Vauvaöljy hyvä kosteusvoide?

Haluutietäää....

Voiko vauvaöljyjä käyttää iholle kosteusvoiteena? Onko siitä mitään haittaa? :D Kun mun mielestä vauvaöljy on kaikista paras ja jotenkin noi muut kosteusvoiteet aiheuttaa mulle näppyjä ja muuta... ;S Joten vastatkaas.. ??? :)

5

1392

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13+16

      Vauvaöljyähän käytetään vauvojen kuivan ihon hoitoon, joten ihan varmasti sitä voi käyttää vanhempikin. Tosin itse en omalle vauvalleni käyttänyt öljyä, kun mun mielestä se ei imeytynyt vaan jätti sellaisen kalvon. Mutta jos se sulla toimii eikä tuu näppyjä (tuki huokosia), niin käytä vaan.

    • zazige

      Olen harmikseni huomannut,että mineraaliöljyjä(tehtaiden jäteöljy)käytetään lastenkin tuotteissa-paitsi Pirkan vitaminoidussa vauvavoiteessa.
      Siksi suosittelisin,että ostat mieluummin ihan vaikka jojobaöljyä tai muuta kasviöljyä,varsinkin,jos ihosi on sekaiho tai hieman muuten sitten acneen taipuvainen.
      Mineraaliöljyjä voi toki käyttää,jos iho ei reagoi niihin eli kyllä sellaisiakin ihmisiä löytyy todella paljon,joiden iho ei siis voi huonosti mineraaliöljyistä!!
      Kuitenkin,olisi hyvä valita iholle voide,eikä pelkästään öljy,vaikka on toki monia,jotka käyttävät pelkkiä kasviöljyjä!!
      Valitse vain,voide,tai kasviöljy-niin voisin suositella yhden monelle iholle sopivan voiteen,se on HTH.Koska se sisältää maitohappoa,se on hyvin ihoystävällinen,Ph on 3,5 eli aika hapan,se ei kuitenkaan häiritse kasvojen ihoa,koska puhdistuksen jälkeen ihon Ph nousee hieman emäksiseksi.Voidetta voi käyttää jopa vauvojen iholle-hajuttomana(siitä on olemassa myös lievän tuoksun omaavana)ja itse olen hajutonta versiota käyttänyt tietyissä tilanteissa myös intiimi alueella(kun on hiivatulehdus)
      Et kertonut enempää ihostasi,mutta ilmeisesti halusit tietää vauvaöljystä(ja vastasin siis normaali kauppojen vauvaöljystä)Vauvoillehan voi käyttää myös neitsytöljyjä,joita on mm.oliivi,rypsi yms.joita itse mieluummin käyttäisin,koska hintakin on suht pieni,vaikka käyttäisi normaaleja kasviöljyjä,eikä niitä tehtaiden jäteöljyjä..
      Älköön kuitenkaan kukaan loukkaantuko kannanotostani,sillä toisilla(kuten minulla)mineraaliöljyt aiheuttavat hirmuisia finnejä-toisilla taas ei!!

      • samma,eli edellinen

        Jos hth aiheuttaa sulle näppyjä,ihmettelen suuresti,sillä sen avulla sain omat näppyläni pois-tosin käytin myös tiettyjä puhdistustuotteita..kerron lisää,myös omakeksimiäni ohjeita,joista yksi sai näpyt pois jo viikon kuluttua..Olen hiukan sellainen pikku-kemisti;D


      • Anonyymi

        Ainakaan sinulla ei ole kirjoitustaidot hallussa, joten en luottaisi sanomaasi ollenkaan. Neuvojakaan ei noin kouluttamattoman henkilön ole syytä alkaa jakelemaan, Ap:lle tiedoksi: Tämä henkilö puhuu täyttä paskaa. Vauvaöljy on hyvä kosteusvoide kaikille!


    • Anonyymi

      Käy hiustenhoitona ja vauva shampoo on hyvä aikuiselle jolla päänahka ongelmia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe