Paskahousut

crocuta_crocuta

On jalassa mulla...

Eiku kysyn vaan tällaista, että oletteko te... Pahemmanlaiset sosiaalisethannarit, kuten minä, ikinä laittaneet esim. tonne s24 treffiin ilmoitusta ja sitten kun hui kauhia, joku nainen/mies on tarpeeksi alhaalle asettanut vaatimuksena ja vastaa sulle... Niin sit ei meinaa kantti kestää edes pistää viestiä takaisin?



Vai olenko se vaan mä...

11

142

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kunnon Mies

      Mulla on kahdessa paikassa ilmoitus ( ccdate ja suomi24) mutta
      yhtäkään "oikeaa" vastausta en ole saanut-jos sinne vastaisi joku niin
      kyllä minä takaisin vastaisin.
      Vastaukset joita olen saanut ovat olleet "Feikki Venäläisiä"

      • crocuta_crocuta

        Joo ne, Katsoin sinä profiili, vastaa @yahoo... Ne on hurmaavia.


    • ES

      Kuule mä olen vielä pahempi kakkahousu kuin sinä. Olen kauan aikonut panna deitti-ilmoituksen, mutten ole uskaltanut tehdä edes sitä.

      En osaa neuvoa...
      Ehkä joku osaa.

    • crocuta_crocuta

      Ei et ole. Et tuhlaa kenenkään aikaa :D

      Kattoos nyt jos tossa tolle yhelle saisin vastatua takaisin... Kohteliasta olis nyt edes jotain.

    • missä laatu?

      Ne naiset jotka vastaavat ovat olleet aina olleet rumia, lihavia tai vanhoja vaikkei minulla ole ollut edes kuvaa.

      Kauniit/nätit naiset saavat satoja viestejä joten, että saisi naisen edes vastaamaan täytyy olla todella erikoinen profiili, eli einomaista nuoleskelua, mallin kuva tai tulot yli 50 000e

      • crocuta_crocuta

        Hmm. Käy lukee mun?

        Ei oo ku lähärin tulot. Hmm.. Teksitä siellä on... Väkisinkin persoonallinen teksti, kun tällainen tapaus on näppistä hakannut...

        No ei mulle noita viestei nyt iha jatkuval syötöllä tule, mut kyllä niitä tulee. Ja flirttejä, eikö ne ole vähän niin ku "Pistä mulle viesti"?

        Ja ovat ihan kivan näkösii ja olosii ovat olleet.

        Toki jos kuvittelee että sieltä joku Jenni Dahlman tai w/e vastaa, että haluaa sun unelmasi täyttää... Niin sit voi odottaa pettymystä.


    • itmies

      Onhan mulla nytkin ilmoitus siis, mutta vailinainen. En ole jaksanut kirjoittaa profiilitekstiä, muut kohdat olen täyttänyt. Silti on tullut pari feikki viestiä. Oli ennen vuodenvaihdetta kanssa ja eipä siitä mitään kunnollista tullut.

      En aloita kirjoittelua, vastaan kyllä takaisin jos joku kirjoittaa. Profiilitekstiä en kirjoita lukekoot mun kirjoittelut niin homma selviää. _ merkki sanojen väliin niin löytyy. Kuvaa ei ole.

    • Cranky_geek

      Joskus mielenkiinnosta kokeilin ja kyllä sieltä yhteydenottoja tuli ihan kiitettävästi vaikkei ollu kuvaakaan minkä aika monet haluaa heti nähdä. Et ihan positiivinen kokemus.

      Takaisin kirjoittelussa ei ollu mun mielestä mitään ihmeellistä. Eikös viestien kirjoittaminen ole vielä aika helppoa, mutta puhelimessa puhumiseen ja etenkin livenä tapaamiseen on sitten usein hieman kynnystä. Niissä on kuitenkin isompi emotionaalinen lataus ja hieman taloudellistakin panostusta. Viestithän on vaan sanoja ruudulla, joten eihän siinä vielä ole sillä tavalla laittanu itseään likoon.

      Mut eihän tota voi henkilökohtaisesti ottaa, vaikka torjuttaisiinkin. Ei sitä kaikkien mieleen voi olla ja kun ilmoituksissa on ihan vaan pintaraapaisua, niin joskus se selviää jommalle kummalle vasta hiukan myöhemmin ettei homma vaan toimisi. Jotkut jättää tietysti siinä vaiheessa aika tökerösti vaan yksinkertaisesti kirjoittamatta, mutta ei sen takia kannata antaa ennakkoluulojen vallata mieltä. Nettideittailussa on se oma prosessinsa, jossa molemmat osapuolet pyrkii parhaansa mukaan selvittämään onko hommassa potentiaalia treffeihin asti. Ihan turhaa tuhlata molempien aikaa kiertelemällä ja kaartelemalla, vaikka ei tietenkään pidä unohtaa sitä, että siellä viestien takana on ihan oikea, ajatteleva ja tunteva ihminen. Tai ainakin toi on ihan hyvä oletusarvo, vaikkei vastapuolella lopulta olisikaan ihan kaikki inkkarit kanootissa. =)

      Mut eihän siinä. Rohkeasti vaan viestiä menemään kun kerran seuraa on lähdetty etsimään. Silloin alkaa tapahtumaan ja jossain vaiheessa se on kuitenkin selvitettävä olisiko jutussa riittävästi aineksia treffeille. Panostusta vaan varsinkin ensimmäisiin viesteihin, että homma lähtee rullaamaan. Ei sen tarvi mikään hirveä romaani olla. Joku pari lyhyttä kappaletta kevyttä tunnustelua joista kuitenkin näkee selvästi, että myös ilmoitus on luettu ajatuksella kiireestä kantapäähän. Esim. mikä herätti kiinnostuksen ja miksi just teillä vois synkata, niin siitä se lähtee jos on lähteäkseen. Ei sitten harmitakaan ihan samalla tavalla kuin että olisi kirjoittanut pari sivua, eikä takaisin kuulukaan mitään.

    • muusaton.exe

      Et ole yksin. Täällä yksi vaipantarvitsija lisää.

      Joskus on vain helppo laittaa vastausviesti menemään, ja sitäkin useammin menee ihan paniikkiin. Itselläni parhaiten on toiminut ottamalla nettideitit eräänlaisena roolileikkinä, jossa tuon esille vain osan persoonaani ja tehostan sitä parhailla puolillani. Tällä kurin ei tarvitse panikoida, kun ei lyö heti kaikkia kortteja pöytään.

      Feikkausta? Ei. No, siitä tehköön jokainen päätelmänsä, mutta pelinä/leikkinä nämä touhut lienee parasta ottaa. Ehkä PUA-oppeihin perehtyneillä olisi tälle metodille ihan termikin?

    • Pidemmän aikaa ollut profiili, mutta eipä ketään ole pistänyt viestiä.

      En vaan osaa kirjoittaa vetävästi.

    • Olen hieman parantanut...
      Vastailenkin jo välillä.

      Toivon silti melkein löytäväni sen syyn olla vastaamatta. Liittynee jotenkin jännittäjän vikaan, jota mulla on...

      Niin mutta nyt se juttu... Nyt mulla on valitettavasti aidon oikea syy... Tai siis aidon oikea syy hylätä yhteydenottaja ... Tietenkin vastaten.

      Tää röökilakko... Ei vaan tupakoinnin lopettaminen. En mä pystyis siihen jos alkaisin liikaa hengailemaan tupakoivan naisen kanssa. Ja sanotaan, että tuo asia on tärkeämpää, kuin naisen saaminen savuttomuuden kustannuksella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      193
      3850
    2. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      64
      2925
    3. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2752
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      40
      2219
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      2027
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1667
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1625
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      24
      1568
    9. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1429
    10. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      187
      1331
    Aihe