tidebuy.com?!

tanssiaismekko

moikka! haluaisin kysellä teidän kokemuksia kyseisestä http://www.tidebuy.com/ sivustosta!:) tanssimekkoa olisi tarkoitus tilailla ja tuolta sellaisia todellakin löytyisi!! onko kukaan tilannut ja miten on sujunut, ja oletko ollut tyytyväinen? kiitos jos vastaat:)

75

7321

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toivotaan toivotaan

      Oon tilannut itselleni häämekon jo tammikuun 20:s päivä ja vielä ainakaan se ei ole tullut eikä sitä ole edes lähetetty, toivon kovasti että se tulee ajoissa. Kiinassahan on vietetty uutta vuotta vuoden alkupuolella ja tämän takia ainakin siellä on ollut tilauksissa viivettä. Asiakaspalvelukaan ei nyt ihan kummoista ole ollut.

      Ja ainakaan mistään en ole löytänyt tietoa, että yritys olisi täyttä huijausta.

      • tanssiaismekko

        oi ihanaa! tuolla oli kyllä todella kauniita häämekkojakin.
        yritys näkyisi olevan rekisteröity ja tekevät kai täällä suomessa bisnestä tilaamalla halvalla tuolta ja myymällä täällä superkalliilla hinnoilla.
        kerro kun mekkosi tuli ja olitko tyytyväinen!:)


      • Anonyymi

    • toivotaan toivotaan

      Kyllä kai toi tehdas ja firma on olemassa, soitin sinne asiakaspalveluun ja vastasihan sieltä ihan oikea ihminen. :) On vaan hieman vaikeaselkoista tuo kiinalaisten englanti ja näyttää olevan että kannattaa laittaa tilaukseen tietty päivä milloin sen puvun tarvitsee. Itsehän laitoin hääpäivän tyhmänä siihen enkä ajatellut että ajattelevat sen niin että puvun olisi oltava täällä silloin, kun haluaisinhan minä sitä sovittaakin ennen kuin se tulee. Toivottavasti siellä nyt tehdään asialle jotain... : /

    • Toivotaan toivotaan

      Peruin tilauksen ja kävin ostamassa puvun, ei pystynyt enää odottelemaan.. Jos tilaat sieltä niin tee selväksi se milloin haluat että puku on Sinulla. Onnea ja menestystä!

    • tanssiaismekko

      tosi harmi:( onneksi tilauksen pystyi kuitenkin peruuttamaan ja sait rahat takaisin vai maksetaanko ne vasta mekon tultua..?

    • toivotaan toivotaan

      Itseasiassa, kerrompa nyt koko tarinan... :D Olin tosiaan lauantaina pukuostoksilla ja löysinkin hianon mekon. Menin kotiin ja peruin tilauksen Kiinasta. Sain tiistaina vastauksen, että peruminen sopii kyllä, mutta pukusi on nyt valmis lähetettäväksi. Mietin hetken ja vastasin että antakaa puvun tulla, joten nyt odottelen sitten toistakin hääpukua :D Mutta ei se mitään, kun en ole mitenkään perinteinen morsian joten puku ei ole valkoinen, joten varmaankin saan se myös myytyä.. Tai sitten käytän molempia pukuja hääpäivänä!! ;)

      Muista tilata puku ajoissa ja tosiaan painota sitä päivää minä haluat sen olevan sinulla! Laitan vielä tänne millainen "katastrofi" se oli... ;)

    • tanssiaismekko

      hehe, kiitos! hyvä että saat kuitenkin nyt sen mekon minkä todella halusit.

    • Toivotaan toivotaan

      JEEE! Puku tuli tänään aamulla ja tietystikkin työmaalle, enhän sitä nyt sitten heti pääse kokeilemaan mutta laatu vaikutti hyvältä ja oli juuri sellainen kuin kuvassa!!!! :D meikä on nyt kyllä NIIIIN täpinöissään tästäKIN puvusta, että valinnan vaikeus varmaan tulee eteen kunhan saan sovitettua...

      • toivotaan toivotaan

        Pukuhan oli juurikin sopiva ja todella kaunis! :D luksusta!! :)


      • yosu123
        toivotaan toivotaan kirjoitti:

        Pukuhan oli juurikin sopiva ja todella kaunis! :D luksusta!! :)

        Jouduitko maksamaan puvusta tullia? Minäkin olen tilannut sieltä hääpuvun joka ei vielä ole saapunut. Tuliko se kotiin vai nouditko postista?


