Hyvä kosteusvoide + ikääntyminen

RumuusVaanLisääntyy

näin kuivan pakkasjakson aikana iho tuntuu olevan kuiva ja olen koettanut rasvailla kasvoja ja käsiä, hartioitakin Erioililla mutta lieneekö parempiakin olemassa?
Olisiko kosteusvoiteella myös ehkäistävissä tai lykättävissä ikääntymisen merkkejä iholla, ikää on 36v mutta otsaa lukuunottamatta ei ole vielä ryppyjä naamalla, tosin teini-iän aknen arpia on niin että melko karun näköinen iho lähempää kuin kymmenen metrin päästä katsottuna :P
Ilmeisesti rahalla saisi aknen arvetkin katoamaan mutta eipä tällaisella köyhällä paskaduunarilla ole varaa semmoiseen...
Hiuksetkin ruenneet harvenemaan päälaelta, tämänkin varmaan saisi rahalla lykkääntymään...

32

3084

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kassi-Arska

      Miehille on viime vuosina ilmestynyt omia kosmeitiikkasarjoja myös hintahaitarin alapäähän, joten hinta ei välttämättä ole este. Mutta täytyy olla sen verran energiaa, että testailee näitä, vain siten löytää omalle iholle sopivan. Ainakin seuraavilta löytyy kosteusvoidetta
      - nivea for men
      - lumene for men
      - adidas
      - yves rocherin miesten tuotteet
      ja mitäs niitä vielä olikaan.
      Ei kai se erioil myöskään käsille huono ole, mutta kuvittelisin kasvoille liian rasvaiseksi?

      Kosmetologilla käynti pulittaisi alle 100e, ja esim tca-happokuorinta n 250. Jotkut ovat näillä saaneet akne arpia tasaisemmaksi.

      • Hammastahna.

        Vitsit sikseen,mutta Bepanthiinee naamaan ja Agualan Plus samaan kouraan sopiva määrä sekaisin niin varmasti helpottaa ihoa. Sitten hyvä parran ajo vihje, ( laitoin niksi pirkkaan ) eivät julkaisseet.Laita vähän hammastahnaa, sitä sinistä geelimäistä ja nestesaippuaa,vaahdota niin tulee raikas parran ajo. LOPUKSI EDELLÄ MANITUT RASVAT. A"VOT KUN TULEE TODELLA RAIKAS OLO !! Olen kokeilut ja kannattaa!! Lisäksi on todella EDULLISTA jaTOIMII.


    • -lähtöön
    • Kosmetologi123

      Kyllä kosmetologilla käynti kannattaa ! Vaikka vähän maksaakin, saa ihon kuntoon pitkäksi aikaa ! tosi fiksuja kommentteja näköjään tullut amispojilta, heille mulla on 1 neuvo . C L E R A S I L !

      • Hammastahna.

        Mitämieltä olet tuosta Bepanthine ja Agualan Plus seoksesta ? Minä olen kokeilut on hyvä. Tuo hmmastahna,nestesaippuakin parran ajoon on ihan tomiva. Onko tämä yleisesti ollut tiedossa?


    • 2kosmetologi

      Samaa mieltä että kyllä kannattaa käydä kosmetologilla. Ei se nyt niin hirveän kallista ole n60e saa hoidon joistakin paikoista. Sieltä voi sitten kysyä kotihoito ohjeitakin. Jos ei silti raaski mennä niin kosmetikka osastolle myyjiltä kysymään neuvoja oikeiden tuotteiden valintaan. Miesten tuotteet löytyy nykyään melkein jokaisesta sarjasta.

      Erioil ei kyllä paras vaihtoehto kasvoille. Tarviit kosteuttavamman ja hoitavamman tuotteen. Muista myös puhdistus aamuin illoin ennen kosteusvoiteen levittämistä. Puhdistukseenkin sitten kasvoille tarkoitetut tuotteet. Nämä myös kuivan ihon mukaan.

