YT-miehiä on kahdenlaisia

olen huomannut

Olen huomannut tuttavapiirissäni ja muutenkin ympäristöä tarkkailemalla, että YT-miehiä on kahta sorttia. Pysyviä ja tilapäisiä. Ne tilapäiset YT-miehet ovat naisten suosiossa niin kauan kuin ovat nuoria ja komeita, mutta kun he lihovat, kaljuuntuvat ja keski-ikäistyvät, he putoavat KTM-luokkaan ja mikäli heillä on alkoholi-ja rahavaikeuksia, niin jopa ATM-luokkaan. Sen sijaan pysyvät YT-miehet, joita on määrällisesti hieman vähemmän kuin tilapäisiä YT:tä, ovat naisten suosiossa vielä vanhempanakin. Mikä sitten on ero pysyvän YT-miehen ja tilapäisen YT-miehen välillä? Sanoisin, että raha, omaisuus ja status. Pysyvä YT-mies porskuttaa vielä vanhempanakin, koska on tajunnut panostaa materiaan ja menestykseen. Sen sijaan tilapäinen YT-mies on luottanut komeaan ulkonäköönsä, joka kuitenkin iän myötä rapistuu ja koska hänellä ei ole omaisuutta ja statusta kompensoimaan sitä, hänen naisonnensa huononee vanhemmiten.

6

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi olla komea

      vielä vanhempanakin ja moni mies komistuu vanhetessaan. Toki jos nuori komea YTM ei huolehdi itsestään vaan ryyppää ja tupakoi niin silloin ulkonäkö rapistuu. Tällöinkin hänellä on kuitenkin paras ase tallella eli kokemus, itsevarmuus, hyvä supliikki ja naisenkäsittelytaidot. YTM kun ei ole YTM nuorenakaan pelkästään ulkonäkönsä takia vaan noiden em. taitojen.

      Tosin osa YT-miehistä voi pudota KT tai jopa AT-luokkaan jos eivät onnistu pysymään aktiivisena P/S markkinoilla ja syrjäytyvät.

      • On se noin joskus

        Pitää paikkansa, etteivät kaikki ytm:t ole semmoisia lopun elämäänsä. Joillakin ytm:llä on helvetin vittumainen ja ylimielinen luonne, mutta saavat naisseuraa silti röyhkeydellään ja just sillä hyvällä ulkonäöllä ja kropalla. Mutta vanhempana ei välttämättä olla enää yhtä hyvännäköisiä, mutta se vittumainen luonne on edelleen jäljellä, joten ei ole enää hyvää mäihää naisten suhteen, koska se hyvä ulkonäkö ei enää kompensoi sitä paskamaista luonnetta. Tiedän ainakin yhden sellaisen ex-ytm:n.


    • "Ne tilapäiset YT-miehet ovat naisten suosiossa niin kauan kuin ovat nuoria ja komeita, mutta kun he lihovat, kaljuuntuvat ja keski-ikäistyvät, he putoavat KTM-luokkaan ja mikäli heillä on alkoholi-ja rahavaikeuksia, niin jopa ATM-luokkaan."
      Luullakseni kuulun tähän, jos ajattelen luokittelun mukaan. Eli siis nykyisin AT-luokassa, jos eilistä ei lasketa. Mutta joo siis näin se menee.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      170
      3400
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      63
      2822
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2692
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      38
      2157
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1997
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1617
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1595
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1538
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1409
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1301
    Aihe