      • toivotaan toivotaan
        yosu123 kirjoitti:

        Jouduitko maksamaan puvusta tullia? Minäkin olen tilannut sieltä hääpuvun joka ei vielä ole saapunut. Tuliko se kotiin vai nouditko postista?

        Puku tuli minulle "lahjana" eli veroa ei pitänyt maksaa, mutta tullimaksut kuitenkin. Puku tuli TNT:n kautta ja he toivat sen suoraan perille. Ja toki ALV piti maksaa. 50 € tuli lisää hintaa tämän kaiken päälle :) MUTTA ei ollu siltikään palijo minkään hintanen verrattuna Suomeen, ja puvussa oli korsetti eli luut ´jo valmiina, joten sinne alle ei kyllä tartte suunnitella mitään :)


    • tanssiaismekko

      oon tosi ilonen sun puolesta:):) toivottavasti löydän myös täydellisen mekon sieltä, pitää alkaa kohta tilailemaan!

    • pettynyt12

      Onneksi teidän pukunne ovat onnistuneet, itse tilasin sivustolta tanssiaispuvun eikä se vastannut odotuksia ollenkaan! Puku oli halpa versio kuvan puvusta eikä istunut ollenkaan. Pukuun meni yhteensä noin 160 euroa, joten jäi nyt todella harmittamaan koko tilaus.

      • Myös pettynyt

        Minä petyin myös kovasti tilaamani juhlamekon laatuun, joka ei vastannut ollenkaan odotuksiani. Harmittaa todellakin koko tilaus, rahaa meni paljon hukkaan. Halpa versio oli myös minulle tullut puku, joka näytti täysin hutaisten tehdyltä.


    • Kaaso2011

      Tilasin juuri Tidebuy.comista 2 kaasomekkoa, tulivat ihan sovitussa ajassa (4 viikkoa) ja toinen niistä oli aivan täydellinen :) (Toisessa "hopea" väri oli hieman vihertävä.) Mutta: sain 2 mekkoa kotiovelle toimitettuna yhteensä 106 eurolla, ja sen toisen voin vielä myydä eteenpäin - ei valittamista!!:)

    • Höpölöpö5

      Tilasin hääpukuuni sieltä pitsiboleron. Taas nähtiin että halvalla ei voi saada hyvää. En ole ikinä nähnyt mitään niin huonosti tehtyä. Bolero näytti siltä kuin lapsi olisi askarrellut sen rumasta pitsipöytäliinasta. Ja en liiottele. En ikinä tilaisi sieltä hääpukua tai juhlapukua. Hääpuvun tilasin myös kiinasta (toisesta firmasta). Se ei ollut aivan yhtä paha mutta niin huono kuitenkin, että en voinut sitä käyttää vaan piti käydä täältä ostamassa uusi. Itse en tilaa kiinasta enää koskaan mitään.

    • Maijainen

      Onko teillä tästä www.myday.fi jotain kokemuksia? Vanhojentanssi pukua olen hakemassa, löysin kivan mallin mut en tiedä uskaltaako tilata netistä.

    • o

      Itse tilasin häämekkoni tidebuy.comista. Mekko oli täydellinen, paitsi pituudesta piti ottaa pois. Tullia maksoin 100 euroa veroinen, joten puvun kokonaishinnaksi tuli 280€. Taitaa olla tuurista kiinni kyseisen firman laatu, mutta itse olin tyytyväinen.

    • Oplaati

      Hei te kaikki Tidebuy:stä tilanneet!

      Rohkaistuin laittamaan tilauksen menemään. Eipä siinä mitään mutta pian tämän jälkeen tuli yllätysulkomaanmatka.

      Tidebuy ilmoitti jokin aika sitten laittaneensa pakettini postiin ja siinä oli "kiinalaisen postin" seurantailmoitus mukana. Nyt täällä lomalla olen kaukana kotoa ja huomasin seurannasta että paketti olisi viime pe läpäissyt suomen tullin ja että sitä olisi yritetty toimittaa minulle sekä eilen että tänään. Eikä kotona ketään sitä vastaanottamassa!

      Miten teillä ihmiset on tuo paketti toimitettu? Kuvittelin jotenkin että suomen posti hoitaisi toimituksen minulle tullin jälkeen mutta onkos tuolla ulkomaalaisella toimitusyhtiöllä niin hyvä palvelu että hoitavat senkin itse?

      Apuaa... Lähteekö mun mekko nyt takaisin kiinaan? Suomen postihan säilöö noita 2 viikkoa mutta mites sitten nyt? Ensi ma vasta ollaan kotona.