    • kannattaa pohtia

      Itselläni kosmetiikka aiheuttaa iho ongelmia. Niissä on paljon allergisoivia aineita, säilöntäaineita,hajusteita, denaturoitua alkoholia ja vaikka mitä kemikaaleja. Arvata voi,ettei kaikkien iho kestä. Sitä voi vähän pohtia onko omat iho ongelmat peruja kosmetiikasta itsestään vai esim. ruoka-aine allergioista.

      Itseasiassa ryppyjen silottelu voiteilla perustuu kyllä turvotukseen, eli voide aiheuttaa turvotusta ihoon ja rypyt täyttyvät. Appropoo!

      • Gyynikkääääääääää

        tällä kanssa, eikä ihme..valaan oksenusta ,sian ja naudan sisäelin kudosta, rasvaa jnejneteurasjätteet menee kosmetiikkaan??miettikää sitä ja tämä tuli tvssä yksi ilta.Kaunispurkki ja nuori malli ja naiset ostaa ja miehetkin.
        .. mitä ne sisäkään tuotteet.ihmettelin miksi kutisee iho ..lisäaineita on paljon.Parasta kun käyttää omia hyväksi haivaitsemiaan tuotteita.Lihallahan ,pihvin naamaan jos ukko iski mustan silmän, sitä paransi jo isoäidit 50-luvuilla kuulin..
        Ruokaaineissa pätee samat allergiat.Lisäaineet ja muu moska.

        Geenisi. Elämäntapasi jos muuttaa sillä pelaa jo pitkälle.Rasvoista ja vitamiinipurkeista ei kuulemma ole apua sanoneet tutkijatkin aikaa sitten,silti niitä on hyllyrivein pitkin pimein myynnissä. Mutta laittakaa noita kemikaaleja ja eläinjätettä edelleen rumiin nassuihinne tosiaan kaunistutte.Huuliin botoksit ja silmä nurkkiin myös.Sikoonit tisseihin.Persuuksiin.Rasvaa naamaan niin näyttää helakalle ja maistuu .Aika monessa on alkoholi johdannaisia etanyyliä..jne.Allergisoi jo nekin asiat.


    • saa ilman reseptiä

      minulla oli vuosia vaivana kuiva iho ja halkeilevat sormenpäät, kävin ihotauti lääkärillä ja sieltä sain reseptin joka ei kuitenkaan tuonut apua, monien kokeilujen jälkeen löysin ehdottamasti parhaan voiteen, valmistaja on Widmer ja tuotteen nimi Wicarba emulssiovoide, aamuin illoin kun laittaa iholle niin häviää kaikki rosot ja halkeimat, niin käsissä kuin jaloissa, kokeilkaa muutkin ja kertokaa kokemuksia.. kannattaa voidella myös jos joutuu käsiään lutraamaan paljon vedessä, vesi kuivaa ihoa hyvin paljon..

      • kosteusvoide

        veli käytti ja joutui pian sen jälkeen pika kyytiä sairaalaan,oli ilmeisesti sille allerginen turposi kaula ja henki ei kulkenut,joten joillekkin se ei käy.
        tosijuttu kantsii kokeilla muualle kuin kaula/pää alueelle.

        kosteusvoiteet on ok ,iholle ,kasvohoito joskus kivaakin ja kannattaa,kuorinta aineita myös miehille saatavana

        amispoijaat voi hieroa sitä mihin haluavat


    • enspas

      Ei miehen tarvitse peilin edessä kovin paljon oleilla,vain sen verran että naama on puhdas.Henkinen kunto on tärkeänpi,sekä fyysinen kunto.Olen elänyt parhaat vuoteni 51 vuotis päivän jälkeen.Saanut elää täysillä kun työ ei enää esteenä.Nyt vielä 75 vuotiaana terä kunnossa,kun huolehdin kunnostani enkä hiuksistani ,eikä rypyistä ole haittaa.Näin meillä miehillä taitaa olla hiukan helponpi kuin naisilla,kun ei ole niitä vaihde vuosia.

      • ... ovat olemassa

        Kyllä miehilläkin vaihdevuodet ovat. Testosteronimäärät alkavat laskemaan hiljokseen jo 30 iässä. Koska muutos on vaivihkainen toisin kuin naisten dramaattiset hormonaaliset muutokset 40-50 vuoden välillä, sitä ei noteerata, mutta omat vaikutuksensa silläkin ovat... on väsymystä, ei seiso, lihasmassa häviää, kroppa ei palaudu, muisti prakaa... Harva miehistä tietää sitäkään, että tähänkin vaivaan on saatavilla hormonihoitoa. Tasot kantsii mittauttaa ekan kerran jo 40v. iässä.


      • asiantuntijavieras
        ... ovat olemassa kirjoitti:

        Kyllä miehilläkin vaihdevuodet ovat. Testosteronimäärät alkavat laskemaan hiljokseen jo 30 iässä. Koska muutos on vaivihkainen toisin kuin naisten dramaattiset hormonaaliset muutokset 40-50 vuoden välillä, sitä ei noteerata, mutta omat vaikutuksensa silläkin ovat... on väsymystä, ei seiso, lihasmassa häviää, kroppa ei palaudu, muisti prakaa... Harva miehistä tietää sitäkään, että tähänkin vaivaan on saatavilla hormonihoitoa. Tasot kantsii mittauttaa ekan kerran jo 40v. iässä.

        Ei nämä nyt mistään testosteronista johdu. Vaan siitä että elimistöön kertyneet mikrobit ovat lisääntyneet niin paljon, että elimistössä vallitseva tulehdustila on kuin kiehuva kattila. Tämä tulehdus sotkee myös hormonien toimintaa.

        Tästä ei voi parantua muuten, kuin hävittämällä loiset, se on todellinen matokuuri. Aamiaiseksi antibiootteja, päivälliseksi jodia, sekä erilaisia happoja. Tuloksia voi odottaa muutaman vuoden kuluttua, sekä oireiden pahenemista kun mikrobit kuolevat. Ripulia, keskittymiskyvyttömyyttä, kuumetta jne.


    • tom of f... hyi kele

      taitaa jotkut puppeli miehet harrastaa meikkausta
      http://www.youtube.com/watch?v=kF3_28ywOHM

    • Vaarivaan

      ihovoiteeksi on oliiviöljy. Espanjassa monet naiset käytävät sitä vaikka olisi varaa merkkituotteisiin. Ja mikä parasta miehelle: Virgen Extra ;))

      • öljkih

        Tulin just saunasta ja kokeilin tuota hmmastahna nestesaippua juttua parranajoon ja se toimii. partakarva pehmeni ja tulos oli hyvä.Suosittelen.


      • Voi...
        öljkih kirjoitti:

        Tulin just saunasta ja kokeilin tuota hmmastahna nestesaippua juttua parranajoon ja se toimii. partakarva pehmeni ja tulos oli hyvä.Suosittelen.

        Ei ..ttu, tähänkö on tultu!
        Suomalaiset miehet on hipiästään huolissaan. Ei ihme, että suomalaiset naiset kuolaa ulkomaalaisten perään...


      • Kokeilin.
        Voi... kirjoitti:

        Ei ..ttu, tähänkö on tultu!
        Suomalaiset miehet on hipiästään huolissaan. Ei ihme, että suomalaiset naiset kuolaa ulkomaalaisten perään...

        Tuo parran ajo vinkki oli hyvä.


    • Bees make honey

      Mehiläisvaha. Testattu ja hyväksi havaittu.

    • nainen...

      Jos haluaa päästä halvalla, HTH-voide. (tavarataloista, isommista marketeista, tarjoustalosta jne.)
      Ihon oma happamuus (pH-arvo) tulisi olla 4,5-5,5. Monet pesuaineet, vesikin, ovat ihoon nähden liian alkalisia ja ihon normaalin happamuuden takaisinsaaminen olisi valttämätöntä. Kun happotasapaino iholla järkkyy, hapan voide (kuten HTH) saattaa ensin aiheuttaa pientä kirvelyä, mutta se loppuu muutaman päivän jälkeen, kun ihon happamuus palautuu oikealle tasolle. Halpa kokeilu, ja itse huomaat vaikutuksen muutamassa päivässä.

      Ryppyrasvat ovat sitten ihan oma lukunsa... mitään vippaskonstia ei vielä ole todistetusti olemassa (vaikka mainokset muuta väittävät) Siloittava vaikutus perustuu vähintäänkin epäilyttäviin asioihin, nesteen kerääntymiseen ihon alle (jolloin siis iho jopa venyy entisestään) ym.

      • edrthyjuk

        Itse asiassa A-vitamiinia sisältävät ryppyvoiteet toimivat kyllä, eivät vain turvota. (Avene, BM).

        Antioksidanttiseerumi taas olisi hyvä aurinkovoiteen alle.


    • apua saanut nainen.
      • hkhkhkhkhkjhh

        Olen kanssa käyttänyt etana-voidetta ja on kyllä hyvä tuote, ainakin minulle sopii.
        Kävin kosmetologilla kun en oo kolmeen vuoteen käynyt ja iho on kyllä hyvä nyt
        mutta en pysty ostamaan niitä tuotteita joten käytän etanavoidetta se kun on halvempaa ja sekin kestää tosi pitkään.


    • siinäpäohjetta

      osta apteekista rasvaisempi bellavita ja lätki yöksi naamaan. Alkaa iho pehmenemään. Ite laitan myös yöksi apteekin bepanthenia huuliina ja nokkaan, jotka huilseilee kuivuuttaan. Yön aikana voide imeyty, eikä pälli ole rasvanen enää aamulla. En ite käytä nykyään mitään muita kun apteekin tuotteita ne kun ei siällä kaikenlmaailman kemikaaleja joista ei tiedä, kuten kempparienkalliit tuotteet. Ikääntymistä ei mikään voide ehkäise. Aurinkovoide on ainut jolla voi vaikuttaa ihon vanhenemiseen. Aurinkohan vanhentaa ihoa eniten. Mutta mutta kuten on tutkittua ihminen tarvitsisi auringonvalosta muodostuvaa d-vitaminia ja aurinkovoide estää tämän muodostuksen siksi syö d-vitamiinia jos käytät aurinkovoidetta. On myös nykyään tutkittu että aurinkovoiteet on aika vaarallisia niiden sisältämien kemikaalien vuoksi ja suositellaankin että käytettäs vain fysikaalisia aurinkosuoja-esteitä. Lasten aurinkovoiteet ovat siis turvallisimpiä. Sopeudu vain muutoksiin naamalla, se on elämää. Tukan lähdölle ei voi mitään. Osta tupee tai aja kaljuksi jos vaivaa.

    • Kuivat kasvot

      Itse olen 37 v nainen. Sain joululahjaksi Dermosil merkkisiä ihonhoitotuotteita. Mietinkin, että mistä niitä mahdollisesti saa ostettua, koska en ole nähnyt niitä kaupoissa.

      Etsin verkkokauppaa, joka myy tätä merkkiä ja löysinkin nimeltään Dermoshop. Tilasin sieltä itselleni lisäksi muita tuotteita, eivätkä hinnatkaan päätä huimaa.

      Siellä on paljon erilaisia vaihtoehtoja erilaisille ihotyypeille.

    • kylvain

      Ennen kosmetiikkaa sanon pari ihan yleistä ja oikeastaan itsestäänselvää asiaa, mitkä vaikuttavat ihoon:

      - Ruokavalio
      - Liikunta
      - Elämäntavat

      Itse olen kuullut paljon kehuja ja kommentteja, kuinka oikeastaan ne omat elämäntavat ja ruoka vaikuttaakaan ihoon positiivisesti. Kosmetiikkalla voidaan taas vielä lisäksi auttaa asiaan.

