitaan, että herpes ei tartu ellei se ole aktiivisena, mutta joidenkin lähteiden mukaan se tarttuu muutenkin. Ota tuosta sitten selvää. Kondylooma on melko salakavala sairaus, jota ymmärtääkseni kantaa 75-80 % väestöstä. Hyvin suurella todennäköisyydellä ilman kumia yhden illan juttuja harrastavilla löytyy ainakin tuo kondyloomavirus (HPV) elimistöstään. Sukupuoliherpeksestä olen joskus lukenut, että sitä kantavia olis n. 25 % väestöstä.

   Että kumin käyttö olis kyllä suositeltavaa.

   No, onpa sitä itsekin tullut seikkailtua ilman kumia. Herpes mulla ainakin on, jonka itse asiassa sain nuorena ihan vaan aviomieheltäni. Ilmeisesti mulla on myös kondylooma. Jos joku yhden illan poka mua välttämättä haluaa panna ilman kumia, niin saakoon nuo taudit ja kestäköön seuraukset. Enpä jaksa välittää enkä niistä yleensä koskaan kerro. Joskus tuosta herpeksestä mainitsen, mutta eipä se ole estänyt miehiä panemasta ilman kumia.

   Hmm... Sitten kumiton pano ja raskauden mahdollisuus. Itselläni on yksi tällainen kokemus, kun mieheltä ei sattunut löytymään kumeja ja oltiin jo täydessä vauhdissa ja itse en syönyt e-pillereitä, jonka kyllä kerroin miehelle, mutta päädyttiin kuitenkin touhuamaan ilman kumia. Sovittiin, että mies laukee muualle kuin mun sisälle. Pantiin siinä sitten ja mies laukesi mun vatsalle. -> Tulin raskaaksi. Tuostakin kiisteellään kirjoitetuissa lähteissä, että voiko touhutipoista tulla raskaaksi. Joidenkin lähteiden mukaan se on mahdollista, joidenkin ei. Mutta mä voin kertoa, kun tiedän omakohtaisesta kokemuksesta. Voi tulla raskaaksi touhutipoista.

   Että varovainen pitäisi olla.

   Toisaalta mikä mäkin oon saarnaamaan kortsun käytön puolesta, kun itse on tullut oltua noin holtiton sen kanssa. Mutta tiedänpä ihan käytännössä noi riskit mitä siihen sisältyy. Kukin on tietenkin vapaa touhuamaan oman valintansa mukaan, mutta noi riskit on syytä tiedostaa.

  • Niin sellainen vielä piti todeta, että herpeksen vasta-aineet voi kyllä selvittää verikokeesta, mutta sen testaaminen ei kuulu vakio sp-testeihin, ja sitä kai harvoin testataan edes pyynnöstä. Yleensä sen toteamiseen ja diagnosoimiseen riittä rakkulan muodostuminen ja siitä näytteen ottaminen. Ilman näytettäkin pystyy yleensä ihan pelkän rakkulan perusteella päättelemään, että herpeksestä on kysymys.

  • Eilen pokasin naisen yökerhosta, olihan nainen siveellinen rouva. Annoin kunnolla melaa mekkoon ja kakkoseen rouvalle. Hän ei pahemmin kysellyt ehkäisystä vaan sanoi, että laukea sisääni ja täytä pilluni spermalla. Mitä vielä eihän mulla irronnut edes, panin reilun tunnin kännissä enkä edes saannut.

   • Kuulostat sivistymättömältä ja oletkin!


  • OK, siis kaikki on ihan pihalla? Aidosti pihalla ...

  • Minä en uskalla panna paljaalla yhden illan suhteissa, vaikka nainen siihen suostuisikin. Itsellä ei fiilis mene vaikka kortsu on päällä. Monet naiset ovat sen laittaneet päälle ja ei siitä ole tunnelma mitenkään mennyt. Tuntuu mukavalta, kun on muna pystyssä ja nainen rullaa kortsum päälle. Nykyisin monella naisella on kortsut mukana ja joskus niihin on turvauduttu, jos itsella ei ole ollut mukana. Itse joudun ehkä hieman pidempään pumppaamaan, mutta ei se ole naisia haitannut. Kerran joudun yhden naisen kanssa pitkään vääntämään kättä, kun halusi välttämättä paljaalla. Ja onhan jonkinlainen ehkäisy olemassa, jos naisella ei ole ehkäisy kunnossa. Jos yrittää vetää ulos niin, että ei mene sisään mitään, niin minusta se on kyllä vaikeaa arvioida, koska alkaa tulemaan ja sitten voikin jo myöhästyä ulosvedossa ja pääseen osa sisään.

  • Paljaalla. Raskausriskin minimoimiseksi kriittisillä päivillä keskeytetty yhdyntä, muuten loppuun saakka.

   • Kuulostat ihan minun vaimolta.

    Minä panin kerran vaimon parasta kaveria mökkireissulla ilman mitään ehkäisyä juuri ovulaation aikaan. Hän sanoi monta kertaa seksin aikana ettei ehkäisyä ole ja riski on suurin. Se oli yksi elämäni parhaita panoja. En lauennut sisään vaikka molemmilla mieli teki.


  • Mulla on ehkäisyimplantaatti olkavarressa, miehet saa käyttää silti kortsua. Joskus se on mieheltä jäänyt laittamatta tai sitä ei ole ollut, mutta mä oon antanut hänelle silti. Testeissä mä käyn säännöllisesti ihan varmuuden vuoksi, mitään ei ole ollut.
   Mä oon alkanut pitää mukana kortsuja ihan vain siksi, kun taas sattuu se tilanne että mua ja miestä panettaa ihan kamalasti ja miehellä ei ole kortsuja. Voin vetää sitten aina pakkauksen esille ja sanoa, että mullapa on, laitapa se tästä tai voinhan mä sen pujottaa myös. Tai voihan jotkut miehet vaan huijata mua sanomalla ettei heillä ole kumeja mukana vaan saadakseen naida mua paljaalla.

   • Parastahan se on paljaalla, paksuhkolla silloin sekä nainen että mies nauttii aidosti.


  • Suomalainen nainen on paras siinä mielessä, ettei koskaan edellytä kondomia yhdynnässä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   193
   11477
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   2055
  3. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   214
   1820
  4. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   120
   1657
  5. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1534