      Miten siis teille on toimitettu tidebuyn mekot?

    • dxqwin

      minäkin olen katsellut tidebuystä vanhojen tanssi mekkoa ja olisi aikomuksena tilata nyt lähipäivinä. Onko muilla minkälaisia kokemuksia? kuinkapaljon tullia tulee ym? lähetyken kesto?

    • arih93rgwsd

      Mä oon tossa koulussa järjestettävään gaalaan harkinnut tilaavani tidebuystä mekkoa. Paljonko tullimaksut suurinpirtein maksaa?
      Kertokaahan kokemuksia! :)

    • Nettishoppaaja

      Tilasin prom dressin tidebuysta 6.8. Otin omien mittojen mukaan, hintaa tuli lisää vain 15$. Sain puvun tänään 6.9. kotiin toimitettuna. Matkaa hidasti tulli, johon mekko oli saapunut 3.9. Suomessa ei tarvitse maksaa tullia alle 150 euron ostoksista (sis. postikulut), jotka tilattu EU:n ulkopuolelta. ALV 23% kokonaissummasta postikuluineen pitää maksaa Suomeen. Tidebuyn mukaan valmistusaika oli 31 päivää, joten aika hyvin piti paikkansa.

      Mekko istuu tosi hyvin, on oikean mittainen ja tosi kaunis. Kankaiden laadusta tai kirjailuista en löytänyt mitään vikaa. Ainot miinus tule vyötärönauhasta, joka ei ole kiinnitetty kovin hyvin.

      Itse voin suositella ko. yritystä. Kannattaa ehdottomasti ottaa omilla mitoilla. Omalle mekolleni tuli hintaa n. 105 euroa.

    • tanssiaismekko

      Mitenkä noi hinnat tullissa vaihtelee noin paljon? Osalle ei maksa mitään, osalle 50 ja toisille 100 euroa.. Kun tilaan mekon, maksan paypal tilillä sinne ja sitten tullimaksut ja postikulut suomeen, vai..?

    • ttike

      Olisin tilaamassa huomisen aamuun mennessä tuolta, mutta maksutapa on vähän epäselvä.. Te tuolta tidebuysta tilanneet: Millä maksu systeemillä maksoitte tilauksen ja miten se tapahtui? Oliko yksinkertaista ja ilmenikö ongelmia?
      Kiitos !

    • -

      Tilasin vanhojen tanssimekon mittojen mukaan tuolta tidebuysta ja se tuli kahdessa viikossa, aivan täydellisenä. Laadussa ei mitään moittimista. Hintaa tuli 91e 20e tulli maksu.

    • apinatmoi

      Tilasin ihan äsken wanhojen puvun tidebuysta ja maksettiin paypalilla. Nyt vaan jännittää tuleeko puku olemaan täydellinen vai pelkkä katastrofi....

    • Poppi2012

      myday.fi - en suosittele! Laatu on -10

    • tytskyliini2167764

      Harkitsen tilaamista mutta vähän pelottaa arvostelut, sillä niitä löytyy ihan laidasta laitaan :/ Lähetin äsken sähköpostia, jos asiallinen vastaus tulee lyhyessä ajassa niin taidan laittaa tilauksen menemään... Jos joku voisi vielä selventää sitä minne se tulli maksetaan, niin olis ihanaa :) Jos päädyin tilaukseen, tulen kertomaan kokemuksesta!

      Apinatmoi: Olis tosi kiva kuulla sitten minkälainen mekko tuli :)

    • älkää tilatko!

      Itse tilasin tuolta mekon vanhojentansseihin ja oli kyllä todellinen pettymys! Mekko tuli kyllä ajallaan, oli oikean kokoinen ja värinen mutta ei näyttänyt yhtään netissä olleelta kuvalta! Mekon yläosa on mielestäni naurettavan huono versio siitä miltä se netissä näytti ja helmassa olikin yllättäen pilkullinen kangas jota ei kuvassa (muokkauksien takia?) näkynyt. En suosittele kenellekkään!

      tämän siis tilasin: http://s.tidebuy.com/images/product/0/204/204467_1.jpg
      tuossa netin kuvassa yläosa on todella hieno ja paljetit muodostavat kauniita "kuvioita". Mekossa jonka minä sain oli vain läimäisty muutamia tavallisia paljetteja sinne tänne!

    • MinnaLiisa-top

      Nää on näitä! En lähtis ulkomailta tilaamaan kun ei niistä voi tietää... Mä katoin niitä kanssa mutta tilasin (onneksi ajoissa) lopulta suomalaiselta firmalta, http://www.myday.fi/vanhojentanssipuvut-c-33.html Puku tuli nopeammin kuin piti ja oli ihan kohtuu-hintainen, jotain 280 euroa. Alushame siihen piti vielä tilata erikseen mutta onneks helman pituus riitti. Mulle tuli toi VANDACIA niminen puku.

      Mulla ainakin toimi hyvn vinkki, että tilaa korsettikiinnityksellä, sain puvun tosi istuvaksi päällä. Tää oli kuin päälle ommeltu, tykkäsin kovasti.

      Nyt pitäisi vielä etisä joku ihana laukku! Onneks on aikaa.

    • HellsinkiGirl

      Pikainen vinkki, mä sain tilasin puvun myday nimisestä verkkokaupasta. Se tuli viikko sitten ja oli kyllä just eikä melkeen. Tässä linkki mun pukuun:
      http://www.myday.fi/thea-brvanhojentanssipuku-p-841.html
      Vaihdoin värin, ettei tuu varmasti samaa pukua meidän kouluun... punaiseksi tietenkin...

    • Mekon tilannut

      Moikka!
      Itse tilasin ko. nettisivustolta mekon vanhojentansseihini viime vuonna. Mekko oli suoralinjainen iltapuku ja se sai todella paljon kehuja!
      Mekko toimitettiin suoraan kotiovelleni, enkä joutunut maksmaan tullimaksuja.
      Olen täysin sataprosenttisen tyytyväinen ja aion jatkossakin asioida tidebuyssa. Suosittelen, suosittelen, suosittelen!!

    • jännitystä..

      Itse tilasin mekon viikko sitten ja nyt sitten jännityksellä odotellen ,mitä sieltä tule etai jääkö tulliin! siellä nyt se joulualennus ja toimitus on ilmainen muuten olisi n.56 dollaria :) hope so tuleeeee!

    • varoitus!!!

      okei eli tilasin kolmeviikoasittten tämän mekon: http://www.tidebuy.com/product/Glamorous-Sweetheart-Floor-Length-Tiered-Dress-1732334.html
      tuli tänään ja oli niin erinäköinen kun voit edes kuvitella! se oli erimatieriaalia ja nuo "viuhka" koristeet olivat lilan värisiä ja itse tuo mekko oli ihon värinen. petyin todella kovasti. eikun vaa lähettelemään takasin päoin nimittäin tuota en laittaisi päälleni vaikka maksettaisi! mekko näyttää vaan itsetehdyltä, halvalta ja koristeetki puoliksi irti. kaiken kukkuraksi löysin mekkoni sisältä pitkän nuppineulan kun pukiessani sitä pääälle iskin sormeni siihen.=(( että tilatkaa vaan jos uskallatte mutta ite petyin todella pahasti!

      • pettymys2

        Ei myöskään ole mahdollista saada rahojaan takaisin tältä yritykseltä, sillä eivät vastaa puheluihin, eivätkä sähköposteihin tarkoituksella.


    • Chryst

      Hei! Haluaisin kuulla teiltä MyDaysta (vanhojentanssi)pukuja tilanneilta, mitä mieltä olitte puvun laadusta ja miten hyvin se vastasi kuvaa/kuvausta? Epäilyttää vähän nuo luin tuetut yläosat, ovatko "luut" ihan pletkuja muovisia vai tukevatko oikeastikin? Joku taisi sanoa, ettei suosittele ko. lafkaa ollenkaan, saisiko perusteluita? Kiitos kovasti :)

    • varoitus!

      Varoitus! Älkään vaan tilatko tidebuysta mitään! Oma mekkoni tuli tänään ja ei sitä voi mekoksi sanoa! Paletti oli pienenpi kuin hm:n tilauksissa, ja jo sen nähdessäni tiesin ettei hyvää seuraa. Puku on väärää kangasta(mitä nyt kangasta on ollenkaan), väärän kokoinen, ja täysin erillainen kuin kuvassa. Pukuun on myös lisätty kuvasta puuttuvia koristeita sinne tänne. Toivottavasti saadaan rahat takaisin!!