      Itselläni on sellanen ON/OFF -suhde ihonhoitoon. Välillä se on minulla pitkänkin ajan, välillä voi olla etten käytä taas pitkään aikaan. Taas tänään aloitin ihonhoitotuotteiden käyttämisen.

      Itse käytän tällä hetkellä ihan markettituotetta Loreal MenExpert -sarjaan kuuluvaa Hyda Enertecig tuotteita. Lorealta löytyy myös miehille ikääntymisen merkkejä vastaan toimivat tuotteet. Muistathan käyttää myös silmänympärystuotteita ja kuuluuko kuorinta ihonhoitorutiineihisi?

      Marketeista löytyy kyllä ihan käyttökelpoisiakin tuotteita, mutta mielestäni tuotteista saatava palvelu ei ole samaa tasoa, mitä ihan kosmetiikkaliikkeessä. Sinne vain rohkeasti sisälle! Se ei ole ainoastaan naisten kauppa, vaan löytyy laaja valikoima myös miehille.

      Kosmetologilla käynti on myös yksi varsin hyvä vaihtoehto, vaikkapa ihan alkuun. Sieltä saa hyviä vinkkejä, ne voivat tarkistaa ihotyyppisi jota kautta saadaan JUURI SINULLE oikeat tuotteet. Ei tarvitse käyttää satoja euroja turhaan etsiessään sitä omaa tuotetta.

      Rohkeasti vain asian kanssa liikkeelle!
      Miesten ihonhoito ei ole enää tabu.

    • Helmiskä49
    • Janne J. 33v

      voi vittu mikä pelle tämä aloittaja. ikää vasta nuorekkaat 36 ja nyt jo rypyistä kauhuissaan. hanki elämä apina.
      nopeastipa sä vanhenit. ihmetyttää kaltaisesi uusvanhukset.

      • pirttipiru..

        vanha ikä se on jo 30 .Ryppyjä tulee,kiirettä jne.yhtä eroja..miehiä, elämä on kovaa ja miesten maailmassa pärjää vaan kauniita, laihoja ennen kaikkea..
        ..onko kauneus sitten valaan okesennus eläintensisäelin jämät naamaan ja tukkaan???hyi että...Ja anorektisen laiha kroppa??!itse inhoon laihaa ihmistä.Miehen pitää olla miehen näköinen, kokoinen.Äijä lookki paras.

        Nainen laittautuu itselleen, ei ukkoja varten yksistään,
        kosmettiikka..kimalteet jne..onkohan ne terveellisiä??
        niissä paljon lisäaineita ja vaarallisia metallihiukkasiakin..mutta nykynaiset meikkaa kilomaskia naamaan.Korviin klitteri korua..kimalletta vaatteissa myös.


    • esgay

      Kireys on tahtomatonta revitystä perseen aukosta mikäli se aiheuttaa peräsuolen kutinaa ja anaali löysyyttä voi tehdä monellakin tapaa. kuten sinusta ei koskaan ole miheksi, tänä iltana voit vapaasti vedellä händyyn. olisiko sinulla munaa tehdä kaneli kyrpää,

    • sdsadsadsadsad

      "vanha ikä se on jo 30 .Ryppyjä tulee,kiirettä jne.yhtä eroja..miehiä, elämä on kovaa ja miesten maailmassa pärjää vaan kauniita, laihoja ennen kaikkea..
      ..onko kauneus sitten valaan okesennus eläintensisäelin jämät naamaan ja tukkaan???"


      Jos 30 on vanha ikä niin 15 vuotta on keski-ikä. hehheh :)
      Kauneimmat naiset on 30-40 vuotiaita. Se vaan on sopivin ikä, naisellisuus huipussaan ja tyylitaju.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      175
      7037
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      41
      4129
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2085
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1619
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1578
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe