Maahanmuuttajien määrä rajattava

ghettoja

Opettajat:
Maahanmuuttajien määrää kouluissa rajattava

Keskiviikko 23.2.2011 klo 11.41

Maahanmuuttajat lisäävät hälinää ja melua luokkahuoneissa, selviää Opettaja-lehden kyselystä.

Opettajien mielestä maahanmuuttajien osuutta kouluissa ja päiväkodeissa pitäisi rajoittaa, paljastaa Opettaja-lehden teettämä kysely.

Rajoittamista kannattaa 41 prosenttia kaikista opettajista.

Opettajien mielestä koulun antamaan opetukseen ja kasvatukseen heijastuu, jos suuri osa koulun oppilaista on maahanmuuttajia. Näiden lisäksi vaikutusta on myös muihin asioihin.

Hälinää ja väkivaltaa

Joka neljännen opettajan mielestä maahanmuuttajien suuri osuus lisää hälinää ja melua luokkahuoneessa sekä kasvattaa väkivallan määrää koulussa. Osa vastaajista epäilee lisäksi, että Suomeen tulee syntymään väkivallan ja rikollisuuden valtaamia maahanmuuttajaghettoja.

Opettajien mukaan maahanmuuttajien opettaminen on ylimääräinen rasite ja lisätyö, joka ei näy opettajan palkassa ja johon ei kouluteta.

Suurin osa opettajista kokee työmäärän kasvavan jopa kohtuuttomaksi, jolloin opetuksen laatu kärsii ja tasoa on laskettava.

9

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rx75

      Joko ei integroida ja ghettoja syntyy joissa rikollisuus pesii tai sitten ne ipanat otetaan suomalaisten joukkoon ja kärsitään mutta porukka ei ghettoudu niin pahasti.

      Mitä pitäisi tehdä? Opettajia kouluttaa toimimaan maahanmuuttajien kanssa sekä ehkäpä juurikin rajoittaa ryhmässä olevien maahanmuuttajien määriä.

      Kouluissa maahanmuuttajien määriä ei voi rajoitaa mitenkään järkevästi koska vaihtoehdot ovat surkeat:
      maahanmuuttajielle omat koulut -> kallista, erittäin vieroksuttua suomalaisten puolelta sekä eriyttää maahanmuuttajat kantaväestöstä lopullisesti.
      maksimikiintiöt kouluihin -> mihin loput sijoitetaan, pitkien matkojen päähän toisiin kouluihin ja kunta maksaa koulutaksit?
      maahanmuuttajat pois kokonaan kouluista -> jep, siitä se ura urkeneepi, kouluttamattomista ihmisistähän on hyviksi työntekijöiksi..

      Valitkaa siitä, ei ole hyviä valintoja lainkaan.

    • päättäjät munii!

      Raja olis hyvä vetää tähän nykyseen ja "kotiuttaa" ne, joidan alkuperänen maa on muuttunut turvalliseksi. Yhtään uutta ei sais ottaa tilalle, ellei joku häivy ensin. Poikkeus olis toki niissä jotka TULEVET oikeesti TÖIHIN, siis joilla on jo työsopimus kunnossa vakkari hommiin.

      Olis helpompi ymmärtää, mikäli pakolaiset olis oikeesti sellasia haavottuneita, eikä mitään elintaso pakenioita.

      Se mikä on hyvin hupasaa, niin pakolaiselle HANKITAAN TULKKI, jos tämä ei osaakkaan suomea (vaikka osais oikeesti). Tulkki tulee ja KOKO KONEISTO VENAA tätä. Siis maahantulo keskus vitää velvottaa, et sieltä lähtevä pakolainen OSAA suomea edes kohtuullisesti. Keskuksessa ollaa vuosia, jolloin tuo kieli ehdittäs opetella.

      Ei kunnolla suomea puhua aikuinen käyttää monasti LASTA tulkkina, joka on oppinut kielen koulussa... siis KOTI pitäs opettaa kieli, jos vanhemmat on jo opetettu.

      Perus juttuja ei ole laitettu kuntoon ja tämä HAITTAA sopeutumista ja synnyttää turhia ongelmia ja KULUJA.

      • oikeus äidinkieleen

        mukavaa että maahanmuuttajatkin osallistuvat tähän keskusteluun, kuten nim.päättäjät munii!:n huonosta suomenkielen taidosta ainakin päättelen.
        Kielenopetus kaikille maahamme muuttaville on ihan ykkösasia.
        Vakituisen työn saanti on melko hankalaa valtaväestöllekin, joten arvata saattaa, ettei maahanmuuttajilla ole sen paremmat mahdollisuudet.
        Ja siinähän vika ei suinkaan ole maahanmuuttajissa, vaan työnteettäjissä (työnantajissa siis) jotka eivät kanna vastuuta yhteisöstämme vaan ainoastaan tuloksestaan.