    • En suosittele

      Tilasin Tidebuysta vanhojentanssipuvun, puku tuli nopeasti ja työn jälki oli ok, mutta puku oli aivan erilainen kuin kuvassa. Kuvassa puku oli hyvin tumman ruskea, lähes musta ja saamani puku vaalean ruskea. Yläosa oli kuosiltaan täysin erilainen. Valitin asiasta, pyysivät lähettämään kuvan, mutta kuvan lähettäminen Kiinaan oli lähes mahdotonta, ei onnistunut sähköpostina eikä youtuben kautta. Lopulta (viikon sähköpostivaihdon jälkeen) firman sivuilta sattui löytymään paikka, johon pystyi lisäämään myös kuvan. Tidebuyssa ovat kuitenkin sitä mieltä, että puku on juuri sellainen kuin tilasin ja pienet erot tulee hyväksyä, koska puvut tehdään tilaustyönä. Alv:ia ja tullia en onneksi joutunut maksamaan.

    • heippam

      miten olette välttyneet tullilta?
      Oma mekko tulsi maksamanaa 93 € , miten olette "kiertäneet " verot ja tullit ?

      kiitos vielä ! ;D

    • jstincase

      tiedoksi vaan että jos tullissa epäilevät lähetyksen olevan yli 50€ arvoinen, joudut toimittamaan sinne alkuperäisen kuitin. Kun selviää että olet maksanut firmalle enemmän kuin mitä paketin päällä lukee, tullilla on oikeus mätkäistä 100€ sakko SINULLE siitä hyvästä että kiinalainen firma lähettää puvun "lahjana" (gift, no commercial value) Syy on siinä että asiakkaat haluavat yleisesti pukunsa pimeästi, ilman veroja. Nopsaan tulee halvallekin puvulle hinta.. Kiinalainen firma ei tässä tapauksessa ota mitään vastuuta asiasta koska tämä veronkierto on yleinen (vaikkakin laiton) käytäntö.

    • Pörrörörrö

      Mulla ei ole mennyt tidebuyn tilaukset tulliin kertaakaan. Postista on saanut suoraan hakea. Ovat tosin olleet suoralinjaisia yksinkertaisia iltapukuja, pieneen pakattuja ja melko keveitä. Ehkä tuollaiset prinsessaunelmat menee helpommin tulliin,

    • Miukula13

      Onko muita kokemuksia www.myday.fi? Multa puuttuu vielä puku... siellä olis ihan kiva ja vielä mietin uskaltaako tilata. Eikö noissa oo palautusoikeus kun on valiita kokoja?

    • nipsu

      täältä löytyy ainakin palautteita enkuks montakymmentä http://www.complaintsboard.com/?search=tidebuy kannattaa lukea ja sit miettiä uudelleen tilaako tuolta. firma ei päästä niiden nettisivuille negatiivisia palautteita läpi ollenkaan. kaveri tilas tuolta eikä koskaan saanut pukuaan, eikä edes rahojaan takasin. mut niin on näyttänyt käyvän monelle :/

    • hyvä kokemus

      Tilasin valmiiin kokoisen iltapuvun. Toimittivat DHL:llä suoraan kotiin, kokonaisuudessaan tilauksesta toimitukseen meni kaksi viikkoa. Hintansa arvoinen, hieno puku. Suosittelen.

    • dziuba

      Tilasin häämekkoni sieltä. Sain äsken kotiin kuljetettuna. Itkuhan siinä tuli, täyttä sekundaa, eikä vastannut kuvaa. En suosittele!

    • eieieiei

      Sain mekkoni juuri postissa. Aivan katastrofi. Väärä väri, väärä koko, eikä vastaa lainkaan kuvaa. Yksinkertaistettu versio heidän sivuillaan olevasta kuvasta. En suosittele minäkään missään tapauksessa. Toivottavasti saan rahani takaisin...

    • tietämätön

      Mä en tajuu noit koko juttui tual et mitä kokoo mikäkin tarkoittaa

    • julia992

      Sain mekkoni toissapäivänä ja puku ylitti kaikki odotukseni! Aivan jumalaisen ihana! Ihan erilainen kuin kuvassa,sata kertaa ihanampi! Kirjailut on tehty todella taitavasti eikä mitään ole tehty huolimattomasti. Mekossani on paljon timantti yksityiskohtia ja ne on tehty täydellisesti. Ei mitään moittimista! Mekko tuli ilmaisella toimituksella koti ovelle asti. En voisi olla tyytyväisempi! Mekon tekemisessä kesti yllättävän kauan, mutta ainakun pistin viestiä sinne niin vastaus tuli vuorokauden sisällä. Ei mitään moittimista. Täyden kympin mekko ja asiakaspalvelu!

    • fdagahfh
    • huijattu ent.asiakas

      Älkää hyvät ihmiset tilatko tuolta mitään! Minulle eivät muka voineet toimittaa - ei ole kukaan soittanut eikä ilmoittanut paketista, mutta paketti on mukamas palautunut heille, koska en ole ottanut sitä vastaan! Aivan täyttä shittiä!!! Nyt pyysivät maksamaan uudestaan kuljetuksesta, jos vielä haluaisin tuotteet. Uskomatonta touhua!!! Suosittelen pysymään kaukana tästä puljusta, varsinkin jos tilaatte jotain tärkeää päivää varten... Itse en ainakaan enää ikinä edes harkitse Tidebuysta tilaamista.

    • Aa

      Olin suunnitellut yo-mekon tilaamista Tidebuysta, mutta tän ketjun luettuani tulin toisiin ajatuksiin :-D En todellakaan aio ottaa sitä riskiä, että mekko ei tulisi ajallaan ja olisi huonolaatuinen tai ei vastaisi kuvausta. Kiitos siis kaikille tähän keskusteluun osallistuneille kommenteista ja varoituksista!

    • armasa

      Kannattaako kuulkaa tilata pikku tyttöjen tekemiä mekkoja ja laatu on täyttä fuulaa?? Ostakaa kotimaasta,
      niin työpaikatkin säilyy täällä myös.

    • ---

      Miten olette saaneet puvut palautettua?

      Eivät vastaa viesteihini... Miten saan paskan puvun palautettua ja rahani takaisin? Missään ei ole edes palautus osoitetta, PRKL!

    • huijausta!

      älkää vain tilatko mitään tidebuysta...maksoin tilaamastani mekosta 140e. puku oli tarkoitettu iltapuvuksi, mutta sain VALKOISEN hääpuvun. enkä ole todellakaan aikeissakaan mennä naimisiin, joten rahat menivät täysin hukkaan tidebuy ei myönnä mokaansa. #€%/€%&/())(

    • MyDaystä tilanneet?

      Olisin myös kiinnostunut kuulemaan lisää kokemuksia My Daystä? Onko kukaan teettänyt tilauksella pukua siltä? Mikä laatu? Onko vastannut oletuksia vai näyttänyt halvalle? ...hääpuvun teettämistä olen itse harkinnut - puvun teettäminen sitä kautta kun kustantaisi n. 600 euroa vähemmän normiompelimoihin nähden ;)

    • Joroinen79

      Tilasin nyt juhlamekon häihin, kun oli kesän alennusmyyntinä ilmainen pikatoimitus. www.myday.fi/ontria-iltapuku-p-1289.html Häät on heinäkuun lopulla, joten toivottavasti todella tulee 4-5 viikossa niin kuin lupaavat.

    • SE Mydai

      Oma kokemukseni mydaystä on että palvelu oli ok, mutta kun tuli vaikeuksia siitä että puku oli liian lyhyt, niin jäi luu käteen. Uutta pukua ei ehditty tilaamaan ja oli pakotettu hakemaan uuden puvun kalliilla oululaisesta liikkeestä. En suosittele, laatu ei ilmeisesti ole tasaista?

      • Oulaisista

        Hei jos olet saanut liian lyhyen puvun, syy on todennäköisesti se, että et ole tilannut alushametta samaan aikaa. Sitä alushametta ei voi tilata itse jälkeenpäin. Kuvittele nyt jos nostat jotain ylös niin tottakai se vaikuttaa puvun pituuteen.
        Itse tilasin puvun juuri myday.fi:stä ja sieltä otettiin yhteyttä. Tosi viitseliäistä. Kysyivät oonko huomioinut alushameen. Minusta tuo on hyvää palvelua. Tai sitten olet antanut mitat ilman kenkiä.


    • Linnski

      Tilasin vanhojentanssimekon tuolta, mutta en ollut tyytyväinen. Koko oli väärä, ja mekko oli erilainen kun odotin. Kangas ei ollut sellainen kun piti, ja laatukaan ei ollut paras mahdollinen. Palautteleminen kyseiseen paikkaan oli aikalailla mahdotonta, eli sinne meni rahat hukkaan. Lähen ihan suomesta ettimään uutta mekkoa.. todella ärsyttävää!

    • Lizzzamaria

      Mä tykkäsin, maiday oli hyvä ja joku muukin meidän koulusta oli tilannut sieltä. Pituus oli ok (ehkä mielumminkin vähän pitkä, mutta kengillä hyvä) ja leveyden kiristin nyöreillä kuntoon. Tanssin viime keväänä omat vanhojentanssit ja nyt mietin mihin myisin oman pukuni...

    • Maibetin

      Itse tilasin PLUS koon puvun Tidebuysta ja en olisi voinut olla tyytyväisempi. Puku oli parhaan ystäväni häihin,jossa toimin kaasona. Otin puvun omilla mitoilla,mutta se ei istunut täydellisesti.

      Kuitenkin Suomen hintoihin verrattuna (sifonkinen, floor-lenght puku) tuli halvaksi 100 euroa 10 e tulli. Vastasivat hyvin myös sähköpostikyselyyn. Suomessa lähdettiin 350 eurosta ylöspäin, joten 110 30e pienet korjaukset tuli todella edulliseksi. :)

    • TYYTYVÄINEN

      Itse tilasin mekon tidebuy:sta ja olin enemmän kuin tyytyväinen. Hinnaksi tuli kokonaisuudessaan 110€ ja mekko oli minun omilla mitoillani tehty. Turhaan jännitin, sillä kun mekko saapui ja pääsin sovittamaan oli se kuin minulle tehty (helmaa tietenkin saa vielä lyhentää).Kankaasta, ompelusta tai kirjailusta en löytänyt moitittavaa. En olisi uskonut että tällä hinnalla saa näin hyvän, Suomessa saisi maksaa vähintään 300€.

    • apua!?

      tilasin noin reilu pari viikkoa sitten tidebuy.comista itselleni vanhojentanssipuvun ja haluisin tietää miten pitkään kenelläkin on mennyt tilauksen saamisessa? onko mitään mahdollisuutta että se tulis ajoissa helmikuussa?:D

    • jee4

      Oma vanhojentanssimekkoni saapui eilen kotiovelle ja olen erittäin tyytyväinen! Mekko on kaunis ja hyvin tehty. Myös kaikki ystäväni jotka ovat tidebuylta tilanneet vanhojentanssimekot ovat saaneet rahoilleen vastinetta. Toimitusaika oli noin kuukauden, eikä hintakaan ollut yhtään paha:)

      • Seikku9

        Heippa
        Mulla on tanssit edessä ensi viikolla. Tilasinpuvun myday.fi verkkokaupasta. Ja se on aivan ihana. Punainen taftipuku, jonka yläosa on täynnä kiviä. En malta odottaa koko päivää. Puku roikkuu henkarissa vaakaapin ovessa. Sieltä sai tosi hyvä palvelun. Olisin tillannut ensin väärän kokoisen puvun, mutta ne tarkistivat mitat ja soittivat perään. Enkä ajatellut, että jos alushameen tilaa myöhemmin ja puku tehdään ilman alushamevaraa, siitä tulee liian lyhyt. Suosittelen kaikille. Puvun nimi on Tilu. Käykää katsomassa. www.myday.fi


      • Sarpantteri
        Seikku9 kirjoitti:

        Heippa
        Mulla on tanssit edessä ensi viikolla. Tilasinpuvun myday.fi verkkokaupasta. Ja se on aivan ihana. Punainen taftipuku, jonka yläosa on täynnä kiviä. En malta odottaa koko päivää. Puku roikkuu henkarissa vaakaapin ovessa. Sieltä sai tosi hyvä palvelun. Olisin tillannut ensin väärän kokoisen puvun, mutta ne tarkistivat mitat ja soittivat perään. Enkä ajatellut, että jos alushameen tilaa myöhemmin ja puku tehdään ilman alushamevaraa, siitä tulee liian lyhyt. Suosittelen kaikille. Puvun nimi on Tilu. Käykää katsomassa. www.myday.fi

        Sama juttu mulla, ostin viime kesänä mekon ystävän häihin Myday:stä ja sain aivan ihanan mekon, helmaakin korjattiin vielä toiveideni mukaiseksi ilmaiseksi, vaikka olin itse tehnyt mittaus virheen. Tosi hyvä ja tukeva "korsetti"-yläosa mekossa isorintaisellekkin! Suosittelen.


    • SilvaT

      Ihan vain tiedoksi niille, jotka vielä vielä miettivät TIDEBUYsta tilaamista, lukekaas entisten asiakkaiden palautetta:
      http://www.scambook.com/report/view/149629/TideBuycom-Complaint-149629-for-$200.00

      http://www.ripoffreport.com/tidebuy-com/bait-and-switch/internet-internet-09533.htm

      http://tidebuy.pissedconsumer.com/tidebuy-20120721333663.html

      http://www.complaintsboard.com/complaints/tidebuycom-i-have-never-had-such-horrible-customer-service-c646411.html

      Tässä "muutaman" pettyneen ostajan fiilikset saatuaan tilauksensa tai menetettyään rahansa. Vaikka itse ottaisinkin sen riskin, että saan upean ja halvan puvun (mahdoton yhtälö) tai heitän rahani hukkaan, en pysty uskomaan, että Tidebuyn tehtailla on minkäänlaiset ihmisoikeuksien mukaiset olot työntekijöillä, Kiina kun on tässä asiassa muutenkin pahasti kehityksessä jäljessä. Itse käytän sivustoa VAIN ja ainostaan inspiraation lähteenä, kun suunnittelen itse vaatteita.

    • ASDASDFGF

      Wedding Dresses Prom Dresses www.weddingdressesmore.com offer 2013 Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses, Evening Dresses ,2013 Prom Dresses ,Flower Girl Dresses And Mother Of The Bridal Dresses. www.weddingdressesmore.com 2013 spring wedding dresses at www.weddingdressesmore.com offer 2013 Wedding Dresses,Bridesmaid Dresses, Evening Dresses,2013 Prom Dresses ,Flower Girl Dresses And Mother Of The Bridal Dresses.

    • AASRE

      Prom dresses Prom dresses Prom dresses
      www.weddingdressesmore.com offer 2013 newest Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses, Evening Dresses ,2013 Prom Dresses ,Flower Girl Dresses And Mother Of The Bridal Dresses.
      www.weddingdressesmore.com Prom dresses Prom dresses Prom dresses

      • Lyhyt b englanti

        Heippa. Kyllä aion tilata tanssiaismeko mydaysta. Kotimainen firma. Vaikka puku tuleekin kai Kiinasta, on ainakin joku joka puhuu suomea. Eikä tarvitte miettiä tullilaskua.


      • Jaana U
        Lyhyt b englanti kirjoitti:

        Heippa. Kyllä aion tilata tanssiaismeko mydaysta. Kotimainen firma. Vaikka puku tuleekin kai Kiinasta, on ainakin joku joka puhuu suomea. Eikä tarvitte miettiä tullilaskua.

        Itse olen katsellut mekkoja muistakin kaupoista. On hienoja malleja ja valikoimaa riittää. Tässä jotain mitä olen löytänyt.

        Tässä jotain linkkejä:
        http://www.weddingtresses.com
        http://www.davidsbridal.com
        http://justicedepartment.bravesites.com
        http://www.alfredangelo.com
        http://www.shopshop.com


    • 2113acf

      http://www.weddingdressesmore.com/

      Olen itse tykästynyt kyseiseen kauppaan. Tavan seppälästä ei nääs minun makuun löydy. Varsinkin leggingsit lämmittävät jalkoja ja mieltäni.

    • Tyytyväinen asiakas

      Tilasin ensimmäisen pitkän sifonkipukuni tidebuysta vuosi sitten ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Nopea tilauksen vastaanottaminen, pukua odotin kuukauden(kuten sivustolla mainitaankin) ja istui täydellisesti. Oli parempi kuin odotin ja tilasin puvun siis omilla mitoillani.

      Mekothan eivät välttämättä ole täysin kuten kuvissa (ja sekin mainitaan sivuilla), mutta tilauksen yhteydessä voi pistää lisäkenttään viestin, jos haluaa varmistaa koristelujen olevan juuri hopeita eikä kultaisia tms.

      Nyt lähti toinen puku tilaukseen ja toivon,että saisin yhtä hyvää laatua kuin viime kerralla.

    • Sarppa2

      Tiiättekö, että aina kun tilaat jotain ulkomailta, ei ole mitään varmuutta, saatko rahojasi takaisin. Se on kuin 4 1 oikein lottovoitto. 10 pukua sadasta voi olla kunnollisia, mutta muuten täyttä shittiä. Tilasin viime vuonna vanhojentanssipuvun myday.fi:stä ja nyt isosisko tilas hääpuvun. Palvelu on hyvää. Ja ne ovat tosi tarkkoja asiakaspalvelussa. Siskolle on lähetetty ainakin 5 sähköpostia, kun on haluttu varmistaa mekosta erilaisia juttuja. Laitan teille viestiä kun puku tulee maaliskuussa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      362
      3205
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      140
      1217
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1167
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      136
      987
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      689
    Aihe