    • ei työtön

      Nollatoleranssi on sopiva raja. Suomessa on yli 300000 työtöntä ja lisään tulee varmasti. Näin ei ole mitään pulaa työläisistä. Maahanmuuttaja täytyy ensin koluttaa ja opettaa n. 3 ja semaksaa pirusti, eikä takaa tämän yksilön työllistymistä. Työttömistä siis bussikuskeja yms. pikku koulutuksella ILMAISET asunnot, kunnes pystyy maksamaan.

      Insinöörejä, lääkäreitä yms kolutettuja on TYÖTTÖMÄNÄ joten heille ensin niitä TYÖNPERÄSSÄ töitä. Myös kunnon liksat jakeluun ja nää alle 4 e, työläiset ulos välittömästi ja ne huijarifirmat rosikseen. Urakoiden ketjuttamiseen myös jokin rajotus.

      Oma ihana valtio suomi syyllistyy usein juuri orja ihmisten palkkaamiseen ketjuttamalla työn ja pilkkomalla sen usealle ulkolaiselle huijaus firmalle. Maassa on ihan liian vähän näitä tarkastajia. Nytkin tais olla vain 10 palkattua vaikka pitäs olla reilusti enempi 40 - 50. Tuomiotkin on mitättömiä.

      Maan asiat siis KUNTOON ja omat sadat tuhannet töihin maksamaan niitä veroja oman maan edun tarpeisiin. Ei ole olemassa mitään tarvetta mahanmuuttajille.

      PS.

      Oma lääkärini ei osaa ees suomea ja dignosoiti on tikanheittoa.

    • joskus parempaa

      Sopiva määrä on NOLLA toleranssi. Ymmärtäisin, jos kyse olis edes akuutista hädästä, mut pakolais porukka tuntuu olevan hyvin tietonen tän maan mallista, joka antaa kaiken.

      Somali väki on kaikkein pahinta mitä on, tilaston mukaan porukka on maassamme lomalla ja vähemmistö tekee jotain ns. vetettavaa työtä. Tilasto on tosin salainen, kun olis muka jotenkin rasistista tietää totuus.

      Aasiasta sais reippaita ja vähään tyytyviä duunareita, jotka asuu vaikka kellarissa, ilman sossun super etuuksia. Tekee pitkiä päiviä pienellä liksalla ja EI VALITA vaikka mikään ei olisi kunnossa ja ei sais sossusta kämppää.

      Jos siis valittas AASIAN ihmistä, joilla on asiat päin helvettiä oikeesti näisen somali turistien tilalle. Valtio sais ainaskin suurimmanosan rahasta takas verona. Bonus on vielä siinä, et aasian väki haluaa oppia suomea ja on halukkaita tutustmaan paikallisiin tapaihin uskonto ei tuo terroria missään muodossa, kun verrokki.

      Ehkä tämä RKPn Päivi saa jotain parannusta, kun ei ole niin sinisilmänen!

      • päiville postia

        Voimme saada ko.vääräuskoiset täältä helvettiin, kunhan lähetämme
        Päiville postia osoitteeseen: [email protected] . Kaikki nyt somalin ulosajotalkoisiin !


    • ValittajaLKV
    • siis kallista on

      Jos suomeen otetaan yksi mamu "perhe", joka ei koskaan työllisty vaan elää loisimalla. Kuinka monta suomalaista työtöntä voitas työllistää yhden "perheen" elättämis kuluilla, kun huomioidaan myös MAKSETTU vero työstä? Tuskin menee ihan 1:1 vaan voi olla 1:5 lähempänä totuutta.

    • mamu on turha

      Suht hyvä olis, jasma maasta POISTUS mamuja enemmän, kun tänne tulis. Tämä auttaisi käytännössä kaikkiin mamu pulmiin. Suhde voisi olla vaikka 1 sisään ja 1000 ulos. Systeemi siis säätäisi itse itseään ja voisi olla voimassa, kunnes maan omat yöttömät on saannut töitä ja ASUNNOTTOMAT kämpät. Mikäli maahan sitten tulee mamuja, niin ne voitas asuttaa stadin SURKEIMPIIN paikkoihin vaikkpa vanhoihin merikontteihin. Jos ASUNNOTON joutuu asumaan siltojen alla tai rappukäytävässä, niin mamujen ei kuulu saada parempaa palvelua. Ovat kuitenkin 100% vapaaehtosta maahanmuuttajina.

      YK ja muut ns. avustus huijari järjestöt voisivat myös säätää, että APU pitää viedä suoraan kohdemaahan, eikä henkilökuljetuksia TERVEELLE väestölle ollenkaan. Aseiden myyti tulee VIHDOIN kKIELTÄÄ kokonaan. Keinot on, mutta ne voitot on liian isot.

      Jos ne sodat loppuis, ei pakolaisii olis ja kondoomit jakoon ruokapakettien seassa. PAAVI sitten myös vois retkeillä sinne somaliaan ja sanoa suoraan, et kondomia pitää käyttää terveyssyistä. Demota vois tuo paavin pappa asiaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2275
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      70
      1914
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1725
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1631
    5. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      152
      1618
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1604
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1514
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe